Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Tőled láttam először a MACHINIST lapokat. Nézegettem HA- n a használt nem kínaiakat, de egyik sem fogott meg különösebben, meg a jobbak drágák, új nem nagyon van már. Tanakodtam, de aztán inkább az egzotikus Távolkeletre voksoltam. Ja, a 2ventire én is aggódva néztem, de megoldható a moddolása, ha esetleg berregőssé válnának.
Asust én kedvelem, sok cucc van tőlük, nincs gond velük. Egy DVDRW rosszalkodik csak, de lehet hogy egy karbantartás elég lesz neki.
(#81472) : A Prime lapnál(azt ajándékba kaptam) én direkt utánanéztem hogy az 1600AF BIOS frissítés nélkül indul benne. Ha olyan procit választok, melyhez frissíteni kell, akkor bevittem volna a forrás boltba, hogy egy korábbi procival frissítsék le.(#81471) Bile Demon : asszem elég sok kínai gyártó van sok modellel, a színkavalkád vátozatos. Alacsony órajel egyelőre, mivel 2609- el lesz próba, meglátjuk mire elég. Ha beválik a lap, akkor lehet beszerzek egy nagyobb procit hozzá.
TUF B450Pro- t is ki kell próbálnom, de ahhoz még meg kell álmodnom a procit. Az összeépített AM4- et nem szedem szét hogy kiemeljem az 1600AF- et. Így hogy 40k HuF alá ment ez a TUF, meg kellett vennem, mert maga a chipset már bevált, itt meg erősebb körítést kapott.(#81473) frescho : mint fentebb is írtam, egyelőre alacsony órajelű proci megy bele. Az allcore-hack- nak is utána kell néznem, vagy leírhatjátok hogy megy ez, bár nemtom hogy a 2609- et tudja-e turbózni. 2011- ben kezdő vagyok.
(#81475) Bile Demon : MACHINIST lap, erős procival, szép eredményekkel

(#81476) benedekco : igen, miután küldted, pár évre rá jeleztem is hogy pattintottam bele +SOJ- t.
nemzetközi hardver gyűjtemény :
, elég sok cucc jött Tőled 
Mondjuk a Tua+Voodoo5 ütne feelingben
(#81480) KROK640 : na-ja, elég sokfélét gyártanak...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, elég sok cucc jött Tőled 
DarthSun