- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
jól tetted, az egyik létező legjobb (metal-hidrid) akkumulátor típus.
pont írni akartam, hogy a sima Sanyot nem ajánlanám senkinek,
de az Eneloopokat viszont nyugodtan vegyétek,
kiváló minőségűek, és a hagyományos Ni-MH akksikkal szemben
minimális az önkisülésük. nomeg ez a minimal design...ja! 2000-esnél nagyobb kapacitásúval még nem találkoztam,
szerintem ezekből egyelőre ennyi a maximum.
a töltő elég komolytalan, ennyit magukban is megérnek az akksik. -
Djuree
félisten
válasz
Balu1991 #5885 üzenetére
nekem is van egy vezetékes "secondary" joy-om. sztem jobb a vezetékes, nem kell fosni hogy pont a legnagyobb játék közepette merül le az akksi. engem egyáltalán nem zavar. van vagy 3 méteres a spárgája.
woodbear: tölthető elem nincs. az akksi
természetesen akksit érdemes veni, mediában van jó minődégű GP akksi+töltő asszem 3k-ért. -
woodbear
addikt
Tölthető elemet érdemes venni a joy-ba vagy simát mindig? ugyanolyat, mint amit adtak hozzá? mert már villog, pedig még 2csíkot mutat! pfff, tök rossz, mert mindig oda vonzza a tekintetem a joy-ra amikor elkezdi
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata vezetékes joy-jal? Nem zavaró esetleg a zsinór? Be akarok ruházni mégegyre, de lehet hogy jobban járnék egy zsinórossal mint egy vezetéknélkülivel.
-
Prof01
veterán
-
Viktor26
tag
Akkor most egy lényeges kérdés! eddig mindenhol arról hallani, hogy a legrosszabb, amit tenni lehet az X360-nal, hogy állva tartjuk, úgy játszunk vele. Namost az iménti cikkben a "szakértő" pont azt ajánlotta, hogy állva tartsuk, nagyobb a hőleadási felület, és több a szellőző. Az tény, hogy a legtöbb levegő a box alján áramlik be, de a GPU meg pont a bal oldalán van a doboznak, ha fektetjük ez pont az alja lesz.
azt mindenki tudja, hogy a gpu a lehető legrosszabb helyen van, a DVD alatt, passzív, nagyon kicsi bordával, de ha lefektetjük, akkor még az alja is szellőzőmentes helyre sugározza a hőt, így onnan is melegszik. nekem most az ablak alatt van a parkettán a box, amikor játszom, jön rá a hideg, de még így is pár óra játék után tűz forró a parketta a box alatt. nem mertem még állva játszani vele ennyit, - ugye mindenhol ezt hallani - de most már megpróbálom, hogy így mennyire melegszik az oldala.
tapasztalat valakinek?
-
feka007
veterán
válasz
spammer #5862 üzenetére
Szvsz állítva rosszabb, mert úgy nehezebben oszlik el a hő az amúgy is két köbcentiméteres helyen, ami a DVD alatt van a gpu bordájának... Én használom fektetve, 9V-on, megy pár percet dashboardban mielőtt kikapcsolom, remélem nyáron sem fog fagyogatni.
Egyébként nem tudom mi lett volna, hogyha kicsit magasabbra csinálják a házat, és több hely marad a gpu bordája és a dvd között... -
Skynet258
veterán
Szerencsére saját tapasztalatom még nincs ezügyben, csak amit hall az ember. De annyi információ kering, és mindnek annyi változata van, hogy azt leszögezhetjük: a box nem a legjobban sikerült termék.
Ezért is vétek flasheltetni szvsz.
Ezen kivűl viszont: nem bántam meg a vásárlást, és valószínüleg nem is fogom -
bwoay
nagyúr
hát azért a 3 év garancia csak az RROD-ra vonatkozik,
szóval a DVD-ROM hibákat a M$ sem fogja 3 évig kezelgetni,
de tény, hogy egy BD-ROM cseréje anyagilag húzós dolog.a szervizből visszatért gépről mesélhetnél, mit cseréltek rajta,
hangja változott-e, ilyesmikre lennék kíváncsi. -
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258 #5863 üzenetére
nekem állítva egyetlen lemezt karcolt meg egy év alatt,
azt a saját faszságomnak köszönhetem, mert javában pörgette a korongot,
én meg eközben el akartam fektetni a gépet. Tanulópénz, szokták mondani...
A lemezkarcolás egy adott meghajtó hibája volt, legalábbis a wikipedia szerint.
Djuree azóta írt egy olyan Arcade gépről is, ami karistolt,
azt nem tudom, milyen körülmények között... -
bwoay
nagyúr
válasz
spammer #5862 üzenetére
én hősiesen állva nyomtam, aztán beszart,
az újat már elfektetem, mert fosok.
azért az érdekelne, hogy állítva hol van több hőleadó felület
(maga a műanyag ház nemigen ad le hőt),
meg hol lesz több szellőzőlyuk,
mikor a talp teljes felületén jól érezhetően szívja be a levegőt.
ezt a légáramlatot csökkenti le az, ha az ember állítva használja,
fektetve meg max az oldalsó csíkokat fedi le valamennyire. -
F.B.I.
veterán
A leírtak egyértelműek: a hardver nem áll a helyzet magaslatán és egy darabig még nem is fog. Azonban mindent megtesznek ( 3 évig ), hogy a géped szervizelése megoldott legyen ha bármi crash bekövetkezne, ingyen.
Az egész meghibásodási mizériát megcáfolnám egy kis családi történettel: jelenleg 5 gép van a családban ( 2 unokatesó, nagybáty, öcsém, saját ), amikkel bármilyen hihetetlen, eddig nem sok probléma akadt. Konkrétan a legelső gépem, egy 2005.10.31-ei gyártású, ami 2006 februárjában lett vásárolva, 2 hete halt meg 3 leddel, amit pénteken visszahozott a futár.
A gép majdnem 23 hónapot!!! ment, HIBÁTLANUL napi 4-18óra játékkal. A másik 4 gép szinte egyszerre lett véve, mindegyik 2006.09 havi Samsung meghajtós, semmi probléma nincs velük, a mai napig hibátlanul működnek és nem csak 1x vannak bekapcsolva a héten ( megszálott játékosok vagyunk).
Lehet, hogy a mi esetünk különleges vagy egy teljesen jó szériát fogtunk ki de természetesen a használatára is odafigyelünk.Mindezek után kopp-kopp-kopp. A PS3 egy jól összerakott konzol de ha 1,5 év után lehal a Blue-Ray drive, kit hívhatsz szervíz ügyben és mennyiért csinálják?
Köszönöm a figyelmet!
Fektetve több a szellőző, mivel a gép komplett jobb oldalán jön be a levegő.
-
Skynet258
veterán
válasz
spammer #5862 üzenetére
Állítólag a meghajtó élettartama miatt, illetve hogy ne karcolja szét a lemezeket, azért érdemes fektetve tartani. Eszerint meg a melegedés miatt állítva kéne.
Szabadon eldönthető tehát, milyen hibát szeretnél kapni (karcolt lemez, rrod, kerregő meghajtó... van kínálat).Én fektetve használom, mert a lemez épsége (ha valóban igaz, hogy az állítva való használat miatt sérülhet) számít, viszont a box épségét őszintén szólva lexarom. Ha gond van, jön a futár, megy a futár, game pörög tovább. Legalább az MS supportja jó ebben az esetben.
Persze ha valakinél flash van...az szopacs. -
-
Peat;)
veterán
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23062
8-as vagy melyik hozzászlásban lefordították a cikket. Elég kemény, ezek után aki mostanában veszi a gépet és eldobja a garanciát...az egy bátor ember
-
qpakcovboy
őstag
Xbox 360 elit, pár hónapos garival és összes tartozékával (90) hozzá játékok:
GTA Trilógia (mind a három rész, díszdobozban) (7)
Half Life orange box (5 játék egyben) (9)
Crackdown (full magyar) (6)
Just Cause (4)
Forza 2 (bundle) (4)
Mivel nem játszok vele, ezért szeretném egyenlőreegyben eladni, a lemezek karcmentesek, gyári álapot. EGybe 110-ért odaadom. 70/385-4527 -
desolator
senior tag
válasz
JamesHolden #5856 üzenetére
nem emlékszem, mivel egyszer valahonnan rátaláltam aztán bedomtam kedvencek közé és nem nézegettem igazán soha, hogy mi az oldal címe...
-
Ebit
addikt
válasz
JamesHolden #5856 üzenetére
Mi van a gépeddel?
Meggyogyult?
-
desolator
senior tag
Újra telepítettem a gépem és sajnos elfelejtettem elmenteni a kedvenc oldalaim a böngészőmből, így elszállt az az oldal is ahonnan a 360-hoz töltöttem a játékaim biztonsági mentéseit
. Tudna esetleg valaki linket dobni, hogy honnan tudnám továbbra is beszerezni őket, mert most semmilyen hasonló oldalt nem találok. jöhet privibe..
-
Djuree
félisten
válasz
#20584850 #5851 üzenetére
én nem sajnálom egy percét sem. életem legboldogabb órái voltak azok amikor még kissrácként együtt toltuk a haverokkal a sok gémet. sosem felejtem el. meg az a sok éjszakai játék amikor a szülők már aludtak én meg felkeltem és sutyiban játszottam.
meghát együtt kell játszani a csajokkal.
nekem volt olyan barátnőm aki profi starcraftos volt. azzal aztán lehetett játszani, jól be is darált mindig
én csak olyan csajjal jövök össze aki szeret játszani. ez nálam alap. -
törölt tag
Abban a korban inkább fökell próbálni minél több csajt egyszere többet is
.
Persze a játék sem rossz időtöltés csak az ember ne legyen rabja.Én szeretek játszani de vissza gondolva sajnálom azt a sok időt amit rá pazaroltam. -
törölt tag
Milyen képet adna a konzol ha rá kötném 19" CRT monitorra?
-
Bagira01
veterán
Hogy elrepült az idő. Több mint egy hete van xbox360 premium-om és max 20 percet használtam
Mi lesz így
-
sakeee82
aktív tag
válasz
#20584850 #5833 üzenetére
A melegedési probléma majd csak a Xbox 720ban lesz megoldva!!!
Félre téve a tréfát, nem oldottak meg semmit, csak szerintük áttervezték a hűtést, és kemény 0,5 fokkal "hűvösebb" a box. Igaz ami igaz, haver 2007. eleji boxa nagyon durván forró 2 óra játék utén, az én arcadem sokkal kevésbé!
Ha akarsz live-olni hozzánenyúlj a géphez, ha nem akarsz iszkiri és hűtésmodot nekije illetve opcionálisan flash-t. Mindenki maga dönt!Én a flash+para mellett döntöttem, ha lesz cash lesz hűtés
-
törölt tag
Köszi az infót.X360 Pro gépeket lehet már kapni?Azt mondják ezeknél már meg oldották a melegedési problémát.
-
LaCeeN
tag
-
Ebit
addikt
X-media komment:" A számunkra elküldött gépek sorszámai le lettek nyomozva, azok közül egy sem refurbished gép. A nekem eljuttatot képekből kiderül, hogy sokan már egy-egy csomagolási hibát is úgy fogtak fel mintha használt gépet vettek volna. Atmatricazott dobozok, stb. Valamint azt is, hogy új matricát találtak 2006-os gyártásu gépen. Mondanom sem kell ezeknek millio oka lehet és az ilyen dolgok egyáltalán nem arra utalnak, hogy használt gépeket vettetek. Szóval tessék szépen megnyugodni "
úgy érzem megint egy újabb fordulóhoz érkeztünk a témában.
Természetesen gondolom nem itt van a történet vége.
-
Djuree
félisten
-
-
törölt tag
Üdv.Ha az x360 flashelt akkor ha beszarik mit lehet csilálni vele?Gondolom ha le szedik vissza róla akkor is ki lehet mutatni hogy fönt volt a flash igy ugrik a gari.Vagy nem?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
woodbear #5803 üzenetére
Ezt a fasságot honnan veszed? Nem a letoltes modja hatarozza meg hogy warez vagy nem warez, hanem hogy mit toltesz le.
Egyebkent magyarorszagi torvenyek szerint filmez/zenet (de csak ezeket) legalisan TOLTHETSZ LE a netrol (ezert van Artisjus matricas vam minden irhato median), viszont a feltoltes mar illegalis. Mivel a torrenttel szinte mindig felfele is toltesz, ezert azzal minden illegalis, FTP-vel film, zene az nem. (Artisjus meg BSA mindefele kodositessel probalja erzekeltetni hogy ez nem igy van, annak ellenere ezek a hatalyos jogszabalyok egyelore Magyarorszagon!) -
spammer
veterán
Headsetből / fejhallgatóból bármilyen ráköthető (szabványos) vagy csak speckó xbox kompatibilis cuccokat lehet hozzá használni? Sejtem hogy az utóbbi
Microsoft headset [link]
4 ezer, használ vki headsetet? -
medvegy
aktív tag
Valaki tud valamit arról, hogy a gari , hogy van az MS kormányoknál? Ezalatt azt értem, hogy olyan MS-nek betelefonálos, szériaszámalapján reggelős rencer van mint a boxoknál, vagy csak a bolti gari van, amit helyben a számlával tudok érvényesíteni???
-
spammer
veterán
Írtam nem is olyan rég 1 magyar xboxos torrent oldal címet, olvass vissza, ott van fent több demo is
szerk:
battagame.hu , ismeri valaki? Tapasztalat? Illetve tud valaki tuti jó megbízható konzolboltot, akinél jó áron van arcade + flash ? Ide értve, hogy megóvják a matricát és garit vállalnak a flashre. Priviben is jöhet! Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kés topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest