- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Amit vettem elit, 203 W fogyasztással bír a dobozán lévő matrica alapján, ebből gondolom, hogy 90 nm-es a CPU-ja. Viszont a gáyrilag módosított hűtés van benne, illetve benq drive-os. Így most tanácstalan vagyok, hogy milyen benne a CPU.
-
Dread
tag
valaki játszott már az uj soldier of fortune-val? hogy tetszett?
-
F.B.I.
veterán
Pörög a fórum. Mindenkinek X360-at játékra. Csak meg ne kövezzenek a PC fanatikusok.

-
kem
addikt
Valaki tudja ,hogy Hitachinál hány mp-ig kell
számolni flashelésnél(lehúzás és visszadugás közt)?
Nem találom, hogy hova írtam föl:'( -
Max_Power
tag
Hali!
Fukaréknál hirdetnek most 90-ért prémiumot CoD4-el, ez már a 65nm-es verzió, nem tudjátok véletlenül? http://www.fukar.hu/flyer/november21/flyer01.pdf -
gardener
senior tag
A 360hoz tényleg 40k egy 120as vinyó?
-
gardener
senior tag
Gondoltam benézek ide.
Nah arra azért nem számítotam,hogy majd 3k hozzászólás lesz.
Aszem még várok az xboxom lecserlésével.
-
proper
őstag
én tudom csak ironikusan tettem fel a kérdést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha a gpu lenne már 65nm akkor arcade-ot vettem volna de a proci miatt nem görcsölök
arcade 60k + vinyo 15k
igy meglett a premium 70böl 2 játékkal
haver vett viva pinata+forza játékot és a forzát nem mindig akarja inditani a gép
most talpra állitotta azt mondja gond nélkül megy
az ővé flashelt valakinek ötlet mi lehet a baj?
gyári lemezekmásik, állithatom talpra a gépet vagy maradjon fekve? hogy jobb hütés szempontból
-
misirulez
senior tag
Picit visszaolvashatnál sokszor fel lett mrá téve a kérdés.
Benq dvd meghajtó van benne ezt a legkönnyebb flashelni, akár otthon is megcsinálhatod, ha elég bátor vagy.
Valamelyest javították hőmérsékletet azzal, hogy a GPU 65nm-es lett, de ez csak félmegoldás hiszen a 3ledes hibát általában a CPU okozta. Sajnos a CPU majd csak (hírek szerint) augusztusban fog átállni 65nm-esre.
Addig marad:
-hűtésmódosítás(rpm növelése) + Overcoool mod
-vagy vízhűtés -
Legolas
senior tag
Vinyó egyelőre nem kell. Komponens bemenet nincs a jelenlegi tv-men. Ha meg lesz új, ahhoz úgyis hdmi-hdmi kábelt kell vennem. Szóval az a kábel amit a prémiumhoz adnak az felesleges.
Ja és az MM-ben jelenleg a régi készleteket pucolják ki, amik nagyrészt 2006-os gépek, az újakénál sokkal magasabb elhalálozási eséllyel.
Az arcade már az új procival, új hűtéssel és a legegyszerűbben flashelhető benq driveokkal van szerelve. Csendesebb, elvileg hűvösebb és megbízhatóbb. -
ksasa
tag
Milyen típusú DVD meghajtó van az Arcade modellekben? Az igaz, hogy a hűtésük már jobban megoldott, mint a régebbi modelleké?
-
F.B.I.
veterán
Az új LG-et a legnehezebb csinálni, mivel ott chipelni kell nem megy a szoftveres megoldás. A prémium vásárlása megéri azt a +10-15K-t az Arcadehoz képest, mivel kapsz vinyót, ami hidd el jó lesz ill. HD kábelt optikai hangkimenettel, amit ha utángyártva is kell megvenned min. 7K. Most az MM-ben kapsz 2 játékot is hozzá Forza2 és Viva Pinata. Szerintem jó vétel, mivel a Forza eléggé hosszú időre le tud kötni továbbá ha onlineozni akarsz bőven van kivel.
-
(Kolombusz)
veterán
Az enyém is Samsung drive-os.
-
proper
őstag
ki mit szeret, de én nem tudom megunni
most fejeztem be a kisérleti pályákat, hát az utolsó kicsit kemény volt de sikerült
azért nem árt ha van mellé valami más játék is, gördeszkások bejönnek nekem majd szedem le a skate demot csak szerezzek egy routert
a forza 1-et elvittem szinte végig csak haver eladta boxát igy elveszett a mentés

-
Legolas
senior tag
Most vagyok éppenvásárlás előtt. Egyre inkább gondolkodom egy Arcade-on.
Az lenne a kérdésem, hogy, ha live-ozni nem nagyon szándékozok, akkor mennyire fog nekem esetlegesen hiányozni a winchester?
Egy 256 megás kárty van az arcade-hoz. Az játék mentések szintjén mennyire elég. Szükségem lesz a későbbiekben egy vinyóra, vagy teljesen felesleges.
Öcsémnek prémium van, szerinte nem lenne gáz a vinyó hiány, ha nem live-ozik az ember és nem szedeget le mindenféle demókat.A véleményeteket várom ez ügyben.
Mert ha nekem jó az arcade akkor nem adok ki plussz 20-30 rugót a prémiumra. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nemsoká meg fogod unni
én már 2 hónapja elő sem vettem, hosszú távon unalmas sajna. -
proper
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egy kilőve
de nekedis tudom ajánlani az xboxklub.hu-t mert ott megtalálod az összes drive-hoz tartozó eljárást
nekem a samsung van ugy néztem meg kell bontani a drive-ot és forrasztani kell
chipet bele -
proper
őstag
attol függ milyen infok érdekelnek
de itt nézz szét, regisztrálni kell és a gyik/fag menüpontot ajánlom, utána jöhet a forum
Ixbox kifejezést felejtsd el
van xbox és van xbox360 nem véletlen más a nevükpénzfüggő a dolog ha van pénzed 360-ra akkor azt vedd de ha olcsobban akarod meguszni akkor xbox
xbox melett azt tudnám felhozni hogy "egyszerübb" játékokat szerezni hozzá meg több féle dash van rá ami izlés kérdése, a kiegészitők is olcsobbak hozzánekem most van mindkettő de az xbox eladó
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pü ment
-
mcs10
tag
Ixbox az milyen? 360 os képest mennyivel régebbi ,honnan találok rá infókat?
-
misirulez
senior tag
Kinek milyen tapasztalata van xlink kai-ról?
-
misirulez
senior tag
-
Ticsike
tag
Hali Srácok!
Úgyérzem veszek, egy ilyen kábelt [link]
Szerintetek lehet boxhoz használni minden gond nélkül? Hangot is visz ez a kábel? Tehát ugyanúgy tudom a moncsi hangszóróján hallgatni?Mennyire jó ez a xfps átalakító? Nem rontja el a konzol élményt? Egyébként már egyre jobban tudok fps-t játszani kontrollerel
Már a második pályán vagyok a haloban
Igazán csak azért kérdem, mert pénteken játszottam a Command and conquer 3-al pc-n
és nagyon megtetszett. Gondoltam megveszem boxra, de ahhoz kellene egy ilyen átalakító is, hogy normálisan lehessen játszani nem? Nem igazán hiszem, hogy stratégiát controllerel kellene játszani.Néha a játékok miért szaggatnak be, mondjuk bejátszásoknál meg hasonló jeleneteknél?Magas felbontás miatt, vagy csak nincsenek jól optimalizálva?
Ja és múltkor töltöttem le demo-t de közbe játszani akartam és lefagyott a box, ugylátom ezt így nem bírja, ugye? Mert egyből le is állította a letöltést a demo elindítása után, gondolom kell az erőforrás
Másik dolog meg az, hogy az lg moncsim már kétszer csinált olyat, hogy elment a kép aztán pár ms után visszajött, beszéltem az lgvel és azt mondták húzzam ki 30 perce majd dugjam vissza, és ha újra jelentkezne hívjam fel őket, mert lehet, hogy szoftveres hibája van.
Köszönöm előre is
bye -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Gondolom már mindenki halálra unja ezt a mostanában nagyon sokszor elhangzó kérdést, ami arról szól, hogy XY (tft/lcd "megjelenítőn") megjelenik-e és ha igen hogyan az xbox360 képe.Nekem egy rövid tömör egyszerű kérdésem lenne csak.
Ugye azt mondjátok, hogy VGA kábel kell hozzá.
Samsung 2032BW monitoron elméletileg csak DVI-D bemenet van, VGA úgylátom nincs. Akkor ezzel össze tudom kötni? Vagy esetleg van VGA bemenete is csak ez egy hibás leírás?előre is kösz, és bocs az idegesítő kérdés miatt

-
Ethan
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn jön meg a gépes!
Premium pack. DMI-kimenetes.
Szeretném megszabadítani láncaitól.
Nyíregyháza közelében keresnék emberkét aki ért hozzá.
Segítsetek pls!
-
Legolas
senior tag
Lenne egy kérdésem az úf firmwarekkel kapcsolatban.
Most olvastam, hogy az újak Ixtreme-esek és nem játsszák le a nem stelth-es játék kópiákat?
Ez igaz? Vagy csak a live-on való futtatást nem engedik?
Nekem csak a "régi" xtreme firmware-rel van tapasztalatom. Egy ilyen flashelést én is csináltam. Az a gép máig mindent visz. De most ha vennék egy új benq drive-os gépet, akkor ha azt ixtreme firmware-rel flashelném, akkor az egy csomó játékot nem futtatna, vagy félre értettem valamit? -
Ebit
addikt
Itt látható egy video a box belső felépitéséről.[link]
-
JamesHolden
aktív tag
aki rendelkezik box-al és szokott Live!-ozni, kiírhatná fórumaláírásába a gamertagját!
-
medvegy
aktív tag
A minap összejöttünk öten-hatan magyarok PGR4-ezni live-on, mondhatom qrva jó volt, eztán renceresen +fogjuk ezt tenni...

Aki csatlakozni akar vagyan fel live-on, gamertag-em : Medw
-
medvegy
aktív tag
válasz
Krissz22
üzenetére
A 225bw, ha monitor mellett döntesz, igen jó választás, én 226bw-n tolom 1366*768-ban és megvok elégedve vele.
Egy jó nagy lcd tv márcsak a nagy mérett miatt is jobb mint egy 22-es tft monitor, viszont 100k körül sztem jó alternativa egy 24-es wide tft is, azon 1920*1080-ban is tudnál játszani míg egy 100-130 ezres lcd tv-n csak 1366*768-ban. Döntsd el, neked mi a fontosabb a nagyobb méret v a nagyobb felbontás. (Én a 24-es monitort venném.) -
proper
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor ugylátom bele kell vetnem magam a bill+egér ügybe a neten aztán majd meglátom
meg msn-hez se ártana a bill mert joy-al gépelni halál
távirányitót szerintem veszek majd most a router meg az akksi az elsődleges
-
(Kolombusz)
veterán
Usb bill+egérről azt kell tudnod, hogy alig támogatja játék és valami kiegészítőt kell venned (nem gyári MS, hanem vmi utángyártott), ami szintén nem olcsó.
Inkább tanulj meg kontrollerrel játszani, meg lehet szokni állítólag.
Én még csak autós játékot játszottam a saját boxomon, FPS-t csak F.B.I. kollégánál, de ott elég esetleg voltam, neki meg nagyon jól ment.A távirányító kérdést neked kell eldöntened. Ha dvd lejátszóként és media centerként is akarod használni, akkor nyilván nem árt, mert kényelmesebb használni, de egyébként szerintem felesleges.
-
proper
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
inkább minöségit veszek mint pár száz forint megtakaritásért valami hulladékot
kicsit visszaolvasva rájöttem hogy kell hozzá külön wifi cucc de akkor hanyagolom
viszaolvasva az is kiderült hogy a dlinket szereti, egyéb tapasztalatok?
ahh 18k a wifi adapter

usb bill + egér-röl mit kell tudnom vagy a legegyszerübb is jó hozzá? fps játékok játszhatóak vele?
távirányitót érdemes venni?
-
proper
őstag
ezt találtam az aprok közt: Energizer compact töltő + 4db 2500 mAh AA akku 3800 Ft
meddig birja a joy 1 töltéssel? amugy amit kaptam hozzá ez tölthető vagy dobjam ki ha lemerült?
a másik, wifis router jó a boxhoz? vagy ne költekezzek feleslegesen? nem szeretem a kábelrengeteget
-
proper
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem livera kötve is magyar, töltött le frissitést is a játékhoz
meg lehet letölteni plusz autót és pályákat is
csak vennem kéne egy routert hogy osszam a netet a gép meg a box közöttamugy kicsit zavar forza2-ben hogy nem százalékra megy a játékmenet hanem szintre
mindenkinek akkor milyen elemet is kéne vennem a joy-ba? tölthető kéne töltövel együtt, milyet ajánlotok ami nem horror áron van
-
Krissz22
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor már csak az LCD-s kérdés.
Egy monitoron nem fog rosszabbul kinézni a kép, mint egy LCD tévén?
A kiszemelt monitor 1680x1050-es felbontást tud. Átlehet állítani mondjuk 1366x768 felbontásra, amin a legtöbb LCD TV is megy? A gép alapból, majd 1680x1050-en szeretné majd hajtani?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Krissz22
üzenetére
1920*1080-at tud a box, de arra nem igazán optimalizálják a játékokat, így bizony előfordulhat, hogy azon a felbontáson szaggatni fog.
1368*760-on viszont tökéletes.proper: ez van, sajna kis ország vagyunk.
Nekem is magyar, mert nincs live-ra kötve a gép. Nagyon szép a játék, sdtv-n is, az élmény pedig szuper. -
Ebit
addikt
válasz
Krissz22
üzenetére
Még pár kérdés ezzel a hűtés módosítás, fleshelt dologgal kapcsolatban. Sajnos csak futólag hallottam, ezért nem tudom. A hűtés módosításra miért is van szükség? A flashelt verziót tiltják ki a Live-ról?
Igen elvileg a flashelt gépeket tiltják le nagy többségében.
A kettő fogalmat azért használják együtt, mert a flashez, szét kell szedni a gépet, ebben az esetben ugrik a gyártói garancia, és igy már érdemes modositani a gyárilag alultervezett hútését a boxnak, további hibákat megelőzendő.
Ezután viszont a gép, még hangosabb lesz mert 40 db-s, ventik vannak benne, és ha a leállitás utáni múkődési idejüket nem modositják/relés- overrcool moding /, nem biztos, hogy túl nagy jelentősége van.A lényeg ezek után nagy valószinúséggel, a javitások a te pénztárcádat fogják terhelni.
-
Krissz22
senior tag
Köszi a választ!

Még pár kérdés.

Régen ismerősnél játszottam PS1-el és pl. a PS1-nek újabb játéknál ha 2-en játszottunk bizony szaggatott.
Itt esetleg az előfordulhat, hogyha egy 1920x1200-as felbontású LCD-m van, akkor azon akad, míg egy 1366x768 LCD-n nem akad?
Még pár kérdés ezzel a hűtés módosítás, fleshelt dologgal kapcsolatban. Sajnos csak futólag hallottam, ezért nem tudom. A hűtés módosításra miért is van szükség? A flashelt verziót tiltják ki a Live-ról?
És akkor még az LCD-vel kapcsolatban. Mivel nem szoktam tévézni, ezért úgy gondoltam, hogy monitort vennék, mert azt tudom mondjuk számítógépezéshez is használni. Gondolom a wide monitor előny az xbox-nál. Ezért is gondoltam a Samsung 225BW monitorra, mert wide, meg persze megfizethető is. Vagy ha ti LCD TV-t választanátok, akkor mi mellett döntenétek? Arra is kíváncsi lennék....tehát ami megfizethető és lehet használt is, mondjuk 100-ig...
-
Ebit
addikt
válasz
Krissz22
üzenetére
Átalakitóval tudod rákötni./ kúlön kell beszerezned /
hdmi, scart,rca-gyárilag
A felbontást azt az xbox állítja, vagy választható? Ha választható, akkor az xbox-nak jobban "megterhelő" a nagyobb felbontás, mint az alacsony?
Igen, gyakorlatilag ugyanugy múkődik, mintegy egy PC-c vga kártya, annyi külőnbséggel, hogy fixen az alapra forrassztották az elemeit.
-
proper
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
még szép hogy jó

az enyém mára magyar lett csak be kelett állitani a boxot hogy ő magyar honnban tartozkodik
amugy a livera rátoltam a gépet, nagyon baba csak azt tudnám mikor regisztrálok miért nem lehet hungary-t választani, elég szomoru
már msn-eztem haverral boxrol

-
Senhi
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a transcode 360-al? Probléma nincs, minden tökéltesen megy csak arra lennék kiváncsi, hogy hd adásokat is áttud-e kűldeni (elvileg) rendes minőségben? Eddig 1 filmmel próbáltam, de az teljesen szétesett,össze-vissza villódzott.
-
(Kolombusz)
veterán
A Forza2 nagyon jó.
Mindenki játékgyűjteményében ott a helye! -
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Még nem volt soha xbox360-am, de erősen gondolkozok rajta.
Lenne pár kérdésem:Ha megveszek egy Xbox360 Premiumot, akkor azt rátudnám kötni mindenféle kábelvásárlás nélkül egy Samsung 225BW monitorra? ([link]) Még egyik sincs meg.
A felbontást azt az xbox állítja, vagy választható? Ha választható, akkor az xbox-nak jobban "megterhelő" a nagyobb felbontás, mint az alacsony?
-
proper
őstag
erről mi a vélemyényetek?
360 vga kábel, tul olcsó
rendeltem egyett csak jó lesz valamire
2500ft
nem müxik a linkelés igy az elmarad, a konzolvilágnál lehet kapni -
F.B.I.
veterán
Az 1368x760-as beállítás tökéletesen mutat a 19"-es 1440x900-as felbontáson. 1 évig így toltam én is.

-
misirulez
senior tag
-
Balux
tag
Tudod azóta végigugliztam az egész internetet és azt találtam hogy
NEM támogatott az 1440*900, viszont remélhetőleg lessz rá megoldás
(mert azt tudjuk hogy hardveresen mennie kéne) mert elég sok embert érint.Úgyhogy nem értelek, szerinted megy 1400*900??
Bár ne lenne igazam, de sajnos ez a PETÍCIÓ
is erről árulkodik...Gyorsan alá is irtam az egész ország nevében

-
bwoay
nagyúr
én a VF5-öt borzalmasnak találtam a Dead or Alive-hoz képest,
de mondhatnám akár a Tekkent is, csak az ugye Sony exkluzív.
Tony Hawkot garantáltan el fogod felejteni,
ha meglátod a Skate-et
Annyira durva lett, az még hagyján,
hogy nagyságrendekkel jobban néz ki, de az élmény is egész más.
Viszont ha muszáj Tony Hawknak lenni,
akkor sokkal inkább a Project 8-et javaslom,
mint a Proving Groundot.
ja, és PGR4, ha még nem mondtam volna
YOZ:
ja, az van, de minek... mondjuk kergetni marha jó őket!
-
Ethan
csendes tag
Üdv!
Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat ,de belefáradt a kicsi szemem
Berendeltem egy Premium Packot amin már van HDMI kimenet is.
Ritka mint a fehérholló ,remélem nem kamu.Szeretném LCD TV-re kötni, van egy Samsung LE26S81BX LCD tv a kisszobában,
de a nagyszobait épp lecserélném és rákötném az Xbox360.
Nagyon Samsung párti lettem ,márcsak választanam kellene..
Olyat amin szépen mutat az Xbox360 game.
Tudtok-e ajánlani nekem? cm? 1080p? FULL HD? kontraszt arány? ms?
Ha valaki tudna nekem segíteni és összegezné nekem.
Előre is köszi.
-
proper
őstag
ma megvettük a boxot a médiában
reggel bementünk nyitáskor és egy öreg bácsival egyetemben elhoztuk az utolsó 2db-ot
még jó hogy nem estére terveztük
forza2 nagyon jó
elleszek vele egy idejig
a gép még a régi premium de nem zavar tulságosan ott a gari ha baja lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazad van, csak én arra gondoltam, hogy a lövöldözős játékot bontatlanul eladnám és akkor jobban járnék mintha egy arcade packot veszek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak vennem kéne egy routert hogy osszam a netet a gép meg a box között