Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #24834 üzenetére
Viszont ha mar tv, akkor talan megeri egy kis extrat racsengetni es akkor mar egy 42"-es. Mar en is banom, hogy csak 32"-esre fektettem be, bar masfel eve meg nagyobb volt a hezag az arak kozott.
-
eddie17
addikt
válasz
Akkor esetleg elkezdődhet a Halo3 coop parti?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Én is támogatom azt, hogy inkább TV, mint moncsi.
-
bach22
tag
válasz
(Kolombusz) #24794 üzenetére
oks
szal akkor megéri
köszi, hát lehet h pár héten belül csatlakozok az xbox-osok táborába
-
OddMan
őstag
válasz
(Kolombusz) #24677 üzenetére
Valamennyit tudok angolul, de magyarul mégiscsak kényelmesebb. Persze aki keni-vágja az angolt, annak könnyű, de nekem egyelőre eléggé lassan megy a fordítás és néha nem értek meg szavakat és akkor ugrálhatok szótárért stb.
Mondjuk azt meg rohadtul nem értem, hogy miért pont pc-re adják ki a magyar feliratos játékokat, mikor szinte kivétel nélkül minden pc-s a netről lopja a játékait. Szerintem sokkal több konzolos vesz eredeti játékot, mint pc-s. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #24677 üzenetére
Ja, hat angol nelkul ha valami kemeny, akkor az a Fallout 3 lesz
Szerintem a "jatekosabb", konnyedebb nyelvezetu jatekokbol lehet tanulgatni, peldaul a Fable 2 tokeletes ilyesmire jo, csak ne lenne az ocsmany oxfordi brit angol kiejtes benne mindenhol.
De en is azt ajanlom, hogy legalabb kozepkfokra fejlessze fel mindenki az angoljat, aki szereti az RPG-ket. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #24623 üzenetére
sony több közleményben említett hogy NEM fog csökkenteni. így is jól fogy a ps3, minek csökkentenének? szvsz én csökkentenék a helyükben, sokkal több ps3 fogyna, nagyobb lenne a nyereségük, de hát nem vagyok a sony.
x360 árcsökkentés tuti nem lesz még egy jó darabig...
h.adam.92: az hogy 2006-os az semmit nem jelent, a modik szokták modosítgatni mindig, tudod ők bele tudnak szerkeszteni bármikor
de ha visszaolvasnál egy picit csak, pár oldalt, akkor megtalálnád a választ a kérdésedre... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #24623 üzenetére
Ha 70 körül lenne a PS3 akkor lehet már azt vennék de még boxolgatni akaroak egy jódarabig. De még nem merült fel bennem hogy ps3at veszek. De így box a nyerő akárki akármit mond.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #24384 üzenetére
újra kellett telepíteni, írta, mert eredetileg nem ezen a konzlon lett telepítve.
most már jóóóó -
ToBeY
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #24384 üzenetére
Gondolom te is Opus-t kaptál vissza gariból amin nincs HDMI
-
syl5
őstag
válasz
(Kolombusz) #24360 üzenetére
oké, akkor megnyugodtam!
Bár én csak egy 22 es monitorral fogom használni...
-
syl5
őstag
válasz
(Kolombusz) #24339 üzenetére
köszi a választ!
És szerinted 720p és sdtv között van jelentős teljesítményvesztés? -
kommunism
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #24316 üzenetére
igen a jasperre gondoltam ha a falcon korrektakkor nem lehet nagy baj a jasperrel se köszi szépen
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz) #24269 üzenetére
Rendben, Neked is köszi, meggondolom.
Pont ugyanannyi vélemény van mind2 mellett és ellene...
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #24255 üzenetére
Legyen igazad.
