- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Kasza08 #22093 üzenetére
A 3*1 hónap ingyen gold "jár" az Arcade mellé is. Én Arcade-ot vettem, regeltem, megkérdezte mit szeretnék, mondom silvert, ere mondta, hogy oké, de előtte kapsz egy hónap ingyen goldot, hogy próbáld ki. Kipróbáltam, megtetszett, azóta meg is hosszabbítottam 13 hónappal
-
OddMan
őstag
Szerintetek egy új Headset-et és 3 hónapos live kártyát mennyiért lehetne eladni?
Most fogok kapni egy új 60GB-os merevlemezt, de a headset és a 3 hónapos live kártya nekem nem kell. -
Rosep
senior tag
2 hónapja vettem a boxom. Most regeltem Live-ra Silvert. Hogy tudom ezt átváltani majd az 1 hónap ingyen Goldra?
-
Buko01
tag
igaz,bocsánat a hozzászolásomért :S
-
Peat;)
veterán
Abban biztos vagyok hogy sok országban megy a warez, de abban is, hogy csak a magyarok ilyen beszari nyulak hogy nem bírnak leszállni erről a témáról még ebben a viszonylag warezmentesített, kulturált topikban sem.
-
p_milan
aktív tag
Nem emlékszem, hogy ezek a hűtések tárgyalva lettek volna már itt. (Az alatt az 1-2 hónap alatt, amióta ittt vagyok.
)
Olvastam más fórumokon, hogy szart sem ér, meg hogy inkább ront a helyzeten, illetve, hogy az MS még a garanciát is megvonja, ha ilyenre rájön.
Valakinek valami tapasztalat a coolerről, vagy társairól?
-
Buko01
tag
rendben szétnézek a dashboardban!! (a gép ne mflashlelt de nem hinném hogy számitana)
am tudtátok hogy a lite-on olvasókat dec.24-től olcsobb lesz flashelni? MERT MEGVAN A kulcs vagy vmi ilyesmi (állitolag könyebb lesz flashelni mint a benq-t)
gondoltam beirom -
Mr.Grincs
veterán
Arra gondoltam, hogy INTEL 775 ös hűtűt kéne valahogy ráfaragni úgy hogy a ami az alaplapba megy tüskéket leszedni róla és csak a két ventit kéne valahogy valamilyen módszerrel felerősíteni
Ráforrasztani és már menne is. De a cink az hogy a dvd olvasótól nem lehetne az egyiket beszerelni, pontosabban a gpu ra.
Belülre nem lehetne beszereltetni a vízhűtést? -
_ak_
addikt
válasz
Kasza08 #22079 üzenetére
A vagdosás már viszont tuti gari vesztés.
Visszatérve a doara. Megnéztem 1-2 videot de szinte csak a főbossra emlékszem, tehát a 3al játszottunk "sokat" a 4el meg épp hogy, de tény, h a kérdésem úgy lett volna helyes, h melyik a legújabb doa. A 4 amúgy 2005 végi játék, az utolsó hír az 5ről amit találtam meg 2006 végi és az sem hivatalos, csak annyi, h csinálják a folytatást. Épp időszerű lenne vmit kidobni.
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #22076 üzenetére
Ezt nem kétlem, hogy ez a módszer nem mindenható, de ugyanígy _ak_ is írta, hogy az oc+vm-al is behalnak gépek
A legjobb az lenne, ha az MS vízhűtést tenne minden gépbe ingyen
-
->Raizen<-
veterán
válasz
heihachi #22054 üzenetére
Én 10-15 percig járattam dashboardba anno a gépet és mégis bekaptam a random fagyogatásokat a vége fele meg a 3 ledet. Mióta utánhűtögetem az új belsejű gépet (csak a borítás a régi xd) azóta 1x nem fagyott ki. Term nem mókolt belül play and charge kittel oldom meg. Ja és ha a dvd olvasó feje már kezd eléggé elhasználódni az is okozza a megfagyásokat!
-
Kasza08
őstag
úristen, hány billentyűzet csere kellett ilyen hosszú hsz.-hez?
köszönöm a kimerítő választ, így már értem a lényeget
1 ellenvetésem azért van. a 8V egyáltalán nem felesleges szerintem, mert nem is olyan hangos, mint 12V, de mégis 2x olyan nagy, mint a gyári 4VMondtam neki, hogy próbálja meg, hogy minden csatlakozót húzzon le, utána vissza. Érdekes, így jó lett, meglátjuk mennyi ideig.
Buko01: Amikor .avi filmet teszek be, akkor nekem is ezt írjam hogy mixed media disc. A my videosnál pedig kitudom választani, hogy melyiket játsza le. Biztos fel lehet, keresgél ott a dashboardban, biztos van ott valahol, hogy update, vagy külön megnézni mi van a pendrive-on.
-
_ak_
addikt
válasz
Zyelor #22066 üzenetére
Vmit biztos segít, mert mégis csak jobb, ha nem a legnagyobb lövöldözés közbe kapcsolod ki, de mivel vannak gépek amik elszállnak hűtésmóddal is, így ennek a megoldásnak a hatékonysága erősen közelít a nulla felé.
DOA3-nak nincs folytatása? tervezik egyáltalán? Elismerem, h a Tekken is teh best, de szívesebben doaztam és most sorra jöttek ki a verekedős game, de a doaról nem hallottam semmit.
-
Buko01
tag
köszönöm szépen a segitségeteket
Kellemes ünnepeket!
-
-
tiv83us
veterán
No, Sacred 2 elorendelve, februar 17-re itt lesz
-
Ebit
addikt
válasz
Kasza08 #22051 üzenetére
A hőtermelés valóban leáll, ilyenkor, de a megtermelt hő ott marad, amit fokozatosan, kell eltávolitani, hogy a gép alkatrészeit az üzemi hőmérsékletről, károsodás nélkül, a környezeti hőmérsékletre sikerüljön visszahűteni.
A box, azért speciális, mert viszonylagosan, kis helyen nagy hőt termel, és a kilakitott légcsatorna,valamint a ventik gyári hűtőteljesitménye alul, vagy értékhatárra méretezett, és egy bizonytalan forrasztás is elég , a meghibásodáshoz,de 100%-s megelőzési módszer nincs.
-
_ak_
addikt
válasz
Kasza08 #22045 üzenetére
Amikor arról beszélnek, h nagy hőingadozásnak köszönhetően deformálódik az alaplap, akkor nem arra értik, h gyorsan melegszik fel vagy gyorsan hül le, hanem, h szobahőről akár 100fokig is tud melegedni a borda, ami ugye lévén vmi alu ötvözet egy közepes osztályú pasztával nem számít túl jó hatásfokúnak, erre már csak hab a tortán, h gyengék a ventilátorok is (ezért is emlegetik h már itt kezdődik a tervezési hiba, mert a tényleges borda hő és a kifújt levegő közt ált 20fok eltérés van ami nagyon soknak számít), tippelni sem merek h ilyenkor vajon hány fokos lehet a gpu. Minél tovább van ilyen hőnek kitéve, annál jobban rongálódik meg.
Ezért jött az ötlet, h akkor felpörgetik a ventiket, hiszem ezáltal a hőt esetleg maximalizálni tudják 80fokra. Borda cserével és újra pasztázással ez tovább javítható. Bár így sikerült lejjebb szorítani a hőt, így is hoztak vissza 3ledes boxot. További megfigyeléssel viszont rájöttek, h hiába a jobb hőértékek, amint leállnak ventik, a forró levegő megreked bent, a borda nem tudja leadni a hőt és ezáltal a gpu sem tudja átadni a bordának, így magán és az alaplapon "éli ki magát". Erre jött az overcool, ami lekapcsolás után még 4 percig járatja a ventiket, így a gpu át tudja adni a maradékhőt a bordának ezzel megelőzve az alaplapra irányuló negatív hatást.
Nagyjából ennyi lenne az elmélet, de ez mint minden más a gyakorlatban, nem minden esetben tud ilyen jól működni, hiszen sok függ h mennyi és milyen levegő kerül be a boxba. itt jön képbe, h ha lehet akkor fektetve használjuk, hisz épp ott oldalt tudja a legtöbb levegőt beszívni, de amint talpra állítjuk, lényegesen leszűkítjük azt a nyílást, és biztos vagyok benne, h vannak olyanok is akik pl vmi szőnyegen tartják így... A másik tényező pedig a por szokott lenni, jelen esetben ahol egyébként is épp, h kritikus értékeken belül tudjuk tartani a hőket, a porcicák nagyon is negatívak tudnak lenni. De pl már akkor is romlik a hűtési teljesítmény, ha a box közel van a falhoz és a kifújt levegő nem tud annyira szabadon távozni.
Ezért is van az, h bár elméletben probléma meg van oldva, a gyakorlati tényezők sokasága miatt senki nem tudja garantálni, h 12V mód és overcool minden esetben elegendő lesz egy 3 RROD megelőzéséhez. A 8V mód meg nem tudom, vagy hűtsön rendesen vagy felesleges piszkálni.. A legstílusosabban vízhűtéssel óvhatjuk a gpu-t a túlmelegedéstől, de a borsos ára miatt (~25k beszereléssel együtt), sokan inkább az olcsóbb utat választják, annak reményében, h az is elegendő.
Félre értések elkerülése végett nem azt mondom, h hűtés mód mindenképp kell, csak megpróbáltam kicsit részletesebben leírni a működési elvét. Az viszont tény, h az ms nem törekszik a probléma konkrét megoldására, hanem inkább kerülőutat választ. Az egyik h epoxy ragasztóval leragasztja a gpu-t, ami javít vmit a helyzeten, de messze nem számít jó megoldásnak, a másik a futárszolgálat.
Sokan vannak akik szkeptikusak a csíkszél csökkentéssel szemben is, de erről majd fél év múlva lehet csak igazán beszélgetni.
Tehát szvsz, ha valaki visszaeső 3 ledes, 2 dolgot tehet vagy mindig hívja a futárt és vár legalább 2 hetet, mire javítják vagy cserélik a lapot (de hiba forrást nem oldják meg) vagy elgondolkodik vmi hűtés módon. Illetve van még egy 3ik is, átgondolja h hova és hogyan helyezze a boxot, tehát szőnyegen állítva a radiátor mellett, nem biztos h tuti jó ötlet.
Én személy szerint nem akarok eleinte belenyúlni a boxba, csak úgy használni ahogy nekem kényelmes, ha nem bírja a strapát és jön a 3 led, akkor meg dobok rá vmi vizet, mert akár mennyire is jónak tűnik, h futár jön-megy, nem azért fizetek, h randomba megutaztassam a boxot és engem személy szerint az baromira tud zavarni, h ha vmiért pénzt adok ki, de más hülyesége miatt nem tudom használni.
Nem tudom, h hogy hoztátok ki belőlem, de szerintem rekord hosszú postot írtam most a PH-ra.
szerk.: feljebbről lemaradt egy mérés amit ma már nincs kedvem megkeresni. abban tárgyalták, h mennyi idő alatt mennyire hűl le a gpu, továbba azt hiszem ott volt arról is szó, h maga az, h a dashboardon járatjuk a gépet egyáltalán nem tuti, mert a gpunak így is 60Wos éhsége van, ami nem moddolt gépen 60+ fokot jelent.
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Pár hónapja van boxom, szeretnék GOLDra váltani. Valahol itt -régebben- találtam egy emberkét aki tudott bolti ár alatt ilyen kódokat.Valaki tudna segíteni?Egy név. 1 link, bármi. Karácsony után szeretnék már GTA-ban multizni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #22057 üzenetére
Jah és ott az az idegesítő, hogy nem adja át a hostot, hanem kilép a lobbyba. Kurva szar.
Ezért szeretem, ha ha engem betesz hostnak, márpedig 20M/10M-el általában betesz, mert én hajnalig nem lépek ki.És ezt még a cod5-ben sem tudták megcsinálni, pedig sok más játék már rég tudja.
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Zyelor #22053 üzenetére
Dehogynem, lehet, meg lehet utólag is nézni, hogy kikkel játszottál, mikor találkoztál velük utoljára, és lehet rá negatív rep-et adni. A barátlista környékén keresd, felsorol mindenkit, akivel játszottál az elmúlt x napban.
mod:
Kicsit Forza2 feelingje van, ott dettó ugyan ez. Ha vezetsz, kilépnek... -
heihachi
addikt
válasz
p_milan #22052 üzenetére
Ha a saját procimból indulok ki (természetesen PC), akkor nagyon, de nagyon minimális fordulatszámon üzemelő hűtővel a következő történik:
- játszok, a proci 70-75 fokos
- kilépek a játékból, proci már csak 60 fokos (kb 15 mp után)
- nyitok egy böngészőt, megnézem, hogy kedvenc topikjaimban jött-e újabb hsz, proci már csak 45 fokos (kb 30 mp után)
- mire elolvasok 2-3 hsz-t, már csak 35 fokos a cucc (még nem járunk 1 percnél)Szóval ha valaki kilép a boxon a dashboardba, kiveszi a lemezt, és vár kb 10-15mp-et, akkor tutira visszahül a proci annyira, hogy tök felesleges az overcool. Persze, ha valaki játék közben, amikor a proci 75-85 fokon izzik kikapcsolja a gépet, hát akkor biztos jól jön, de ehhez elég nagy ****nak kell lenni.
-
Buko01
tag
Sziasztok! jelenleg ilyen monitorom van a kérdés az hogy ez jolesz-e xboxra?(mert épp monitor vétel előtt állok...) az 1440x900 as felbontás nem nativ tehát 1280x720 -ra kellene beállitanom.. a kérdés az hogy menyivel szebbmint 1 tv-n a kép?
ha nem jó ez a monitor akkor mit tudnátok ajánlani?
-
-
p_milan
aktív tag
válasz
Kasza08 #22045 üzenetére
Ez így szépen is hangzik, csak nem teljesen így van. Nem véletlenül van overcool a projectorokon is, illetve azt se épp tanácsos kikapcsolni amíg a venti le nem áll. Ha a 70fokos prociról lekapcsolod a hűtést, akkor megáll a légáramlás, és ezzel nagyobb lesz a hőmérséklet, mint overcoolal. Na kb ezért kell.
(Szerintem...)
-
Zyelor
aktív tag
Hali! Vettem live-ot. De ezen FIFA-ban mindenki ilyen k****g? Játtszottam pár ilyen rangsorolt meccset, az első 3on ki is kaptam... Sebaj... 4ik meccs, kezdek belejönni: elmegyek 4-1re bejön egy töltőképernyő és kiírják, hopp vége a meccsnek. Hopp az h vezettem 4-1re sehol. Játékost lehúzó kritikát nem tudok küldeni. Remek. Nekifutok az 5ik meccsnek, ahol tök jól indul minden élvezetes meccs 2-2 de ahogy átveszem a vezetést, és elmegyek 4-2re ismét töltőképernyő, hopp megszakadt a mérkőzés. Erről a két meccsről semmi statisztika csak a 3 vereség... Qrvajó... Ez így megy? ez az általános, ha kapok két gólt kilépek? :S Írok most rögtön az EA-nek... Ez a rendszer így igazságtalan...
-
Kasza08
őstag
én ezt úgyfogtam fel, hogy mivel a sok hőingadozástól szakadnak fel a GPU lábak, ezért, ha kikapcsolod és volt 70°C-os, utána gyári esetben szépen esne fokozatosan vissza szobahőmérsékletre. Na most az overcoolal meg megint meggyorsítja a hőmérséklet változást
Na mind1, hagyjuk
Haverom ma hívott fel, hogy három ledes lett az eliteje. 8V és Overcool is volt benne... Ennyit erről....
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #22039 üzenetére
Elméletileg pedig talán fontosabb mint a 12V. Ugye amikor kikapcsolod a boxod, akkor teljesen megáll a légmozgás és bent rekedt hő akkor okozza a legnagyobb kárt. Nem véletlen, h szinte soha sem maga a játék közbe jön elő a 3led, hanem általában akkor szembesülünk vele, amikor pár óra múlva vagy másnap bekapcsoljuk a boxot. De itt bővebben is olvashatsz róla.
-
Djuree
félisten
minek forraszgatni az overcoolhoz
a dvd tápja 12V-os a boxba, arra rá lehet kötni a gyári ventiket. ha meg így hangos, akkor egyszerűen feszültségosztóval kell rákötni, így akármennyi V-ot el lehet érni, még kis kapcsolót is lehet bele tenni hogy lehessen váltani az 5V és a 12V között. semmi nyoma nincs, hamar visszaalakítható...persze egy kis barkácsolási érzék nem árt hozzá
habár én azt mondom aki ennyit nem tud megcsinálni ha hűtésmodot akar, az ne is érjen műszaki cucchoz -
sihu
tag
nah kijátszottam életem első xbox 360 játékát, konkrétan a Halo 3-at....
most jön a GOW 2
annyit szeretnék kérdezni, hogy melyek az igazi kötelező darabok xbox360-ra?? csináltam egy "kis" listát amiket nézegettem, ezek közül ti mit vennétek le és miket raknátok hozzá???
ezeket néztem kiörülök ha a fele meglesz...
)
GTA 4, COD 5, Fable 2, Fallout 3, Mass Effect, Bioshock, Soul Calibur 4, NHL 09, NFL 09, NBA 2k9, GH 3, DMC 4, Dead space -
_ak_
addikt
válasz
(Kolombusz) #22025 üzenetére
Válasz ment privibe.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #22025 üzenetére
Az Overcool az forrasztgatásos, azt nem tudod eltüntetni szerintem, mivel ha jól rémlik egy külön kis nyákot forrasztanak be, ami vezérli a ventiket.
A nyákot nem szükséges forrasztva rögziteni,oldható megoldást is lehet találni, a vezetékek beforasztási helyét, meg nem biztos, hogy utólag nagyitóval keresnék.
-
tiv83us
veterán
válasz
runner 125 #22030 üzenetére
A Falconos box kevesbe melegszik, mint elode ezert kevesebb az eselye a 3 LED-es hibara. Tobbit lasd #1 hsz.
Ha mukodik es nincs megbarmolva, akkor mar csak a joisten fogja tudni megmondani, hogy mennyire lesz tartos -
runner 125
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #22027 üzenetére
Van igen,nem flashelt-gyári.(azaz 3év MS)
Egy Falcon alaplap miben jobb? Az is megfelel ha régi hsz.-t linkelsz.
Köszönöm.
Üdv.M -
tiv83us
veterán
válasz
runner 125 #22026 üzenetére
Falcon alaplapos a geped, ami ugyan nem a legujabb, de egyelore a legstabilabb. A Jasperes boxot itt-ott kulfoldon mar lehet kapni, de hosszabb tavu tapasztalatok meg nincsenek vele. A szoftveres frissiteseket alapbol elvegzi a gep, amint rakotod a netre.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
runner 125 #22026 üzenetére
Ez Falcon gép.
Ha van rá garancia, akkor megéri. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Bocs ha már volt,
Néztem egy Elite pakkot,2008 04 hói. Ah visszaolvasva láttam,voltak különböző frissítések/változások (akár hardveres is).
Ez már a legújabb? Vagy mit érdemes megkérdezni adás vétel előtt?
Köszönöm.
Üdv.M -
(Kolombusz)
veterán
Továbbra is ott tartunk, hogy azzal, hogy szétszeded a gépet, nem feltétlen veszted el a garanciát.
Az Overcool az forrasztgatásos, azt nem tudod eltüntetni szerintem, mivel ha jól rémlik egy külön kis nyákot forrasztanak be, ami vezérli a ventiket.
Amúgy asszem az is érthető, amit én mondok, hogy hűtésmodtól függetlenül úgyis 3 ledes lesz a boxod, ha gyárilag szar, maximum nem 10 hónap után, hanem 11 után. A hűtésmodot meg jellemzően azok ajánlják, akik ebből élnek, le tudnak húzni egy kis pénzt még a userről.
Kis ellentmondást vélek amúgy felfedezni az írásodban. Először azt írod, hogy ha belenyúlsz, bukod a garit, aztán azt, hogy mégis érvényesíthető, nem úgy, mint a flashnél. Flashnél akkor cseszheted az egészet, ha kibanoltak liveról.
-
_ak_
addikt
válasz
(Kolombusz) #22023 üzenetére
Tiszta sor az egész, ha garanciális, akkor nem kell belenyúlni, mert felesleges, és szerintem is baromi hangosak a feltekert ventik, amik idővel csak még hangosabbak lesznek, mert a csapágyuk nem ilyen fordulatra van kitalálva.
De ha már egyszer valaki úgy belenyúl akármilyen indokból is a boxba (és most mindegy h softosan vagy hardveresen) és ezzel elveszíti a garanciát, akkor mindenhol ajánlják, h vmi hűtésmódot hajtson végre. És itt sem arról van szó, h muszáj, mert különben tuti 3ledes lesz a box, csak jobb megelőzni a bajt. PL x-median is 3led javításhoz kötelezően van a hűtésmód.A másik, h anno amikor az egyik haver megcsináltatta a 12Vot és az overcoolt, mintha azt mondta volna, h ez egyszerűen visszafordítható és nem hagy maga után nyomot, hisz nem történik semmi drasztikus változtatás ezáltal ettől még érvényesíthető a garancia, nem úgy mint a flashnél (bár liteon meghajtóknál meg drive cserével ügyeskednek).
Én nem akarok senkit rábeszélni hűtésmódra, csak tovább adom azt amit innen-onnan összeolvastam, szerintem érhető amit írok, mindenki azt vállal be amit akar.
-
(Kolombusz)
veterán
Attól még nem feltétlenül vész el a garancia.
És továbbra is feleslegesnek tartom, hogy belemókoljatok, mert pl. egy overcoolos forrasztgatástól viszont biztosan elveszted a garit. A 12volttól meg csak üvölteni fog a gép.Ha ugyanúgy behal, akkor legalább ad meg neki az esélyt, hogy elvigyék szervizelni az MS-hez...
Pénzkidobás a hűtésmod és kész, csak ezt nem értitek meg és mindig van valaki, aki ezt szajkózza.
-
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
3 ledes lett a gépem, neten megrendeltem a szervízt, de nekem az most nem tiszta, hogy a futárt nekem kell hívnom, tehát egyeztetnem kell a UPS-el, vagy jön magától? Az instrukciókban azt írja, hogy hívjam a UPS-t, viszont a visszaküldési címkén már ott van a holnapi dátum. Hogy is van ez?
Még egy kérdés a csomagról, az xbox-ot dobozában kell vissza küldenem, vagy kerítsek egy karton dobozt? Valamint ezt a visszaküldési címkét elég ha felragasztom a dobozra? A UPS honlapján valami tasakról is beszél, amibe bele kéne raknom ezt a papírt.
Valószínűleg egyszerűbb lett volna ha telefonon intézem el, most már így jártam.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm
-
Rosep
senior tag
Nem értem én ezt P&C töltőt. Mikor megvettem használtam az akksit kifulladásig. Akkor kb. 6 órát töltötte. Illetve akkor aludt ki a piros LED. Most játék közbe rádugtam mert lemerült. Másfél órát ment így, végig zölden világított. Mikor lekapcsoltam a gépet kis ideig pirosan aztán zöld lett. A 6 órás töltés kikapcsolt gép mellett volt. Létezik hogy bekapcsolt gépnél hamarabb feltölti?
-
sihu
tag
édesdrága tesóm, amíg nem voltam itthon elkezdett a haloba egy új solo game-t előtudom hozni valahogy a korábbimat???
-
sch_a
addikt
válasz
JamesHolden #22014 üzenetére
Köszi!
-
Ebit
addikt
Gondolom az Xmédia oldalán olvashattad , az újragolyozással kapcsolatban.
Tekintve, hogy ők elég felkészültek,/megfelelő eszközök birtokában végzik a javitást/, és ezidáig, még tudtommal, a fenti arányt nem cáfolta senki, valamint az itt hozzászólók, nagy többségéhez képest,több konkrét adatal rendelkeznek, amiből az általuk publikált kővetkeztetést levonják, valószinű, a gond akkor van , ha te vagy én esek a 10%-ba.
-
sch_a
addikt
A demok kiírásához kell vmi spéci íróprogram? Vagy jó lesz a Nero?
-
_ak_
addikt
2 dologról tudok ami ez mögött állhat.
Az egyik, h bejött az overcool ami 4 percig járatja a 12V modos ventiket kikapcsolás után és ha jól rémlik már az újra golyózást is másképp csinálják mint eleinte (infravörös forrasztási technológia), ami megint csak sokat számít, de nekem az már mély víz, így fogalmam sincs, h mennyivel másabb.
Azt viszont nem tudtam, h ez ennyire hatékony módszer, úgy tűnik mostanra sokat javult akkor a helyzet, mert eleinte max pár hónapot kapott a box és újra jött a 3 led. -
nrg77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hónapos xbox-om (garanciás), 2008.09.-ben gyártották. Egy hét pihenés után bekapcsoláskor a 3 piros led fogadott, a DVD meghajtó meg se mozdul, kép sincs. Ahogy olvastam 2 lehetőség van a javításra:
-Hívom MS ügyfélszolgálatot, futár viszi , javítják, futár hozza.
-MO.-n javítatom vmelyik interneten fellelhető szervízben.Ha MS javítja gondolom a szállítás költségeit ők állják, viszont lehet, hogy sokáig tart.
Ha itthon javíttatom, milyen költségekre számíthatok és így a garancia nem vész el?Ha valaki küldött már MS-nek XBOX-ot mennyi idő múlva kapta vissza?
A tapasztalatokat, válaszokat előre is köszönettel.
-
runner 125
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #21980 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.M -
tiv83us
veterán
A Left 4 Dead demot ha letoltom torrentrol es kiirom, a nem flash-elt box azt fogja mondani, hogy kapjam be, mi?
Aktív témák
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Metal topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak