- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
gipsztigris #127768 üzenetére
Én is az Aliexpressről rendeltem a Goldwaytől. Seller's Shipping Methoddal nem volt más költségem (áfa).
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #127763 üzenetére
Eu raktárhoz ragaszkodsz, vagy csak az ÁFA miatt keresel ilyen lehetőséget?
A Spemallnak nincs Eu raktára, ahonnan szállítanának ide, Eu Express van, ahol ha felmerül ÁFA/vám költség megtérítik utólag.
De náluk asszem nincs B20-as Redmi 3, míg itt van s árban sem drágább (nem vásárotlam túlük, de elvileg nincs egyéb kütlség, ha a Seller's Shipping Method psotával kéred). -
ekrisztian
őstag
válasz
gipsztigris #127763 üzenetére
Én az Eustock. eu-nál vettem.Meg még vagy...sokan
Kérdés az ár tetszik-e majd. -
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
Hát jó reggel és indulok a piacra.
De hát ez BIO és nem szennyezett. Nekem is van G4 befogadó képességem de csak G3 jön. Gondolom a a kártyámmal a Royal Flush csak Blue színben jöhet össze.The END.
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #123312 üzenetére
El sem tudom képzelni, hogy ez hogy működik. X hsz. -eit látom, Y -ét viszont nem. X társalog Y -nal, de nekem gőzöm sincs, hogy X mire válaszolgat. Hááát... Én inkább maradok a saját "prémium" módszeremnél. Ha nem érdekel a diskurzus témája, akkor átugrom.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gipsztigris #122845 üzenetére
Én öreg és igénytelen vagyok ...
Nekem jó lesz !!! -
pècsimunkás
addikt
válasz
gipsztigris #122829 üzenetére
Tényleg tudja , de most nincs időm képet felrakni , meccset nézek , és iszok ...
http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-05/07/232202_dkveuqd6cka7cc9r_dsc_1158.jpg
Nemrég raktam be a Coolpad forumba . Ez teljes sötétségben készült , lámpafénynél ...
Vélemény ? -
válasz
gipsztigris #121384 üzenetére
Én is előtte berendelném magamnak, szétkapnám, hogy megismerjem, mennyire javítható, mennyire minőségi.
Ha megjön, végre lecseréljük feleségem LGG3-át, remélem, kibírja addig azzal a vacakkal.
-
válasz
gipsztigris #121371 üzenetére
Nem is neked szólt, amit írtam.
-
Soká
senior tag
válasz
gipsztigris #121371 üzenetére
Félre ne érts, én is drukkolnék neki, de a nyers erő, mint tudjuk, önmagában még nem minden.
Egy katasztrofálisan működő ujjlenyomatolvasó az a ficsőr, amitől az ember legszívesebben az ablakon hajítaná ki a kütyüt... Tehát ha szar, akkor jobb ha nincs. -
Soká
senior tag
válasz
gipsztigris #121353 üzenetére
"Ennyiért erősen BestBuy szaga van!"
Azért ez nem túl biztató:
keine Notifikations-LED
katastrophal arbeitender Fingersensor
keine Touch Key Beleuchtung
minimale Sensorausrüstung
geringe Tageslichthelligkeit
fehlende Smart Wake Up, Gesturing und Smart Motion Funktionen
kein Dual Band Wi-Fi
forrás -
törölt tag
válasz
gipsztigris #121359 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Tegnap kérdeztem odaát valamit. Esetleg tudnál rá válaszolni? Köszönöm!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Igen, szerintem is.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #121228 üzenetére
Annál azért többe kerül. Most kötött az egyik ismerősöm 40 ezres biztosítást a 230 ezres ájfónra, okulva abból, hogy az előző a vécében landolt...
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #119994 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy miről nem lehet, vagy lehet itt beszélni. Egyszerűen józan paraszti ésszel belátható, hogy dual-simes telót költséghatékonysági okból keres az ember, ez pedig háttérbe szorítja a dizájnt. Nézd csak meg, hányan írnak a kívánt specifikációk közt dizájnszempontokat.
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #119983 üzenetére
Szerintem meg minden teló téglatest alakú tárgy, ezért nem izgat a külseje, max. az anyaghasználat, meg hogy ne ropogjon.
Mondjuk dual-simes topikban, ahol az első szempontok egyike gyakran az ár, a kinézet firtatása eléggé irreleváns szerintem. 30-40 ezerért már az üveg-fém használata is csoda, nemhogy az egyedi dizájn. -
laychi
veterán
válasz
gipsztigris #119991 üzenetére
...kinek meg a Papék lánya...
-
válasz
Nekem meg pont mindegy hogy néz ki, elsődleges cél a működés, azt tudja rendesen, sokáig bírja, legyen közösségi support, habár mostanság lehet kicsit el tudok kalandozni, mert keveset fogok mobilon netezni, így igazából az aksi nem lesz szempont ,mert nem azon fogok nézelődni, így lehet végül egy 5"-os telefonnál nagyobb nem is fog kelleni.
Lehet csak megmaradok az InFocus M560-nál ,vagy a Redmi 3-asnál.
@kornelka: Ha a P10-es SoC képes annyira keveset fogyasztani, mint a Snap615 vagy a Snap 650, akkor lehet róla szó
Bocsi, M3 Pro-t olvastam
Redmi Note 3 Pro alapból a kalapban van, csak még nem döntöttem el mi legyen
-
törölt tag
válasz
Úgyis tokba teszem és van bőrdíszműves barátom, aki csinál nekem egyedi tokot kolibritarkóbőrből.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #119980 üzenetére
Ő veled van
A kinézet egy dolog, a divat meg egy másik. És sajnos az utóbbi diktálja az elsőt. Én ezért tudok nagyra tartani egy THL-t pl. mikor kijön egy szögletes design-al. Személy szerint nekem is tele a tudatom a szopott szappan és az ályfi kinézettel, ezért van szögletes vackom most is. -
törölt tag
válasz
Szörnyű lehet neked. Szerencsésnek érzem magam, amiért baromira nem érdekel egy teló kinézete.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szerintem teljesen értett Téged.
-
válasz
gipsztigris #119976 üzenetére
B20? Kamera?
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #119278 üzenetére
Oooopss😃
Vazze, NEMIDE akartam, bakker, ennyire almos voltam ???
Ötlet nemrossz, de azért szeretném a rendes uton...
Bocs, rosszhelyre írtam,
Most jöttem rá, mikor beléptem a másik topikba és ott nemtaláltam a posztomatÜdv a csapatnak, ha már beugattam a topikba 😃
-
cs.zs.
veterán
válasz
gipsztigris #119193 üzenetére
Én meg elhiszem neked,
és mennyünk aludni! Pá mindenki! -
cs.zs.
veterán
válasz
gipsztigris #119191 üzenetére
pl pont NEKED
, hogy ne kerülj viharba a NAV-val.
Ha közösségi adószámmal vásároltál - és ez szerepel a számlán, ami ezáltal ÁFA-mentes, akkor itthon ÁFA-fizetési kötelezettséged van - az hogy később leírod vagy visszaigényled, az egy dolog
Ha adószám nélkül vásárolsz, akkor elvileg külföldi ÁFA lesz a számlán, mert valamelyik tagországban mindenképp meg kell jelennie az ÁFÁnak
-
válasz
gipsztigris #119184 üzenetére
No, akkor tobias40 cége a megspórolt ÁFA összegének felét nekem kell utalja, mert én ajánlottam ezt a lehetőséget.
-
cs.zs.
veterán
válasz
gipsztigris #119182 üzenetére
Nem én, hanem a vevő.
Hallod Tóbiás ? Magyar számlát kapsz!A végfelhasználónak mindenképpen ÁFÁT kell fizetnie (valamely tagországban) , nem ? Hogy van ez, az ÁFA-törvény szerint?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #118488 üzenetére
A Samu megoldása továbbra is egyedi, mert az S7 -en már külön funkciói lehetnek az ívelt résznek (mint a Note edge -nél), ráadásul a fejlesztők számára nyílt API -kkal. Ha jól számolok, akkor az ár kb. egyezik egy VR szemü nélküli S7 árával és ebben a felső kategóriában sztem már alap kéne legyen a teljes LTE támogatás. Azért nem teszem ezt a hsz. -t OFF -ba, mert az S7 edge tálcáján ott a másik SIM helye, tehát lesz belőle duos verzió.
-
válasz
gipsztigris #118488 üzenetére
Mivel tőlük veszik a kijelzőt állítólag
-
Surda-
őstag
válasz
gipsztigris #117819 üzenetére
Jó,de ezzel fordulj pszichiáterhez, ne pedig velem veszekedj.
-
Surda-
őstag
válasz
gipsztigris #117785 üzenetére
Tévedsz,az a nagybetűs trollkodás,amit te csinálsz, mert nem igaz,hogy ne lenne jó kamerás mobil.
Ez meg egy telefonos totyik,ahol miért ne kérdezhetnék rá arra,hogy melyik kínai csoda jobb ebben?
Az,hogy te nem fotózol csak DSLR-el... a saját problémád. Válljék egészségedre!(#117787) sbwolf Most tényleg belinkelsz egy életlen képet?
-
Surda-
őstag
válasz
gipsztigris #117763 üzenetére
Nem,még sosem volt, mesélj,milyen az!?
Nem tudom miért kell ezt megküzdenem minden egyes alkalommal,de leírom ötvenedszer is,hogy mobilkamera és mobilkamera között óriási különbség van.
Aki nem látja egy Iphone 6 és mondjuk egy zsír új Xiaomi Note 3 pro videoja közti különbséget, azt csak sajnálni tudom,hogy élet egy ilyen fontos részéből kimarad.
Persze biztos nem DSLR minőség,de nem is mondtam,hogy az az elvárásom..
Lógott nekem eleget a nyakamban DSLR, cipeltem a táskáját 3-4 objektívvel,tudom milyen jó érzés, mennyire praktikus,eszem ágában sincs azt venni.
Viszont érdekes helyeken járok, amennyire csak lehet jó minőségben örökíteném meg.
Elhiszem,hogy van aki nem szeret fotózni ,de ehhez semmi közöm.
Én meg nem játszom,de ettől még nem szólom le azt,aki játékra veszi és napi 5órában online nyomja,ő dolga,hogy erre megfelelő telefont választ.
Mielőtt még valaki belekezd,hogy mennyi az Iphone 200ezer... , én nem azt mondtam,hogy nem drága az iphone pl az említett xiaomihoz képest,hanem azt,hogy azért vannak jó kamerás gépek, nem lehetetlen dolgot kérek.
Azt sajnálom,hogy az általam pl nagyon szeretett Xiaomik ezen a téren nem domborítanak,konkrétan szerintem egy 5évvel ezelőtt gyártott Iphone 4S jobb képeket,videokat csinál, tehát szerintem jogosan várok el némi fejlődést.
Annál is inkább mivel kb az összes telefon marketing bullshitjében előjönnek azzal, hogy milyen jó képeket csinál és mindenki fotózgat agyba főbe a telefonjával. -
Zeki
nagyúr
válasz
Nem kéne átesni a ló túlsó oldalára.
Majd ha fényképezőgépekről akarunk beszélni, keresünk egy fotós fórumot.
Addig meg a mobilos fórumban igenis beérjük azzal, amit ezek az okostelefonok nyújtanak fénykép/videokamera/gps/internet böngésző/filmlejátszó, stb terén. Mindenki tudja hogy minden feladatra van külön célhardver, ami jobb mint az egybegyúrt okosteló, de ez a topik az okostelókról szól. -
törölt tag
válasz
Szólíthatlak ezentúl Don Quijote -nak?
Mert ebben a topikban totál szélmalomharc az álláspontod. Inkább mosolyogva fogadd el, hogy vannak B20 -napok, GPS -napok, meg kamera -napok!
-
Surda-
őstag
válasz
gipsztigris #117759 üzenetére
Aha,akkor én beérném ezzel az "ugyanolyan sz@arral"
Bár kétségeim vannak afelől,hogy 100%os a látásod.
A 6S kamerája fényévekkel jobb az átlagnál -
Surda-
őstag
válasz
gipsztigris #117757 üzenetére
Nézz meg egy iphone 6S-t képet/videot.
Meg fogsz lepődni mit ki nem lehet hozni abból kis nyílásból
Igen,tudom,hogy az drága,de az nem igaz,hogy ne lehetne jó képeket lőni mobillal.
Mondjuk,ha egy Iphone 4S szintét elérnék,már az is jó lenne (2011)
De,hogy mindig van valami okos,aki beleköt a kamera dologba,az már kezd zavaró lenni... -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #117449 üzenetére
Köszönöm.
Pedig elméletileg kellene tudnia az enyémnek is,de nincs közte egy sem.Snapdragon 410 (Qualcomm MSM8916 )
Helyfüggő ez a dolog egyébként?
Mármint hogy hol tudja fogni őket? -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #117437 üzenetére
Ha már felvetődött a dolog.
Azt konkrétan miből lehet látni hogy használ e Glonasst egy készülék ebből a képből?
Az enyém használ? -
dlaj
őstag
válasz
gipsztigris #117437 üzenetére
Köszi.
Remélem a gyakorlatban is megállja a helyét.Most látom, hogy mit is írtam: (egyébként dula sim-es)
Vagyis nem is jó topikba írtam. -
beronzapp
csendes tag
válasz
gipsztigris #115240 üzenetére
Sajnos még nincs.
-
beronzapp
csendes tag
válasz
gipsztigris #115230 üzenetére
Szia. Nekem van.
Aksi egész jó, gyors, 2 gb ram elég (nem jatszok, crome 22 ablakot megtart), gps gyors, wifi tökéletes, alapfelület változtatható (alap android vagy vibe ui), beállítások bövítettek (cm, miui, emui mix), ujlenyomat olvasó kicsit lassú ( Honor 7 hez képest), kamera nem valami jó kevés fénynél de elfogadható.
Több leírásban olvastam hibásan a dual+sd. 2 sim + sd fér bele.
Van benne B20 -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #115234 üzenetére
Akkor üdv újra a kínai vizeken!
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris #115234 üzenetére
Annyi idő alatt be sem égett még
kiváncsi vagyok mi lesz helyette...lehet pár hónapon belül nekem is újra kell egy dual simes...
( de akkor nálam is kb 4 hónapot birt)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #115232 üzenetére
Jobb volt mint a k910 -es?
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #114257 üzenetére
És az ME45? Az mekkora sláger volt!
Volt olyan ismerősöm, aki csak pár éve vált meg tőle, amikor kilehelte a lelkét, pedig egy 2001-ben megjelent modellről beszélünk!
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #114245 üzenetére
Mind a 3 Siemens volt nekem anno.Az M35i-t nagyon imádtam, bár azon el tudtam törni a készülékházat. Amúgy atombiztos volt, csak túlzásba vittem a határainak a tesztelését.
Sőt, az egyik kolitársamnak volt egy C35-öse (az is volt nekem előtte), amit leejtett a 4. emeletről az aszfaltos járdára, mert az ablakban kell telefonálni. Lement, összeszedte a darabjait, kicsit igazított a deformálódott készülékházon, visszatette az akksit, bekapcsolta, és telefonált tovább. Más kérdés, hogy a hátlap már nem ment rá, az akksit is alig tudta beletolni, és ki kellett cserélni a készülékházat. Mondjuk ezt egy mostani telóval nem hiszem, hogy ilyen arányú amortizációval meg lehetne csinálni. -
válasz
gipsztigris #114196 üzenetére
Jobbat kívánni sem lehet.
Nincs olyan, hogy nem fogadott hívás. Persze Ő is napi 24 órában elér engem, és nemegyszer tévesztek a munkában. No de jó pap holtig tanul. -
válasz
gipsztigris #114184 üzenetére
Bevallom, már nem vagyok otthon a piában, pedig bő húsz éve ott voltam a határán, hogy a 850.000 egyike leszek, de végül alkoholista helyett lelkész lettem, a pia helyett pedig Istentől függök. Nem bánom a cserét.
Egyelőre nem kell egyenlőreKésőbb sem.
-
medica
senior tag
válasz
gipsztigris #114184 üzenetére
Valóban a gyenge minőségű borra szokták inkább használni a kifejezést. Ha már témánál vagyunk
... épp most főzök ki bioborból (nem törkölyből!) bio-grappát, na az tiszta anyag. Sárgabarack és kétféle szilva (besztercei, ringló) ledugózva.
-
dethroner
veterán
válasz
gipsztigris #114133 üzenetére
Hát magyarázd meg a vaknak hogy virrad
-
dethroner
veterán
válasz
gipsztigris #114130 üzenetére
Az xperia z5 compact-ot én is javasoltam neki.
De az oneplus x az kizárt, 5 col, az akkora mint egy féltégla. meg hogy azt cipelni egész nap.
Mondja ő, pedig nem tizenéves kislányról van szó, aki azért aggódna hogy nem tudja 1 kézzel kezelni. -
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #113441 üzenetére
Valószínűleg pont az, amiért Neked tetszik.
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #109879 üzenetére
Vótmá.
De azé' ~ 100 hsz-enként beírhatod, és akkor könnyebb dolga lesz a keresőnek. -
válasz
Nem olcsó. Inkább magamnak - és másoknak is néha - berhelem
-
hzx0
aktív tag
válasz
gipsztigris #109876 üzenetére
Pest megye Batta
-
törölt tag
válasz
Tényleg nem túl olcsó. Az árképzésük alapján 13 rugóért hajlítanák vissza a kontakthibás mikrofonérintkezőmet. Hááát...
-
válasz
Én már keresek valami szervizet, de nem tudom hova forduljak...
Komoly referenciával kell rendelkezniük, hogy ne sufninak tűnjenek
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Pedig a "kínai szutyokhoz" még alkatrészt is lehet kapni. Pár hete rendeltem barátom Thl 5000-ébe hangszórót (recsegett), amit magam forrasztottam be. Utána ugyanebbe GSM antennát, mert a régi hangszóróházról a haver nem tudta lebontani. A kettő együtt volt olyan 10-12$.
Előtte HTC Sensation "csodafónja" volt, újonnan véve fél alatt négyszer volt heteket szervizben, végül nem tudták megjavítani alkatrészhiány miatt. -
hzx0
aktív tag
válasz
gipsztigris #109864 üzenetére
Vicces. Lehet hogy én ülök a telefon másik végén? Kép. Nálam is elmegy napi pár ora telefonálgatás.
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
Már bocsi, hogy megkérdezem mivel foglalkozol, hogy rá érsz napi 3 h telefonálgatni.
Mindig csodálkoztam, hogy mivel foglalkozik az aki egész nap nyomkodja a telefont és Du-ra már lemerül. -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
A kérdés teljesen jogos.
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam.
A 4,5 óra képernyőidő magában valóban nem nagy kunszt. De mellé azért nem átlagos a 8+ nap készenlét.
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig.
Két dolgot állapíthatunk meg:
1) Én nem nyúzom a telefonokat fogyasztásilag.