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #24251 üzenetére
1. Költözhettél, de nevet nem cserélhettél..
2. Még régen volt erről szó a topic-ban kb. 1 éve, de most nehéz lenne kikeresni. Én úgy emlékszem, hogy a garancia elveszik tulajdonosváltásnál. -
nofi
addikt
válasz
(Kolombusz) #24075 üzenetére
Igazából azért vettem, mert (ha már túl sok a gow akkor) nem árt egy kis ökörködés. Mivel nem bírom annyira a focit, nekem ez az eltúlzott, rajzfilmszerű, csili-vili design nagyon is bejön. Ez szerintem tipikusan az a játék amit nem kell komolyan venni és ellentétben a sok agyonhypeolt szuperjáték mellett a pár órás játékidejükkel szerintem még mindig ennek van nagyobb esélye, h haverokkal nekiesünk néhanapján. Nemmellesleg 4000 Ft-ba se került.
Egyébként tudom, hogy nem az év játékát vettem meg -
nofi
addikt
válasz
(Kolombusz) #24057 üzenetére
A Force Unleashed-re gondolsz? Szerintem vannak nagyon eltalált pályái és SW-os játékok közül kiemelkedő a hangulata. A harc, kombók, kivégzések, fejlődés, upgrade-ek mind nagyon el vannak találva. Egyedül pár ügyességi rész nem tetszett, vagyis inkább fura még nekem kontrolleren. Egyébként kölcsönben van ez tény és mondjuk annyira nem tetszik, hogy kiadjak érte 12-15 ezer forintot. Részemről hiába tökéletes egy játék, ha nem elég hosszú, emiatt rövid időre köt le kétszer is megfontolom mi az amire kiadok.
Egyébként épp ma írtam egy tagnak, hogy megvenném a Fable 2-jét és ő pl elcserélte volna a Force Unleashedre... -
zsocy
őstag
válasz
(Kolombusz) #24030 üzenetére
És mindezt le is fóliázza utána, hogy jól befülledjen
Ott is van használt, de akkor odaírják hogy pre-owned. A sima az fóliás új, nekem 2 játék is sikeresen megjött 2 hét alatt. Playasia megbízható.
-
syl5
őstag
válasz
(Kolombusz) #23997 üzenetére
Hmm.
És erről a logolásról tudsz valamit?
Vagy milyen konkrét esetekről hallottatok, amiért bannoltak?Eléggé jól meg van csinálva azért ez a védelem....
De sztem abban lehet ráció, amit itt előzőleg egy kolléga mondott, hogy logol a gép...stb.
Ui.: mondjuk aki flash-eli a gépét, azt sztem annyira nem érdekli a live, és így garija is lesz(az első javításig remélhetőleg
); új dash-t meg végülis be lehet szerezni innen-onnan...
-
zsocy
őstag
válasz
(Kolombusz) #23997 üzenetére
Igaz, ha valaki tudná hogy pontosan miért banolnak soha többé nem kapná meg senki, egyből jönne ki az új firm ami már kivédi. Szerintem ez a logküldés sem igaz, elég sok jogi problémát felvet ha a konzol titokban "hazatelefonál".
-
Don47
tag
válasz
(Kolombusz) #23913 üzenetére
Igazad van, de az első alaplapot is így hívták. [link]
-
fidor
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #23877 üzenetére
Kivenném de ahoz állítólag szét kéne szedni.Nem tudom lehet,hogy butaságot kérdezek esetleg szoftversen valahogy nem lehet állítani?
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23856 üzenetére
3 játékkal összesen 30k-ért játszottam. ezeket nem cserélgettem.
Ismerem az oldalakat, de nincs pénzem mindig csak úgy venni. Cserélgetéssel meg az a baj, hogy sokat nem adnék el. Megtartanám, mert később is szívesen elővenném. De kipróbálnék mást is, ahhoz meg el kell adnom. Ez így nem működik nálam. Ez van. És jöhettek azzal, hogy itt olcsó, meg ott cseréljem, de akkor sem lesz jobb. -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23849 üzenetére
Ez volt az alapötlet, de vettem egy cod5-t 10-ért, most elcserélem mirror's edge-re, ami meg csak 8k, azt Fable 2-re, de mire elcserélem már az is csak 7k-t fog érni, és ha kijön egy új, azt senki nem fogja velem elcserélni.
De egyébként a fő hangsúly nem is ezen van, mert ha lenne hozzá sok játékom, akkor is eladnám a motorért. Csak hab a tortán, hogy nem játszok velehdman: Igen, nekem is voltak ilyen állandó és soha nem használt játékaim. De vannak ilyen, és vannak olyan napjaim, néha autóznék egyet a gridben, néha mennék pár kört Talmával a MotoGP '08-ban, néha szét lőném mindenki arcát CoD5-ben, néha Jumpolnék Mirror's Edgeben, és Néha dugnék az asszonnyal a Fable 2-ben
Eredetivel ezt nem lehet megvalósítani, legalábbis számomra.
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #23762 üzenetére
Hali!
Gow1-et most tolom, azutan a Gow2 kovetkezik (le vagyok en is maradva, mint a borravalo
). Ha gondolod, megbeszelhetjuk a co-op-ot. Ugyis vannak co-op-os acsik is benne...
Udv!
-
Peat;)
veterán
válasz
és még tanulsz ahol vannak szabad idő szempontjából kedvezőbb időszakok..mi lesz ha majd dolgozol?
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23769 üzenetére
Ok, akkor majd értesíts. Zsír lesz
-
eddie17
addikt
válasz
Én is mostanság akarom végigvinni a Halo-t, ha gondolod, egy koop mókában benne lennék.
Nekem is van még mit kijátszanom
Gyuza:
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #23743 üzenetére
Ott a pont! Nem kell mindig az Xboxról beszélni, néha belefér más is!
-
Djuree
félisten
válasz
így van ombre
-
ithomas
őstag
válasz
Én kérek elnézést...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23736 üzenetére
hát ez sajnos egyre inkább így van
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23730 üzenetére
Hát a robogó még veszélyesebb, mint egy 125 vagy nagyobb motor, mert őket lesöprik a frászba. 125-el azért nem nyomnak le olyan könnyen, 120-at simán bír mindegyik. Autópályára nem mehetek fel, máshol meg nem mehet annyival
Tankolással eddig sem volt gond, pedig 5l-t fogyaszt ezt a szemét aprilia
(kivan véve minden folytás és ezért ennyi). Ruhát meg csak összekaparom nyári melóból.
Elnézést, de mondtam, hogy nem ismerlek
Nekem sokkal nagyobb élményt nyújt, amikor 2-3 cimbivel feszítünk a motorokon és néznek a gyalogosok. (és csajozni is könnyebb motorral, mint egy boxxal
(most nem azt mondom, hogy a motormért szeressen, de ha van mivel hazavinni, akkor még marad idő a randin erre-arra
)).
Nem ültem még kabrióban, de én valahogy az autózáshoz sem vonzódom annyira, nekem hányingerem van az autós erőhatásoktól. főleg amikor ilyen kisutcákban megyünk, fék-gyorsítás, jobbra-balra, ezektől kész vagyok.
A legnagyobb amivel eddig mentem, az egy 250-es MZ, nahát az amit nyújt... Soha nem adja vissza egy TDU, vagy MotoGP 08 -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23730 üzenetére
sajnos az autósok leszarják a motorosokat
régen mikor nem volt ennyi kocsi még jó volt motorozni, mostmár szarabb...
igen a fenntartás az a sok, nem maga motor. biztosítás, műszaki vizsga, nafta, stb. stb. meg a ruca is elég drága. jó helyen kell vásárolni és meg lehet úszni az egészet 50-60k-ból. sisakon nem szabad spórolni. habár egy robira nem kell olyan komoly cucc, protektorok feleslegesek, de egy derékvégő oda sem árt, főleg ha télen is akar nyomulni
én nagymotoron is tolom néha, tudok kölcsönkérni bármikor. de nem szeretek gyorsan menni mert nem is látok semmit a környezetből, marhára veszélyes, max. 120, autón ez kb. 160-nak felel meg sebességérzetben
gold wing az király lehet, guruló fotel
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23681 üzenetére
Most az A1-et rakom, ami ha nincsenek pózvizsgák, akkor 60k
Na jah, de ha ráülök a boxra, akkor nem jutok be hamarabb a suliba, nem tudok elmenni ide-oda. Mellesleg a box egy nap tényleg max. 2 köt le, míg ha motorok, képes vagyok éjfélig is tépni a gáztÉs nem következetes a motorozás a halállal, ha odafigyelsz és betartod a kreszt.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23702 üzenetére
na látod ez igaz. akkor most kb. 9k lehet az 1 éves...
