Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Szevasztok!
Vettem egy Star N9776 Note 3 dualsim-es csodát a napokban. Van benne minden ami kell, MTK6577, 8mpix AF kamera dupla ledvillanóval, GPS,stb.
Kamerájával nagyon nem vagyok kibékülve... Van egy Ainol Novo7 Fire táblám,amibe 5mpix kamera van,de az különb képet csinál...
Videó felvétel 1280x720p és 1920x1088p asszem,30/60 FPS. Miért van az,hogy jó erős fényben megvan a 30 fps, de ha például szobába kevés fénynél,vagy este akarok videózni, 7-8 FPS lesz a képkockák száma. -
kisda
aktív tag
válasz Dominó85 #17563 üzenetére
Elfelejtettem odaírni, hogy LG Camera appal van ez az fps csökkenés. Azért használom ezt, mert itt betudom állítani a felbontást,fps-t, bitsűrűséget, stb.
720p-vel nincs gond, de ha fullhd-ra állítom megcsinálja a videót,majd megfagy a kamera. aztán átvált zöldre az egész mindenség. ilyenkor Rebot. -
-
kisda
aktív tag
válasz iMaverick #17585 üzenetére
Így van,ezért használom azt én is. Az is érdekes,hogy a gyári kamera appal mindegy miylen a fényviszony, 30 FPS megvan.. Viszont az LG-ben csak elegendő fénynél van meg,amúgy leesik 8 FPS-re ha valahol sötétebb van,kevesebb fény jut... Fura, de ez iylen.
Miylen beállításokkal fotózol és készítessz videót? Állítgatom reggel óta jobbra-balra, de sehogyan sem jó, túl nagyok az elvárásaim... De csak mert az a 12 Mpix túl nagy szám.
-
kisda
aktív tag
válasz Dominó85 #17651 üzenetére
HDR-t kikapcsolva nincsenek ilyen élénkek a szinek,stb.
Itt egy videó az N7100-as clone-ról. Ugyan ez a kameramodul lehet az enyémben is, mivel a ledvillanók is így helyezkednek el, ami tudniillik egy szalagkábelen van a kamerával, ezért gondolom nem variálták és ezt tették a nagytesóba is,ami nekem van az N9776.
Igazából azt sem tudom,hogy a kamera beállításoknál a alacsony-közepes-magas értékekkel mire lehet menni... (fényerő,kontraszt, stb)
-
kisda
aktív tag
Rootolt már valaki MT6577 SoC-os telefont? Hogy történik ez,szájbarágósan?
-
kisda
aktív tag
válasz Maximum1 #17743 üzenetére
Köszi!
Leszedtem a JB-s kamerát, felvettem Fine-ra a minőséget,és fotóztam 3Mpix-el. Igazából nemlenne már ezzel semmi baj, csak az fura hogy a háttér csúnya. Nem fókuszáltam manuálisan a lapátra,mégis olyan. Pro HDR appot kipróbáltam, de nemigazán értem ennek működését még. HDR , HDR A, HDR ø mi lenne?
Fura nekem nagyon, hogy akármekkora felbontásban csinálok képet, ha ránagyítok nagyon ocsmány... Míg az 5mpix AF kamerával ami Ainol táblagépben van ha csinálok képet (3-4 mb) és ránagyítok,nem ennyire rossz a helyzet. Nameg ott fénykép készítéskor "kijavítja és úgy menti el", míg telefonnál ezt nem tapasztaltam.
-
kisda
aktív tag
Videófelvételnél miért esik le az FPS, ha nincs elegendő fény? Itt egy videó amit ma vettem fel, látszik hogy 30 FPS mikor a szélvédőt veszem, majd mikor a műszerfalra mutatok,leesik 8 FPS-re. (LG camera app)
(Gyári kamera appal nincs ez a gond, viszont ott nem tudok állítani csak a felbontást...)
720p, H.264, 20 Mbit, AAC, MP4, 30 FPS
Lassan sok lesz már belőlem mára, igaz?
-
kisda
aktív tag
Halihó!
Hogy a francba lehet beüzemelni a GPS-t ezeken a kínai MTK6577 SoC-os telefonokon? Próbálgattam már a GPSFix-et, találgatott holdakat,de akkor sem működik. Wifi vagy 3G kell neki? Beállításokban mit kell bepipálni? A-GPS?
Star Note 2 N9776 6 inch
-
kisda
aktív tag
Valaki tudna ebben segíteni?:
Van egy Star Note N9776 6" telefonom, de istennek se tudom rootolni... Találtam egy kínai fórumot,ott lenne sok okosság.
Itt egy Rootolási módszer elvileg, de nem értem az egészet. Valaki leírná nekem saját szavaival?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Jiayu 4G mikortól lesz kapható? Nagyon szemezek a 2gb ram és 32 gb ROM-os változattal.
-
-
kisda
aktív tag
válasz Ghostdog77 #20662 üzenetére
Próbáltam Star N9776-al, de nemjött össze ezzel sem... Nem rebootolja a telefont, és kiír valamiféle hibaüzenetet is a legvégén.
-
kisda
aktív tag
Nemtudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni teljesen a hibakeresést? (nem USB) Ha másolok fel valami olyan fájlt, ami nem tetszik a rendszernek, egyszerűen láthatatlanná teszi az sd kártyát.
Ainol Fire táblánál is ugyan ez volt, ott viszont mivel rootolva van, csak simán fogtam és töröltem a system mappából egy fájlt, amit a hibakeresés használ. Ezzel meg is szűnt véglegesen a gond. -
kisda
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani 4.1.1 JB alatti kamera app-nál vagy akárminél, hogy ne egy pontba fókuszáljon, hanem az egész kép éles legyen?
Látszik a képen, hogy a bal oldal homályos, míg a jobb éles.
MTK6577 SoC-os 6" Star N9776 telefon, 12 mpix kamera (kép 8mpix felbontáson készült)
-
kisda
aktív tag
Valakinek van már tapasztalata az umi x2-vel? Csábitóak a paraméterei... $322 asszem antelife-n
Thl w8 a másik kiszemelt, esetleg még a hero h7500+. Kamera ügyben melyik a jobb? Minden másban kb azonos a 2 modell. Thl mondjuk drágább talán. Fullhd felvételre alkalmasak? -
kisda
aktív tag
Pár kép, amit Star Note N9776 telefonnal csináltam. 12 mpix.
Méhecske
Béka + kertitó
Levél
Kerti panoráma
HellHirtelen most ennyi ^^
Üdv: Dávid
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Vélemény? Vagy Star-t nemszabad venni? Csak mert jó árban van.
-
kisda
aktív tag
válasz kosturica #23383 üzenetére
Kicsit tartok ettől a márkától. Star van nekem is, de lehet csak az én hibámból, egyszerűen nemtudok értelmes képet készíteni vele, csak közeliket, makrókat. A "tájképek" olajfestmény szerűek kicsit, illetve akárhova fókuszálok, a képek bal része mosódott picit, míg a jobb része teljes éles.
Különben nagyon bejön a teló. Kinézete is csinos, SoC oké, Ram is, aksi is. Nemtudom mennyire helytálló az 1080p videó felvétel (igaz-e) ,illetve ebbe már gondolom más kameramodult tettek, amit jobban kihajt a 4 mag is. Meg persze a 4.2.1 JB
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23385 üzenetére
Enyémbe 12 Mpix (4000x3000) MTK6577 SoC-al. Képek amúgy jöhetnek. Tettem fel tegnap párat ide. előző oldalon vannak azthiszem
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23387 üzenetére
4.2.1 JB az is? FullHD-t tud? Ez is érdekes, mert ezzel a SoC-al sok telefon csak 720p-t tud. Képeket várom!
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23398 üzenetére
Kerregjen ^^ Ez jó : D
Leszedem még az este folyamán, csak most nem leszek gépközelben. -
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23439 üzenetére
Mimi.. mivan? mondjad... mitcsinálsz? mimi!
-
kisda
aktív tag
Star N9776-nál van pár porszem a kijelző és az üveg között.. Gondolom az első hangszórónál juthatott be valahogy. Hogyan lehet azt kitakarítani?
-
kisda
aktív tag
Teljesen igazad van! Viszont akkor leírom azt is ha már itt tartunk, hogy kézhezkapás után 1 héttel kisütöttem, majd feltöltöttem okos töltővel (Thunder T6), mivel modellezek és oda elengedhetetlen. Naszóval lényeg az, hogy a 3600-as gyári aksiból 3200 valamennyi volt a kinyerhető. Akárhogy is nézzük, még mindíg nem egy 1500 mAh az a 3200 : )
-
kisda
aktív tag
Macsek dorombolás / teszt videó (720p)
Video: MPEG4 Video 1280x720 17 Mbit [VideoHandle]
Audio: AAC 48000Hz stereo 96Kbps [SoundHandle] -
kisda
aktív tag
3000x4000 felbontású kép Star N9776-al.
-
kisda
aktív tag
Eladóvá vált az n9776 telefon mt6577 soc-al. További pü-ben
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
válasz instantwater #24615 üzenetére
gondolom, mert a 2gb/32gb verzió a drága, ami be volt harangozva csúcsmodellnek.
-
kisda
aktív tag
válasz osztraksajt #24698 üzenetére
Mt6589 soc? Nálam 8-9 méter pontos az mt6577 soc-os telegrács.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest