Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
Eközben én meg arra törekszek hogy minél kevesebb szar legyen a telefonomon, mert utálom hogy azt nyomkodom.
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
2013 óta használom a Nova Lauchert (akkor vettem meg), a telefonjaim bekapcsolása után a második mozdulat, hogy felrakom a Novát és az előző telefonomról lementett biztonsági mentést.
-
PDA_FAN
tag
Az megvan, hogy Androidon már jó ideje a legtöbb UI engedi, hogy a legalsó ikonsorba ne ikonokat tegyél, hanem mappákat? Tehát pl. a telefon és az üzenetek ikonjait egymásra húzhatod, és máris egy mappában vannak, az alsó sorban pedig felszabadul egy hely. Nálam ez úgy néz ki, hogy a fontos appokat kategóriák szerint mappákba rendezem, és így a nyitóképernyőn marad hely több widgetnek.
Egyébként vagy egy évtizede én is használom a Novát, de csak azért, mert elég sűrűn cserélgetem a telókat, és így backupból vissza tudom tölteni a felületi beállításaimat, és nem kell fél napot azzal tölteni, hogy ide-oda tologatom a kezdőképernyő elemeket.
-
Nem gyönyörködni akarok,hanem időt megtakarítani, amikor elindítok egy appot. Pontosabban én is örülnék,ha a kettő menne együtt, de a mai világban,amikor már minden kereskedelmi egységnek van szinte saját appja aminek a használatára ráadásul lényegében rá is kényszerít, akkor ez egy ilyen ördögi egyensúlyozásba megy át,hogy akkor most szépen osztályozom, hogy melyiket milyen gyakran használom.
Példának okáért streaming applikációim közül is csak a leggyakrabban használt appok ikonjai vannak a kezdőképernyőn önállóan még a többi egy mappában kapott helyett, ugyanez a helyzet a közösségi alkalmazásokkal is. Tehát nem mindent raktam ki az asztalra sőt az elsőként említett hipermarketek applikációi így is a második asztalra kerültek át. Vannak olyan alkalmazások is amelyekből véleményem szerint feleslegesen van kettő ilyen a digitális állampolgárság és az e-személyim. Olyan is van amelyik a hátam közepére sem hiányzik ráadásul teljesen új ez pedig nem más mint a Repont. Viszont elég gyakran kell használnom sajnos ahhoz, hogy ne rejtsem el. -
GoodLock:
Még a Xiaominál is többet tudtam kirakni. 🤌👍 -
válasz
Rossz.Ogre
üzenetére
Nos ment is vissza a gyári. Majd GL-kal megnézem.
-
Rossz.Ogre
csendes tag
Évekig a Nova Launchert használtam a telefonjaimon (szintén 125 Forintért 2015.12.15-én vettem), de az A54-en már nem éreztem 'akkora' szükségét a használatának.
"2022 júliusában a Nova Launcher nagy változáson ment keresztül, ... A fejlesztést felvásárolta a Branch nevű vállalat, ... "
2024 augusztusában azonban pár dolog újra megváltozott.
"... Több mint egy tucat ember dolgozott eddig az egyedi Android felületen teljes munkaidőben, azonban a továbbiakban egy ember marad erre."
"Kevin Barry, a Nova Launcher megalkotója magában viszi tovább a projektet, ..." -
Volt egy kis finomhangolás még.
-
-
Tamás88
őstag
Majdnem mondtam, hogy a Samsung UI is tudja, de ránéztem előtte és rájöttem, hogy maximum 5x6-ot tud, ami a képeiden is van.... vagyis gyárilag. Ugyanis az alap launchernél is el lehet érni akár a 7x7-et is. Először is le kell tölteni a Good Lock alkalmazást (nem a Playstore-ból, hanem a Galaxy Store-ból), majd az alkalmazáson belül a Home Up részlegét. Miután lejött és felment, azután oda belépsz, majd bekapcsolod, és már úgy állítod be, ahogy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest