Aktív témák
-
Ticsike
tag
Srácok megvan az ASSASSIN'S CREED, nagyon jó játék, bár sokszor zavaros, hogy mit is kell csinálni, meg fura volt az is, hogy az egyes pálya szeletek között bármikor közlekedhetek, tehát ha új helyszínre kerülök akkor vissza tudok menni az elöző helyszínre is. Nem ezzel kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy a játékok mentéseihez nem lehet hozzányúlni valahol, mert én úgy képzeltem el mint pcnél, hogy akkor mentek amikor akarok, és azt töltöm be amelyiket akarom. De gondolom akkor boxnál ez nem így van. Még a játék elején tartok, de valamiért a katonák nagyon haragszanak rám, és amikor loval kellett egy távoli faluba elmenni, állandóan megtámadtad, mindig piros lett az a felső valamilyen jelző, és így pl. nem tudtam megállni, hogy felmásszak az épület tetjére, meg hasonlók.
Minden szépet és jót!
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest