Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
feka007
veterán
[link] Na ez érdekes, most akarok venni X360-at, mert azt hittem megéri, erre már a következőnek a megjelenéséről szólnak a pletykák... Remélem nem kell kidobnom egy év múlva...
Úgy látszik a konzoloknak se fog már sokáig tartani az időállóságuk, MS is rámegy a bevételekre, lassan tényleg az egész játékipar csak a kaszálásról fog szólni... Remélem nem sok igazság van a hírben... tőlem csinálhatják az új gépet, de ne legyen már itt mindjárt... 
-
Prof01
veterán
Bill bácsi...lol...

-
feka007
veterán
Tegyétek be favoritnak, és akkor véletlenül se kell keresgélni.

-
medvegy
aktív tag
vazze, alig leltem meg a fórumot.... namind1
Proper: ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, meg mindenkinek aki refurbished boxot kapott új helyett...
-
woodbear
addikt
Akkor itt vér fog folyni, de nem az én vérem

-
bwoay
nagyúr
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Bizony, elköltöztetek, a helyetekre kerültetek. Welkám

Ezen felül jöhetnek az Xboxos beszámolók, írások és a mocskos PS3-as banda megyőzése írások formájában
-
Prof01
veterán
-
woodbear
addikt
Van konzol játékok menüpont

-
bwoay
nagyúr
akurva! elköltöztünk

-
Bagira01
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik xbox360 premium lehet 175w-s? Engem pontosan a halo3-l csomagolt érdekel

-
F.B.I.
veterán
Gratulálok minden új tagunknak!

-
feka007
veterán
Na a héten már én is X360 Premium tulajdonos leszek, ventimoddal, flashel együtt.

-
Kaoru
senior tag
Hi,
azt szeretném megkérdezni, hogy online játékoknál hogy van Xbox360-nál?
A játékon van termékkulcs, és azt kell regisztrálni, majd online felmenni, vagy maga a gép képvisel egy darab accountot, s ha van multiplayeres játékom, akkor használhatom?Mert most készülgetek xboxot venni, de ebayről venném hozzá a játékokat, de graw2-t csak használtan lehet venni.
-
bwoay
nagyúr
ki tudnám, ha legalább egy párszáz forintos
(felvett teljesítményt kijelző) fogyasztásmérőm lenne.
de nincs. mindig a Plus szórólapján látom, és állandóan lemaradok róla
tök igazad van, jó lenne tudni...
esetleg összehasonlítani egy overcoolos masináéval.
mégis vágom én ezt a warez lingót, maraggyatokmááááá
-
misirulez
senior tag
Nem. Te nem arra reagáltál, hanem (megint) leírtád, hogy neked ez is mennyire egyszerű. Merthogyte mekkora király vagy.
Nem. Nem a témába szóltam bele, hanem neked írtam, hogy észrevedd magad, de sajnos sikerültelenül.
Hogy jön ide egyáltalán az, hogy én ovódásnak érezném magamat?
-
Djuree
félisten
hála istennek van már jópár magyar feliratos játék, és egyre több lesz. remélem majd egyszer az rpg-k is elkezdenek magyarul szállingózni, mert őszintén szólva egy autós játékba pl. nem sok értelme van a magyar feliratnak. persze jobb a magyar ember kicsi szivének ha magyarul olvashat egy játékot

-
Djuree
félisten
válasz
misirulez
üzenetére
ember neked mibajod van?

csak valaki a szakdogáról írt én meg arra reagáltam. hát ha neked ebből az jön le, hogy istenítem magam, hát akkor valami nagyon értelmes ember lehetsz. gratulálok!
amúgy meg nem is neked írtam, mit szólsz bele abba amihez semmi közöd.
ha ovodásnak érzed magad akkor meg ez nem a te fórumod...
sajnos nagy az isten állatkertje, túl nagy... -
misirulez
senior tag
Mikor veszed el magad?
Csak azért kérdezem mert nyilván imádod magadat, ha ösztönös kényszered arra, hogy akármilyen témáról is legyen szó, neked bele kelljen szólnod, hogy te ígyí, meg te úgy.
Múltkor azt írtad le te mennyi idő alatt keresed meg egy plazma tv árát, mostmeg, hogy te agytröszt supermen vagy, és mindent ráér neked utolsó pillanatban is megcsinálni stb.Mondjuk konkrétan senkit nem érdekelsz, ettől függetlenül irogassál még nyugodtan magadról, csak gondoltam szólok hátha észreveszed magadat.
-
bwoay
nagyúr
én már megvettem ezt a charge & play kitet,
de gondolom azt olvastad is, mikor korábban woodbearrel konzultáltunk.
szerintem overcool helyett kiváló, azt leszámítva, hogy nem adott az az idő,
amennyi után kikapcsol, hanem értelemszerűen az akkuk töltöttségétől függ.
Nekem első körben szerintem vagy 5-6 órán át töltötte az akksikat
a gép kikapcsolt állapotában, most akkor gondolhatod, hogy nulláról
mennyi idő alatt rakná fullra, ha közben játszol is
ugyanis a Microsoft zseniálisan megoldotta a dolgot:
mikor az ember csatlakoztatja a P&Ch-t,
attól még a kontroller nem megy ám át vezetékesbe,
hanem ugyanúgy működik a rádióegység, és meríti az akksikat,
amik közben töltődnek is. Ebből már simán lehet tudni,
mennyire lesz hosszúéletű a dolog, szerintem kb 1/4-ed annyi ideig bírja,
mintha jó minőségű akkukat töltene az ember egy különálló hálózati töltőben
Szóval overcool helyett szerintem jó, de amúgy másra nem sokat ér -
misirulez
senior tag
-
lúzer
veterán
kerestem de nem találtam a topikban:
Magyarítást hogy lehet feltenni egy játékra, eredetire? -
sakeee82
aktív tag
A Pelican Vertical Stand cooler nem ér semmit, de legalább van, a nyko cooler tönkreteheti a gép tápellátását! - Ezt az x-medián olvastam, wadarr írta!
-
Ebit
addikt
Bár az gyanús, hogy a ventiknek miért,
elvégre belül szvsz nemigen melegszik semmi a töltés közben.Az USB-k kikapcs után is kap feszt, a legtöbb számtech eszköznél.
Látom, benned is hasonló kérdések, kételyek merülnek fel.
Talán ugyanazt a szlenget beszéljük.
5033 Prof01
A gép élettartalmát meglehetne növelni, ha az alaplap, és többi rész nem kap áramot.
-
bwoay
nagyúr
ez tiszta sor, csak én itt ragadtam le:
"azt érdemes lenne tisztázni, hogy csak a ventik és az csatolók, kapnak csak áramot, mert ha igen a gari szempontjából údvős megoldás lenne."
miért, ha más is kap áramot ezeken kívül, annak mi jelentősége?woodbear:
ahha
hogy áll a project? -
bwoay
nagyúr
haggyámá
most vagy valami warez lingot beszéltek, amit én nem vágok,
vagy simán csak tök hüje vagyok...
de sehogy nem akar összeállni,
mi köze van a garanciához ennek a gyári tartozéknak,
ami használható overcool helyett.
Amúgy szerintem kizárólag a portnak meg a ventilátoroknak ad kraftot.
Bár az gyanús, hogy a ventiknek miért,
elvégre belül szvsz nemigen melegszik semmi a töltés közben. -
-
lúzer
veterán
én nem értem ezt a saturn dolgot
mindenki írja hogy milyen olcsó az xbox, de a honlap szerint sony márkakereskedés, no xbox
-
Leonyid84
tag
2007. októberi gyártású box az már az új hűtésú szerintetek?
-
medvegy
aktív tag
Én annyit csinálnék a helyedben mielött megindulnék Pestre, hogy bemennék a plazába az ottani 576 shop-ba, ott valszeg egy nagymértékben konzolbuzi tag lesz az eladó, ott nyilván nem flesselnek, de kérdezz rá hátha van valami ismerőse aki foglalkozik ilyennel... egy próbát megér.
Régen a Csillagtérnél laktam, úgy emléxem, h a 9-es busz megállójánál van egy konzolbolt, na még azt megnézném, ha még működnek biztos megmondják ki tud a közelben flesselni... -
bwoay
nagyúr
hú, ezt annyira szeretném érteni, de nem megy!
pontosan mit is kellene tisztázni?Prof:
jók az áraik, nagyon is. de csak ezek az akciósak, mert amúgy horror.
Meg érdekes dolgokat látok. Mi a különbség a wireless networking adapter
meg a wLan kártya között? És a vertical stand mire jó?
-
Djuree
félisten
komponens kábelt tud valaki olcsón?
utángyártott is jó. -
Leonyid84
tag
Akkor sztetek inkább a hdmi-set vegyem, az a biztos, és még a kép is szebb lesz vmivel?
-
woodbear
addikt
én is flashelni akarok, de már elhatároztam, h itthon, csak a rohadt sata portot nem tom....nem tudjátok véletlen, h everest kiírja-e valahol? mert a dosflash nem akarja a jót...köszi
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy látszik a konzoloknak se fog már sokáig tartani az időállóságuk, MS is rámegy a bevételekre, lassan tényleg az egész játékipar csak a kaszálásról fog szólni... Remélem nem sok igazság van a hírben... tőlem csinálhatják az új gépet, de ne legyen már itt mindjárt... 
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fánni!

Gyúrni, nem Gyuri!

Teljesen más portot mutatott mint ahova dugva volt a drive! Sztem, erre a legegyszerűbb progi a dosflash,főleg ha van Via-s sata vezérlő