Hirdetés
Aktív témák
-
-
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #313 üzenetére
Szia!
Én egy kisebb LCD TV-t vettem, de nem használom monitorként.Én azt említettem, hogy az LCD TV előtt monitoron használtam a boxot.Egy-két játéknál érzek a képernyőn hullámzást, de annyira nem zavaró (nem lehet minden tökéletes).Amúgy egy Samsung LE27S71B TV-t vettem 160k-ért.Nincs nagy szobám, szóval a 27 col számomra megfelel.
Üdv Laci! -
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #329 üzenetére
Szia!
1. A gép hűtése sajnos alapból nem kielégítő.Ezt szerintem simán érezheted ha kiveszed a lemezt az olvasóból.Mondjuk én csak az első szériás gépek nevében beszélhetek, ugyanis nekem abból van kettő(az egyik sajna meghajtó nélküli és PC-s házba van átszerelve )Én ekkor döntöttem úgy hogy saját kézbe veszem a dolgot.Meghajtót kitettem a gép tetejére+12cm-s venti a tetőre.Állítólag a sima volt ''mod'' is elegendő a megfelelő hűtéshez, de én nem akartam forrasztani, meghát a meghajtót elég sűrűn kellett ''updatelni''.
2. A hang nálam egy Console Adapter segítségével van megoldva amit egy Logitech X-530-as 5.1-s hangfalszettel kaptam, így alakul ki a hangzás.Ha ilyesmi szettre akarod rákötni a 360-t akkor tudtommal mindenképpen kell ilyen adapter.Más viszonylatban viszont nem tudok nyilatkozni(erősítő, stb.).
Remélem tudtam segíteni.De biztos lesz más is akinek más tapasztalatai vannak. -
feki80
tag
válasz Yamaha R1 #332 üzenetére
Én a helyedben egy ilyen hűtőt vennék.Igaz a gépet ekkor meg kell bontani, bár ha moddolt akkor a gari úgy is ugrott.:http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122
Ez a gyári két ventit hivatott lecserélni jobbakra.Az adatok magukért beszélnek.
Hang terén én nem vagyok nagy szaki, de azt tudom hogy ilyen console adapter-t, lehet külön is venni, de hol azt ne kérdezd.(Ez a console adapter egyébként úgy néz ki hogy az egyik oldala piros-fehér RCA, a másik oldala zöld, fekete és narancssárga jack).Szóval nem nagy kunszt.
Remélem azért segítettem.
Üdv Laci! -
lono981
csendes tag
válasz Yamaha R1 #986 üzenetére
Sejtettem! Hát akkor az én Grundig TV-mre lesz talán rákötve. Na az 29 collos és 100 Hz-es, ami nem bántja a szemet annyira. Ez is CRT TV és még 2002-ben vásároltam 200e Ft-ért! Igazság szerint én majd csak akkor vennék full HDTV-t, ha majd kb. 200e Ft-ra esnek az árai. Most ezek kb. 350-400e Ft-ért dobálják képmérettől függően. Nálam amúgy a 32 coll a minimum! Most igazság szerint választás előtt állok:
1. vegyek konzolt és kössem rá a TV-mre és játszak 2 évet legalább úgy, hogy nem láthatom teljes pompájában a cuccot. Azért 2 év, mert szerintem annyit kell legalább várni, hogy a full HDTV-k árai lecsökkenjenek az általam megfizethető árszintre.
2. vegyek most HD ready HDTV-t, ami még nem is igazi HDTV. Nem tudok, mert nincs zsetonom rá. Másra van, de erre nincs.
3. várjam meg mutterékat, hogy ők vegyenek HD ready HDTV-t. Nekik még egy régi videoton korszakbeli fadobozos TV-jük van. Szóval illene már modernizálni.
4.ne vegyek konzolt. Nem is tudom kihasználni, mert a megjelenítő eszközeim már elavultak.
Gyakorlatilag ez a legolcsóbb megoldás. És semmi kedvem leváltani a zsíros moncsimat és tv-met, mert szeretm őket és még nem értek meg a lecserélésre.
5. PC-ből meg már elegem van. Túl gyors a fejlődés és mire rászánnám magam a vásárlásra addigra már egy teljesen új technológia jelenik meg. Amúgy sem adnék a pc-m bővítésére 100e ft-nál többet. Nos, abból aztán naon hi-tech pc-t lehet építeni.
Nos urak, akkor mi legyen? Valami hozzáfűznivaló? -
Bagira01
veterán
válasz Yamaha R1 #4273 üzenetére
Állítólag szét lehet. Én is mondani fogom a boltba hogy a matricát óvják meg. Volt itt egy hajszárítós matricaleszedős video itt a topicba Bár azt nem tom hány matricája van, de állítólag szét tudják szedni sérülés nélkül
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
spammer
veterán
válasz Yamaha R1 #4270 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Akkor még gondolkodhatok rajta, melyik legyen, 3. szimpi csak tényleg drága, meg nemtudom hogy ha rendelek gépet, ők megcsinálják e ezzel a típusú ventivel. (Ja és igen, flashelve akarom )
sakeee82: neked is köszönöm a választ!
A matricáról úgy hallottam h le tudják szedni úgy hogy ne sérüljön. Egyébként a golemkonzol.hu vagy a multiformat.hu -ról fogok szerintem rendelni majd, kérdés hogy melyik tudja elvállalni amit szeretnék
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest