Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atee_13

őstag

válasz DeathAdder #177547 üzenetére

1- "ezt bizonyíthatja hogy az agytrösztbázisból szállingóznak el az adatalapú döntéshozatal kulcsfigurái " ezt látni, majd kérdés hol kötnek ki köv szezonban. Lehet csak jobb ajánlatott kaptak., de bármi lehet.

"így az eddig sikeres rendszerigazolások helyett" azért itt én tennék fel kérdéseket. Oxlén, Keita, a tinik 10+ os igazolások egyik se ragadt benn, Miamino, Nunes(itt azt sejtem Lijnders jelölöd majd meg). Nem mondom, h tragédia az arány, de azért a sikeres meg a adatalapú nem annyira kéz a kézben van szerintem. Keita rengeteg cikkben ki volt emelve, h a laptopos emberünk erőltette mert kijött az excelben, h milyen jól passzol és illik a csapatban. azért az egy 60 millás melléfogás volt Nunes 80, Salah számokat hozza mutatott játékot nekem nem.

2- Gapo sztorihoz, mindegy, h hirtelen kellett 35 milla nekik vagy nem, úgy ítéled meg ő olyan játékos akiért a PL címért BL címért lehet menni? Én nagyon nem ismerem VB-n láttam félárat is sokallanám érte. United meg nem nagyon hoz bomba igazolásokat talán Bruno aki nagyon bejött nekik, gyanítom ez a Gapo is kb a következő langyosvíz lett volna a sorban, de cáfoljon rám.

Bónusz ;]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés