- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Na egy hülye kérdés aztán eldől az xbox 360. Aki nagy gamert pc-n is annak mi a véleménye ugyanaz a játék melyiken szebb, persze vmi combosabb gépen

-
Ticsike
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönöm a válaszod Kolombusz!
Van még mit tanulnom a játékból, pl most tudtam meg tőled, hogy mire jó az a DNS csík
-
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha nem is a tesco-sok, de valaki le vette

-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igazad lehet.

-
Djuree
félisten
de jó ez az árlista a media markt oldalán.
nézem az lcd tv-ket de természetesen ár nincs kiírva. ha köll valami menjé el oszt nézzé szét 
-
bwoay
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
na, megvan, fehéret vettem, mert 576-ban csak az volt,
a fukarban meg csak feketét találtam, de az 7500
Most, hogy 3 kontrollerem van, akár rá is köthetem a gépre az egyiket fixen

És kikapcsol, amikor végzett a töltéssel?
ha bejön, építünk rá valami elektronikát a kontroller helyett,
aztán jópézé áruljuk, és majd mindenkinek úgy mesélem,
hogy a saját ötletem volt
ki is találok egy kamu storyt,
miként hasított belém a felismerés
Tescos box:
hát lehet, hogy nem sokkal a kép készülte előtt érte a halál,
és még nem vették észre (vagy nem tudták mire vélni).
Mindenesetre kicsit sokallom,
szerintem R.O.D. Preemot már 50 rugóért is adnak
-
kisninja
őstag
Háá gyrekek na mit láttam a tescóba, sokat nyuzott xbox360 on

-
bwoay
nagyúr
Most nem rólam van szó, nekem nyilván kell a winyó
(nem véletlenül van Premium meg Elite gépem),
én egyes demokkal heteken át elvagyok
Viszont az tök jó, ahogy mindannyian elkamuzzátok azokat a játékokat,
amik HD nélkül el sem indulnak. Tudom, alig van ilyen,
de ha az embernek pont az kell...
65-ből meg nem a kvázi arcade jön ki, hanem az Arcade meg a komponens kéböl,
tehát szerintem legrosszabb esetben is ugyanott vagyunk
Meg aztán szvsz 20-ért is el lehet passzolni egy vadiúj HD-t (bolti ára 25)
pont azoknak, akik Arcade-et vettek anno, aztán most kapnak a fejükhöz,
hogy miről maradnak le
-
Prof01
veterán
Multiformat-nál 63ért van+1 játékkal.

-
Djuree
félisten
tele van a tököm!!!!
haver öccsének xbox-ot kellett venni, feljött vidékről pestre, bejártuk pest összes mediáját meg saturnját meg electro worldjét de sehol nem volt 60k-s arcade. de az a legpoénosabb hogy mindenhol azt mondták nem is volt!:S
végül a konzol stúdióban vettünk 65k-ért arcadot. zsír új nem felújított, hdmi-s falcon.
köszönöm konzolstúdió. szétjártam a lábam...áááááááááá -
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az lesz már végső kínomban, vagy össze hekkelek valamit

-
misirulez
senior tag
http://www.csatlakozok.hu/
Wesselényi utcában van egy bemutató boltjuk boltjuk.
Aporopó erről jut eszembe.
Valaki aki keresett valamilyen csatlakozót de sehol nem talált, és én ezt a boltot ajánlottam neki, az végülsi sikerrel járt?
Szerintem ezer százalék, hogy itt meg fogja találni... -
misirulez
senior tag
Hát nekem 106cm-es plazmán óltárira szembeötlő a különbség.
-
Yamaha R1
tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Elvileg tisztábbnak és teljesen "zaj és külső-jel mentesnek" kellene lennie a hdmi-nek. A gyakorlatban viszont én nem vettem észre különbséget a hdmi nélküli Premium és a hdmi-s Arcade között. Bár nem tettem őket egymás mellé, de nem volt az az érzésem, hogy húúdejóó hdmi-vel, vagy húúderossz alap HD kábelen...
-
Bagira01
veterán
Ja és hdmi-vel mennyivel jobb a képe? Vagy csak parasztvakítás

-
bwoay
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
akkor kipróbáljuk!
bár
1. sosem szerettem magát a koncepciót sem, hogy a cordless kontrollert
játék közben, kvázi kábeles kontrollerként használva töltsem.
töltőm van, akksit vettem eleget, ha lemerülnek,
csak berakom a fullra töltötteket, és kész.
Szerintem ebben a szetben is Ni-MH cellák vannak,
azoknak meg nem tesz jót, ha kisütés nélkül már kapják a kraftot.2. jóhogynemmá' teljes rituálét kell levezetni ahhoz,
hogy ne makkanjon meg ez a vacak
Simán hülyére vesz a Microsoft.
Inkább járatnom kellene állítva, és azonnal kikapcsolni,
hogy adja csak meg magát, és nyűglődjön vele az,
aki legyártottana megyek a fukarva meg az 576-ba

-
Bagira01
veterán
Szerintetek vegyek egy xbox360 aracde-ot vagy premiumot aztán eladom a játékokat meg a hdd-t és veszek egy memóriakártáyt hozzá

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Ticsike
üzenetére
Néhány játékban ott emnetesz ahol akarsz (Pl. Mass Effect), de a többség checkpointos rendszert használ. Engem nem zavar egyáltalán.
Az Assassins Creedben a katonák nem haragszanak rád, hanem felismernek. Mikor meghallod a pittyegést, meg hogy pirosan pulzán a jobb felső sarokban a háromszög, akkor lassits le és az A-t lenyomva tartva lassan menj tovább. Akkor nem ismernek fel. Viszont ahhoz, hogy jól ismerd a térképet, muszáj lesz néha kivégezni az őrséget, hogy felmászhass az épület tetejére.
A városok bejáratánál pedig vagy felmászol valahol oldalt és az őrök feje felett lévő gerendákon beugrálsz, vagy megölöd őket. Eleinte inkább érdemes ugrálni, nekem már majdnem teljesen szinkronizálva van a DNS csíkom, nyugodtan belemegyek egy nagyobb harcba is, azt a 4-5 őrt nem kihívás megölni...
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az mind2-nek van.
-
Bagira01
veterán
Ezt a monitort ajánlották xbox360-hoz. Szerintetek megfelelően csúcséles és pc-t verő képe lenne

-
Ticsike
tag
Srácok megvan az ASSASSIN'S CREED, nagyon jó játék, bár sokszor zavaros, hogy mit is kell csinálni, meg fura volt az is, hogy az egyes pálya szeletek között bármikor közlekedhetek, tehát ha új helyszínre kerülök akkor vissza tudok menni az elöző helyszínre is. Nem ezzel kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy a játékok mentéseihez nem lehet hozzányúlni valahol, mert én úgy képzeltem el mint pcnél, hogy akkor mentek amikor akarok, és azt töltöm be amelyiket akarom. De gondolom akkor boxnál ez nem így van. Még a játék elején tartok, de valamiért a katonák nagyon haragszanak rám, és amikor loval kellett egy távoli faluba elmenni, állandóan megtámadtad, mindig piros lett az a felső valamilyen jelző, és így pl. nem tudtam megállni, hogy felmásszak az épület tetjére, meg hasonlók.
Minden szépet és jót!
-
mergal
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy van különbség scart, vga, vagy av kábel között képminőségben lcd tv-n?
Kinéztem egy 119k Philips tv-t de azon nincs vga csati. 1:4000 a kontraszt és hd ready.
Másik egy 89k noname azon viszont van vga csati is. Viszont 1:600 a kontraszt és szintén hd ready.
66 cm mindkettő.
Szerintetek? -
woodbear
addikt
Szeged, és környékén valaki vállal flashelést(benq)???
-
bwoay
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
uhh, zseni vagy! kíváncsi vagyok, Wadarr mit szólna az ötlethez,
mert szerintem a célnak ugyanúgy megfelel,
csak ebből nem ő szedi meg magát
sőt, gyanítom, hogy lehetne rá elektronikát is építeni,
ami a gép kikapcsolása után csak X percig megy.
(legalább van valami értelme a Play&Charge-nak) -
Djuree
félisten
tudja valaki hol lehet 60k-ért arcade-ot kapni? mert voltunk az árkádban a media marktban és nem volt csak 80k-ért premium meg elit. ott a csávó azt modta náluk nem is volt 60k-ért, esetleg másik mediában vagy saturnban.
hol lehet kapni pontosan 60k-ért?meg a másik burnout revenge volt 4k-ért de most 10k lehet csak karácsonyig volt akció? vagy ez is másik mediában volt?
-
M@trixfan
addikt
Egy 720p-re tervezett játékgép 160-200 000 Ft között áll meg monitor nélkül. Az árat a vga lövi be. A felső határ már 8800gt ami viszont a valós 1080p felbontást simán viszi a legtöbb játékban. A boxon eddig 2 db 1080p játék van, a többi mind felskáláz. Nálam a játékok húznak a konzol felé, mert pl hol van pgr4 vagy Mass Effect PC-n?
-
tobias40
veterán
Erről mi a véleményetek xbox360 játékokat írnék rá: Memorex DualLayer 2,4X hengeres RITEK...D01 a media kódja..
Valaki írt már ilyenre,esetleg tapasztalat va-e?
Van belőle 8x-is de annak nem tudom a media kódját..Illetve még ezek is érdekelnének:Maxell DVD+R 2,4x DL és OMEGA DVD+r DL FREESTYLE 8x ha volt már vkinek ezekkel tapasztalata!

Üdv!
-
woodbear
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ha rengeteg pénzed van akkor ps3, az előbb utóbb csak lehagyja majd a boxot, a maga 8 koprocesszorával, meg abban van bluray(igaz elég lassú
) és arra egy darabig szerintem nem lesz chip, szóval ha van pénzed a játékokra akkor az, de a nálunk kaphatóak nem kompatibilisek visszafelé..Szal én is boxot veszek
-
Mr.Grincs
veterán
Van még egy kérdés, XBOX 360 avagy PS3 amibe 40GB-s vincsi van. AZ XBOX mellé szól az is hogy mnnek rajta az írott játékok ha flashelve van. Én az Xre szavaznék. De kíváncsi vagyok más szavára is.
-
woodbear
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
scorpy02
üzenetére
Köszönöm a választ. Az elitre hajlok inkább, mert egyszer kell megvenni, utánna meg lehet hogy bánnám, hogy nem azt vettem meg. Aztán eladni ráfizetni az eléitre. Egy füst alatt gyorsabb árban meg nem sok különbség van. Meg akkor már jó nagy vincsi is dukál hozzá, ami minidg jóljön. Az elektro wolrd be fogom majd megvenni ha nekik van elite, amikor ott dolgoztam akkor még csak fehér volt. Ott van olyan szolgáltatás nem tudom ismeritek e, de olyan mint egy biztosítás, tulajdonképpen az is. Az a lényeg hogy lehet rá kötni kiterjesztett garanciát körülbelül 15 ezer ft alatti összegért + 2 vagy 3 évre, természetesen tök más az összeg a nagyobb csomira. Lényeg az bármi történik ezzel a gépezettel ők cserélik amennyiben nem tudják megjavíttatni, vagy túl sokba kerülne a javíttatás. Ezen felül a gari kiterjed tűz, vízkárra, olyan fizikai behatásra, amelyet nem te okoztál vagy te okoztál csak egy hihető sztorit kell beadni nekik. És a legjobb hogy amikor vetted a cuccot mondjuk legyen 99K az ára...2és fél év múlva véletlenül beázik az ugye nem javítható hanem csere lesz, KICSERÉLIK egy ugyanolyanra ha van ha nincs akkor nem számolnak fel semmiféle amortizációt a termékre tehát az akkori árat fogják nézni. Ha nincs ugyanolyan akkor bármire kicserélik amire szeretnéd. Laptopoknál húzós az ár mert azokra 40 ezer ft körül de megéri ha új laptopot akar az ember két év múlva....
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Az elite verzió az pontosan mit takar azon kívül hogy fekete?
Az Elite verzió kapott egy nagyobb vinyót (120GB) és HDMI-kimenetet, amihez mellékelve van a csomagban Microsoft HDMI AV kábel is a Microsoft Komponens HD AV kábel mellett. (- HDMI-HDMI kábel (2 méteres)- Optikai 5.1-es hangkimenet- RCA sztereo hangkimenet). Ez ugye erősítők csatlakoztatása miatt fontos.
Bár már vannak olyan Premium gépek is amiken van HDMI kimenet, viszont azokhoz csak egy sima HDMI kábelt -vagy még lehet, hogy azt sem, ezt nem tudom- (és egy Microsoft Komponens HD AV kábelt) mellékelnek. Így mondjuk HDMI esetén optikai kábelnek az elhelyezése kicsit problémás lehet. Nem értem, hogy az x360-as gépek miért nem kaptak optikai csatlakozót, mint a PS3-ak. Mondjuk elég sok konzolboltban lehet venni eredeti Microsoft kiegészítőként forgalmazott HDMI kábelt,ami egy hdmi-hdmi kábel és egy átalakító kábel amit az AV aljzatba kell csatlakoztatni,és azon van optikai hangkimenet. Csak ennek az ára kb. 13-14k HUF körül mocorog. Szerintem ha HDMI-összeköttetésen gondolkodsz, akkor már csak ezért is megéri inkább az Elite-t venni.
-
Djuree
félisten
de szeretem az ilyen embereket. látszik hogy sosem volt közöd konzolhoz. akkor rájöhettél volna hogy sokkal kényelmesebb és jobb rajta játszani.
látom a pc-khez sem értesz. ha 120k-ból, vagy akár 150-ből kihozol egy olyan gépet amin minden fut fullon akkor építek neked egy templomot.
csak a vga 60-70k lenne...és még ezen sem fut közelsem fullon minden... -
woodbear
addikt
amúgy fölösleges, bele szereltetni a hűtés késleltetést a boxba, veszel egy play and charge kitet, és bedugod a konzolba, kikapcsolod, és még pörögnek tovább a ventik, mivel a boxon keresztül kapja a feszkót
Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- Super Mario Maker Wii U + amiibo + artbook (dobozos)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim lemezes - Sony garancia 2027 decemberig!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

biztos pihentették óránként 

majd neked olcsóbban adom! mire jó a kolesz
nézem az lcd tv-ket de természetesen ár nincs kiírva. ha köll valami menjé el oszt nézzé szét