Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
én nem hozok ki olyan gépet, meg valszeg te sem
(mivel te amúgy is puding vagy
),
viszont ő igen, és ez a lényeg!
ha lenne egy kis eszünk, akkor ahelyett, hogy gúnyolódunk rajta,
inkább meg kellene kérni, hogy rakja össze nekünk azt a gépet,
amin 3 év múlva is simán elindulnak a legújabb játékok.
Bár én őszintén szólva már azzal is beérném,
ha ennyiből kijönne egy olyan gép,
amin fullon fut bármelyik 2007-es játék. -
feka007
veterán
Üdv! Az Arcade megér újonnan 60-at, vagy van ez már olcsóbb is vhol? A Premium szerintem nem ér meg 80-at, a winyó nem vmi létfontosságú.
-
(Kolombusz)
veterán
Mintha Xboxra nem létezne warez.
Láma vagy kolléga, mást nem tudok mondani.Engem ezek a játékok szórakoztatnak, ellenben a PC előtt már unom magam.
Három gond van. Nem csak engem, hanem rajtad kívül mindenkit, aki ebbe a topikba jár. Egyikünknek sem 100 alatti az IQ-ja (remélem) és nem amerikai hülyegyerek. -
LaliPapi
tag
Sziasztok, bizonyos demókat szerintetek miért nem tudok letölteni a LIVE-ról?
UK accountom van. -
kovasz
senior tag
válasz
woodbear
üzenetére
en nem vennek. ezt is a gyerek sirta ki...
osszessegeben a jatekok primitivebbek mint pc-n. 100 alatti iq-ju amcsi hulye gyerekeknek vannak csinalva. 69k-bol meg ...3 jatek arabol jobb kepessegu pc-t lehet csinalni.
amiket eddig neztem, (mivel ezek vannak meg legalisan es csak azt lehet ha live-ozni akarsz hosszu tavon, meg a garit is meg akarod orizni):
forza2, viva pinata, c&c3, halo, nfs prostreet/carbon. ja es a forza meg a viva pinyata jart hozza a tobbit vettem, kb a box araert... szoval sokkal jobb pc-t lehet annyibol cisnalni amivel annyit varezolsz ami jolesik.
ja es mivel jatszik a gyerek? az arcade-os price of persia-val..

-
bwoay
nagyúr
ez igaz, de a konkrét eset kapcsán:
ki mondhatja el teljes biztonsággal, hogy az új hw revízió már teljesen megbízható?
Én lennék a legboldogabb, ha tudnám,
hogy az Elite gépem megmarad az örökkévalóságnak
de még nincsenek ez olyan régóta a piacon, hogy bárki bármit is kijelenthessen.végülis a Premium is egy évig húzta nálam,
miközben meglehet, hogy egy komolyabb játékos
1 hónap alatt kinyírta volna a gépem.
Az is lehet, hogy ha fektetve használom, akkor ment volna
még 3 hónapot, vagy egy évet, vagy akármennyit. -
Ceko
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Majd csak márciusban jön sajnos
Én is fenem rá fogam 
-
spammer
veterán
Tudsz weboldalt ahol van ennyiért, vagy csak ez ami vaterán van?
Itt láttam neten legolcsóbban: http://eastdvd.atw.hu/
itt 500 pénz, de nem tudom megbízható e..
ja, és nem vagyok pesti, úh a piacok kilőve, csak web

-
bwoay
nagyúr
Annyira nem vagyok rágörcsölve a témára,
nekem teljesen kimaradt ez a franchise
de miután van PS1-em meg PS2-m, bármikor pótolhatom
meg aztán nem mindegy nekem, hogy jön-e boxra is?
A hivatalos álláspont tudtommal az, hogy ha nem lesz elég sikeres PS-en,
akkor jön más platfromra. És el tudom képzelni,
hogy ez közben annyiban módosult, hogy lemaradt az első tagmondat.
De kár spekulálni, ha megérjük, akkor látni fogjuk
Az új box jobban izgat, bár mire az kijön,
addigra meg bejelentik a full 45 nm-es Slim példányt,
BluRay meghajtóval![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lehet egyáltalán itthon kapni?

-
(Kolombusz)
veterán
Mennyi egy Rock Band itt Magyarországon? Komplett felszereléssel.
-
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
fogok is!

-
Mr.Grincs
veterán
A dvd íróm ezt a lemezt nagyon csípi az asztalai dvd lejátszó is könnyedén hiba nélkül vissza tudja olvasni, a gép meg ugye pláne meg más gépébe is. Verbatim lemezekre vannak kiírva az adatim. Remélem ez azért egy kicsivel segített.
Szerintem az xboxnál sem lesz semmi gond. -
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
már volt boxom nemsokkal a tpik nyitás után...csak eladtam mert szűkösen voltam....és most akarok újra egyet!
-
Ceko
senior tag
Most végeztem életem első és egyben utolsó BenQ módosítással,kicsit körülményesen
.De végül sikerült Vista alatt(Dos-al kezdtem)
!Köszönöm a segítséget Prof01-nek! -
-
-
woodbear
addikt
mostmár tényleg nem tudom, hogy vegyek-e boxot, vagy várjam meg a nyarat, és akkor vegyek arcade-t, gondolom még lejjebb megy majd
csak túl messze van még -
Sefter
veterán
ilyen lemezzel van valakinek tapasztalata? vagy ez hamisítvány?
-
Mr.Grincs
veterán
Túl szép lenne...lesz ha igaz...de gondolom az árát is megkérik majd rendesen. Jönnek akkor a HD-DVD játékok ezek szerint????
-
bLL^
senior tag
Xbox 360 Ultimate
Ha csak a fele benne lesz én már örülni fogok és valószinű váltok.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem azért komolyabb

Az más ha játszva sportol az ember és másnapra izomláza lesz
Ma voltam az arena plázában az EW ben és ott kéféle boxot lehet venni egyet 79K ért és egy 76K ért. A drágábbikhoz két játék van, egy autó és még valami. A másik csomaghoz semmi. Az osztályvezető helyettes forma szerint ezek mármint ami 76K ba kerül azok már új gyártásúak és ezek már elvileg nem hibásodnak meg olyan könnyen.
-
antikarts
csendes tag
Csak azért érdeklődtem, mert olvastam máshol, hogy pl nyáron 1 hétvégén a texas holdem + nem tom még mi volt ingyen
Hátha lesz még ilyen 
-
antikarts
csendes tag
Hali. Lehet hülye a kérdés. A marketplace-en vannak ingyenes arcade game-ek + theme-ek + stb.? illetve ha vannak, akkor van e valahol valami lista a neten erről + info? Nincs kedvem végig zongorázni a live-on mindet.

-
Ceko
senior tag
Valaki aki tud csinálni rendszerindító lemezt(BenQ dos "átalakításhoz"
kéne) azt megkérném,persze ha nem túl nagy kérés,hogy a lemez tartalmát küldje át nekem legyen olyan kedves.

Köszi
Én nem tudok mert Vista van a gépemen

-
Ebit
addikt
Igen, több helyen is próbálkoznak vele, főleg ott ahol, nincs valós garis háttér.
A termék árában elméletileg benne van a gari ára, kivétel pl azok az esetek amikor az értékcsökkent termék vásálásakor ezt közlik a vevővel.
Azért irtam az EU-ra utalva, mert a garisügyintézés azóta jelentősen romlott a korábbiakhoz képest.
-
-
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, X360-al kapcsolatban.
Nos éppeb gépcsere előtt vagyok pár hónappal, és azon gondolkodtam, hogy esetleg PC helyett vennék egy X360-ast.
Viszont nem csak játszani szeretnék a géppel, hanem másra is használnám.
Láttam néhány videót, mi szerint X360-on lehet futtani MAC OS X-es oprendszert is.
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Érdekelne milyen funkciók érhetőek el, lehet e magát az oprendszert a vinyóra telepiteni, lehet-e egyéb Mac-es szoftvereket használni, pl Final Cut Pro, illetve Photoshop érdekelne.
Iletve az , hogy tudok nagyobb vinyót csatlakoztatni az XBOX-hoz.
Előre is köszi a segitséget.Üdv mindenkinek
Gaga -
tobias40
veterán
Nah akkor ennyit a kontroller cseréjéről!

Megpróbáltam kicseréltetni de mivel a sorozatszáma alapján kiderült hogy bannolt gép ezért semmiféle support nem jár hozzá!
Ja és nem volt még beregisztrálva tehát nem kapott az előző zulaj sem semmit!Ráadásul azt mondta a csajszi hogy ha vki 2. tulajdonos tehát használ gépet vett akkor annak sem szól a gyártói garancia!
Mindenesetre érdekes!!!!
Akinek eddig sikerült szerencséje volt,Nekem nem!
Üdv!
-
-
gandras
tag
Sziasztok, szeretnék venni egy xbox360-at, de van egy FULLHD samsung 40M87BD tévém ami azt irja hogy a sorváltós módot a rendszer nem támogatja(asszem ez az 1080i,de nem vagyok benne biztos) be lehet úgy állítani az xbox-ot hogy mindig 1080p-t, vagy 720p-t(a tv ugyis felkonvertálja) adjon ki? Vagy totál hulyeséget kérdezek
, tömören::működni fognak vele a játékok, és nem kapok nem támogatott üzemmód képernyőt 
-
kovasz
senior tag
1. adsz egy ipt a box-nak kezzel pl 20.20.20.1
2. adsz egy ipt a pc-nek kezzel pl 20.20.20.2
3. vagy felrakod a dhcp szervert az xp-re es akkor az kiosztja.ezutan latnia kell pl a wmp11-ban a megosztasban megjelenik az xbox360.
de itt megall a tudomany, mert kellene valami az xbox.com/pcsetup-rol ilyen oldal viszont nincs...
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden
üzenetére
Az újévben, nem vagy bőbeszédú/ irású/.
Megjavitották már a gépedet?
-
Ceko
senior tag
Nem ide

-
Mr.Grincs
veterán
Hát aki komolyan akar játszani az ugye olyan tv-t vesz elsősorban amin jól megy majd pl pro street, vagy bármi ilyen komolyabb játék...ugye lassan a GTA4 is elég durva lesz. vagy FIFA 08. amik azért eléggé megkínozzák a gépet. Meg ugye mindennap játszik vele elég sokat az illető és felmerül az is hogy előbb utóbb szervíz futamos lesz a gépe..
-
n0_gAboR
őstag
Saints.Row.PAL.XBOX360-MRN ezt a jatekot "vasaroltam" meg, es amikor a cdkepet ellenorzom a PC-vel nem ismeri fel semmi program, ismeretlen vagy hibas mediumkent nyilatkozik rola a windows (dvd fileon keresztul van megnyitva daemonnal) - eddig mar beszereztem 2 masik helyrol is Saints Row-ot, de mindig ugyanez volt az eredmeny, es az adatot a lemezre helyezve hibas lett az eredmeny. (amilyen jatekokat eddig felismert a PC is, azokkal semmi gond nem volt).
Kerdeznem hogy vkinek mukodott e ez a verzio, illetve ha van vmi mas ami mukodik, kuldjetek mar el nekem privibe a pontos release nevet, koszonom elore is! -
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
és milyen az, amikor valaki komolyan akar játszani?
persze értelek, de erre inkább azt mondom,
hogy a Wii felhozatala korántsem Wii Sports szerű játékokból áll ám.
Lehet, hogy egyelőre több a casual cím,
meg az is lehet, hogy ez örökre így marad,
de azért nem egy olyan játék van a kínálatban,
ami nem éppen az alkalmi gamereket célozza meg -
lúzer
veterán
most hol lehet olcsón venni pl. Premium-ot?
-
Mr.Grincs
veterán
Én probáltam a wii-t de sehogy sem tudott meggyőzni. Jópofa hogy lehet boxolni meg teniszezni meg de aki komolyan játszani akar az nem wiit vesz.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
1. nem vágom, mitől lenne húzósabb a PS3
2. aki meglátja a Wii-t, és egyből dönt, az lehet, hogy erre a végkövetkeztetésre jut.
én ki is próbáltam, és egész más a véleményemPS: ha te magad is úgy érzed, hogy valamiről nem tudsz mit mondani,
akkor valszeg tényleg a legjobb csendben maradni
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"A wii ről nem tudok mit mondani de szerintem aki meglátja egyből eldönti hogy kicsiknek való."
most komolyan mondod hogy te arról ítélsz meg egy konzolt hogy hogy néz ki
amúgy azzal vitatkoznék hogy kicsiknek való. inkább casualoknak. van rá jópár olyan játék amelyiknek nagyon örülnék ha boxra kijönne. mario galaxy, zelda, metroid és még sok más. -
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden
üzenetére
Köszi, ez érdekes,ezidáig úgy tudtam, hogy októberben kezdték el gyártani.
Magyaroszágon vetted?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),

Én is fenem rá fogam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)