Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
ksasa
tag
Nemtom nekem is kezdett már elegem lenni a gépfejlesztésből holmi játékok miatt. Elég volt és kész. Marad tehát a jó kis 5 éves egymagos 2400-as Athlonom, a Geforce 6600gt-m és őszintén szólva mostmár nem is nagyon izgatnak a pc-s játékok, mert ez a felgyorsult fejlesztgetés kész anyagi csőd és lassan minden van már boxon is ami pc-n. Egy crysis miatt nem vagyok hajlandó kiadni 250.000-t egy bika gépre, ami majd egy félév múlva egy istentudjamilyen überbrutál játékkal már nem képes megbírkózni. X-en a hardver adott, van még kb. 3 éve, és addig kénytelenek lesznek erre a vasra a lehető legjobban optimalizálni a játékokat, mert ezen a piacon bizony nincs mese. Vagy jól megy, vagy sehogy. A pc-s hardverkavalkáddal meg egész egyszerűen a fejlesztőknek is képtelenség normálisan tartani az iramot (lsd. a sok patch, meg a sok-sok csúszás). Amúgy nálam a GTA IV döntötte el igazán a konzol-pc meccset. Addig meg remélem nem kapok 3 ledet (kopp-kopp). Ja ha már itt tartunk: Játék után 5 perc dashboard, az hatásfokban megegyezhet az overcool moddal? Mert őszintén szólva nem szeretném ha megbuherálnák a gépemet. Gondolom a dashboardon a GPU "takarékon ég".
Aktív témák
- Eladó Playstation 5 lemezes (CFI-1116A) ,2 gyári joy, minden tartozék
- Thrustmaster T98 Kormány, Fekete Színben, Garanciával, szép állapotban
- Xbox Series S játékkonzol
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyenes Foxpost
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest