Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát én össze se tudnám hasonlítani a az Oblivon nullhangulatú, kihalt városait az AC élő városaival szemben, tényleg ott tudom érezni magam az ókori városokban. Ezzel szemben az Oblivionban elég érdekes volt, hogy ott voltak a hatalmas városok, erre a fővárosban mászkált vagy öt npc...
-
feka007
veterán
Elég szépeket írnak a GTA IV-ről, állítólag a grafika is végre hozza majd a színvonalat.
Remélem értelmesebb lesz a san andreasnál... -
Viktor26
tag
5.1 jön ki az analóg RCA-n, vagy csak az optikai digitálison keresztül? Ha olyan számítógépes hangfalat kötök rá, amelyiken nincs optikai bemenet és nincs benne dekóder, akkor nem tudom kihozni belőle a box 5.1-ét, igaz? (sztem már válaszoltam is magamnak

) Konkrétan a Logitech Z-5300 lenne a hangszóró. Bagy érdemesebb várni, gyűjteni egy Z-5500-ra, abban ha jól tudom van dekóder is, ugye? -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Liveről gondoltam a demót leszedni...
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Wazzeg nincs flashelve! 3x írom!
Spammer: Igen az a kábel jó hozzá. Nekem is ilyen volt a monitoromhoz X360-nál. Ha érdekel nekem van egy KVM switch-em hozzá baráti áron hogy ne kelljen húzkodni a vga kábeleket állandóan

-
Devastator
tag
Hy. Jófajta boxokat adnak el ennél a gólemkonzolnál? Úgyértem hogy eredeti boxok vagy ilyen javított fajtát? Egyáltalán van valakinek tapasztalata ezekkel a konzolokkal kapcsolatban amiket ők árulnak?
-
spammer
veterán
Szerintetek ez a kábel simán jó lenne régebbi Samsung TFT-hez?
Mert a monitoromba most egy 15 tűs D-sub csatlakozó van, ilyen mint a képen: [Kép]
Szóval a fenti VGA kável jó hozzá, vagy esetleg van más olcsóbb kábel ami kompatibilis?
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis finomság konzolokhoz [link]
-
Dread
tag
jaja most probálgatom a portalt, nemrosz
a tf-et lehet tolni offline, botokkal? -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát ez az, hogy a graf csak egy dolog. unalmas lett sajna

-
richwar
csendes tag
hali!
HALO3-an kívül van még olyan game amit 4-en is lehet osztott képernyőn nyomni??
-
woodbear
addikt
válasz
baandii
üzenetére
Halo3, Dead or alive4, fight night round3, Gears of War, Kane and Lynch, virtua fighter5, naruto: rise of a ninja(hirtelen ennyi jut eszembe, de ha gondolkodnék még 5-10 percig, lehet h 2szer ennyit is feltudnék sorolni) autósakat nem nagyon tudom de szerintem mindben lehet!
-
baandii
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan játékot mondani amit a haverral egymás ellen tudnánk tolni osztott képernyőn.
Elsősorban lövöldözös, autós, verekedős játékokra várnék ötleteket!Előre is köszönet a válaszolóknak!!
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek használtan érdemes venni xbox360 at? Van egy haverom akinek van egy kb 1 éves két kontroller, 3 játék asszem, 2 hónap live, azt mondja talán még gari is van rá....
És hogy egy év alatt kb 1 hónapot használta.
Esetleg valami jótanácsot tudtok adni? Mennyit ér, és mennyit mondjak neki árban? Mondjuk kicsit félve veszem, vagy fogom megvenni de az is lehet, hogy kihagyom.
Előre is köszi.. -
Dread
tag
a napokban volt egy kis szabadidöm, elkezdtem játszani a half life 2 episode 2-vel, nagyon jó játék, aztán ma kora délután egyszer csak vége lett
5óra 45 perc volt a tiszta játékidö. hihetetlen milyen rövid volt... -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy videó alapján döntse el, hogy milyen a játék?

Újraírható nem veszik kárba.
Egyébként egy két duplarétegű lemezes játék elindítása hogyan megy? -
ksasa
tag
Írjatok már légyszíves pár oldalt, ahhonan x360 demókat lehet letölteni? Ugyanis nincs se live-om se winchesterem. Köszi
-
spammer
veterán
Én úgy tudom lejátszható újraírható lemezről a demo. De nem tart semeddig kipróbálni, újraírható nem vész kárba ha mégsem menne.
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom hogy kell flash hozzá. Csak azt gondoltam hogy a demo-nál más a helyzet.
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs flashelve a gépem, de netre sincs kötve ezért gondoltam erre a demo dologra természetesen újraírhatóra, de akkor mindegy azt hittem ez nem számít wareznak!
-
Skynet258
veterán
Tudtam hogy ezt valaki benyögi, de csakazért sem változtattam rajta

Atomgeszi: a mostani nagyobb áresés az EW-s eksön, ezt én se tudom már kihagyni
Remélem nem bánom meg, bár nem hinném. PGR első részével nagyon elvoltam boxon, itt is ki akarom próbálni, szerintem jó lesz 
bwoay:köszi, akkor ezt be is szerzem. Az meg hogy nem földi: tőlem a Marsról is származhat, ha ilyen amilyen

-
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
Virtua Tennis 3 állítólag kőkemény,
gamer365.hu-n találsz róla tesztet.
Rockstar féle Table Tennist bátran ajánlom, mondjuk én Wii-n próbáltam,
de simán meg merném venni boxra is.
Aztán ott van a Simpsons játék, co-opban többek szerint fergeteges.Amúgy az ilyen nő szerintem nem földi

-
Skynet258
veterán
Hail emberek!
Holnap (vagyis ma
) veszek egy ilyen dobozt, valahogy rájöttem, hogy kell egy konzol is otthonra... Viszont az asszony elhatározta, hogy vegyük meg felesbe (megfogtam az isten lábát ezzel a nővel, na
), és néha elszórakozhatnánk ketten is rajta.
Tudtok mondani valami jó programot, amivel el lehet lenni két embernek? Kooperatív gyilkolászást hagyjuk, nem hiszem, hogy az bejönne neki, de valami ügyességi, vagy esetleg tenisz stuffra gondoltam. Van valami ilyesmi?Köszönöm előre is!

-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ment pü...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát mondjuk arra jó, hogy leszedi a gépre, kipróbálja, ha jó a cucc, akkor megszerzi fullba, ha nem jó akkor delete, és így nem dob ki egy duplarétegű dvd-t az ablakon, ha nem jó...
Na meg a kiírás se öt perc azért... -
Sirandrish
legenda
van itt olyan emberke aki játszik/játszott a Viva Pinataval?
Én most PC-n nyomom és lenne néhány kérdésem...
jöhet válasz PÜ-ben vagy a VP topicba...nembiztos hgy ide hamar visszanézek viszont fntos lenne
-
richwar
csendes tag
helosztok! a HALO3-ban mikor nyomjuk osztott képernyőn akkor nem wide-os
vagy lehet direkt ilyen? Samsung 86cm lcd
1080p-t a premiumom nem tudd vagy a tv? -
riov
tag
Hali!
Olvastam angol forumon, hogy HD filmet le lehet játszani úgy az XBOXal, hogy routeren keresztűl PCről megy az adat...
Valaki ebben tudna segíteni? -
mergal
aktív tag
Lehet nagy hülye kérdés, de olyan nincs hogy Demot leszedni és kiírni dvd-re? Vagy ez szigorúan csak live-on keresztül megy?
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Ma boldog tulajdonosa lettem egy x360 - Arcade-nak.

Meló után úgy döntöttem bemegyek és veszek egyet magamnak.
Nagyon jó kis gép.
Eddig is imádtam az xbox-okat de most hogy van egy saját? Mégjobban imádom.
Tudtok adni egy linket ahonnan tudok letölteni hozzá demo-kat jöhet pm-ben is.
Köszönöm.[Soul Calibur 4]
Bocs ha már volt.
-
King79
csendes tag
Szevasztok! Hogyan tudnám rákötni a netre a box-ot,ha nekem vezeték nélküli kapcsolaton keresztül jön a net és a router nem ott van ahol játszok a géppel?
-
feka007
veterán
Amúgy az fps-ek is nagyon élvezetesek, nem igaz, hogy szenvedés, csak kell egy kis skill, utána már jól megy.
Ég és föld a PS2 kontrolleréhez képest -
Viktor26
tag
Segítsetek plz!! Szétszedésben vagyok a boxal, 2 torxkulcs készletem is van, de egyikben sincs olyan, ami jó hozzá! az egyikben van úgy, hogy pont a két közötti méret kell, viszont egyik sincs beszámozva! Mekkora kell hozzá??
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
JAH
Most figyelem csak hogy tényleg! 
Létezik: XBOX 360 emulátor PCre?
-
bwoay
nagyúr
nem demo, de nem is teljes játék! márpedig a "vita" onnan indult,
hogy utóbbiak közé soroltad, legalábbis nekem ez szúrta a szemem.
Kiegészítőnek meg azért nem mondanám, mert nincs mit kiegészítenie
Ez egy prologue, egy játékelőzetes, a maga nemében egyedülálló dolog.
Ha nem értesz egyet, akkor csupán egy kérdésem lenne:
mikor megjelenik majd a GT5, akkor a GT5P-vel együtt
ezek két játéknak fognak számítani?
-
Zoles
csendes tag
Üdv mindenkinek! Kb 300 hsz-al ezelőtt már kérdeztem de nem jött válasz ezért megkérdem újra hátha tudja valaki hogy a 360 vinyójára hogy lehet menteni fényképet,zenét
vagy bármi mást? Lehet hogy vaksi vagyok de én próbáltam pendriveról, fényképezőgépről
de sehogy sem megy! Esetleg pc-n keresztül azzal a media centerrel? Vagy csak Live letöltésre jó?
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgatós találkozó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5óra 45 perc volt a tiszta játékidö. hihetetlen milyen rövid volt...

Amúgy az mikor is jön PC-re?