Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Akinek fleshelt boxa van azoknak hibátlanul megy minden warez játék?
-
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
ez a hibásodó meg egyebeket hagyjuk már
a nagy használtgép mizériás dologban "elvileg" redmondig jutott a szériaszámom és az jött vissza hogy soha nem járt még szervizben a gépem, pedig megfelel a sokak által hangoztatott kritériumoknak
a gpu maradt ugyanaz az uj gépekben is hiába az uj hütés ugyanugy bexarhat, semmivel sem vagy előrébb, sőt az arcadbol elég sok be is xart mint irta egy konzolboltos uriember

vegyél egyett és használd, élvezd. gari van rá és csokolom - ha fontos a hdmi akkor vadász egy olyat
igy kocsivásárlás után kicsit tolodik a flash de akkor ki fog derülni van e javitási cetli a lapomon addig csak szóbeszéd és riogatás az egész
Djuree lehet xar volt a lemez vagy nem tetszett neki
havernak megirtam pár játékot maxel lemezre és nem tetszik a gépnek még az eredeti forza se viszont unokatesom elitje meg viszi a lemezeket gond nélkül
-
feka007
veterán
Amúgy nem rossz, hogy hallgatom a boxról a zenét, megy rajta a letöltés, és mindenféle akadás nélkül fut az Assassin's HD-ben. PC is tudhatna így gazdálkodni fél giga rammal...
-
feka007
veterán
Szerintem inkább békén hagyom a hűtését, jó ez így 9V-on, játék közbe nem is hallom, filmezni meg nem sűrűn fogok rajta szerintem, inkább járatom kikapcsolás előtt még 2-3 percet dashboardban, közben meg hallgatok róla zenét...

-
Mr.Grincs
veterán
Az electro worldbe van 76990, meg 79990 a kétjátékos pack premium, de a forma szerint ezek hibásodnak meg, gondolom azért adják két játékkal, de a dobozán is két játék van szóval nem biztos hogy értem ezt a jótékonykodást. Ha ez a hibásodó verzió akkor is van rá gari de van két játék amiből az egyik biztos hogy jó. Azt hiszem a PGR4.
Armando_19: Az lehet hogy van de hirtelen ezt találtam.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hol találtál 79-ért és 76-ért? Érdekelne.
Jöhet pü-ben is.
Előre is köszi.

MOD.
mergal - ha később vennék hozzá winchester-t az gond nélkül áttudnám szerelni?
Csak annyi hogy bepattintom és kész? Működik?
Lehet hülyeséget kérdezek akkor bocs.
Nekem volt xbox 1-em. Azon a dashboard-ot a winchesterre kellett telepíteni.
Az arcad változatnál min van a dashboard? -
mergal
aktív tag
Hát én arcade-ot vennék pl. 576-ban 59k + vennék hozzá egy hdmi.hdmi kábelt 3,5k persze ha lcd-tvn nyomod aztán ha kell hozzá winyo vennék egyet használtan 18k kb.
Winyo sztem csak az XBOX 1-es gamek hez kell. Bár 360 van pár aminek nagy a mentése. De ha netről akarsz demokat leszedni akkor a Premiumot vedd meg vagy az Elitet. Inkább az elitet. -
Viktor26
tag
Ha valaki moddolni szeretné szeretett dobozát
-
nesh20
aktív tag
Te mit ajánlasz melyiket kéne vennem?
Arcade vagy elit?Az arcade-ban az nem tetszik hogy nincs hozzá winchester csak memó kari.
Olvastam hogy néhány játék elsem indul hdd nélkül. Ez hülyeség?
Innen néztem ki [link]
Felvan tüntetve hogy javított hűtés. Ezek akkor felejtősek? -
nesh20
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Az írott DVD-k alatt a DVD film-re gondoltam. Bocs. Máshogy kérdezem
Az írott dvd filmeket lejátsza ugye?
A játékok gondoltam hogy nem mennek flesh nélkül. Jó is lenne ha indulna. Nem szeretném flash-elni.
Legalábbis egy darbig nem.
Pontosan azt nézegettem hogy használtan lehet olcsón venni játékot.
A premium és az elit között akkor nem sok a különbség ugye? 120GB-os vinyó + fekete szín?
Premium-ot szeretnék venni csak még kérdezősködök. Mi éri meg jobban
1x vesz az ember ilyet és nem szeretnék csalódni. -
mergal
aktív tag
válasz
sakeee82
üzenetére
Igen, bár ő nem akarja vagy még nem tudja. Bár sztem azért nagyon sok új eredeti játékot ki lehet fogni a netről szinte féláron alig használtan.Jajj azt akartam már kérdezni régóta hogy: beregeltem az MS oldalán a garivel. Azt írta hogy 2008 december xx garis. Arcade a gép. Ugye ez most úgy van hogy 1 év teljeskörü gari+ még 2 év 3ledes?
-
mergal
aktív tag
Szia!
1, angol
2, lejátsza de csak a filmeket játékhoz kell a flash, vagyis nem kell csak anélkül nem megy.
3, sztem az 90-es
4, az arcade-nál jobban melegszik, mert az arcade legújabb kiadású box 175W-os táppal ami már 65nm ha jól tudom, de lehet az Elite is az már. Ezért meg kell nézned az elit dobozát vásárláskor hogy mekkora táp van benne! (Ezt célszerű mindegyiknél lecsekkolni)
Ha újonnan veszed a gépet akkor ne tegyél bele semmi hűtés mode.ot mert ugrik a gari. -
sakeee82
aktív tag
-
nesh20
aktív tag
válasz
woodbear
üzenetére
Sziasztok.
Lenne egy pár kérdésem megköszönöm ha válaszoltok.
1. A 360-on lévő dashboard magyar nyelvű?
2. Az írott DVD-t letudja játszani ha nem flash-eltetem a dvd meghajtóját?
3. Az elit processzora 65nm-es vagy 90?
V.hol ezt olvasni hogy a cpu 65 de a vga maradtt 90. Máshol meg azt hogy minden maradtt 90nm. Ez azért érdekelne mert ha maradtt 90 akkor ugyan úgy melegszik mint a premium v arcade. És akkor kell neki egy kis hűtés mondjuk egy ilyen - [Cooler]Előre is köszönöm.

-
feka007
veterán
Ki mit tud erről az overcool modról? Most találtam az első hsz-ben, a forrasztás megy, csak azt nem tudom, hogy mit kell forrasztani... Valaki?
-
Mr.Grincs
veterán
Direkt rakott be a MS ilyen karcsú hűtőket ami után csak a gond van vagy nem gondolták hogy ennyire ki lesznek használva a gépek??
-
tobias40
veterán
-
proper
őstag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
ez csak el van irva mint az állat mod részletes leirásnál már nincs közte a hdd
arcade : wifi joy + memokártya
premium: wifi joy, 20gb vinyode amugy ilyenkor lehetne seggberugni öket mivel igy hirdették meg és te ezt rendelted meg kötelesek ezt szállitani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de az xbox.com-on van összehasonlitó táblázat hogy melyik csomag mit takar
-
CosmoBacsika
tag
Nah üdvözlök mindenkit.
Komolyan fontolgatom egy box beszerzését, és mostegy lamzor kérdéssel fordulnek hozzatok.
Mi a kulonbseg az Arcade és a Premium box között? Eleddig ugy tudtam h az arcadben nincs vinyo de (http://depo.hu/konzolok_es_jatekok/xbox_360/alapgep) ez alapjan mar halvany lila gozom sincs.
Köszi a válaszokat.
-
Mr.Grincs
veterán
proper: Ez nagyon jó beszámoló és ok amiért érdemes. A ps3 tényleg egy feneketlen kút ahova dobálnám a pénzt és soha meg nem térülne.
Bocaa: Ez olyan mint a bmw vagy a merci között kéne választni...De igen a box olcsóbb és jobban kifizetődő.
A GTA 4 re szerintm senki nem fogja sajnálni a pénzt.Miért van az hogy összekarcolódik az xbox360 játéklemez? (Ugy ha nincs is mozgatva a konzol) Mint a kocsiban a benyelős cd lejátszó, de az érthető a zötykölődés miatt csinál rá árkokat de szrintem elég baj az is ha már karcolja a kocsilejátszó is. Mikor az EW ben dolgoztam egy forma jött be hogy ez trötént de a gémet nem nállunk vette hanem valahol debrecenben, de a gépet sem nállunk. Nem tudtunk neki semmit mondani csak azt hogy fogyasztóvédelem max, nah meg hogy kuka.
-
F.B.I.
veterán
válasz
feka007
üzenetére
Neked csak egy egyszerű overcool mod kellett volna bele. Nem tudom minek rakatjátok bele? Az MS szervíz minek van 3 évig? Iszonyat hangos lesz a gép és sokkal több port is szív be valamint ha lehal ( 18 hónap után lett 3 ledes egy 12V-os ventivel működő ) akkor szedetheted szét, hogy a vezetékeket kitépd visszaküldés előtt.
-
tothl
addikt
válasz
feka007
üzenetére
Nem fognak tonkremenni a ventik, 12 V -s ventik vannak benne, az X magatol olyan max. 5-6V-t ad nekik, a mod abbol all, hogy kb. 9V-ra fol vna emelve a fesz, igenis hatasos. Jobban nem nagyon lehet megcsinalni, max. vizhutessel de az eleg komoly modifikacio mar.
Amugy meg mielott belerakattad talan utananezhettel volna mire is koltesz penzt. -
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
nekem elötte is xbox-om volt, szeretjük a forzát is
novemberben vettem de azota jól elvagyok 1 játékkalps3 drága és sokba fog kerülni a fentartása is ha csak a bd lemezeket nézzük már nem lesz egyszerü
de én is beleuntam a határtalan pc fejlesztésbe, eladtam az xbox-ot meg a vga-mat és már meg is volt a 360
de azt is nézheted hogy megvan a 8800 árábol és nem kell 1 év mulva lecserélned mert nem fognak akadni a játékok
pc-t meg ugyis csak netre használom, jobb élményt nyujt konzolon a játék nekem -
feka007
veterán
Most mondjatok olyan ventit, ami magyarországon is kapható...
-
Mr.Grincs
veterán
Miért döntöttetek az XBOX 360 mellett, hogy ezt fogjátok venni és nem a konkurenciát?
-
-
feka007
veterán
Esetleg ventit ki lehet benne cserélni? Milyen típusból vegyek bele, hova kössem?
-
feka007
veterán
Megnéztem a gépet belülről, nem refurbished a gép, de a hűtésmod, amit a boltban csináltak, abból áll, hogy felpörgették az amúgy is hangos ventiket 100-ra... no comment... Küldtem nekik mailt, hogy vagy árulják el hogy kell visszacsinálni, vagy viszem vissza a retekbe, mert egy repülőgép turbinájával vetekszik... Oké, hogy így később fog tönkremenni a konzol magától, de helyette majd a ventik szarnak be egyszer, aztán jól leég ez a szar...
Nektek van valami tapasztalatotok, hogy hogy lehet megcsinálni, hogy csak akkor pörögjön 80000-es fordulaton, hogyha meleg is?
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
Mit is írtál?
Már sok mindent megpróbáltam de nem megy
Te is lcd tv-n nyomod vagy monitoron vga kábellel?
Megpróbálom az optikait rákötni a házimozira,megnézem van-e rajta ilyen csati.
Eddig azért nem foglalkoztam a házimozival,mert ha van a tv-n ilyen csatlakozó akkor miért ne oda kössem be?
Üdv!
-
sakeee82
aktív tag
-
Mr.Grincs
veterán
Hát nekem nincs igényem a livera meg a multira...Mert zenét letölteni géppel is letudok játszani multiban géppel is tudok. Meguntam a pc folyamatos fejlesztését és azt hogy minden nap bukok rajta, ezért döntöttem a konzol mellett. Egy játék nagyon sokba kerül az biztos. Megfontolandó ez a kérdés az biztos. Viszont nem tud annyit mint egy pc, hanem játékra van kihegyezve. Netezés letöltés ilyesmi szóba sem jöhet így fölösleges liveolni szerintem. Új tartalom miatt ott a google beírom amit akarok és megnézem. Ha ezt tudná akkor elgondolkoznék azon, hogy minek tartok pc-t

-
F.B.I.
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Érdemes flasheltetni a boxot? Van akinek flashelve van esetleg?
-
sakeee82
aktív tag
Mivel flashelt géppel nem érdemes live-olni, legalábbis eddig ezt olvastam mindenkitől, de lehet figyelmetlen vagyok! Ha 3 ledes lesz akkor nagyberuházás lesz, Wadarr imádni fog. Én meg vok elégedve a géppel, amit pcre költenék félévente, ezután majd erre költöm, gondolok itt pl vízhűtésre, hátha akkor tovább bírja a szentem. Bár lehet azt még most kellene amíg ilyen fiatal és virgonc

-
-
kovasz
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
kamu. a penztarban kinyitnak minden dobozt. meg az ugyfelszolgalaton is a jotalasnal. nem igy szoktak lopni. en tudom hogy, mert kb az osszes aruhazlancba szallitok es ezert nem fogom leirni...
csak annyit, hogy nem a prolik lopnak az aruhazban, hanem a vezetok. es sok helyen be se megy a cucc a boltba csak a szamla...
-
Mr.Grincs
veterán
Sejtettem, hogy nem én találtam ki de azért jót röhögött rajta mindenki. Nekem biztos hogy problémám lesz az xboxommal, amit fogok venni mert sosem volt konzolom, és számomra elképzelhetetlen a működése játék közben, valamint, hogyan tudnak olyan nagyon nagy teljesítményt hiba nélkül kohozni egy kis gépből. Így kicsit félek megvenni, mivel nem akarom megbánni a vételét. Nem egy rágót veszek ami ha nem ízlik kidobom, ezt ha megveszem kihozom a boltból már buktam rajta egy 5ezreset kibontom még egy 5ezrest. Ha használom és játszok vele ne adj istenem nem fog tetszeni akkor lesz gond.
Igaz én nem crt monitoron fogm nyomni, hanem nagyképernyős tv-n, ami nem volt olcsó mulatság. -
sakeee82
aktív tag
Egy content mappát kaptam ami tartalmaz nég vagy 5 almappát és legbelül van egy 840 megás fájl. Mivel live közelébe nem mehetek, ezért gondoltam, hogy amiről így lemaradok, akkor letöltöm és kiírom.
De valszin az van, hogy aki okosította a gépét, bukta a demózás lehetőségét is, ez van!Jah igen jó reggelt

-
sakeee82
aktív tag
Én 3 hete vagyok boldog tulajdonos és sokmindent erről a fórumról tudtam meg, uhogy ezúton is köszönöm a segítséget mindenkinek

Csak egy kérdésre nem válaszol senki: ha letöltök egy x360-as demót pcre és kiírom egy sima dvd5 lemezre azok működnek vagy csak dl lemezre lehetne?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az írott dvd filmeket lejátsza ugye?
Igen, bár ő nem akarja vagy még nem tudja. Bár sztem azért nagyon sok új eredeti játékot ki lehet fogni a netről szinte féláron alig használtan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)Na meg olcsóbb,egyenlőre több játék van rá!