Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
füles meg TV a nyerő, próbáltam mind kettőt
Saturnban vásárolt még valaki elitet? Erre a hétre ígérték, de lassan ebből is kifutnak, tűkön ülök..
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát a 17-es tft nem passzol a kanapéhoz, eléggé PC feeling lesz. Azért fő a kényelem
Ami mellette szól az az 5.1. Az is igaz, hogy ha csak "magadnak" játszol, akkor jó ám a füles megoldás is.
Gondolom fotelből játszanál.
-
(Kolombusz)
veterán
Mivel nemsokára meglesz a box (ha minden jól megy, holnap délelőtt), ezért megkérdezlek titeket: mire kötnétek? 17"-os TFT-re (5:4 képarány) és egy creative megaworks 5.1-es rendszerre, vagy 72 centis Philips CRT tv-re, ahol vagy a gyári beépített hangfalak, vagy egy Sennheiser HD515-ös fülhallgató lenne rákötve.
-
Dread
tag
kiakasztottam a cod 4et, 1 hét alatt ugy hogy napi 1-2 orát játszottam vele, szoval szerintem elég rövidre sikeredett. egyébként nagyon tetszett, nagyon nagy élmény volt játszani vele, a grafika is jovolt meg elég nagy kihivás is volt de rövid volt

-
desolator
senior tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Esetleg valaki flasshelt géppel nem menne fel live-ra feláldozván magát a többiekért, hogy kiderüljön, hogy mi a helyzet most ezzel a bannolással?

-
gabkadrummer
csendes tag
bocsesz h nem figyeltem
meg kösz
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
gabkadrummer
üzenetére
már válaszoltak rá..
nem hiszem h bárki is tudna ennél többet mondani... -
gabkadrummer
csendes tag
CSáó!
LÉcci válaszoljatok a kérdésemre

-
klambi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
de ha szeretnék 1-2 turbot beltenni...pl vízhűtés meg fény és ilyen szép lyukak akkor azt merre hol tuti?

-
Zoloft
tag
válasz
gabkadrummer
üzenetére
Megy, ha van megfelelő bemenete

-
gabkadrummer
csendes tag
Csá!
Érdeklődni szeretnék, h egy kb 20 éves 50hz-es tévén megy-e az xbox 360???
kösz
-
klambi
addikt
kinézetét a boxoknak hol toom így megcsináltatni??

-
klambi
addikt
1 jó oldalt ahol megnézhetem a moddolásokat, értem hűtés modd és egyéb...
1x találtam 1et..de sajna elvesztette...
-
Dread
tag
most ez a banhullám ez kamu vagy tényleg?
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Marad nekünk az XLink Kai...

-
JamesHolden
aktív tag
ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJABB BANHULLÁM!
nem kell hozzá semmiféle update!
szal flashelt géppel (hiába iXtreme-s) NE menjetek fel Live-ratöbben is jelezték az xbox-scene IRC csatiján meg a fórumukban h bannolták őket ma reggel
becopyzom a hírt:
Microsoft Starts New Ban Wave on LIVE Against Modified Firmwares
We don't have a lot of information yet (it just started, but we try to warn you all as early as possible), but it looks like Microsoft started a new wave of bans against modified DVD firmwares or DVD+/-R DL discs.
Several users on our forums and on IRC report their Xbox 360 has been banned from LIVE today. We get reports of Toshiba-Samsung and Hitachi-LG drives banned with both Xtreme and even the newer iXtreme firmwares. However we also see many reports of people who are currently on LIVE and have no been banned (yet). No reports of banned BenQ drives yet (but few of these drives have been flashed yet).
We don't know yet if Microsoft is detecting the modified firmware or the discs (or maybe only with a specific game?).
If you have the 'Z Code' 8015-190D it means you are banned. As always Microsoft bans the console serial from LIVE, not your LIVE account.
If your console is banned or if you have been playing on LIVE today with modified FW without getting banned, report you findings in this thread (include at least your live status, full drive model (swapped drive?, spoofing?) and firmware version used).So until we have more info we HIGHLY suggest you don't log in to Xbox LIVE and don't play any games from DVD+/-R DL (even offline, incase MS flags something) if you have a flashed DVD drive.
Discuss this news item on our forums: forums.xbox-scene.com
-
Ticsike
tag
válasz
medvegy
üzenetére
Átállítottam 1080i-re de úgy semmi változást sem láttam, szerintem nem nagyon lehetne észrevenni. Viszont ma reggel regeltem a live-ra, töltögettem le demokat, és most este azt vettem észre, hogy töltöttem le demot, de közben elindítottam egy másik demot, mármint játszani akartam vele, de lefagyott a konzol, ez normális??? Egyáltalán nem lehet letöltés közben játszani? Vagy csak azért mert demoval akartam, és bekavart valamit? Másik kérdésem az, hogy miért van, hogy néha játékok nem szaggatnak, hanem úgy látszik, hogy belassulnak. Ez mitől van? Nincs jól optimalizálva, vagy túl magas a 720p felbontás? Más kérdésem nincs, persze nem csak medvegy válaszára várok

Assassian Creed demo mikor lesz fent a live-on?
Köszönöm
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egy xt fék bánja?

-
Djuree
félisten
válasz
SteveVargas
üzenetére
nem. neked pal-os kell vagy region free. ha ntsc-s akkor pápá játék.
-
SteveVargas
csendes tag
Hali!
Van egy játékom ami nem indul el mert nem támogatott régió....ezzel lehet valamit kezdeni?
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Egy gyors kerdes: adott egy pc-s Logitech Formula Vibration Feedback kormany. Mukodni fog valahogyan a boxon? Thx a valaszt elore is!
Udv.
TayRol -
(Kolombusz)
veterán
Csütörötök délelőtt hozzák az X360 Premiumom.

-
bwoay
nagyúr
én inkább maradok a legális pályán. kényelmesebb, nyugisabb,
ennyit bőven megér az nekem, amennyivel többe kerül.
de főleg az tart vissza, hogy amióta megflasheltem a PSP-m,
azóta özönlenek a játékok,
egyikre sem tudok kellő figyelmet fordítani, olyan sok van.az asztali gépeimre meg mindig megveszem, amit érdemlegesnek tartok,
így egyfelől jól meggondolom, melyik legyen az,
másrészt megbecsülöm, és nem hajítom a sarokba,
ha 5 perc játék után nem fog meg. -
Zoloft
tag
Hát mióta megvan a boxom, túrom a netet infó után bőszen, de mindenki sötétben tapogatózik és pletykákra épít. Van aki váltig állítja hogy az 1.3 IXtreme szinte 100%-osan védetté tesz LIVE-on, van aki azt mondja, ezer más dolog lehet amiből az M$ rájöhet, hogy piszkált a géped...fene tudja. Elég merész dolog bármelyiket is 100%-ra kijelenteni.
Szerintem.
-
Jazz77
aktív tag
Üdv:
-
bwoay
nagyúr
ok, ilyesmiben nem vagyok járatos.
de gondolom anti-live-ban mod még nincs
más:
tegnap figyelmesen megnéztem a szomszédéknál a Skate-et.
Nem volt ronda, de tényleg úgy tűnt, mintha minden 2-ik sor hiányozna.
Nálam nem ilyen, fogalmam sincs, min múlik ez.
Igaz, nekem komponens kábellel van bekötve,
nekik meg RCA-val scart adapteren keresztül. -
hzcs
senior tag
ismerősnek crt monitorra van kötve az xbox, de ég és föld a különbség a hagyományos tv-vel szemben. Pl: flatout2-ben a monitoron már indulás előtt láttuk, mi van a kártyákon, míg sima tv-nél már majdnem oda kellett érni, míg ki tudtuk venni, hogy mit ábrázol a kép.
Szerintem megéri, feltéve, ha nem a jövő héten akarsz lcd tv-t venni
-
Zoloft
tag
Jelenleg egy klasszikus 82-es TV-n játszom (4:3 , No-HD
). Van egy 19"-os monitorom (TFT), megéri beruháznom egy hozzávaló kábelra? Sajnos a monitor sem 16:9.... 
-
hzcs
senior tag
Arcade már régóta nincs. Én voltam fennt Pesten a Dunaplázai saturnban akció utáni nap (csütörtökön), akkor még volt ott kb 30-40 gép. Vettem is 2-t. De este már azt lehetett olvasni, hogy elfogytak. Úgyhogy nem igaz, hogy egyszerre elkapkodták, 2 nap alatt vitték el. Csak az nem kapott, aki nem tudott az akcióról, vagy nem is akart venni.
-
-
kovasz
senior tag
ez mindekeppen meggyozott arrol, hogy nem szabad xbox-ot vennem. csinalok neki egy pc-t es kesobb kap bele egy utosebb vga-t. egyedul az szolt az xbox mellett hogy nem a monitor elott ul 50cm-re, hanem a tv-n jatszik, ami nem cseszi el a szemet. de jobban meggondolva a napi fel oras jatekido miatt meg pc-t se erdemes csinalni.. jatszik az enyemen vagy a htpc-n.
viszont hulye fejjel mar megigertem neki... minek orulhet egy 8 eves gyerek az xbox helyett?
-
kovasz
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hat... eg es fold. neha mohaa-zom van cod-ozok es 2ms-os monitoral siman eleg a sniper kozelharchoz is...
-
F.B.I.
veterán
válasz
JamesHolden
üzenetére
Sajnos Hochbaum barátom tényleg így járt. A megoldás: ha flashelt a géped NE MENJ VELE LIVERA!
Max. 2-3 játékkal tolja mindenki fent ( CoD4, GoW, Forza2 ). Tehát vagy veszel eredeti gépet ezzel a 2-3 játékkal ha multizni akarsz és magmarad a garid vagy megcsináltatod és nyomsz mindent singlebe ( havi 1 játék minimum ) nem mégy netre vele és szintén marad a gari. 
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Szerintem jól érted, hogy hogyan gondoltam ezt a hozzászólásom.
Értelmezd újra.
-
bwoay
nagyúr
válasz
JamesHolden
üzenetére
arról nem is beszélve, hogy ha szar a gép,
akkor igenis romoljon el, aztán baszakodjon vele a Microsoft!
ne nekem kelljen mindenféle ökör óvintézkedéseket tenni,
hogy minél tovább menjen, hátha kihúzom így addig,
amíg le nem jár a 3 év garancia...
komolyan nem értem az ilyen embereket.
mondjuk aki megflashelte, annál érthető,
az meg is érdemli, hogy hűtenie kell akár félórákon át
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Google-ben régóta találhatsz ilyen "híreket"

Mindig felröppen egy hasonló és jön a cáfolat. Pár napja egy ismerősöm kissrácának a gépe vörösödött be, nem volt ilyesmiben része...
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Ha visszaolvasol én is fél órát írtam korábban...csak volt aki nem értett egyet.

-
JamesHolden
aktív tag
copy a gearsofwar.blog.hu-ról:
Hochbaum barátunk gépe a tegnapi nap piros ledes öröklétre szenderült. A mai nap folyamán felhívta a hivatalos support vonalat a szervízzel kapcsolatosan, ahol a sorozatszám bediktálása után kedvesen tudatták vele hogy nem szervízelik a gépét mert egy új rendszer került nálluk bevezetésre amely kimutatja hogy a gép mikor volt flashelve és mivel átalakított gép így nem áll módjukban javítani. Ez kis történet arra a feltételezésre ad okot hogy a Microsoft-os új rendszer már leszűrte az Xbox Live-on keresztül az átalakított és módosított gépeket a hálózaton, és igazából már csak a piros gomb lenyomására vár és indul az újabb bannolási hullám az Xbox Live-on? Minden kapcsolódó infó és építő hozzászólás jöhet a kommentek közé.
Hasonló cikk érkezett napokkal ezelőtt a digitimes.com-ról miszerint a Microsoft taiwani szervíze megkezdte az illegálisan módosított gépek szűrését.kezd érdekessé válni a dolog

-
JamesHolden
aktív tag
"Nem árt várni kikapcsolás előtt 10-15 percet dashboardban, hogy lehűljön a gpu valamennyire. Kicsit meghosszabbíthatod a boxod életidejét."
idéznék ezzel kapcsolatban Wadarr-tól:
"Sokan csinálják azt, hogy játék után dashboardban hagyják lehűlni a gépet. Ez több mint a semmi, de mivel a GPU áramfelvétele 60 watt körül van ebben az állapotban is, így a normál üzemi hőmérsékletre való lehűtéséhez is fél óra kell."
-
Prof01
veterán
Nem írtak még vissza Saturn-tól.
Valaki nem volt ma bent? Van még az Arcade-ból?
-
Ebit
addikt
Szabályosan hogyan kell kikapcsolni a Xbox360-at?
-
Zoloft
tag
Talán itt is találhatsz ilyet : http://www.shoxx.com/catalog/default.php
-
Djuree
félisten
válasz
SteveVargas
üzenetére
ha tft moncsival akarsz játszani ahhoz kell venned vga kábelt. 3-4k médiában az utánsütött.
a vga kábel másik kivezetése a hang. csak kell venned ahhoz is egy átalakítót ami párszáz forint médiában. -
Hegyi84
csendes tag
Szevasztok.
Szeretnék venni a közeljövőben Xbox 360 ast ( már ha kapok
) csak olvasgatom az írásotokat és azt nem értem hogy: megcsinálnám rajta a dvd flesh- t és ha nem játszok rajat LIVE on akkor " bármeddig " tudnék másolt lemezekkel játszani. De ha LIVE ozni szeretnék akkor onnan letöltene valami frissítést ami után mindíg újra és újra flesheltetnem kéne? Gondolok erre a dashboard update. Mert nincs kedvem azért mindíg szétszedni a konzolt hogy újra és újra flesselni keljen. nem tudom e a LIVe is mit tartalmaz amitől megéri rajata játszani. -
kovasz
senior tag
ilyen "nem-de-nem-de" jellegu vitaba nem megyek bele, ugyhogy reszemrol ennyit:
"
Az Xbox Live számos lehetőséget tartogat azok számára is, akik nem akarnak egyetlen fillért sem kiadni érte. A Silver előfizetési szint (amelyet még így nevezni is túlzás, hiszen ingyen van) tartalmazza a saját profil létrehozásának a jogát, a felhasználónak lehet saját Barátlistája*, A rendszer nyilvántartja Játékospontjait*, és minden, Xbox 360-on folytatott tevékenységét (játszott programok, stb). A felhasználó ezen kívül szabadon letölthet minden, a Piactéren* lévő tartalmat. Természetesen, a prémium, vagyis fizetős tartalmakért a Silver előfizetőnek is fizetnie kell. A játszható játékdemo-k, trailerek, videók azonban mind ingyenesek. Ha a felhasználónak van headset-e (Premium csomaghoz alapfelszerelés, Core csomaghoz külön lehet megvenni), akkor szabadon beszélgethet bármelyik barátjával a Live-on keresztül."
-
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike
üzenetére
- Hmm... én helyedben ezen árkategóriában inkább egy 24"-osat választottam volna. Namind1, te tudod.
- Vga-n elvileg szebb lesz a képe mint kompoziton, hdmi-n nem tom milyen ehez képest.
- Vga kábellel beállíthatod 1080i-re, de kb a kép harmada ki fog lógni... szóval ez így nemjárja.
- Kompoziton nyugodtan próbáld ki az 1080-at (és írd meg, mert engem is érdekelne).
- A joystick nekem nem nyikorog, egyedi az eseted. Ha annyira zavar nyugodtan hívd fel a supportot, küldenek másikat. (Nekem a ravasszal volt ilyesmi, kaptam másikat).
- A demok ingyen vannak, fizetős témak: arcade gémek, desktop témák, játékos képek stb..
- Azért nem tett fel olyan kérdést, h milyen felbontásban akarsz jáccani, mert nem vga kábelt használsz. Én azzal tolom kb 8-10 felbontás közül választhatok, amiket te látsz a 480p, 720p stb ezek ezen felbontások közül megfelelnek valamelyiknek. -
Ticsike
tag
Tegnap este elmentünk az aréna plázába és már "kínomba" végül vettünk egy ilyet: [link]
Nem bántam meg, nagyon jó kis moncsi, szobámba pont passzol, sok csatija van, szép a képe, bevilágítás van egy pici de az nem zavar. Mostmár ezt használom tv-ként is.
Miután hazamentünk összeraktuk a boxot, utánna a tv-t, és kompozit kábellal összacsatiztuk őket. Első kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy érdemes lenne, mondjuk dvi-hdmi átalakítot venni, vagy vga-av kábelt venni? Melyik kábel típussal tudom a legszebb képet kihozni? A moncsim 1680X1050 felbontást bír, így beállítottam 720p-re. Megpróbálhatom 1080i-re is beállítani, de nem fogok úgyse semmi változást látni? Box egy kicsit hangos, de elmegy egy idő után. Melegedni azért hálistennek nem nagyon éreztem, de megfogadtam a tanácsot és kikapcsolás előtt, és bekapcsolás után is vártam vele egy picit. Lövöldözni nagyon bénán tudok, autókázni már elmegyegetek
Az zavar, hogy a kontroller bal oldalán az a kis joystick féleség nyikorog amikor tekergetem, másnak is csinálja, vagy csak nekem? Nem lehetne csinálni vele valamit? Másik kérdésem, liveról csak pontokért lehet demokat letölteni? Nálam miért nem tett fel olyan kérdést, hogy hányszor hanyas felbontásba akarok játszani?Köszike a segítséget!
Ticsike -
Prof01
veterán
Írtam nekik mailt. Kiváncsi vagyok van-e/lesz-e még.

Egyébként ezt az Arcade-ot ugyanúgy lehet flashelni, mint a többit? Milyen drive van ebben? -
SteveVargas
csendes tag
Biztos lesz még...sajna félre nem raknak...szóval ha esetleg rákérdeznél és azt mondanák hogy lesz akkor nyitásra odamennék és addig várnék amíg ki nem rakják...Basszus láttam embereket 3-mal távozni!

-
Prof01
veterán
válasz
SteveVargas
üzenetére
És most már akkor véglegesen elfogyott?
-
SteveVargas
csendes tag
amúgy sajna még mindig nem tszta ez a monitoros dolog... mármint a monitor része igen...a hang viszont nem..még nem néztem át annyira ezt a dolgot de nem tudom hogy hova dughatnáma hangot..

-
SteveVargas
csendes tag
Vicces volt az én napom is...az összes Saturnból elvitték az összeset... amikor meghirdették...odamentem megnézni...volt ott egy dobozból álló fal...kb 160 cm magasan másnap visszamentem megvenni és sehol semmi....megkérdeztem hogy lesz e még..azt monták holnap lesz 11 re odamentem...ismét elfogyott....hmm rosszabbul élünk mint 4 éve???

-
Prof01
veterán
válasz
JamesHolden
üzenetére
Na nee.
Erről is lemaradtam. 
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
medvegy
üzenetére
az XFPS már a 3.0-ás verziónál tart, és az már - többek szerint is - elég jól használható!
a v.1-2 kalapszar volt röviden tömören...
pontatlan volt, késett, bugzott stb.itt amúgy egy demonstráló videó Halo 3 közben [link]
bár sokat nem lehet belőle így leszűrni, élőbe kéne kipróbálni... -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Nem rég ezt találtam: [link]
Szerintem jó árban van. Szerintetek megéri? 256mb elég lenne, mert úgyis csak játékmentésekre lenne használva.
-
medvegy
aktív tag
válasz
SteveVargas
üzenetére
hifi, 5.1 stb...
-
SteveVargas
csendes tag
Hali!
Ihletet kaptam....láttam hogy sokan rakjátok rá a Boxotokat tft monitorra... a hangot hogy oldjátok meg?
-
F.B.I.
veterán
válasz
LordVader80
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de nem megoldható. Mindenféleképpen kell egy modem vagy router. Sajnálom.

-
F.B.I.
veterán
Minden csak találgatás. Várj december 4-ig, akkor lesz újabb dashboard update. Ez után kb. 1-2 nappal megkezdődik a bannolás ( vagy az nap ). Ha fent maradnak az emberek akkor egy találgatás beigazolódik: jó az i-xtreme a LIVE-ra. Addig is nyugi és nem kell erőltetni, a hogy történik ez a dolog? problémát, mert az MS sem olyan okos, mint gondolja.

-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudjuk azt megoldani, hogy ha nincs routerünk, és live-ozni akarunk, akkor a net "eljusson" a boxunkhoz?
Milyen hálózati beállítások kellenek xp-hez? Egy vodás netje van havernak, ami usb-n keresztül megy a laptopjába, és etherneten akarjuk továbbvinni....

p.s. http://xboxlive.uw.hu/ itt nem találtam erre való útmutatást

Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)