- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #184937 üzenetére
"a leakban is savazták, mert úgy íveli előre a labdát hogy előtte megtolja meg ilyenek"
Rohadjon is meg az ilyen, hát focista ilyet nem csinál, ha lenne technikája tenné ahogy jön.
Most ez komoly amúgy? A tekintete nem a labdán van akkor már hanem pásztázza a területet, ez inkább előny mint hátrány, sőt ha figyelnek rá még előnyt is szerezhet egy jóütemű elmozgással fordulással a címzett. Sokkal rosszabb ha valaki felnéz aztán már csak a labdát, közben meg lehet nem balra hanem jobbra fordult le a társ.Na mindegy.
#184948 mephi666: Vedd fel Pellegrinit is a listádra. kép
Plusz ha időd engedi nézd meg ezt az interjút amit a players tribune készített vele.
Ezt meg csak az elegáns játéka miatt, ebben benne van az is ahogy Kimmichet és Goretzkát két mozdulatból bőrözi külsővel, na meg olyan srakazóst se látni sűrűn mint amit a Verona ellen lőtt.Amíg van ilyen római játékosunk és él a hagyomány, addig sz*rok én mindenre, szeretem ezt a csapatot. Ahogy szoktam írni, ez még foci, a többi lóf@sz.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest