Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Igen, amit leírsz tipikusan elfogyó processzor vagy API/Driver limit.

Leginkább ezen javítottak azóta, amennyire követem. Amúgy magam is észrevettem ezeket, pl. BF4-ben maxgrafikán DX11 módban a sok apró szirszar egyes páláykon sokkal jobban megfektette az AMD-ket, mint az Nv-ket. Mantle-ben ennek máris nyoma sem volt... A monitorozáson is látszott ilyenkor, hogy a VGA terhelése esik vissza, a proci meg szenved.
Nekem 2014 novemberig volt meg az asztali gépem a 290-el, emlékeim szerint valamelyik 14.7 környéki béta driverrel. Nekem nem volt különösebb bajom a teljesítményével amúgy az időnkénti lassabb teljesítmény ellenére sem. Pl. BF4-ben amíg nem volt Mantle, DX11-ben High-ra tettem, és máris ment, mint a huzat, játék közben meg nem látszódott különbség a High és az Ultra beállítás között. Mantle-n meg mehetett aztán Ultra-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Philips LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest