- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki ma lesz megint boxom (6odjára kb., ha csak azokat számolom ami 1 hónapnál tovább nálam volt
), ha a posta el nem cseszte
...és nem flashelt, és nem is lesz az
lesz mit pótolni: assassins2, biocsók2, forza3, cod mw2, metro2033 (elvileg ma jelent meg), final 13 (ez is ma jelent meg ha minden igaz) -
StLui
veterán
Plazma vagy Lcd
persze elfogult mert panasonic doksi -
7600 GS
addikt
Valaki a Red Faction Guerilla-t végigjátszotta már? Én a demóját próbáltam ki, az nagyon bejött. Vélemények?
-
OddMan
őstag
válasz
F.B.I. #44073 üzenetére
Én is most vettem egy 42"-os Pana plazmát, gyönyörű képe van, szuper rajta a játék.
Előtte egy 37"-os Pana plazmám is volt, azt is nagyon szerettem a jó kontrasztja miatt, igazából azért cseréltem le, mert nem volt Full-HD felbontású.
Ezek előtt pedig volt egy Sony és egy Samsung LCD tévém is, de a mérhetetlenül alacsony kontrasztjuk miatt nagyon lapos volt a képük, menniük kellett.
Az persze tény, hogy a plazmának is vannak hibái, de képminőség tekintetében még mindig a legjobb.
A fogyasztásról meg annyit, hogy ne egy 14"-os LCD monitort hasonlítsuk össze egy 50"-os plazmával.
Ma már az új generációs plazmák kb. alig fogyasztanak többet, mint egy ugyanakkora méretű LCD tv. -
Osiris
őstag
Ezennel boldog tulajdonosa lettem egy xboxnak én is (elite, hdd 120gb).
Forza3 nagyon tetszik, remélem egyszer össze tudok kaparni egy kormányra is.
Ami még érdekelne, hogy olyan megoldás létezik e az xbox360-hoz, amivel linuxot lehetne futtatni rajta, de nem azzal a king-kong-os expolittal, hanem mondjuk úgy, hogy bekapcsolás után a menüben megmondhassam neki, hogy most induljon a linux és onnantól pc-ként is lehetne használni (usb egérrel és bill-el). Milyen lehetőségek vannak erre? -
_ak_
addikt
válasz
Djuree #44074 üzenetére
Jó magam is sokat töprengtem, és én is az LCD-t választottam. Igaz ritkán használom, inkább a szüleim lógnak rajta.
LCD-ből sem mindegy, h melyiket veszi az ember 1 éves modelleknél már elég sok különbség tud lenni a megjelenítést illetően, érdemes mindig az aktuális típusokat nézni, mert folyamatosan fejlődnek azok is.
-
F.B.I.
veterán
Itthon az LCD és a projektoros TV mellett, beszerzésre került egy 37-es Panasonic plazma.
Egy fórumon írták, hogy járassam vagy 200 órát, 30-40%-os képbeállításokkal. Az LG LCD és a Pana plazma is meg van támogatva X360-al (gyerek-én) de a plazmán ugyanaz a játék, mérföldekkel jobban néz ki. A kontraszt, a fényerő és a színek mindent visznek!
Ha még1x választani kellene csak plazmát! Ezek már nem égnek be de PC-t ne kössetek rá, arra jó az LCD TV is.
A plazma HD ready csak de nem látod, hogy 720p vagy 1080p megy rajta. Hibátlan és csak 99K volt. Megérte! -
Mr.Grincs
veterán
Akárki akármit mond én LCD párti vagyok. 3 nagy LCD tv-nk is van amik orba szájba mennek és egyikbe sem égett bele semmi. Le a kalappal előttük. Viszont a haveromék 2 éves LG plazmájába már fel lehet fedezni az rtl logót meg még egy csomó kivehetetlen szutykot amit sehogy sem lehet levakarni róla
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, a Panasonicnál sem garanciális (idézet a saját TV-m kézikönyvéből):
"Ne merevítsen ki állóképeket hosszabb ideig
A kép ilynekor a plazmaképernyőn marad ("képkimerevítés").
