Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak ez olyan mint a Kepler. Én már nem akarok Keplert venni, hanem a legújabbat.
A Hawaii, egy nagyon jó GPU, de fogyasztás és VR szempontjából nálam Kepler kategória... és abban sem vagyok biztos teljesen, hogy a GCN2 minden tekintetben tökéletesen olyan lesz mint a GCN3 pl optimalizálás terén majd. (+HBM)Viszont ez mindegy is, a lényeg azon van, hogyha veszek egy 390-et, és 2 hónapra rá kijön egy ugyan olyan teljesítményű vágott custom Fiji, 2xPerf/Wattal akkor a fejemet verném a falba. Ilyen tekintetben most már Maxwell2-őt sem vennék mondjuk ez is tény... de ott legalább tudom, hogy JELENLEG nincsen fejlettebb NV architektúra.
AMD-nél viszont van: a Fiji.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest