- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #81469 üzenetére
Tőled láttam először a MACHINIST lapokat. Nézegettem HA- n a használt nem kínaiakat, de egyik sem fogott meg különösebben, meg a jobbak drágák, új nem nagyon van már. Tanakodtam, de aztán inkább az egzotikus Távolkeletre voksoltam. Ja, a 2ventire én is aggódva néztem, de megoldható a moddolása, ha esetleg berregőssé válnának.
Asust én kedvelem, sok cucc van tőlük, nincs gond velük. Egy DVDRW rosszalkodik csak, de lehet hogy egy karbantartás elég lesz neki.
(#81472) : A Prime lapnál(azt ajándékba kaptam) én direkt utánanéztem hogy az 1600AF BIOS frissítés nélkül indul benne. Ha olyan procit választok, melyhez frissíteni kell, akkor bevittem volna a forrás boltba, hogy egy korábbi procival frissítsék le.(#81471) Bile Demon : asszem elég sok kínai gyártó van sok modellel, a színkavalkád vátozatos. Alacsony órajel egyelőre, mivel 2609- el lesz próba, meglátjuk mire elég. Ha beválik a lap, akkor lehet beszerzek egy nagyobb procit hozzá.
TUF B450Pro- t is ki kell próbálnom, de ahhoz még meg kell álmodnom a procit. Az összeépített AM4- et nem szedem szét hogy kiemeljem az 1600AF- et. Így hogy 40k HuF alá ment ez a TUF, meg kellett vennem, mert maga a chipset már bevált, itt meg erősebb körítést kapott.(#81473) frescho : mint fentebb is írtam, egyelőre alacsony órajelű proci megy bele. Az allcore-hack- nak is utána kell néznem, vagy leírhatjátok hogy megy ez, bár nemtom hogy a 2609- et tudja-e turbózni. 2011- ben kezdő vagyok.
(#81475) Bile Demon : MACHINIST lap, erős procival, szép eredményekkel
(#81476) benedekco : igen, miután küldted, pár évre rá jeleztem is hogy pattintottam bele +SOJ- t.
nemzetközi hardver gyűjtemény :, elég sok cucc jött Tőled
Mondjuk a Tua+Voodoo5 ütne feelingben(#81480) KROK640 : na-ja, elég sokfélét gyártanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest