Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bLL^
senior tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Nem ezt írtam?

A HD Ready-t miért ne lehetne ugyanúgy leHD-zni mint a FullHD-t?
-
djtoomi
addikt

Amúgy lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy ha megveszek egy arcadeot, akkor abban van egy wireless kontroller, de nekem kéne mégegy, ami nem wireless, mert az drága, azt is rálehet kötni nem?De azt másodiknak,nem elsődlegesnek.

Bagira01: Igen, az a full hd, de a nextgen konzoloknak az a lényegük, nem a 720p vazz, ezt nem vágjátok basszus, és ebbe köt bele midnenki, hogy a hd az 1080i meg 1080p, igen az a full hd, de ameddig nem jelent emg a hd ready olcsóként mert nem volt rá sok embernek pénze hogy fullh dt- vegyen ez lett a hd ready, parasztnyelven...

Mellesleg:
HD= High Definiton=magas felbontás-minőség*, 720p mióta magas felbontás-minőség*?
*Külön-külön...
-
sakeee82
aktív tag
Csak tudnám mi a frászért írogat be Kovász bácsi, ha utálja a konzolokat...
Srácok ,én vok a hülye vagy a Forza 2ben tényleg nincs normális replay? Amikor vége a versenynek van repley, de a táblázatok kitakarják a képernyő 70%-át!!!
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a 720p az még közel sem hd...

-
Leonyid84
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az van, thx
-
Leonyid84
tag
Hi!
Találtam két jó árú Premiumot, de az egyiknél nem írják, hogy lenne rajta HDMI kimenet, csak a drágább Premium HDMI-n van. Na most akkor hogy is van ez, az olcsóbb Premiummal nem tudok HD-n játszani?
Mert csak HD-Av kábelt adnak hozzá -
-
bwoay
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
jól látod, rts-re hülyeség is lenne xboxot,
vagy bármilyen konzolt venni
-
-
woodbear
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
szerintem ne ítélj mások véleményéből, saját tapasztalatod alapján dötnts! meg ha ennyire számít az rts akkor van bill+egrér átalakító boxhoz, ami ha fps-ben nem is, de rts-ben jól működne....szvsz próbálj ki valahol egy boxot!!
-
-
kovasz
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
van egy par de igazabol remalom kezelni. a masik problema a keves jatekos, pl c&c... felmentem a live-ra es ird es mond 5 jatek volt...
xbox vasarlokozonsegenek igenye kb szaladgalok egy kis szobaban/teren mikozben mindenfele boszme fegyverrel lovok mindenre ami mozog. kozben meg kurvaanyazok a mikrofonba ha eltalalnak.
a youtube-on van par jatekvideo felrakva...
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden
üzenetére
Ezek szerint, ha játszani akarunk vele be kell szerezni egy vinyot.
Géped javitásával mi a helyzet?
Ceko
Talán az aproneten hirdették.
-
Ceko
senior tag
Ha valaki lát valahol Guitar Hero III-t az legyen szíves szóljon(persze boxra)!

-
woodbear
addikt
Hello, ha amazonról rendelnék boxot akkor kb mennyi lehet a posta költség? illetve éérdemes-e kintről hozatni? minimum egy 10-essel olcsóbb kint, a kiegekről nem is beszélve, wireless kontroller 7k újan

-
Djuree
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
cnc3, battle for middle earth2, meg majd halo wars. egyenlőre ennyi. de kontrollerrel horror az irányításuk sajnos. pedig pc-n ngy startéga voltam, nem igen van olyan rts amit nem toltam végig legalább egyszer. x-en csak az irányítás miatt nem játszok rts-t.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez jó... kezdem érteni...
-
JamesHolden
aktív tag
Igen,mert a konzoloknak hatalmas előnye , hogy a progik azonnal futnak róla, nincs telepités
pont tegnap olvastam hogy a DMC4 PS3-as verziója első használat előtt 4,8GB adatot installál a vinyóra... röhej
Install
When the game starts for the first time, Devil May Cry 4 game data will be installed on the PLAYSTATION®3 Hard Disk Drive (HDD). You must install the Devil May Cry 4 game data to play the game. Only one copy of the Devil May Cry 4 game data can be installed to the Hard Disk Drive (HDD). 4.8GB of free space is required to install the game data. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mindjárt jön kovasz és megmondja, hogy azért nem, mert ehhez a konzolhoz 100 alatti IQ-jú amerikai kissrácoknak készítenek játékokat.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszönöm szépen mindhármatoknak...

Kár... Igazából nem is értem, hogy miért....
Nem hiszem, hogy pontosan célozni sokkal könnyebb, mint egyik helyről egy másikra klikkelni, ráadásul úgy, hogy nem is kell kapkodni!
Akkor még nem váltok....

-
proper
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Command & Conquer 3 Tiberium Wars™
ezt dobja csak ki a kereső és a halo wars-t de ez még csak a jövő zenéje -
(Kolombusz)
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia!
Én nem tudok stratégiajátékról.
Talán a Halo Wars lesz az első, de ennek a műfajnak a kontroller miatt sajnos igen nehéz megvetnie a lábát a konzolokon. -
bLL^
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Halo Wars lesz rá
, többről nem tudok. 
-
Sziasztok
Bocs az egyszerű kérdésért, de nézegettem a keresőben és nem leltem választ!
Stratégiai játékok mennyire elterjedtek Xbox360-ra?
Gondolok itt a "Heroes of Might & Magic V" típusú játékokra...
Gondolkodom egy PC --> Xbox360 váltáson, de pont az általam favorizált játékok szenvednek hiányt a piacon.... (kaland - ebből találtam párat, stratégia)
Vagy csak rosszul használom a keresőt?

-
bwoay
nagyúr
Erre azért nem fogadnék. "Új" biztos jön, mert folyamatosan hozzák ki
a hw revíziókat, de ezek nem új gépek, az elsővel megegyező teljesítménnyel bírnak,
csak egyre olcsóbb hw-es háttérrel.
Gondolj bele, a PS2 a mai napig jelen van, rengeteget eladnak belőle
(PS3 eladásokkal vetekszik), miközben idén lesz asszem 8 éves. -
bLL^
senior tag
[link] - Ha lesz is beépített hddvd lejátszó xboxokba akkor se nagyon fogjuk filmnézésre használni.

-
Atomgeszi
nagyúr
1. Feltéve, hogy nem kellenek liveról videók, demok stb. akkor nem szükséges. Illetve van egy pár game, aminek a mentései nem elegek a 256 megás kártyára.
2. Megy pendrive használat.
3. Nem! Csak xbox vinyót tolhatsz bele.De kereső ajánlott használatra eme topicba. Minden kérdésre megadja a választ.

-
woodbear
addikt
De már van 5 szakmai hozzászólása, lassan tag lesz!! igaz én is az vagyok az 1397napommal

-
Tomaaasz
aktív tag
Jééééé... én is Júli. 16-án születtem!

Csak 88-ba...
-
djtoomi
addikt
válasz
JamesHolden
üzenetére
Ehhh, teélleg, Xbox360 az nem valaki általános iskolásoknak.

-
pepe480
csendes tag
edig nem tul sokat voltam a közelében
-
pepe480
csendes tag
valaki fön van
-
djtoomi
addikt
válasz
Devastator
üzenetére
Igen.
-
Ceko
senior tag
válasz
misirulez
üzenetére
Én nem azt mondtam,hogy hülye.Én arra gondoltam,hogy ha már ír akkor megpróbálhatna értelmesen írni egy pár mondatot arról,hogy mit is szeretne.Na és ha már fórumba ír akkor akkor 1-2 dologgal tisztába lehetne.Téma részemről lezárva

ui:és amúgy igazad van nem értem el vele semmit
-
Devastator
tag
Plízz, valaki válaszoljon. [link]
-
misirulez
senior tag
-
pepe480
csendes tag
nem lehet 30 ezer vagy max 50 ezeré xbox 360

-
Bagira01
veterán
Na mi van senki nem járt mostanába a mm-ba

-
Bagira01
veterán
Valaki járt mostanába a mm-ba? Kérdés, hogy van-e még 70k-s 2 játékos premium xbox360
Nem akarok megint potyára menni 
-
Devastator
tag
Hy. Ha mostanság veszek xbox-ot, és majd "egyszer" jönnének a HD DVD-s játékok, akkor a külön, a konzolhoz kapható HD DVD lejátszóval lehet majd futtatni?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Google Home/Nest
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

látom van aki ért is a dolgokhoz...
beszarás
A Guitar Hero 3-hoz adnak csak vezeték nélküli gitárt.