Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Na meg van az új tv. Nagyon állat
Végre teljes a box élmény 
-
dunc
nagyúr
Srácok probálta valaki pc-n a vezetékes x 360 kontrollert? Müködik pc-n? Mert veszek pc-hez egy kontrollert és az x 360 kontroller jó minöségű tehét az lesz ha megy pn-n.
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
"Érdekesnek találom ezt, hogy kell a játékhoz a lemez, annak ellenére hogy fel van másolva"
Valoban rettento erdekes, foleg ha nem igy lenne; kulonben vennek egy Elite gepet, majd kikolcsonoznek 30 jatekot a Blockbusterbol, felmasolnam mind, majd visszavinnem oket a kolcsonzobe.

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Xirtam: Akkor lehet ez vinyó függő dolog.
(Kolombusz): Én a COD WAW-t raknám fel mindenképpen

Érdekesnek találom ezt, hogy kell a játékhoz a lemez, annak ellenére hogy fel van másolva
Egyébként viszonylag gyorsan felmásolja, mintha egy dvd tennél föl a gépre a dvd shrinkkel úgy sacc 10-15 perc. Fent van most nekem a COD3 és a Burnout Revenge és maradt 3,4giga szabad helyem, ami nem rossz dolog. (20as HDDm van)Tipp mindenkinek: Tegnap előtt voltam Budapesten az Árkádban (örs vezér tere) és a medai marktban 6990 Ft ért adják a Medal of Honor Airborne xbox 360 játékot, aki ilyet akar venni spórol 500 ft ot mert mindenhol 7490 Ft-ért láttam. (tesco, ew, auchan, másik mm)

-
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az élet nagy proglémái!

-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Igaz, én a bétát használom, mert problémáim vannak! De nálam a 120-as hdd-n van fent 4 játék, és gyorsabban lép ki,be! Sokkal gyorsabbak a játékok nincs annyi pupol, meg a textúrák is hamarabb töltődnek be!
Mellesleg semmi olyan e-mail-t ami arról szólna, hogy bannoltak nem kaptam, csak olyat, hogy használjam az új dash-t meg nagy csomó reklámot, ezt napi szinten!Szóval nemtudom miért nem updateli magát!

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nemfog elromolni, ha meg igen akkor ez van. De még 3 ledre kicsivel többmint 1 év gari van 2009 december 15ig.
Más: Sokkel lomhábban lép ki a boxom a gémekből, amikor vinyóról játszom, meg amikor dvd ről játszom...Legalábbis ezt vettem észre. Bejelentkezés is rövidebb idő alatt tötértén az előzőnél. Ti is észrevettétek, vagy csak nálam ilyen?
-
eddie17
addikt
Na ezzel tisztában voltam. Csak ugye ez már a 60gigás, Falcon meg miegymás, és gondoltam már a dvd-t sem karcolja véletlenül sem, nem szőnyegen lenne állítva, esetleg használhatnám így is

De akkor majd keresek neki egy jó helyet.
Más: (Halo3-ban iszonyat jó a szinkron hangja a Master Chiefnek. Tudom, nem mai játék, de nekem csak most van meg
) -
-
eddie17
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azert ilyen nyersen ne szemelyeskedjunk plz.

-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
zsocy
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Nekem akkor kezdte leszedni amikor lenyomtam neki egy hálózat tesztet. Addig ment fél órát, semmi. Gondoltam tenni kéne valamit, rányomtam a tesztre, és amikor a LIVE-ot nézte feldobta hogy van frissítés.
Nekem amúgy nincs LIVE regem, sem silver, sem gold, csak bedugtam a kábelt.
-
Xirtam
veterán
A network-re felmegy ki is írja, de amikor a live-ra csatlakozna, akkor visszadobja!

-
-kdM-
senior tag
nekem olyan problemam lenne hogy most vettem egy vga kabelt az xbox-hoz es az elso par oraban ment is rendesen, aztan otthagytam az egeszet mert hogy letoltson egy demot es mikor megint raneztem atment az egesz kep ilyen kekes zoldbe (tv-n scart csatlakozoval megy rendesen, masik monitorral meg nem probaltam)
a monitoron 2 bemenet van, a dvi-ra a gep az analogra a box van kotve es gombbal lehet valasztani hogy melyiknek a kepet kuldje ki a kepernyore, ezzel valtogattam
-
Xirtam
veterán
Kérdem,én jó uraim tőletek!Mért van az hogy egyik boxom sincs flashelve, mert minek!Nem updateli magát, se az új amin a régebbi dash van se az enyém az elite, amin a béta volt!Rányomtam netre őket de semmi!Enyém fel se megy Live-ra!

-
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Spammer és Kolumbusz: köszönöm szépen nektek a segítséget. Szerintem marad a sima usb-s genius gamepad... a demo-t már lepróbáltam...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Csak az jó, amit a microsoft adott ki, de igen, ilyen usb-s kütyü.
Ha megveszed bazze, akkor adnak hozzá használati utasítást, amivel menni fog. -
ggf8600gts
tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért is?

-
spammer
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Lehet, gondolom mellékelnek hozzá drivert, vagy netről letölthető.
Wireless is használható PC-hez, csak nem éri meg, mert kell wireless receiver cucc, ami plusz pénz.
-
ggf8600gts
tag
A wireless kontroller mellett lehet kapni vezetékes kontrollert is?
PC-n szeretnék játszani a DMC4-el, és ott van lehetőség XBOX360 kontroller használatra.
Hogyan kell a kontrollert felismertetni a PC (XP)-vel?
-
Kasza08
őstag
-
antikarts
csendes tag
válasz
taylorp
üzenetére
Van benne karrier mód, saját karaktert kell csinálni és szép lassan elindulni a tornákon... Mondjuk nekem az nem tetszik benne, hogy szinte minden meccsen a legelejétől fogva erősebb ellenfelet ad a gép + néha irreálisan nehezet
Némelyik fiktív játékost nehezebb megverni, mint pl. Federert. Összeségében viszont príma játék
Csak könnyen fel tud idegesíteni fajta. -
ambrus14
tag
sziasztok!
Abban szeretném segítségetek kérni, hogy hogyan kell regisztrálnom az xboxom a microfosnál, hogyha esteleg gond lenne vele érvényesíteni tudjam a garanciát!
Köszönöm!
U.i. MIkor lesz ujra Forza 2 Ph!-s verseny?!

Gamertagem: AMBRUS144
-
-kdM-
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
en most vettem meg a top spin 2-ot es olyan osszetett karrier mod van benne hogy leesett az allam (virtua tennis 3 utan legalabbis)
szoval a 3-ban is gondolom van legalabb ilyen szinvonalu (ts3-nak csak a demojat probaltam)
ja es a karakter generalas is olyan reszletes lehet hogy en 15 percig szorakoztam kb vele de sok opciot igy is alapbol atugrottam
-
HagaNRG
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
A TOP SPIN 3 számomra is meglepő módon az első olyan játék volt, amit teljes áron is megvettem volna. (végül akciós lett).
Semmi közöm a teniszhez, mégis annyira hangulatos ez a játék, csúcs grafikával és tényleg nagyon profi kivitelezéssel, hogy élvezet vele minden meccse. (azért a Fifával mostanság újra szivesebben nyomulok).
Nagyon sok választható karakter, talán a világ összes tornája benne van, viszont elég nehéz, a gép ellen alap fokozaton is épphogy eladogatok. (vagyis adogatni nem nehéz, inkább mikor az ember végre kicsit ki akarja cselezni az ellenfelet valami csavarintósabb ütéssel, az sokszor visszafelé sül el).
De tényleg nagyon komisz, egymás ellen biztos jó móka lehetne, ha lenne két joyom.Demo letölthető a LIVE-ról, szóval csak rajta! (a Virtua tennis 3-mal ezerszer könnyebb játszani, de annyira arcade, az embered olyan gyorsan futkos egyik sarokból a másikba, mintha puskából lőnék ki, szinte nevetséges-az ütő által lekanyarított effektekről-mint a Soul Calibur 3-ben-meg ne is beszéljünk, egy teniszjátéknál).
-
Padlow
csendes tag
Kösz a választ Spammer. Akkor viszont jövőhéten beugrok egy konzolboltba egy MK vs DC Universe-ért.

-
szaszlaci
addikt
"Szóval van valami módja eltávolítani az új dasboard 128 megás avatar kiegészítőjét?"
Közben rájöttem hogyan lehet, leírom hátha érdekel valakit:
Szóval memókártya kiválaszt, és utána Y-t kell nyomni, és ott kiválasztani, hogy "Update delete"
Egyébként az új dashboard szerintem sokkal jobb minden tekintetben, érdemes felrakni.
-
taylorp
senior tag
A Top Spin 3 játékról van valakinek tapasztalata?
-
heihachi
addikt
Sajnos nem tudom így látatlanban, nekem Gold-om van, és nekem is csak másodszorra ment fel, valamit kiírt (már nem tom mit
), én meg nyomtam rá egy okét, és kilépett...
De ennek ellenére sem hiszem, hogy ez a Gold privilégium lenne, mivel ez nem egy online szolgáltatás, hogy filmet nézel. Az aztán embertelen pofátlanság lenne, ha ezért Gold reg kéne. Tudom ez nem segít ki...Peat;)
"vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják"
-
zsocy
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hát ez már bennem is többször felmerült... Elromolhat ez-az, lefagyhat amaz, poros lesz, elkopik, mindig ezek a szorongó gondolatok és kérdések...
Ez csak egy tárgy. Lazítanod kell, hagyni hogy betöltse a funkcióját, különben sosem leszel boldog vele
Az van érted, nem fordítva! -
Jozzz
tag
válasz
heihachi
üzenetére
Nem tudom mi más hiba lehet, mert az új dash is simán felment és a live is működik rendesen...
Rádugom a pendrivet é fel is ajánlja, hogy a lejátszáshoz frissítést kell letölteni, fel is dobja az oldalt. Ott viszont kidobja fentre amit írtam és csak a B gomb él semmi mást nem enged...Mi lehet az a más probléma?
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Szerintem vegyél rambo kést, de csak olyat amiben van fogpiszkáló, fojtó madzag meg iránytű az alján. Vegyél egy hordozható műanyagöntödét mert lehet eltörik az előlap, vegyél 20 darab dvd drive-ot, gyártass le 20 gpu és 20 cpu magot és 20 alaplapot. Vegyél még pár szerszámot, karcher 6000xboxTurbina porszívót, utána ezeket vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Grincs
veterán
Xbox 360 szétszedő készletet vagy univerzális konzol szétszedő készletet mennyiért és hol lehet beszerezni? (portalanítás miatt szeretném majd egyszer szétszedni) Találtam egyet 1200 ft ért de sztem az olyan is két vas meg egy csavarozó
Ilyet torx készletet a praktikerben is tudok venni? 
-
tiv83us
veterán
válasz
Scoobyka
üzenetére
Itt a lista, ha mar lusta vagy guglizni
/elso hsz-be ezt is beiktatom/.
Masodik kerdesre passz, probald ki. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
The Butcher
üzenetére
Én megtartanám a konzolomat, a pct nemtudod úgy pénzelni hogy naprakész legyen, vagyis lehet hogy tudod egy darabig utánna csak anyukázás van. Nem lehet összehasonlítani egy pct- és egy konzolt

-
-kdM-
senior tag
pont most frissitettem fel, nem hiszem hogy kell hozza gold acc. (mondjuk en az accountot is frissen csinaltam szoval gold volt)
annyi hogy bejelentkeztem live-ra, elinditottam a divx-es filmet es felajanlotta hogy toltsem le a frissitest...vegignyomkodtam, siman vegigment es mar fent is volt
nekem pedig az lenne a kerdesem hogy annyiszot kapok 1 honap goldot ahanyszor regelek egy accountot?
-
Scoobyka
addikt
tényleg régi xboxos gémek közül mit visz az új x360-as?.....ha van 120as winyóm akkor arra is felrakhatom a régi gémeket?.....a sima boxos dvdkre gondolok.(4,73)
-
Padlow
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam az Xboxosok táborába!Már csak játékokat kéne hozzá vennem
Esetleg nincs meg valakinek a Mortal Kombat Armageddon?Szívesen megvenném az illetőtől.
-
p_milan
aktív tag
válasz
The Butcher
üzenetére
Jó de egy olyan táp 30ezer körül van nem? Vegyél egy "rossz" 400asat ~5ezerért és akkor pluszba leszel 25ezerrel, amit kb a boxért kapnál.
De azért gondolom azt el tudod magad is dönteni, hogy most Xboxon akarsz játszani, vagy inkább PCn.
-
szaszlaci
addikt
Hi!
Tudna valaki segíteni, hogy van-e bármi mód leszedni az új dashboard-nak a 128 megás avatar kiegészítőjét?
Szerk.: Mármint a boxról eltávolítani. -
heihachi
addikt
ahh, benéztem...
-
desolator
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy a 360 hdd-je milyen fájl rendszert használ? FAT vagy NTFS?
-
-kdM-
senior tag
válasz
The Butcher
üzenetére
nem a legszerencsesebben osszeallitott konfig az biztos (mondjuk intel-ben nagyon nem vagyok jartas), de en is azt mondanam hogy inkabb egy gyengebb konfig + a box
egyebkent ha csak a gep kellene se lenne indokolt az a kartya meg a tap
-
p_milan
aktív tag
válasz
The Butcher
üzenetére
Szerintem majdnem mindegy milyen konfigot írsz le, vagy állítasz össze! Nem lehet összehasonlítani a konzolt/Pc-t. Én a helyedben megtartanám az Xboxot is. Mennyit kapsz most érte? 20.000et? Akkor inkább vegyél egy olcsóbbb tápot, ne ilyen 30ezres fost (Nem is értem minek neked abba a házba, egy ekkora szar, ami egyébként GameXStreme azt hiszem.)
Szóval mellé vedd a gépet, ne helyette.

-
Prof01
veterán
válasz
The Butcher
üzenetére
42"-ost 22"-osra? hmm.
na ná! Jobb a gép előtt görnyedni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
The Butcher
üzenetére
Nem vagyok otthon a PC-s dolgokkal, de igy ranezesre szerintem minimum ket-harom Arcade 360-at el kene adnod, hogy kihozz egy ilyen gepet /mar csak a monitor ara maga egy Box.../.
-
The Butcher
tag
Ezzel a Tv-vel van LG 42PG200R. Ezt és a boxot érdemes szerintetek elcserélni a fenti gépre?
A válaszokat , véleményeket előre is köszönöm!
-
The Butcher
tag
Szerintetek érdemesebb megtartani az Xbox 360 konzolomat vagy váltsak erre--->
XFX 9800GX2 XT 640M 1G DDRIII
Asus P5K DELUX /Wifi-AP
Intel Core 2 Duo E4400 (@3,8GHz)
Thermaltake SllenTower CPU hűtő
OCZ GameXtreme 700W (PCI-E 6pin, 6+2pin)
2x1024 Geil Ultra 1066MHz CL5
Aopen midi torony
Pioneer 110D író
Acer 22" X223W TFT monitor <2ms, 2000:1>
250 GB Seagate/Maxtor SataII 8Mb
Microsoft billentyűzet + egér <fekete>
Várom a válaszokat!

Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Némelyik fiktív játékost nehezebb megverni, mint pl. Federert. Összeségében viszont príma játék
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)