-
Prof01
veterán
válasz
Inkább motorozzon, sokkal jobb, mint az xbox. Én is szivesen vennék egyet, mert már nagyon hiányzik a motorozás.
-
Vangelis
félisten
válasz
Jah én is 20 megással tolom, de még a boxot rá se kötöttem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
100 ból esetleg lehet jogsizni aki elsőre átmegy mindenből
De szerintem előbb lenne elverve az a pénz amit kap a boxért
ha van akkor lehet szórni és az önmegtartóztatás a legnehezebb
-
Fusion01
tag
válasz
(Kolombusz) #23652 üzenetére
Hát olyat már én is láttam de akkor nem nézted meg, hogy ki-kivel van.
Marcsus vagy Dúm.Bred és Cól csak ott mászkálnak melletted. -
Fusion01
tag
válasz
(Kolombusz) #23648 üzenetére
Nem,nem sajnos csak 2-en
-
tiv83us
veterán
válasz
Hehe, ma vagy holnap mar ott kene figyelnie a postaladamban. Viszont addig is L4D horda partyban meg mindig benne lennek barkivel
-
eddie17
addikt
válasz
Úgy a király, talán még én is beférek.
Más: Dobpergés, mától a gyűjteményem ékes darabja lett a Fable2. Nem bírtam nem megvenni, ennyi dicséret után.
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #23639 üzenetére
És úgy tudom,újdonságként lemezen is megvásárolható lesz!
-
CosmoBacsika
tag
válasz
(Kolombusz) #23637 üzenetére
Nagyon köszi!
Ez a honap csunya lett jatekvasarlas szempontjabol
learazasoknak koszonhetoen vette,
Devil May Cry 4
NBA 2K9
The SImpsons
Army of Two
Fuzion Frenzymind újonnan összesen 21 ropiert.... asszem most par honapig nem veszek semmit
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #23633 üzenetére
Ez így van,dekem 1 eredeti játék többet ér mint száz másolt,mert live nélkül a nagyrésze nem sok lóf@szt ér.
-
BITBOYS
addikt
válasz
(Kolombusz) #23630 üzenetére
Ne legyél már undi
Nekem régi prémiumom van, eddig semmi gond nem volt vele. Mondjuk nem számítok hardcore gamernek heti 5-10 órás játékidővel. -
_ak_
addikt
válasz
(Kolombusz) #23612 üzenetére
csak szvsz sokkal élvezetesebb.
alapból változatosabb ellenfelek vannak, ráadásul 10 szintenként változik vmi main tulajdonságuk (pl 2szer pontosabban lőnek vagy 2szer több páncéljuk van). tényleg fontos a team play, mert ízekre szednek nagyobb szinten
eddie17
kipörgettétek?!
mi első nekifutásra majd másfélórát ültünk a tvk előtt mire elvittük 11ig. lol
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23612 üzenetére
Sokkal jobb szerintem. Itt nem egy zárt térben vagy, hanem egy nyitott pályán, és 50 hullámot kell túlélni. Jönnek a sáskák ezerrel. Max 5-en lehet egyszerre, de érdemes is kihasználni, mert a vége felé 35-től felfele, igen masszív taktika kell, hogy nem haljatok meg. Mi megcsináltuk fusion-ékkal, még acsit is kapsz
Ja minden hullámban, olyan 15-20 sáska van, de lehet több, most hirtelen nem tudom, de vannak nagyon masszívak.
Na élvezetes, ez a lényeg -
_ak_
addikt
válasz
(Kolombusz) #23599 üzenetére
Horde rulz! igaz csak 11es szintig vittük időhiány miatt, de lehet vele szenvedni.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #23599 üzenetére
Jah, mindenkeppen.
Csak kicsit ki kell majd masterelnem, meg sajnos a GoW-ra is alig jutott idom, ippeghogy egyszer vegigtoltam, azt is valami homokos fokozaton. -
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23562 üzenetére
Nem halljuk, az online úgy megy, mintha simán énekelnél single módban, csak a végén összehasonlítja a pontszámot. Ennyi.
Amúgy igen, hallani a hangod a hangfalakon, sőt beállíthatod azt is, hogy lehalkuljon az eredeti zene, amikor te elkezdesz énekelni. -
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #23590 üzenetére
Ja nálad is cuftig volt a barát lista ,ez nem rossz húzás.
-
zsocy
őstag
válasz
(Kolombusz) #23586 üzenetére
Nagyon igaz, páncél nélkül neki sem szabad kezdeni, és marha lassan kell haladni, lehetőleg fedezékből lőve.
Nem nehéz, de azért volt ami leizzasztott.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23574 üzenetére
Az MGS4 az nem úgy volt hogy mégis kijön majd boxra? vagy rosszul tudom?
heihachi: Köszi az infót igyekszem csinálni a küldetéseket. Most a háztetőn ugrálok kergetek valami formát, de mindig bezuhanok a sikátorba bakter
100% on hogy lehet az életem, mert eszek valami szemetet akkor csak felet kapok mindig. -
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #23574 üzenetére
Csak nehogy Te is rákattanj az angyali masinára, mint asadasad22
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #23562 üzenetére
Sajnos nem. A blogban le is írtam, hogy ezt nagyon elrontották. Egyedül kell énekelni és a végén összehasonlítja kinek lett több pontja. Akkor ezek szerint el se olvastad.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #23570 üzenetére
Csak kivancsisagbol, minek veszel X360 melle PS3-at?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23568 üzenetére
Hoppá valaki átpártol a másik csapatba támogatni sonyt?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23565 üzenetére
Köszi remélem hamar eljön az a küldetés. Csak azt nemértem a papíros térképen miértnem ábárzolják...
Elmentem egy internetkávézóba önerőből és ott néztem meg hátha megtalálom de ottsem
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #23558 üzenetére
Bizony!
Ja és igen, gsfranz-nak köszönet az online csatákért! -
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23558 üzenetére
Nekem köszönheti
Valakit le kellett nyomnia online
Don47: Lehet igazad van.
-
Bocaa
senior tag
válasz
(Kolombusz) #23552 üzenetére
inkább valami platform a lövdözős nagyon nem jön be boxon nem tudom megszokni inkább akkor pc
esetleg sportjáték az rpg-se ma kedvencem néha bejön néha nem igazándiból nagyon nehez jövök bele azokba a gémekbe és elfogy hozzá a türelmem mire élvezetes -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23540 üzenetére
1 mód van rá. törli a winyót és netről leszedi az új dash előtti legutolsó dash frissítést. macerás de nem lehetetlen...persze így nem fog tudni live-ra menni...
nem tudom ez az új dash minek kellett. tiszta szar. olyan mint a neptun rendszer, azt is mikor frissítették mindig egyre szarabb lett
nem tudom minek erőltetik ami nem megy...
az előző olyan letisztult, egyszerű volt, most meg minden összevissza, több helyen is megvan. ez a kisember készítés is egy baromság. miért nem lehet egyszerűen fényképet betenni? -
fidor
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #23538 üzenetére
Értem és ha netán nem tetszik hogyan lehet visszaállítani az eredi menüt?
-
Motaba78
addikt
válasz
(Kolombusz) #23493 üzenetére
azt mondják ezek a játékok kötelező darabok (gow1-2) illetve a halo sorozat.
Most kaptam kölcsön a far cry predatort arra is kivi leszek milyen lehet.
Tegnap este az asszonykám nagyon élvezte a kung fu pandát, azt mondta ne merészeljem még csak kölcsönadni sem
de a forza 2 meg a barátnőjének jött be vele nyomtuk kettesben osztott képernyőn.
-
sch_a
addikt
válasz
(Kolombusz) #23474 üzenetére
Én is így használom, engem igazából nem zavar a "szélesvászon". Nekem is 19"-os LG monitorom van, főleg autós játékokkal játszom, és sajna olyan "nagyon" messze nem tudok ülni a kijelzőtől, mert nem látom be az utat. Mondjuk ebbe lehet közrejátszik, hogy kicsit vak vagyok
Amúgy van pár játék, amit nálam kirakott teljes képernyőre, de úgy meg torzult a kép.
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #23448 üzenetére
Persze, de ha neki jasper kell...
-
heihachi
addikt
válasz
(Kolombusz) #23448 üzenetére
Merthogy ezek közt van anyagbeli különbség, azon a bóvli kinézetű ezüst dvd tálcán kívül? Vagy miért kevésbé mutatós? Szerintem az az ezüst előlap kelti pont a bóvli hatást...
(És ezt most nem csak azért kérdezem, hogy kötekedjek veled
Továbbá egyet is értek, hogy jóval drágább, és még cuccokat is vennie kell, pl. headset.)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23394 üzenetére
Oks akkor úgyhagyom
Majd nekiülök rendesen is játszani
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23301 üzenetére
Mekkora mázlista vagy hallode
Én csak kérdőívet kaptam
De viszont driveot cseréltek a vasamba meg szerintem alaplapot is de erről miért nem írnak semmit hogy mit cseréltek ki azt nemtudom
MÁS: Vettem GTA 4et 7K ért szerintem megérte
GAMER 365-n talátam és karcmentes nem teccés miatt volt eladó.
-
davidsonic
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #23302 üzenetére
Igaz-igaz. azt kell venni...
Eléggé rossz kivitelezés ez az Xbox 360-nál, hogy gyakorlatilag egy kimenetből kell szétválasztani a képet és a hangot.
Pedig úgy szeretném saját kényem-kedvem szerint csatlakoztatni a cuccosokat hozzá
-
_ak_
addikt
válasz
(Kolombusz) #23328 üzenetére
Sima boxot szinte egyáltalán nem vágom, egyedül asszem a halo 2 vittem végig rajta azt kb annyi, viszont az evox menü nagyon kick ass volt.
Az viszont meglep h elviszi a 1080p-t, jó h ez elvárható lenne egy multi-core cputól, de arra már nem számítottam volna, h ezt ki lehet használni media visszajátszásra is.
Don47: mivel szoktál tömöríteni? egyik haver nyavalygott, h nem tudja ráégetni a feliratokat a filmekre, hátha azzal a progival megoldható.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #23301 üzenetére
Az egy honapos Gold kari szerintem MS policy, hogy elromlott gep melle jar, meg ha uzbegasztanban elsz is. Nekem is ratapasztottak egyet a gephazra, mikor visszakuldtek az E74-el javitott boxom.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23286 üzenetére
Az enyém sem mai csirke 2006 11. 13. és számítok rá megint, hogy bedobja az unalmast
Végülis még van rá idő mert 2009 dec 15 ig garis 3 ledre.
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23275 üzenetére
bezony. ő a magyar dzsásztin timbörlék
-
Prof01
veterán
válasz
Jaja, bár ez húgomnak kell, ebben ilyen High School Musical meg hasonló dalok vannak.
A Lips-et csak ajánlani tudom, nagyon jó, elhiheted!Na az előbb találtam is mikrofont, de elég drága sajnos, szal lehet inkább számtech boltokba benézek.
[link]
-
eddie17
addikt
válasz
Pedig jó az holnap már én is kibontakozok, megjött a Lips-em
Mondjuk nagyközönség előtt lehet én sem vállalnám
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #23270 üzenetére
De van. A Disney Sing it! játékhoz adják. [link]
De külön nem lehet mikrofont kapni, a Lips-é meg nem jó hozzá.
Pc-hez való usb-st nem tudod hol lehet kapni? Sztem annak is jónak kell lennie. -
davidsonic
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #23269 üzenetére
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23254 üzenetére
Velem pont rákurtak
Mert nem vettem seemmi mást
Kasza08: Arra gondoltam amúgy nem az akciókra.
-
Coyote2000
őstag
válasz
(Kolombusz) #23220 üzenetére
egyebkent miben szamit az alaplap? mi a kulonbseg az egyes verziok kozott?
-
gyuromoj
veterán
válasz
(Kolombusz) #23223 üzenetére
Az a valami aminek az egyik vége a gépbe megy a másik meg a konnektorba?
Mert azon 175W van! szal akkor ez még a régi alaplapos gép?!
Ez nagy baj amugy? -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #23209 üzenetére
A nejem uj erositoje az elektromos gitarjahoz meg ma erkezik
meg, ugyhogy en meg asszem januar 20.-ig nem alszok.ty -
gyuromoj
veterán
válasz
(Kolombusz) #23220 üzenetére
És hol tudom leolvasni hogy hány W-os a táp?
Bocsi hogy ilyen láma vagyok! -
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #22927 üzenetére
Köszi! Megtaláltam!
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22802 üzenetére
Koszonom a kimerito valaszt, igy vegigolvasva teljesen logikusnak hat, amit leirtal. Tv ugyben meg gondolkozom, egyelore a net fontosabb.
Egyebkent ez az en bajom, mindig akkor jutok hozza az aktualis masinamhoz, mikor mar a tobbiek a kovetkezo generacion gondolkoznak... Na de majd PS4-est az elsok kozott veszek majd!
Koszonom szepen meg egyszer az eddigi valaszokat!
Udv!
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22799 üzenetére
Koszonom az ujabb valaszokat is!
TV szempontjabol tokeletesen igazad van, hiszen nem csak jatekra vennem, szoval mindenfelekeppen jobb valasztas egy full HD-s hosszutavra.
A jatekokat illetoen egy kicsit csalodott vagyok. Amit fentebb irtam, hogy kesobb kepes lesz full HD-ban futtatni a jatekokat a gep, az nem igaz? Nem hallott senki semmit rola?
-
Siffredi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22797 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt. Valahogyan en is igy gondoltam, mivel pc-n is eleg a hasonlo savszel. Azert kerdeztem ra megis, mert sokszor a kisebb savszel hatalmas hatrany a netes jateknal...
Felteszem akkor a masik nagy fejtorest okozo kerdesemet is. Ajanlott most full HD tv-t venni a box melle? Mivel korabban a jatekok nem tamogattak azt a felbontast, de a mostani jatekok boritojan mindegyiken ott latom az 1080-as felbontast is. Ugyanakkor azt hallottam, a tavaszi frissitessel megkapja a box a full HD-s tamogatast is.
Lehet hogy rosszul olvastam valahol, es az sem lehetetlen, hogy en ertettem felre, de azert jo lenne tudni ezt is.
Van meg valami. HD-s filmeket lehet a pc-rol streamelni, ezaltal HD-s lejatszokent mukodtetni a boxot?
Remelem nem kerdeztem sok hulyeseget, de ezekre a kerdesekre eddig nem talaltam valaszt.
Koszonom elore is!
Udv!
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #22793 üzenetére
Ok, kösz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #22787 üzenetére
Csak az a baj, hogy itthon a használt is drágább, mint odakint az új.
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz) #22787 üzenetére
Ezt tanúsíthatom! Nekem az általad említett "asztaltámasztéknak használható Visa Electron"-om van és paypal simán működik.
-
Gergőke88
addikt
válasz
(Kolombusz) #22781 üzenetére
De most elküldöm nekik, 3ledes hibával, max. visszaküldik... de utána is jöhet a türülközös trükk nem?
Azért elég idegesítő dolog, hogy az ember megveszi az eredeti játékokat, nem flasselteti a boxot, és 2 éves kora után a gép megadja magát...
Egyébként ennek a Hana chipnek a javítása csak alaplapcserével oldható meg? -
Herczi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #22770 üzenetére
Te hanyadikán küldted el nekik? Az enyém még sajna ott van.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #22599 üzenetére
Jaaa, nem tudtam, hogy azt is "belepesnek" veszi
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #22417 üzenetére
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22588 üzenetére
Mondtam, hogy 15:10-kor lesz kint.
Tudom, csak ez annyira sz@r volt, hogy nem voltam képes kihagyni! -
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22585 üzenetére
-
Szentes
tag
válasz
(Kolombusz) #22530 üzenetére
Köszönöm, időközben sikerült erre rájönni, de pont az átállítással kapcsolatosan, illetve annak beállításaival kapcsolatban kérnék Tőled segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WOT - Roham
- Építő/felújító topik
- PHP programozás
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest