Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
proper
őstag
válasz
medvegy
üzenetére
igen flash érdekelne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem MM-es gépem van a 70k-s akcióbol de ha ugy nézzük nekem még olcsobban is jött ki
eladtam a vga-mat 30-ért, xboxomat 30-ért amit 20-ért vettem meg a procimat is downgradeeltem amiböl kijött még 10k igy meg is volt a 70k ami nekem 60k-ba kerültmajd flashelésnél ki fog derülni bele volt e nyulva a gépbe, amugy az utolsó előtti darabot hoztam el. és csak korlátozott számban rakták ki a polcra a többi bent volt a raktárban ami már 79-ért kapható igy azokrol is feltételezhető hogy belenyult gépek mert ez csak egy 3 napos akció volt itt szegeden
-
Prof01
veterán
Szerintetek jó ár ezért?
-
Leonyid84
tag
Azt mondják, hogy HDMI kimenet csak az újabb Premiumokon van, akkor amelyik Premiumon nincs, az még a régebbi változatból való szerintetetek?
-
sakeee82
aktív tag
Én is így gondolom, csak eléggé érdekes hozzászólások születtek!
Én is sdtv-n használom, de azért sajnos kijönnek a hátrányai, pl Mass Effectben alig látni az ellenfeleket, illetve a Forza 2 crt-n hát sztem a GT4el vetekszik, sőt!
Eddig nekem grafikailag a Kameo az ami mindent ver!!! Jah és a Lost Planet de az már egy más tészta... -
sakeee82
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig olyan jól hangzik

-
Ebit
addikt
válasz
sakeee82
üzenetére
Értettem.
Pc hasonlattal, a konzoloknak megfelelő vga-k esetében, az Ati kártyák /xbox360/ a látványjavitók bekapcsolása, nem rontott a sebességen.
Az egy másik kérdés, hogy sok game alapból úgy van megirva, hogy jó a képminőség, szerintem a konzoloknál sokszor számitanak arra, hogy TFT, vagy plazmán használják, ahol gyárilag sokszor kikapcsolhatalan látványjavitó van.Nálunk is Crt-sTv-n, használjuk a boxot, de igy is szép a képe.
Azért egy full Hd-s felbontás, a mai modern hardvereket komolyan, megdolgoztatja, tehát a box lesz a szenvedő alany.
A felskálázás szerintem, abból ered, hogy egy adott felbontásra optimalizálják a játékot.
-
sakeee82
aktív tag
Nem arról írnak mi megy 720p/1080pben hanem arról, hogy a hivatalos 1280/720 és az 1920*1080 -as felbontások helyett 960*1080(ez lenne az 1080p) megy a buli AA nélkül és ugyanez pepitában a 720pnél is! Vagyis ha tényleg valós felbontásban kellene futtatni a gamekt, látvánjavítókkal valószínűleg elvérezne mindkét hardver, ezért van ez a felskálázás/leskálázás
Sztem poénos! A GT 5, a Heavenly Sword vagy a PGR4 vagy akár a Mass Effect így is döbbentes!!! -
sakeee82
aktív tag
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=43330&page=34
Ezen a fórumon, amit tegnap egy fórumtárs belinkelt igen komoly eszmefuttatás folyik a PS3-Xbox360-ről!
Azt írják, hogy nagyon nagy átbaxás a dolog, mivel egyik játék sem fut se 1080p-ben, se 720p-ben de még csak 1024*768-ban sem...Némelyik játék még antialiasingot sem használ!!!
-
medvegy
aktív tag
Az igazság az hogy nem kimondottan értek az aksikhoz, azért vettem energizert mert gondolom, egy ilyen komoly gyártó a tölthető elemek terén sem engedheti meg magának, hogy szart adjon ki a kezéből. Szinte biztos h azok is voltak a bótban amiket te említettél, de mivel nem hallottam róluk így azokat eszem ágában sem volt választani. Remélem az energizerjeim is lesznek ojan jók mint amiket te használsz.
Hát az überakciók nálunk (Szeged) úgymond nem vastagon jönnek... de ha jönnek is, jól meg kell gondolni, nem akarják é átkúrjantani a fejünket. Legutóbbi példa, médijamárktban akciózzák a boxot pinyátával meg forzával... nagy öröm városszerte... rá egy héttel jön az info hogy felújitott gépeket sóztak szerencsétlen vevőkre, olyat is hallottam h valaki boxa annyira volt refurbished hogy a műanyag borítás is tiszta szutyok volt... (ilyet más országban is csináltak, de ott baszott nagy matrica virított a gépeken hogy refurbished - és kb az új ár 60-70%-át kérték érte)...
Szal lényegalényeg nekem nincsenek a hipermárketes űberakciókról rettentő jó élményeim, épp ezért ha valami drágább dolgot akarok venni szóba sem jöhetnek a hiperszarok, inkább elötte napokig a netet bújom és elmegyek a cuccért célirányosan jászkarafaszajenőre.
(persze ha valami véletlen folytán anno én is a fukar környékén lettem volna azon szent napon, valszeg én is megverekedtem volna egy elitért
90k
-ért ) -
bwoay
nagyúr
válasz
medvegy
üzenetére
látod, én meg Energizert nem vennék.
illetve kerülöm azon gyártók akkuit, akik alkáli elemekkel szereztek hírnevet
Állítólag a Duracellek is GP-k, vagy mit hallottam legutóbb.
Alkáliban biztos, hogy Duracellt vagy Energizert veszek, ha muszáj,
viszont akkuban Uniross, Ansmann, GP.. ezekben bízom.
Meg a Sanyo Eneloop, de az maga a csoda,
olyan alacsony az önkisülése, hogy röhögve cseréltem le
minden távirányítómban ilyen akkukra az alkálikat,
és azóta (már több, mint fél éve asszem) a gyári töltéssel mennek...ami a hipermarketes űberakciókat illeti:
mivel ott vagyok a Foocar közelében, nemigen maradok le ezekről,
mármint ha éppen van értelmes akció, akkor átsétálhatok.
Így lett már féláron 2.1-es speakerem a PC-hez,
meg ugye 90-ért xbox Elite... -
medvegy
aktív tag
Persze... csak én általában tartok az ilyen hipermárketes űberakcióktól.
Télleg én is most vettem aksi szettet, energizer 8db AA, asszem 2700-asak, meg kettő nem tom hány mAh-ás AAA plussz egy töltő, a szegedi edigiben 6k körül vágták hozzám. Eddig a négy ősrégi hama akksimat használtam, de már 4-5órát se bírtak... -
bwoay
nagyúr
majdnem, de mégsem
amúgy benéztem,
de nem volt akciós battery pack, sőt, még szórólap sem,
hogy legalább lássam, miről maradok lemedvegy:
hát a GP akkuk kiváló minőségűek,
a 2100-as meg kapacitását tekintve sem rossz,
még ha van ennél jóval nagyobb is.
ami meg a töltőt illeti: az nyilván valami legegyszerűbb,
időkapcsolós típus, nálam kuka kategória,
de végülis feltölti az akkukat, szóval ez akárhogy is nézzük,
már az akksik miatt megéri.
Én ezeknél amúgy komolyabb Ni-MH cellákat használok itthon,
de simán lenne egy rugóm ilyesmire. Inkább, mint alkáli elem, nem? -
n0_gAboR
őstag
Allitolag ezzel lehet: http://download.videohelp.com/r0lZ/pgcedit/index.html
Megy linuxon, kell hozza Tcl/Tk.Illetve itt van egy leiras hogy growisofs-el command line-bol hogy tudsz irni xbox360 backupokat: http://www.bross.eu/2007/08/29/how-to-burn-xbox-360-backups-in-linux/
(az az --use-the-force-luke kapcsolo kb a --force-nak felelhet meg
csak viccesek voltak a fejlesztok ) -
Sefter
veterán
használ valaki linuxot ..? íráshoz?
-
Ebit
addikt
GP akkutöltö+ 4 db 2100 mAh akku 990 FT a Saturnban.
-
Leonyid84
tag
Nem tudjátok, hogy ez hitachi 079 drivevval van-e szerelve? Remélem nem.
-
Blaise
veterán
Nos olvasgatva a topicot, megint előjött a pénzes/nem pénzes dolog. Ahogy nézegetem pl djtoomi adatlapját, a rajta lévő 3 gépet gondolom a Meló-Diákos fizuból sikerült összehozni

A kaptam és a zsebpénzből vettem kategória != megdolgoztam érte

-
Leonyid84
tag
Szerintetek Premiumon hűtés modnak van értelme?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Nekem meg olyan faterom van, hogy sok pénze van, de nem vesz semmit szinte a gyerektartáson kívül, mert neki se vett semmit annak idején az apja.
Oké, így érettségi előtt írhatok a Mobilarenának, meg üzletelhetek az ebayen.
A PC-t pedig alkatrészről alkatrészre cseréltem ki, havonta-kéthavonta. A VGA-t már nem vettem volna meg, ha nem döglik be az előző. A Supertalent ramok tényleg nagyon jók, 560-580mhz-et mennek, de 4 rammal nem birja a tuningot a lap. Viszont a tudásukhoz képest olcsók voltak (pontosan nem emlékszem, de 2 éve kaptam (igen ezt kaptam karácsonyra, nem vettem) az egyik párt, a másikat pedig 1 éve és a hasonló kvalitású memóriák árának kb. felébe kerülnek.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát azért az a pc se rossz ami az az asztalodon csücsül! Supetalent ramok azok komolyak!
-
sakeee82
aktív tag
válasz
D4rkm4n
üzenetére
Sztem ez akkora baromság volt kb, mint az, hogy a pc tulajok 90%-a megdolgozott a gépe áráért!
A csóróbbak, mint én flashelnek 1000-el aztán meg fizetnek 2000-el a javításért, aki megteheti megveszi a gyári játékokat!
És ha anyuci-apuvi hordta össze a dolgot az se baj, csak ne verje a mellét, hogy neki mije van! -
D4rkm4n
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te megdolgoztál érte?

-
D4rkm4n
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez a legtöbb xbox tulajra elmondható!

-
Prof01
veterán
Ez mire való?

proper: Én is vmi ilyesmire gondoltam.

-
Djuree
félisten
könyebb jóval. kb. 2 méter a vezeték, talán kettőfél. nekem jobban bejön a vezetékes, mostanában ezt használom.
ha már kezd kifogyni az elem a wirelessből akkor már a füles mikrofonja sem megy. meg természetesen mindig a legrosszabbkor fogy ki a szufla
engem nem zavar a vezeték. amelett a 30 vezeték között +1 már oly mind1
-
Djuree
félisten
látom nem csak nekem szaladtak meg a hsz-ek
éppen kihagyott a ph és ez lett... -
sakeee82
aktív tag
-
djtoomi
addikt
válasz
vasinka32
üzenetére
Nesze lássad, lelehet szállni rólam...

#4921: Ezt senki nem mondta, de ami a hiperszuperf@szamarketekben vannak 300-400ért lg meg samsung lcd-k amik normális helyen 250 max 300-ért megkapsz,na azokról volt szó, mellesleg én a sony braviatól nem vagyok elájulva, ezerszer inkább panasonic viera...
-
Djuree
félisten
válasz
sakeee82
üzenetére
megfizethető a full hd is. 140-ért már adnak itt az aprókban fullhd 24-es monitort. láttam ilyet és igen durva.
én hétfőn veszek 82-es lcd-t. nekem ez is jó lesz, igaz csak 720p-s, de egyáltalán nem rossz az. az 1080 azért annyival tényleg nem jobb.bLL: hát ágyból jóhogy pengeéles. néznéd meg fotelből

-
djtoomi
addikt
válasz
vasinka32
üzenetére
Igen gond volt üzletelés részlegen valóban, azt azóta abba is hagytam, iwiwen emg elvolt írva, myvipen meg máshol például jól van fent, de íy hogy felhívtad a igyelmem, itt is kijavítottam...

Egyáltalán nincs 10 lcd tv, ha már így rávilágítottál összesen 2 van, és mindkettő most lett véve ~2 hónapon belül...Pláza hipermarket:Igen ott szoktak túlárazni úgy hogy egy 102cm-es fullhd legyen 500k...
És amúgy enm tudtam szerkeszteni a hozzáértő szó alatt azokra gondoltam aki olyan helyeken vásárol, de elfelejtettem idézőjelbe rakni...

-
djtoomi
addikt
válasz
sakeee82
üzenetére
lazmadiszkont.hu, elmesélem neked, igaz nem samsung, nem sony, nem panasonic, "csak" thomson, asszem régesrégen még a maradarastecoban is volt 240-ért, csak hogy itt egy két hozzáértő is tudjon vásárolni, emrt ők nem ismerik a normál boltok csak plázákban vásárolnak,ugyebár....
Sajnos már ők nem foglalkoznak thomsonnal, de most is van pár olcsó és jó tv-jük...
Vasinka23: Kérdeztelek?
Aláírsomat nem én írtam különben sem, és nem 14 vagyok, de mindegy.... 
-
M@trixfan
addikt
Nemet keyboardrol irok most, elnezest, hogy nincs ekezet. Szoval:
Frankon kevertek mindent, szegeny gyereket meg jol felrevezetitek. A HD ready es a Full HD pusztan kifejezesek. Utobbit a Sony marketing talalta ki az 1080p felbontas nepszerusitesere ugy latom eleg sikeresen. A 720p ugyanolyan elfogadott 720 soros progressziv HD SZABVANY mint az 1080p.
Tovabba Xbox 360-on a Sonic meg a Virtua Tennis kivetelevel egyik nagy jatek sem 1080P. Arcade cuccokrol nem szoltam most. A java meg csak most jon a kedves 1080p hivoknek: Rengeteg jatek Xbox 360-on meg a nativ 720p felbontast sem eri el. Mikozben aradoztok az 1080p-rol fantasztikusan elvagytok a COD4 vagy pl. a Halo 3 felskalazott 1024x600-as felbontasaval. Pgr 3 sem rendes 720p es folytathatnam. Ajanlom a beyond 3d idevago forumtemajat: [link] Vigasztaljon benneteket, hogy ps3 eseteben meg borzasztobb felbontasok vannak.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
djtoomi
üzenetére
Én örülök neki, hogy te ennyire pénzes srác vagy, ha nekünk is megadná a sors, hogy vegyünk egy full hd Sony Bravia-t, megcsókolnám az a Jézuska lábujját, de egyszeri, magyar emberként, aki átlagfizetésből (nem havi 150 ezer) kénytelen fenntartani magát nem tud 400-500 ezer forintos tv-t vásárolni, és neki a 720p a kánaán a crt-s kép után.
Ne akard nekem bemagyarázni, hogy ejakuláltál a 720p és 1080p közti különbségtől, mert már nekem is volt lehetőségem megtekinteni és nekem nem érne meg +300 ezret a nagyobb felbontás! A 720p-s kép lehet, hogy elmosodott a fantasztikus full hd mellett, de megfizethető, a full hd nem!
De ez van különbözőek vagyunk! -
djtoomi
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Eddig 72-es samsunbg 100hz-es crt-m volt, pl valami normális c game förtelem, a fullhd-n talán jobb is mint samu 223bw-n...

Ősök vettek maguknak karácsonyra egy 82cm-es samsung 720-as darabot, hdmi-vel rákötöttem gépre összehasonlításból jobb, hát megsem közelíti a fullhd-t...
-
djtoomi
addikt
Az jó, köszi akkor, télelg valamelyik nap beshoppingolok egyet.

#4898:Jah, lehet hogy megfőzi magát, de akkor is normális képminőséget kapsz, ismerősünk vett 127cm-es lcd-t 720p-set, az én thomson 94cm-es full hd-m ezerszer jobb kéept csinál crysisben, ez a léynege a fullhdnak, meg egyáltalán a hd-nak, a szép, jó képminőség, a 127cm-es tv-t feldughatja a seggibe a ps3-al, mert olyan mosott fos képet kap hogy már fáj, brutálisan nagy a képponttávolság, így meg mit érszel a 720p-vel?720p-t maximum 66cm-re tennék de legyen, max 82-re...Szal 720p-s tv-vel mondjuk egy 82cm-esel vagy 102-esel pláne inkább nézz tv-t(de ne magyart) vagy dvd-t de ne konzolozz...
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 Slim (500GB) eladó!
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na ez azért durva ár! Nem semmi egy ilyenről lemaradni, vettem volna kettőt is!
)

na most az árat is soknak tartom, szerintem még én is meg tudnám itthon csinálni, csak véletlenül sem akarom elcseszni...