Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21651) RockHaRD válasza F-ECT$ (#21649) üzenetére


RockHaRD
addikt

az már a múlté... ;]

(#21650) Cyberbeni az ötlet maga nem rosszz (ami a bt cserét illeti), viszont loh-ot nemtom, hogy honnan pótolnám :F amuba mindneképpen kéne, a gatyában nem hiányozna, viszont vitám nem sok helyen van, ezért a set bonusban lévő 100 az nagyon kell. Amukat fogok kraftolni, aztán ha netán sikerül egy intes-vitás-chcs-chds-AS-Loh-os, akkor cserélem... az, hogy erre mennyi az esély, arról inkább ne beszéljünk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21652) mephi666 válasza defede (#21648) üzenetére


mephi666
nagyúr

? 3napos maraton lesz az ágyban a project sikere érdekében, napi max 1órás pihenéssel? :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21653) Cadal válasza RockHaRD (#21651) üzenetére


Cadal
őstag

Még egy dolgot nem értek! A CMWW wizardoknak oly fontos evocation passzívot nem használod (ami ugye a cooldownokat csökkenti) ellenben a blur-t használod, de kérdem én minek, mivel elvileg mindenki mozdulatlan körülötted? Szóval nem értem a dolgot...

(#21654) RockHaRD válasza Cadal (#21653) üzenetére


RockHaRD
addikt

őőő

erre a válasz az az, hogy rohadtul nem tudtam, hogy mi kell a cm-hez, ezért lenéztem a buildet vmi z betűs tagtól (zozi talán?), és nála így volt, és azóta nem nyúltam hozzá :D de akkor ránézek mostmá'

(#21655) persil válasza Cadal (#21653) üzenetére


persil
nagyúr

Igazából ha valakinek szüksége van az evocation-re, akkor valamit elrontott.
Az a skill addig kell, amíg nincs olyan karaktered, akinek már nincs rá szüksége.
Tehát pont, hogy nem olyan fontos.

Az meg szerintem egyenesen jó ötlet, ha valaki úgy készíti már az elejétől magát, hogy nem használja. Sok más okosságot be lehet helyette rakni, nagyon ötletes kombókat alkotva.

A blur meg azért jó, mert az élet csak addig szép, amíg mindenki fagyva van körülötted. Viszont a legkirályabb karakternél is előfordulhat egy bemozdulás, ami pont elég egy füles idejére, olyankor pedig, hacsak nincs komoly védelem, akkor simán elborulhat egy zsengébb wizard.
A blur megint olyan, hogy simán jó addig, amíg nem tudod nélkülözni.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#21656) defede válasza mephi666 (#21652) üzenetére


defede
tag

azért már régebb óta próbálkozunk. kicsit későn álltunk neki de kellő kitartással lehet meglesz az acsi :) tervezek és délután már sokszor összefolyik a szemem előtt minden ezért is van hogy felmegyek de csak solo, mert ott tudok pihenni :) azért hétvégén jobban esik játszani. melóhelyről meg AH.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#21657) RockHaRD válasza persil (#21655) üzenetére


RockHaRD
addikt

melyik skillek ajánlottak még arra a slotra? Most beraktam az evocationt, de nem érzek nagyon különbséget

(#21658) Cadal válasza persil (#21655) üzenetére


Cadal
őstag

Nos engem a Diamond skin és az Energy Armor - Prismatic Armor (amivel van 5200 armorom ~700allressel) elég jól életben tart még ha meg is csapkodnak. Számomra sokkal fontosabb, hogy minél hamarabb be tudjam indítani a láncreakciót, hogy minél hamarabb tudjak fagyasztani újra és újra. Én pl. az elejétől úgy alakítottam a a karit hogy nem használok blurt... :D

#21657) G^zC^mp€r: A Frost Novanal próbáltad esetleg a Cold Snap-et?

[ Szerkesztve ]

(#21659) Sirandrish válasza persil (#21655) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én Überen 2,80körüli AS-el is használom..
Miért ne? Csak segít...olyan mintha lenne még 3-4CHC-m vagy még egy kis AS-em..miért baj az?
Mondjuk ha mondasz valami jó passzívot helyette akkor szívesen kipróbálom, de szerintem CM-nek bőven király az Evocation :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#21660) mephi666 válasza defede (#21656) üzenetére


mephi666
nagyúr

akkor hajrá :) ...mi is dolgozunk az ügyön már egy ideje, de nem olyan egyszerű sajnos, mint amilyennek tűnik... pedig milyen jó lenne, ha a 4. részben a gyerek is farmolna már, amikor épp nincs időm ;]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21661) persil válasza Cadal (#21658) üzenetére


persil
nagyúr

A diamond skin csak 22k hp, mp7-10en nagyon hamar le tudják ütni.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy márpedig ne használd az evo-t, mert ha neked bejött, akkor az úgy tutiságos, de szerintem annyira kevés az a 15%, hogy egy idő után egyszerűen nincs rá szükség.

"Én pl. az elejétől úgy alakítottam a a karit hogy nem használok blurt... :D "
Én is :) Mondjuk már a prismatic armort sem használom jó rég óta. Kis monster levelen eleve storm armor/shocking aspect van energy helyett, magasabb mp-n meg pinpoint barrier rúna van bent a prismatic helyett.

Gaz
Szerintem - és szigorúan csak szerintem - critmass buildhez az egyetlen kötelező passzív maga a critical mass. Mellé mehet a blur, evocation, temporal flux, arcane dynamo, cold blooded, glass cannon, kis túlzással bármi, egy-két hülyeséget leszámítva. Érdemes kicsit kisérletezgetni, hogy mi-mivel klappol a leginkább.
Nekem ezért tetszik a critmass build, mert "csak" 4 skill kötelező hozzá, a többi - majdnem - szabadon variálható és megfelelő gear/játékstílus mellett életképes marad. (explo-blast, dskin, nova, critmass)
Persze a leghatékonyabb, ha bal gombra még beteszed valamelyik twistert, (mistral breeze/wicked wind) de még így is marad 2 aktív slot és 2 passzív slot, ami variálható.

Ha csak most kezded(bár nincs előttem a profilod és ezen a gépen nagy reményeket nem is fűznék a megnézéséhez), akkor simán maradhat a blur és harmadiknak ami összehangban van a "bal és jobb gomboddal".

Andrish
"Miért ne? Csak segít...olyan mintha lenne még 3-4CHC-m vagy még egy kis AS-em..miért baj az?"
Persze így is hozzá lehet állni, ártani biztosan nem fog.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#21662) defede válasza mephi666 (#21660) üzenetére


defede
tag

tényleg nem egyszerű. hiába ha az ember tervez ... Megfenyegettem a blizzt hogy a negyedik résszel csak akkor játszok ha lesz benne necro :) sok szerencsét nektek.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#21663) abéla válasza persil (#21661) üzenetére


abéla
senior tag

Azért a Clood Blooded passzívot kihagyni nagy luxus egy olyan karinál, ahol az ellen 90+%-ban fagyiban van, gyak. egy glassC, a negatívumai nélkül.

Gazcamper: sztem crftolj egy 200+int, 9-10chc, 8-9as-es amut (ahogy saját+többiek tapasztalatait elnézem, 20-50x -ből megvan....vagy nem :DDD ), az elveszett set-bónuszt meg (részben)pótold egy 70+allres-es, 180+-os vitás blackthorne gatyán, a maradék LoH (1100-1200) még így is bőven elég.
Meg chanto-set upgrd.

De mint mondtam, ha van kellő allres/armor/loh, akkor hp elég 30-35k is.
Ez a nem az e-pénisz build/gearem: [link], ezzel mpl10-en vault of ass. max 1 halál, ha figyelmetlen vagyok (mondjuk sztem a teleport itt már legalább olyan fontos, mint pl a diamond skin). Láthatóan nem durvulok hp terén, de elég így is, bár ha diamond skin-nel a shrads-ot használom (kb +10% dps, -10k hp), akkor ez már kevés lehet(megy fel az allres/armos Blackth. gatya), szval kb ezzekkel az értékekkel ennyi kell.(+20k a diamond skinből offc)

Builded: sztem lassan mehet a pinpointB, mert chc kicsit alacsony, meg egyébként is, eff.dmg-ben alig van különbség az StormA/ShockA és az E.armor/PinpB között, akkor meg miért is ne kellene az az 1000+armor, meg az 5chc?
AS lassan elég, inkább próbáld meg a teleportot (és akkor már movement is kényelmi funkció lesz :) ).
Blur pedig csak a melee dmg-et csökkenti, neked viszont pont a távolsági/molten/electrified/plague jelenti a gondot, ráadásul a refis szörnyeknél is a saját, nem melee dmg-et kapod vissza (bár chain reaction-nél kérdés, mert az ugye fizikai sebzés, de sztem az sem melee), szval ha jól működik a freeze (márpadig nálad, az értékek alapján, kell hogy menjen), sztem nincs előnye a blurnak.
Akkor már inkább, ha az evocation nem jött be -bár sztem simábbá teszi a dolgok fagyását :D -, temporal flux.

hootka!

(#21664) Andie válasza mephi666 (#21660) üzenetére


Andie
őstag

Ezeket a beszámolókat (és sajnos a baráti körben egyre sűrűbben) mindig döbbenten hallgatom. Nálunk asszony letette a gyógyszert, másnap ránéztem és terhes lett. Najó, túlzok, fél évet kellett ugye várni, de az első "éles" runnál megtörtént. Ezexerint szerencsésnek érezhetem magam? (legalább az élet terén, hamár loot ügyben nem :) )
A srác azóta 3,5 éves, és ugyan még nem farmol, de nem tudok úgy játszani, hogy ne ülne ott a jobb hónom alatt, szurkolna az elite -fightnál, keze rajta a tapipadon, "apa! ott egy pénz/láda/csontrakás!" - gyak. 2x nehezebbé téve ezzel a játékot :)

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#21665) szallasi007 válasza Andie (#21664) üzenetére


szallasi007
őstag

"Nálunk asszony letette a gyógyszert, másnap ránéztem és terhes lett." - sírva röhögök

(#21666) Sirandrish válasza Andie (#21664) üzenetére


Sirandrish
legenda

Milyen kemény szemed lehet neked bakker..
Lepattan róla a golyó mint a Supermannek mi? :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#21667) defede válasza Andie (#21664) üzenetére


defede
tag

mplv0 + kidlv5 :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#21668) persil válasza szallasi007 (#21665) üzenetére


persil
nagyúr

Azon én is :D

Pedig nekünk is ennyi ideig tartott :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#21669) mikromanus válasza szallasi007 (#21665) üzenetére


mikromanus
veterán

Jobb lesz ha az asszonyon kívül més nőre nem is néz. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#21670) abéla válasza Cadal (#21620) üzenetére


abéla
senior tag

Ahogy Andris is mondta emerald csere, emellett a set-bónusz nélküli Zuni-chest csere egy TalR-ra (8AS, 750armor~60allres, ~160int, ~180vit) hp: -1k, dps: +6k, meg ugye az AS, cmwiz build-építő jellege :) .
Pici pénzért egy 280+ intes VW (vitát bukni): hp: -2,5-3k, dps: +3,5-4k.
Esetleg craftolni kesztyűt (bár egy normális trifact-ra jóóó kicsi az esély).
WH őv: egy 9as/40chd(+2-3k dps), 8as/45chd(+2k dps) upgrd.
A (neked)jobb old-i gyűrű: as+chd (8as/20chd: +10-12k dps, ha vit bukik: -4,5k hp) upgrd.

Csak a leírtak alapján: dps(k): +18(emerald) +6(chest) +4(VW) +2(WH őv) +11(ring): +41k dps (lefelé kerekítve) és erre jöhet még egy jó crfat kesztyű-érték.
Ez már azért PinpointB-rel + Scoundrel/anat. jócskán üti a 200k-t (de inkább 210 :K )

Hp(k): -1(chest) -3(VW) -4(ring): -8k hp. nna itt marad 34k, ez az érték szvsz, ezekkel az allres/armor értékekkel még mpl 8-9-re is elég.

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#21671) Andie válasza Sirandrish (#21666) üzenetére


Andie
őstag

Naja, nézni is tudni kell :) Sexy Watch skill, inPregnant rúnával :C

kidLvL5 -> jáccottatok már úgy, hogy az egér folyton random irányokba elkalandozik? Mint valami egér-virus bakker :D

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#21672) persil válasza Andie (#21671) üzenetére


persil
nagyúr

Akkor most ugyanezt képzeld el egy egy évvel fiatalabb gyerekkel, aki még csak nem is tudja, hogy mit csinál :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#21673) szallasi007 válasza persil (#21672) üzenetére


szallasi007
őstag

muszáj lesz halasztást kérnem az asszonynál erre a gyerek projektre, mert a kiegészítőt még nyugodtan akarom végigtolni :DDD

(#21674) F-ECT$ válasza abéla (#21663) üzenetére


F-ECT$
titán

Temporal flux minek?

Dive ever, work never.

(#21675) persil válasza F-ECT$ (#21674) üzenetére


persil
nagyúr

Archon build mellé ultrakirályság :)

De én néha berakom cm-ezni is, mivel amíg nincs "wind up" addig jól jön, meg a kis zsákos sem tud így elmenekülni.(meg mondjuk két métert megtenni sem nagyon)

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#21676) czpitti válasza persil (#21672) üzenetére


czpitti
senior tag

ösmerős a dolog itt is csak nálam a 7 éves vásárol is amikor nem vagyok éppen a gépnél:D

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#21677) szallasi007 válasza czpitti (#21676) üzenetére


szallasi007
őstag

na az milyen szép lehet mikor a 100k huf-odat elkölti ;]

(#21678) czpitti válasza szallasi007 (#21677) üzenetére


czpitti
senior tag

Kompromisszumot kötöttünk:a negyedét elköltheti ( reggel amikor kel ugyis apa gépe az első nem tiltom neki,a dio meg megy szinte 0-24-ben:D )

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#21679) trufa12


trufa12
addikt

Sziasztok, lassan kezdem újra a dio 3 at. 1 kérdés? mi változott ?:D fél év alatt ?
mire kell figyelni és most melyik a használható karakter? which doctor még mindig kaka?

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#21680) F-ECT$ válasza trufa12 (#21679) üzenetére


F-ECT$
titán

Hát eléggé sok minden. Pl a dps kb megtízszereződött azóta :)

Dive ever, work never.

(#21681) Cyberbeni válasza trufa12 (#21679) üzenetére


Cyberbeni
addikt

Előtte se volt szar, csak tudni kellett vele játszani. Mostmár olcsó a jó gear és az ellenfelek is könnyebbek alacsony MP-n, ezért már nem kell tudni játszani, csak egy pár random skill kell. (Magas MP-n azért nem árt, ha valaki ismeri valamennyire a karakterét, mert akkor olcsóbban meg lehet úszni)

(#21682) trufa12 válasza F-ECT$ (#21680) üzenetére


trufa12
addikt

pff :) nah mire újra belerázódom. megint 2 hónap , de mind1 szépen sorjában mindent először jöjjön meg , regeljek kreálok 1 doktor urat aztán majd kiderül hogyan tova.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#21683) mikromanus


mikromanus
veterán

Ázsiai biorobot kalkulátor isz bekk :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#21684) Sirandrish válasza mikromanus (#21683) üzenetére


Sirandrish
legenda

Már vagy 2 napja :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#21685) mikromanus válasza Sirandrish (#21684) üzenetére


mikromanus
veterán

kizárt. Max 24 órája. Két napja tűnt el. Max 3 :D

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#21686) czpitti válasza mikromanus (#21685) üzenetére


czpitti
senior tag

Jaja.Lehet hogy igen de az is hogy nem.A talánban egyezzünk ki :DDD Szeretem kiciócó kalkulátort.Csinálja amit kell.Én örülök hogy van megint nekünk.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#21687) killerjohn válasza czpitti (#21686) üzenetére


killerjohn
addikt

mi ez az ázsiai biorobot? :DD

(#21688) radi8tor válasza killerjohn (#21687) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

asiangamer?

⭐ Stella

(#21689) killerjohn válasza radi8tor (#21688) üzenetére


killerjohn
addikt

köffi!

(#21690) mobal


mobal
MODERÁTOR

Esett egy bracer! Vélemény? (nekem eléggé up cucc)

[ Szerkesztve ]

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#21691) Gyuri27 válasza radi8tor (#21688) üzenetére


Gyuri27
félisten

és az ki? :F

Amd - Radeon - Ryzen

(#21692) radi8tor válasza Gyuri27 (#21691) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

[link]

De még mindig nem látom 1.0.7 kompatibilitást.

mobal kolléga: gratulálok! :C

⭐ Stella

(#21693) czpitti válasza radi8tor (#21688) üzenetére


czpitti
senior tag

Igen.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#21694) fahrii válasza mobal (#21690) üzenetére


fahrii
őstag

Add el, árából simán kijön szerintem egy használható barb gear (fegyógemből ítélve sokkal jobban járnál).

(#21695) Bazzzs


Bazzzs
senior tag

De vártam már erre a hírre :C Az 1.0.8-as patchben végre megnövelik a többi acton az ellenfelek mennyiségét. Jó lenne, ha ki tudnák egyensúlyozni a helyszíneket, mert az első acton nagyon szívesen farmolnék.

[ Szerkesztve ]

Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

(#21696) Zan


Zan
aktív tag

Életem eddigi legjobb D3-as, last minute biddel nyert itemje!!! Igen, én eléggé extra health globe bubi párti vagyok, lehet mert wd-vel játszom. :)) :C

Minél jobb, annál jobb!

(#21697) radi8tor válasza Zan (#21696) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

A lényeget nem árultad el. Mennyiért nyerted meg? :)

⭐ Stella

(#21698) Zan válasza radi8tor (#21697) üzenetére


Zan
aktív tag

Egészen pontosan 51.346.541 gold :D ! Vannak 60 ért is, de azoknak egyiknek sem volt ennyi bubibónusza...

Minél jobb, annál jobb!

(#21699) mobal válasza fahrii (#21694) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Hogyért megy el egy ilyen? Hány misi? :)

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#21700) proci985 válasza mobal (#21699) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

nézz körbe 80+str (30+)vit 9AS (ez fontos, hogy nem 8) 5+CHCs Lacunik között AHban. jellemzően méregdrágák.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.