Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Nagy falat neki. Talán a 32MB RAM is kevés hozzá

Hippo : csak a szokásos EGO- m, nagyképűségem
, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
DarthSun