- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
A táblázatról én elsőre azt hittem, hogy SteamSurvey gyűjtés.
De az adatoknak ez a wccf-es cikk a forrása: [link]Hát nem tudom, hogy kell ezt a "channel trade" cuccot értelmezni
Volt róla szó, hogy az AMD növeli a GF irányába a megrendeléseit. Én azt hittem, hogy a nagyobb volumenű Zen3 DT eladás miatt.
De lehet, hogy benne volt az is, hogy polaris/vega kártyákat értékesítettek bányászoknak.Viszont ennek azért csak jobban be kellett volna zuhannia, nem?
Ha annyi polaris kártyát gyártanának, akkor most úgy kéne eldobniuk, mint a forró krumplit.
De polarist már szinte alig lehet kapni.Nem is beszélve arról, hogy anno ABu azt mondta, hogy a GDDR5 gyártása gyakorlatilag leállt, nem is olcsóbb, mint a GDDR6. Még ábrándoztunk is, hogy milyen jó lenne, ha az AMD kiadna egy GDDR6-ra frissített polarist, mert azon a node-on nincs akkora hiány. Abu meg azzal csapta le, hogy sajnos az áremelkedések egyik oka épp a GDDR6 hiánya.
Vagy lehet, hogy ezek a százalékok azt jelzik, hogy még mindig az ilyen nagyon olcsó RX 550 menne notikba és prebuild gépekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest