Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:28

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70187) herion válasza herion (#69797) üzenetére


herion
tag

Ugye október 4-én leigazoltam, hogy átvettem a csomagot, hogy tudjak vitát nyitni. Leírtam a megjegyzésben, hogy az ügyfélszolgálattal való beszélgetésünkben is azt javasolták (az eladón után) indítsak vitát majd visszatérítést, képernyőképet is küldtem az eladóval és az ügyfélszolgálattal való levelezésünkről, de ez nem volt elég.
Az sem, hogy lassan már 2 hónapja nem mozdult a csomag.
Fél óra után az Ali elutasította a kérelmet, mivel a csomagot az eladó feladta, és még szállítás alatt van.
10 nap türelmi időt kért a vita indítása után, ami október 14-én járt le.
Miután lejárt a 10 nap szombat délután, kaptam az emailt, hogy újabb 10 nappal meghosszabbították:


Mivel csütörtökön lejár az átvételtől számított 15 nap, így megint leveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy most akkor mi legyen mert ebben az esetben fingom sincs mi fog történni. Egyébként a 15. nap után mi fog történni? Vagy itt nincs jelentősége ennek a 15 napos dolognak?
Ugye normál esetben a 15. nap után már buktam a pénzem ha nem csinálok valamit. Mivel a vita nyitva van, lezárni meg nem fogom, így másik vitát nem tudok meg nincs is értelme nyitni ebben a 2 napban.
Az ügyfélszolgálat azt mondta, ők nem tudnak semmit tenni mert ez nem az ő hatáskörük, várjam meg mit mond az Ali október 24-én.
Gondolom látja, hogy november 17-én jár le a 90 napos szállítási védelem, és addig mossák kezeiket. 24-én meg úgyis megint 10 nappal kitolják majd az időt, ez szinte 100%.
Szerintem ezt a vitát ember nem is nézte meg, csak egy program ami látta hogy szállítás alatt van és instant az Ali javára döntött.

Who Let The Dogs Out?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.