Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Maximum1
üzenetére
Azert ha olvasgatod a topicot, akkor hamar leesik, hogy ez a topic a kinai cuccokkal foglalkozik. Mig a "masik" topicban meg a nem-kinai cuccokkal foglalkoznak.
(Persze, ha 1 simes kinait akarsz, vagy 2 sim-es nem kianit, akkor nincs megoldas....)(#69278) Dhampir válasza Maximum1 (#69277) üzenetére

-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
Neharagudjatok de szvsz nincs ezzel semmi baj hogy valaki egy adott forumon probál meg túladni a terméken!Persze most teljessen jogossan morrdultok fel, hogy ez szakmai topik és nen harverapró és igaz, de talán ez beleférhetne... végülis egyikük sem tukmálja,hirdeti tele a topikot!!! Szvsz nagyon szolidan "kínálnak" A konfliktusokkal kapcsoltban csak annyit , hogy a telefonok mellett amikről itt szó va 1 csak fontosabb dolog van a topikban az aktív tag, aki tesztel,segít,hülyéskedik, és adott esteben elad!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Maximum1
üzenetére
Hát mert akárhogy nézem:
63 ezer forint körül mozog. Ennél pedig jelentősen olcsóbban keresnek telefont.
És lehet is ajánlani olcsóbban. Neked Moto G-d van, így ezt preferálod. Nekem Lenovom én meg azt
/ igaz ,hogy utóbbi megvette az előbbit, legalábbis mobilos fronton.Ezen kár vitázni, aki Moto G-t nézte sima kiadásban, úgy is megkérdezi, nincs-e Dual-os, így egyből jön a válasz, hogy van.
-
[w]
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Maximum1:
amennyiben hardveres a probléma, akkor nagyobb a baj, mert az egyik SIM-hez van rendelve mobilnet és csak az az egy slot 3G képes. tehát ha megcserélem nem lesz net és értelmét veszti az előfizetés
bb71:
értettem én, hogy mire célzol, én inkább a darabszámokra vagyok kiakadvaa netes SIM a vétel óta benne van, NET-es előfizu pedig hónapok óta. a fokozott merülésre 2 hete figyelt fel a használója, nem tudom összekötni a kettőt.

-
SGyul
csendes tag
-
Bagira01
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
Nekem is volt a készülékhez szerencsém, szintén az antelife-tól. Semmi gond nem volt vele. Tény, hogy összeszerelésbe nem egy csúcs, de a minideal-től is ugyan olyan "minőségű" jött. Elég sok telót vettem már tőlük, garanciáztattam is, nem volt különösebben rossz tapasztalatom velük. Ellenben minideal-től állandóan pixelhibás készüléket kaptam.....
-
soundman1
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Köszönöm az infót.
Néztem már ezt is, de pont ahogy írtátok a garancia érvényesítése kérdéses számomra. Néztem már több ócsó telefont is, amik még nem annyira közismertek, de jó ha tudom, hogy hiba esetén van hova leadni MO-on.Egyébként beltartalomban és árban lehetne gyengébb is mint a minta ként felhozott L9 II.
Megfelelne qHD is, de az IPS kijelző nekem nagyon bejön. A 2 nap közeli üzemidő miatt kellene +2000 mAh.
Még az LG F6 felelne meg a paramétereknek alulról.
Nem vagyok LG fan, csak ez dobta ki több telefon kereső is.Pl.: (#62591) diegho után
Jelenleg melyik telók számítanak best buynak az olcsó kategóriában nem tepsi méretben? 4 mag, jó gps, minimum qhd 4.5" - 5.0" és 1GB ram ami kellene, mondjuk egy 6582-es procival.Nehéz jó mobilt találni most középkategória szegmensben ilyen Euro/Ft árak mellett.

Ami még fontos lenne a kompakt méret. Mindegyik itt száll el, a Hongmi már csak 137 mm. Az L9-ben ez a legszimpibb: csak 129 mm!
Jelenleg egy céges a Desire X-em, ebben a tárcsázó tetszik legjobban, a prediktív szövegbevitel. A MIUI-ban is ez tetszett többek között.
(#62603) sfbukfenc
Dögös és ráadásul egyedi is! Pont tegnap néztem, de a fránya méret ... -
svgyula
addikt
válasz
Maximum1
üzenetére
ÓÓÓÓ félreérted engem egyáltalán nem zavar! Mivel én akkor és ott vásárolok ahol nekem tetszik. DE nem próbálom védeni és ajánlani azokat a "dilereket" akik valahonnan(ne firtassuk) rendelkeznek tőkével mint pl."ZOPO MOBILE" és elkezdik árulni. Ez a tőke nem lehetett több mint 20millFt(csak a viszonyításképp írtam forintot) Természetesen szabad kereskedelem révén 100%-ban joguk van erre. De nem furcsa az senkinek, hogy egy üzlet
mert az!
csak 8 féle terméket forgalmaz? Ez nem egy autókereskedés................. vagy mégis? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek csak és kizárólag az én meglátásaim.
Aki vásárol bárhol próbáljon meg részrehajlás nélkül tények közölni és ne "istenítsen" egy eladót se. Neki az a céljuk hogy haszonnal eladjanak a vásárlóknak meg joguk van eldönteni azt hogy hol és kitől vásárolnak.
Arról ki hol és mit ad el és hogy tudja megúszni a "vaterán az eladást" vagy az ÁFA-t! Ezután mindenki így ossza az észt
meg dicsekedjen ez erre a fórumra is érvényes! 
-
raulicio
senior tag
-
TCr
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
Nettel?
Anélkül esélytelen?
A 20.000 Ft-os Nokia C5-00 telefonom a Nokia GPS progival igaz nem túl gyorsan (1-2 perc), de talál műholdat és onnan kezdve tök pontosan nyomja még egy Bp belvárosban is.
Túl nagy elvárás lenne ez az ilyen 110-130 $-os kínai mobilokkal kapcsolatban? -
drr
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Természetesen úgy is megpróbáltam, de nem sikerült a CWM felrakása, mindig a gyári recovery jött be update után. És hogy milyen a telefon maga? Hát én nem estem hanyatt tőle... Az egyik idegtépő dolog a USB csatlakozó iszonyatos minősége. Állandóan kiírta a pc ha csak megmozdítottam a telefont, hogy az eszközt nem lehet felismerni vagy az eszköz gyorsabb működésre is képes. A hátlapja ennek fehér volt és iszonyatosan csúszós és nem valami stabilan kapcsolódott a hátlaphoz. Nekem nem kellene ezek tudatában még ha utánam dobnák akkor sem.
Ha valaki esetleg tud megoldást, kérem jelezze! -
maj-viktor
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Köszi!
Ez jónak tűnik árügyileg meg fillerekért van... talán pont ezrt nem merem bevállalni, mert túl olcsó!
(egyedül a hátlap dizájna nem tetsztik az a "hangszoró"? kialakítás elég gáz)Esetleg ha tudtok még ilyen IP67 féle mobilokat jöhetnek...
(próbálok én is keresni Lenovo a660 alternatívát, mert kifutó kezd lenni)/szerk
Ja még annyi, hogy magyar nyelv is fontos lenne bele... -
San398
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Az egyik 2 magos a másik 4 magos.
Ez nem gond ha valaki nem akar ezen játszani egész nap
820 at többen hegesztgetik.
Minek mindig rom-ot cserélgetni, ami bevált azt kell használni
Volt MK6577 és MK6589-es procis telefonom, sokkal jobb a 6589 hidd el.
Elhiszem ha Te mondod. De miért is jobb?
Volt G3S-em 2750mAH aksival, nem tudtam megszokni hogy megy 2-3 napot egy töltéssel.
Mindennap felakartam dugni a töltőre.
Hiába 10 éve mindennap rádugtam a telefonjaimat a töltőre, nem tudtam megszokni.
Most van egy 1750mAH telcsi, ez éppen hogy kibírja a napvégét, ez az én világom, kell az adrenalin.
Itt meg inkább veled van a baj nem a telefonnal
-
-
chab7
addikt
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de irtózatosan kicsi az az akku benne - ráadásul built-in.
Meg az a randa alja... nincs is gomba alul, a képernyőből vesz el hozzá
És nem ip67 hanem csak 54
Így első nekifutásra nem jön be
A defy nem etalon, hanem olyan van, tehát ahhoz tudom hasonlítani amit használok is. Nálam nem szokott kismillió készülék megfordulni. Egyszerű mezei halandó felhasználó vagyok, 1 db telefon / x év használati idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jót tudsz Te is belinkelni, bárhonnan olcsóbb. Még tőlem is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki vásárol bárhol próbáljon meg részrehajlás nélkül tények közölni és ne "istenítsen" egy eladót se. Neki az a céljuk hogy haszonnal eladjanak a vásárlóknak meg joguk van eldönteni azt hogy hol és kitől vásárolnak.

Ezek komplett hülyék vagyis inkább a vásárlók. Semmi értelme. Egy 10 colos tabletnél még csak csak lenne de 300ppi fölöt iszonyat nagy baromság kijelzőt csinálni a büdös életbe nem lenne különbség.