2) A szóban forgó telefonnak a nagy kapacitású akku és az alacsony fogyasztású proci is - a jelek szerint - az erőssége az akkuidő tekintetében. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #109240 üzenetére
De, ez a gagyi, single SIM verzió. Mivel egy Vertu -színvonalú cégnél, ha a rendelés lapon a "pénz nem számít" mellett pipa van, az a Fedáksárival egyenértékű, tehát a válasz csak az "ahogy óhajtja" lehet. Szvsz "némi" felárral biztos készítenének Lecs@ topiktársunknak egy valóban exkluzív, dual SIM verziót. Ha jól tudom, akkor már az alap kivitelekben is a Siri/Cortana továbbfejlesztett verziója van, ami nem csak megérti, hogy milyen pizzát szeretnél, hanem el is intézi, hogy megkapjad. Szvsz nem kérdés, hogy egy dual SIM -es Vertu tényleg ütős kütyü lenne.
-
kasee
aktív tag
válasz
gipsztigris #109107 üzenetére
Hát ez nem tul jó hir, beragadt vmi alkalmazás ? Mennyi képernyőidővel?
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #107223 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #107223 üzenetére
fatality
Már én is nagyon unom, minden második, harmadik hozzászólásába belefűzi, mintha másnak nem lenne útlevele és céges útja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #107174 üzenetére
Na ez szopás lesz így. Hajóval jönnek majd az akkuk?
-
L.C.S.
tag
válasz
gipsztigris #106978 üzenetére
Gondoltam, hogy karcsú az aksi, de ennyire?
Mondjuk én nem nyúzom állandóan a telót, de azért az egy napos folyamatos wifi elérés, levelezés, fél-egy óra telefon bele kellene hogy férjen.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #106571 üzenetére
Soha nem lehet tudni, hogy kinek, mire nyílik ki a bicska a zsebében.
-
zolipapa66
tag
válasz
gipsztigris #104832 üzenetére
Jó képek, persze, majd jönnek akik lefikázzák, hogy az égbolt teljesen beégve stb stb.
-
tahepa
senior tag
válasz
gipsztigris #104835 üzenetére
Akkor még tudtak kaját "gyártani" ...főleg a DEKO-ban.....istenem az a sólet kolbásszal és a felséges pacalpörkölt........
...ez valamilyen sertésmájas krém ? Az MSZ-ből kiindulva...
-
tahepa
senior tag
válasz
csaxólok hogy a konzerv szavideje lejárt...jó régen...
-
janaman01
addikt
válasz
ezekkel semmi baj, teljesen jók
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #104824 üzenetére
böffxplorer, böffzilla és chröff alatt is 404
(#104829) janaman01
Gyorsba tedd offba, jaj-jaj milesz -
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris #104824 üzenetére
-
asdf_
veterán
válasz
gipsztigris #104815 üzenetére
404, de lehet, hogy igy jartam jobban
-
asdf_
veterán
válasz
gipsztigris #104688 üzenetére
Te az alapjan gondoltad megallapitani egy keprol, hogy mivel keszult, hogy az exif-jeben mi van irva. En ravilagitottam, hogy az exif adatot barmikor atirhatod barmire (ebbol logikusan kovetkezik, hogy az exif adatok alapjan nem allapithato meg egy keprol, hogy mivel keszult, gy.k. cafoltam allitasodat). Es akkor most en vagyok a hulye. Ertem...
-
asdf_
veterán
válasz
gipsztigris #104681 üzenetére
Mert az exif adatok nem olyanok am, hogy nem irom at ket masodperc alatt barnire
-
válasz
gipsztigris #104489 üzenetére
Pandán pedig még bő 5k-val olcsóbb is...
-
zolipapa66
tag
válasz
gipsztigris #103393 üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gipsztigris #103046 üzenetére
Meg több zp700- nál akkumlátor problèmák - nálam is , de nálam volt egy kis USB csatlakozós problèma is . Amúgy nem lett volna rossz telefon . Kb fèl èvig lehetett normálisan használni , utánna jöttek elő sokaknál a problèmák. Ha a Zoponál ez előfordulhat , akkor milyen telefonokat kèszìthetnek a másod - harmad vonalbeliek ...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #103046 üzenetére
Az elég nagy baj!!!
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #102984 üzenetére
jaja ő inkább a kismanó a Herri Kóklerből...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #102293 üzenetére
Elég brutál lesz az biztos!!
Alexw801: CN verziósra is rá lehet húzni a ww firmware-t de ahogy te is mondod az frekvenciákat ez nem fogja feloldani! Találtam egy leírást ahol egy srác át nyálazta ez xda -n és közel azt írta le amit te Szerinte root-al notepad++ al és egy root explorerrel meglehet oldani a dolgot de ő telefon híjján nem tudta kipróbálni csak belenézett a romba és össze hasonlította az egyes régiók modem file-ait. Mit értesz "fékezett habázú"-n. Nem tenném rá a nyakam de szerintem 47.000 környékén a z3580 fog hozni ami 2,3 gHz és 64 giga lesz.
Buca84: a telefon dataiban látod.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #102290 üzenetére
4 giga ram= asus zenfone 2
QHD kijelző= Lenovo k920
4 giga ram + QHD = Vibe Z3 prosomatom: igazából nekem is felesleges a 4 giga és a QHD t is energia pocsekolásnak tartom, dehát a kütyümánia...
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #101967 üzenetére
wáááááá, váltsunk témát mer' megölsz!
(ez akkóse nextgen, max nextgen light, punktum)
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #101962 üzenetére
Várj! Most az a baj hogy hiszek az NNG nek? Hát ez jó
szerk.:
Az megenyhít kicsit ha elárulom hogy én már akkor le "NEM rendes iGO"-ztam ezt a release-t mikor még te sem tudtad kipróbálni?(#101961) bodrik11
Ezt magam is így gondolom, hogy egyfajta piackutatás ez.
De arra is mérget vennék, hogy ez az app marad is ekkora.
Aztán majd kidobják a valódi iGo - NextGen - Hungary-t, amit a felhasználók egy része megvesz, a másik részének meg nem lesz mire hivatkoznia hogy miért a warezváltozatot használja -
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #101956 üzenetére
Ez merész lépés, kíváncsi vagyok mennyi idő múlva lesz ebből korlatlan térképes navi a dark side-on...
-
aytukabozs
addikt
válasz
"Akkor az applikáción belül kell majd megvásárolnom valamit?
Nem kell és nem is lehetséges - az applikáció csak Magyarország térképét tartalmazza, és nem is lehet további térképeket és kiegészítéseket vásárolni hozzá."
"Milyen online adatokat használ majd a szoftver? Lesz benne forgalmi adatok mutatása?
A szoftverben nem elérhetőek online szolgáltatások, így a forgalmi adatok sem."
ezekért.
persze ettől még egy csudarendes dolog hogy ingyen osztogatják, így még a forgalmi adatok híánya sem fáj annyira, de külföldi nyaraláson, vagy neadjisten kinti munkavállalásnál másik navi app fog kelleni. -
aytukabozs
addikt
válasz
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #100936 üzenetére
Korábbi készülékei is Star szintű szitázott oem cuccok voltak. Abban a szegmensben keresgélj.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #100936 üzenetére
Alapbetően az S960-nak a felbontása is más, de egyébként is kizárt.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #100932 üzenetére
Szerintem ez az. Egyúttal sok sikert az alkatrészkereséshez!
-
laci laci
addikt
válasz
gipsztigris #100496 üzenetére
Nekem erről a z2-z3 jut eszembe, az is ilyen. 130-èrt.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #100496 üzenetére
Meg volna benne még egy SIM slot és ismerné a 800MHz -es LTE -t....
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #96772 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #96768 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #96336 üzenetére
Nem bármilyen negativ velemenyt, hanem megalapozatlant... mint ahogy irtam is, de ezzel ne foglalkozzatok, ugyis csak az szurja a szemetek hogy megint ez a teló került képbe...
En kerek elnezest a sok elegedett userért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Facebook és Messenger
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged