- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
Eközben én meg arra törekszek hogy minél kevesebb szar legyen a telefonomon, mert utálom hogy azt nyomkodom.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
2013 óta használom a Nova Lauchert (akkor vettem meg), a telefonjaim bekapcsolása után a második mozdulat, hogy felrakom a Novát és az előző telefonomról lementett biztonsági mentést.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
PDA_FAN
tag
Az megvan, hogy Androidon már jó ideje a legtöbb UI engedi, hogy a legalsó ikonsorba ne ikonokat tegyél, hanem mappákat? Tehát pl. a telefon és az üzenetek ikonjait egymásra húzhatod, és máris egy mappában vannak, az alsó sorban pedig felszabadul egy hely. Nálam ez úgy néz ki, hogy a fontos appokat kategóriák szerint mappákba rendezem, és így a nyitóképernyőn marad hely több widgetnek.
Egyébként vagy egy évtizede én is használom a Novát, de csak azért, mert elég sűrűn cserélgetem a telókat, és így backupból vissza tudom tölteni a felületi beállításaimat, és nem kell fél napot azzal tölteni, hogy ide-oda tologatom a kezdőképernyő elemeket.
-
Nem gyönyörködni akarok,hanem időt megtakarítani, amikor elindítok egy appot. Pontosabban én is örülnék,ha a kettő menne együtt, de a mai világban,amikor már minden kereskedelmi egységnek van szinte saját appja aminek a használatára ráadásul lényegében rá is kényszerít, akkor ez egy ilyen ördögi egyensúlyozásba megy át,hogy akkor most szépen osztályozom, hogy melyiket milyen gyakran használom.
Példának okáért streaming applikációim közül is csak a leggyakrabban használt appok ikonjai vannak a kezdőképernyőn önállóan még a többi egy mappában kapott helyett, ugyanez a helyzet a közösségi alkalmazásokkal is. Tehát nem mindent raktam ki az asztalra sőt az elsőként említett hipermarketek applikációi így is a második asztalra kerültek át. Vannak olyan alkalmazások is amelyekből véleményem szerint feleslegesen van kettő ilyen a digitális állampolgárság és az e-személyim. Olyan is van amelyik a hátam közepére sem hiányzik ráadásul teljesen új ez pedig nem más mint a Repont. Viszont elég gyakran kell használnom sajnos ahhoz, hogy ne rejtsem el.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
GoodLock:
Még a Xiaominál is többet tudtam kirakni. 🤌👍be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Rossz.Ogre #4 üzenetére
Nos ment is vissza a gyári. Majd GL-kal megnézem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Rossz.Ogre
csendes tag
Évekig a Nova Launchert használtam a telefonjaimon (szintén 125 Forintért 2015.12.15-én vettem), de az A54-en már nem éreztem 'akkora' szükségét a használatának.
"2022 júliusában a Nova Launcher nagy változáson ment keresztül, ... A fejlesztést felvásárolta a Branch nevű vállalat, ... "
2024 augusztusában azonban pár dolog újra megváltozott.
"... Több mint egy tucat ember dolgozott eddig az egyedi Android felületen teljes munkaidőben, azonban a továbbiakban egy ember marad erre."
"Kevin Barry, a Nova Launcher megalkotója magában viszi tovább a projektet, ..."Hol? Ott a nyúlon túl?
-
Volt egy kis finomhangolás még.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ez nekem el elvileg le van szedve a Galaxy Store-ból, de megnézem majd.
-
Majdnem mondtam, hogy a Samsung UI is tudja, de ránéztem előtte és rájöttem, hogy maximum 5x6-ot tud, ami a képeiden is van.... vagyis gyárilag. Ugyanis az alap launchernél is el lehet érni akár a 7x7-et is. Először is le kell tölteni a Good Lock alkalmazást (nem a Playstore-ból, hanem a Galaxy Store-ból), majd az alkalmazáson belül a Home Up részlegét. Miután lejött és felment, azután oda belépsz, majd bekapcsolod, és már úgy állítod be, ahogy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen okostelefont vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Digitális Állampolgárság Program
- Yettel topik
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10