Ez nem utal rendellenes működésre, ezért nem vonatkozik rá a jótállás.Tipikus állóképek
- Csatornaszám és egyéb emblémák
- 4:3 üzemmódban megjelenített képek
- VideojátékokA képkimerevítés elkerülése érdekében a fényerő automatikusan csökken néhány perc elteltével, ha nem érkezik jel, vagy nem indul el semmilyen művelet."
-
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #44066 üzenetére
Hopp akkor elnézést, én azt hittem ez garanciális próbléma!
Elnézést akit félrevezettem.
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #44066 üzenetére
Talán a Pana hirdeti úgy , hogy nem ég be, akkor pedig lehet garis esetleg, de ez csak tipp
-
bwoay
nagyúr
ha már ennyire elmentetek plazma vs LCD irányba, akkor jó lett volna megemlíteni, hogy sötétben a plazma, jól megvilágított helyiségben az LCD képe előnyösebb.
-
Xirtam
veterán
Szerintem nyugottan vehetsz plazmát. Ezt a beégéses gyerekbetegségét már úgy is kigyógyulta. Meg ha netán ~ 2 éven belül beégne Panasonic úgy is cserélné. Meg azt is szemelött tartom én, hogy ugye jönn ez a nagy 3D dömping. Jóformán csak a Panasonic akar a Plazma mellet maradni, 3D-ben is. Ez valamit mégis csak jelent, annyira csak nem hülyék! Szal hajrá Plazma! vagy LED
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #44061 üzenetére
Akkor csak a plazma kell nekem, mert én napi 2-3 óránál többet nem használom a boxot. Van olyan, hogy napokig be sem kapcsolom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én egy FullHD Panasonic plazmán használom a Wii-t is meg az Xbox-ot is. A tapasztalatok, hátha segítek:
A plazmák képe (színek, kontraszt, ilyesmik) általában szebb, mint a legtöbb LCD tévéé, ezért tévénézésre és főleg filmnézésre - szerintem - sokkal jobb. Egy HD film döbbenetesen tud kinézni rajtuk, persze a játékok is nagyon szépek.
Játék esetén is jó választás lehet a plazma, de csak játékra inkább az LCD való, mivel tényleg előfordulhat beégés. Nekem eddig összesen egy komolyabb ghosting problémám akadt, amikor sokat toltam egy időben a Guitar Hero-t, ahol a highway két szélét (fehér, ugyebár, fekete alapon, gratulálok annak, aki kitalálta) teljesen fekete képernyőn egy darabig látni lehetett. Ez később szerencsére eltűnt, de ebből kiindulva nem ajánlom, hogy statikus tartalom rendszeresen, hosszú ideig legyen a képernyőn. (Ez nálam napi 4-6 órányi GH-t jelentett heteken keresztül, csak hogy lehessen viszonyítani.)
Tehát én továbbra is merném ajánlani a plazmát, de csak ésszel.
-
Petykó78
tag
Sziasztok,
Sztem nem olyan egyszerűen eldönthető, hogy plazma v. LCD. Egy alap HD ready Pana plazmán játszom majdnem egy éve, eddig semmilyen beégést nem tapasztaltam, pedig aztán megy éjjel nappal. Fogyasztása sem többszáz watt, színei pedig nagyon élethűek. Kerülni kell a szemkiverően magas kontrasztot és semmi gond nem lesz beégéssel. Sokat nézegettem mire eldőlt, hogy nem LCD lesz.
3 méterről 42"-os méretnél az átlagember nem tudja megállapítani, hogy 720p vagy 1080p. -
Djuree
félisten
a plazma fakul is. havernak a 3éves plazmáján már látszik. habár lehet az újabbaknál már ez nem jön elő...sok a baj ezzel a plazmával, ezért jobb az lcd, igénytelen de a kontrasztja meg sem közelíti egy plazmáét...
-
ToBeY
nagyúr
Azt szertném kérdezni,hogy van érezhető/látható különbség full hd felbontáson és 1280 felbontásban a játékokban?
-
SÜN!
tag
Winchester-t ezen a dobozvason kívül kell elhelyezni ugye?
-
SÜN!
tag
arcadeon nincs 1080p?
szerk.: [link]
itt legalábbis a felbontások között nincs. -
SÜN!
tag
Sziasztok!
Ha veszek 1 arcade gépet, akkor arra rá tudom rakni a 120 gigás vinyót?
-
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Leszedtem én is a demot, de mivel alig mozdulok el a PC -mellől (szinte csak enni, aludni WC -ni) még meg sem néztem.
Pont jól jön ki a dolog, mert asszony készül, a nyel vizsgára úgyhogy nyugodtan tolhatom mindenféle szidalmazás nélkül.
AVP demó alapján nekem tetszett, majd ha 5 ezer körül vesztegetik akkor megveszem. PC -n hihetetlen szar az alien irányítása, nekem meg az tetszett a legjobban.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok
X360 vezetékes gamepad újszerű -
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Just Cause2-t én is leszedtem, elég sokat lehet a demoban is ökörködni. A grafika szerintem marha szép, olyan mint a far cry1, szép színes, mint egy videojátéknak kell és marha jól oldották meg a kilométeres látásteret, nincs az a megszokott textúratöredezettség, szép egyenletesen rajzolódnak ki a részletek.
Remélem valami más témához felhasználják ezt a grafikát. Mert maga a játék elég fura..demo elég bőven.
FF-ban szerintem az ingame jelenetekben semmi egetrengető dolog nincs. Teli van videoval pakolva, de nem videoval játszunk majd.
-
Gebriel
veterán
Nekem valahogy nem akaródzik megvenni azt a játékot.
Pedig az első része az nagyon bejött. Jobban tetszett mint a COD4. Most viszont az MW2 az ami leköt teljesen. Nem is vágyom nagyon másik FPS-re, pedig ott az Alien vs Predator is amire kíváncsi vagyok.
Persze a Bioschok kivétel.Just Cause 2 demóját próbáltam tegnap. Szerintem elég jó.
Djuree
-
Gebriel
veterán
Hogy miről is beszélünk...
Grincs
De ide nem szállítják ki igaz -
Mr.Grincs
veterán
Hopp a ridikül: [link]
239.99 GBP = 71,025.78 HUF Átszámolva free UK házhozszállítással. Szerintem jó az ára nagyon. Bár feketében jobb lenne.
-
Xirtam
veterán
Megnéztem az új FF XIII review-át és ha meglesz az új boxom ez bizony MUST BUY
-
Roland18x
tag
Most behalt a BC2 online. Jobban mondva oda lett a statom, fegyverek...Viszont, ha belépek egy szerverre akkor megírja, hogy LvL10 vagyok - és engedi is választani az eddig megnyert fegyvereimet. Elvileg a szerver döglött be csak...remélem megoldják.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj hogy engem sem hatott meg a BF első része a kettőről nézek videókat de nem nagyon vagyok megzuhanva tőle
-
kommunism
aktív tag
valaki tudja hogykell a call of juarezbe a párbajba előkapni a pisztolyt?
-
F.B.I.
veterán
válasz
ithomas #44004 üzenetére
A véglegesnek teljesen jó lett a grafika (plazmán) nincs recézés, rendes az élsimítás, a környezet mondjuk nem olyan részletesen kidolgozott, mint az MW2 esetén (nincsenek felesleges látvány élményt fokozó tárgyak) de összességében és a távolságok átláthatósága miatt élvezhetőbb a táj, mint a CoD sorozatnál.
-
Def26
félisten
Most jelenleg jól megy. A folyamatos ctrl gomb nyomása miatt (sniper guggolás) már görcsben van a kisujjam.
Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia