- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
berigazek #59166 üzenetére
If you are Legal person, you must registered as legal person with VAT number and company name and all prices will be without VAT.
Ez azt jeletni akkor, h nettó áraik vannak?!Akkor ezt is megkérdezem tőlük, az a biztos
szerk: kosárba raktam a cuccot:
Sub-Total: 115.69€
Free shipping for EU: 0.00€
PVN/VAT (21%): 24.30€
Total: 139.99€ -
b0bcat
addikt
válasz
berigazek #59036 üzenetére
Nálam ők a legkorrektebbek eddig.
Tényleg mindenkinek tudom ajánlani a Geekbuying-ot.
U.i.: Nem ők a legolcsóbbak, de korrekt árakkal dolgoznak, és nem kellett egyszer sem heteket várnom arra, hogy egyáltalán postázzanak (nem úgy, mint a Pandawill-nél és a Focalprice-nál).
-
Crytek
nagyúr
válasz
berigazek #59036 üzenetére
Kamu megint csak az akció. Az ezer éves 150-160 dolláros Cubot árára ráírta 274-et és visszaárazták 152-re hogy a -44% hátha valakit megbolondít.
Ez nem csemegézés ez kabaréműsor nézése.Tudnám díjazni ha egyszer az életben lenne bármelyik kínai webshopban valós leáazás is!
-
-
citkar
addikt
válasz
berigazek #56056 üzenetére
Az tetszik benne, hogy valamennyire elüt a többitől, de az elülső szappantartó forma sose tetszett igazán és mondhatni unalmas is, de ha kicsit élesebbé tennék a sarkait, mint az Ioceanemnek, kifejezetten tetszene.
Mert hátulról és oldalról mutatós...csak az a fránya szappan... -
Male
nagyúr
válasz
berigazek #55821 üzenetére
Spamben nézted? Engem szivatott így a gmail... a reklám leveleik jöttek rendesen, amit meg kérdeztem, arra hiába küldték többször a választ, mindig a spamben landolt.
Mittu88: Legközelebbre: Excelben, amikor megnyitod meg lehet adni, ha nem pontosvesszővel vannak elválasztva a mezők.
-
-
citkar
addikt
válasz
berigazek #55742 üzenetére
Nekem volt, hogy egy másik teló felismerte, ott leformáztam és utána az előző is látta (ami előtte nem).
De hallottam olyat, hogy egy telefon egy-egy memóriakártyát "nem szeretett" s ok nélkül nem látta, bár az elég ritka.(#55723) laslie92:
Már néztem, a külseje sem rossz, nem szappantartó. Kíváncsi vagyok a telefonra, meg egyáltalán a Jiake minőségére. -
silver10
aktív tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
berigazek #55675 üzenetére
Az első kicsit félhomályban készült, vakuval. A második a makrót mutatta be, elég jó lett szerintem. A harmadik rendes fényviszonyok között készült, és a táblás is. Amin ketten vagyunk haverral, az az előlapival lett készítve. És a videó ugye pedig a fő kamerával, Full HD felbontásban.
-
Maximum1
őstag
válasz
berigazek #55397 üzenetére
Komoly cég, ahogy jöttek úgy is fognak eltűnni.
Én nem vennék komoly dolgot náluk.
Egy kis morzsa:
Székhely: Bukarest, Virtutii sugárút 148., 6. körzet, Románia.
Levelezési cím: Voluntari, Észak Bukarest főút, Swan Office Park, A épület (Windsor), 5. emelet, Ilfov megye, Románia. -
b0bcat
addikt
válasz
berigazek #55359 üzenetére
Én csak a tapasztalataimat írtam le: az adatbekérő SMS-től (amit a magyar központ küldött ki ugyebár) számítva 3-4 nap volt, mire a kezembe került a csomag. Hogy a vámmentes cuccok meddig utaznak DHL-lel, azt nem tudom.
@drr:
Én nem értem ezt a támogatás hiánya/megléte "őrületet".
A sokadik androidos telefonomat "nyúzom", és soha nem kellett semmihez hozzányúlnom. Nem cseréltem ROM-ot, mert nem volt rá szükség. Bekapcsolom, használom, ennyi. (Ami azt illeti, normál esetben hetekig nem is szoktam kikapcsolni őket...)
Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém idáig, de nem volt soha szükségem arra a bizonyos támogatásra. Persze nem zárható ki, hogy egyszer majd lesz, de én eleve úgy tekintek ezekre a kínai csodákra - gyorsan hozzátéve, hogy én szándékosan az olcsóbb modelleket keresem és vásárolom - , mint egyfajta eldobható készülékekre.
Bár kétlem, hogy különösebb piszkálgatás nélkül nagy esély lenne szoftveres megbolondulásra. (A segítségkérő hozzászólások többsége itt arról szól, hogy belenyúlkáltak a készülékbe.)
Szóval szerintem ez a dolog inkább csak a hárdkór júzereket érinti. Ha te nem vagy az, akkor szerintem ne tartson vissza az ilyesmi a vásárlástól.
-
tvamos
nagyúr
válasz
berigazek #54860 üzenetére
Nekem meg nincs ilyen telefonom, de erdekelne... Hatha rafanyalodom egyre.
Ahogy keresgeltem a vagyott telefont (olyat szeretnek, amire van CM ROM, mert tetszik, ezekre az MTK-sokra meg max MIUI-t latok,) azt olvastam, hogy csak az egyik kartyahelyen tudjak 3G-t. (Pl. a 780, meg a 820.) Vagy rosszul nezem?
-
-
válasz
berigazek #54786 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél...
Ettől nem lesz NFC-képes a készüléked, mondhatni, a képen levő termék csak adó, de nem fogadó egység.
Ilyen chip-et vehetsz magadnak is, amivel elérheted azt, hogy az éjjeliszekrényedre rögzítve minden alkalommal, amikor az NFC-s készüléked rárakod, akkor a fixen beállított ébresztés aktív lesz (csak egy példa), de ehhez NFC-s készülék kell. -
citkar
addikt
válasz
berigazek #54683 üzenetére
Még mikor bejöttek a 6589-esek itt valakik próbálgattak miket kezel és szerintük a támogatottnál nagyobbat is látott. Persze nem garancia, hogy mindegyiknél így lesz, akár telót, akár kártyát tekintve, de azért biztató, próbáld ki, ha teheted a mostani telódban is, mit szól egy nagyobb kártyához.
-
anonym1s
őstag
válasz
berigazek #54674 üzenetére
Ha nem lenne vele semmi gond, azt mondanam "oke, draga de legalabb jo", de nem jo, vannak vele gondok.
Pl. a kijelzo nagyon gyakran lefagy es csak 3-4 bokes utan hajlando eletre kelni, az akksit is elkezdte zabalni valami nagyon, tegnap nem tudott bejelentkezni parom a skype-ra mert folyton rossz jelszot irt amire ujrainditas volt a gyogyszer, a hatlapja recseg-ropog, a hozza adott bortok olyan nagy hogy lotyog benne a telefon.
Van itt egy 32gb-os kartya, az megy vele oke. 64gb-os kartyam csak sima nagy sd-ben van, szoval azt nem tudom tesztelni. Miert nem eleg a sajat belso tarhelye + 32gb kartya? Az legalabb 55gb. HD filmeket akarsz rajta tarolni, vagy mi?Tudja valaki hogy mi az a fused location?
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
berigazek #54603 üzenetére
félreértettél, de nem baj
én mint fogalomra gondoltam. a tescoban a pénztáros az boltos. lesz@rja magasról, hogy mit veszel, köszönsz e visszamész e vásárolni, egyáltalán elégedett vagy e..... míg egy kereskedő első és legfontosabb szempontja, a sűrű fillér jobb mint a ritka forint, és az elégedett vásárló vissza fog térni.
ezért nem akart rábeszélni arra, hogy minden áron megvedd, mert valszeg tudja, hogy baj lesz vele előbb utóbb és a gariztatás nehézkes lehet.... mondhatjuk biztosra megy
-
tolvaj!
őstag
válasz
berigazek #54596 üzenetére
én amondó vagyok várnék még ezzel a 8 magos vásárlással. az szép és jó, hogy megjöttek az első fecskék, de az MTK-s gyártókra nem nagyon jellemző a főverziós frissítés sajnos. egyenlőre várj te is szerintem, és jövő nyárra 1- kiforrottabb lesz ez a 8 magos platform, 2- nagy valószínűséggel portolják rá a 4.4-et.
-
-
smilecat
aktív tag
válasz
berigazek #54390 üzenetére
Mostanában csak onnan rendelek, kínaiakhoz képest korrektek,
mindig minden normálisan becsomagolva megérkezik... és eddig nem kellett semmire plusz pénzt fizetnem. Ha valami nem volt abban a színben előtte felajánlottak mást, nem pedig elküldték ami van. Csak ajánlani tudom őket!
-
TKey7
csendes tag
-
TKey7
csendes tag
-
RVR400
veterán
válasz
berigazek #54174 üzenetére
Azért van a viszonteladó, hogy ne a gyártónak kelljen foglalkoznia a kiskereskedéssel, így tiszta sor, hogy nem adja olcsóbban, mint a már bejáratott viszonteladói köre. Így nem kell saját értékesítési pontokat létrehoznia borsos áron, amiknek az ára igazából talán évtizedek múlva jönne vissza.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
berigazek #53781 üzenetére
Kibogoztam a példádból:
Tehát pl. az olaszországi zopo shopból vásárolva nem egyenletesen X ojró a DHL-szállítás díja ide, hanem olyan jellegzetességet mutat mintha inkább áruérték függvényében lineárisan növekedne. Mintha rejtettten a vám foglalódna bele az összegbe.(Mondjuk 100 ojrós telóra 10 , 150-esre 15 , 200-asra 20 ojró a DHL-szállítási díj ésígytovább..)
S írod azt is hogy két bármilyen teló (csomagolással brutto) tömeggkülönbsége nemigazán indokol ekkora szállításidíj-differenciát.
Amennyit írtam erről annyi karakterszámnál tartok!
-
silver10
aktív tag
válasz
berigazek #53552 üzenetére
Utalva a legelőször feltett kérdésemre ez irányban: Próbáltál az MT 6575-tel szerelt telefonodon a mobilnagybácsival Engineer mode-ot? Ha igen megjelent-e az Engineer (MTK) mode? Az én ATAB 5-öm már
GEN2 V3 lévén 6577-es volt, a Zopo C7 meg ugye 6589. Ezeknél sima ügy a M. Uncle Tools. -
törölt tag
válasz
berigazek #53609 üzenetére
ajánlom még a faster gps vagy egyéb gps fix appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged