Hirdetés
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
desolator
üzenetére
igen sajna erre én is rádöbbentem, DE(!!!)
Most nézegettem, hogy a ruterem és az xbox közötti távolságot áthidalhatom egy Access Point-al mondjuk egy ilyesmivel, vagy hasonlóval. Használtam már ki lehet hozni 8-10-ből. és ezt kötném rá a boxra egy UTP kábellel.
Szerintetek kivitelezhető?
Itt van róla szó csak nem magyarul, meg nem is 360-hoz.
-
desolator
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Persze fel tudsz vele menni ha wifi-s a routered, csak az a gond ezzel az adapterral hogy iszonyat drága. Azt hiszem újjonan olyan 17-18 rongy. Szóval mindenképp a vezetékes megoldás az előnyösebb.
-
qpakcovboy
őstag
Ha minden igaz akkor ilyen kell nekem

Nem tudom UTP-vel összekötni a boxot meg a routert, ezzel fel tudok menni livra?
-
qpakcovboy
őstag
Tudnátok ajánlani ocsó pénzért wifi-t a boxhoz? Az se baj ha használt, csak működjön.
-
proper
őstag
valaki használ ilyen routert xbox live-hoz?
TP-Link TL-R460 vagy TL-R860
jó volna tudni megy e vele
-
bwoay
nagyúr
válasz
n0_gAboR
üzenetére
dehogy van ez rendjén. nekem soha (!) nem fagyott a box,
csak most, hogy már meg is adta magát.
a lejátszóm meg (iAudio U3) még beta firmware-rel is stabilan működött,
a hozzávaló fw frissítések nem is annyira a bugok javítására,
mint a feature-ök fejlesztésére irányulnak hál' Istennek. -
-
Max_Power
tag
Végülis én is egy Arcade mellett döntöttem
VGA kábelt hol lehet most a legolcsóbban venni Bp-en? -
n0_gAboR
őstag
válasz
desolator
üzenetére
Az en ipod nanom is kb hetente kifagy...igy van ez rendjen, minel bonyolultabb a szoftver (es ha versenyre kell oket kiadni) bizony maradnak benne hibak, foleg ezek DVD-n jonnek ki igy a patchek sem megoldottak...szoval ez nem hiszem hogy az XBOX hibaja (mellesleg a PS2 is kifagyott neha)
-
gardener
senior tag
Havert elkezdtem rábeszélni egy xbox360ra.
A legolcsóbb változatohoz használtan, falshelve, hűtésmodolva, mennyiért lehet hozzájutni?
Létezik hogy 50K alatt ki lehet fogni? -
F.B.I.
veterán
Nem látta a gép. A kifagyások általában dashboard hibák. Ha játék közben behívod ki szokott fagyni. Ilyenkor vagy vársz ( van úgy, hogy 2-3 percet ) de ha türelmetlen vagy csak az újraindítás segít. Olyat még nem ismerek, akinek ne lett volna kifagyás. A 3 led az más tészta, keménytészta.

-
M@trixfan
addikt
Köszönöm az infót! Már nagyon viszket a tenyerem és egyre jobban az Xbox 360 felé húzok. PS3 majd 2008-ban lesz igazán jó.
-
desolator
senior tag
Nekem Arcade-om van, kb 2 hetes de sajnos már ezzel is előfordult, hogy kifagyott, szóval azért ez sem hiba mentes. Az viszont tényleg igaz, hogy szinte hűvös levegőt fúj ki magából...
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszönöm, nem kérek részvétnyilvánítást
semmi okom a panaszra, van itt épp elég konzol,
lesz mivel kihúznom addig, amíg megoldódik a dolog.
de már most megmondom: bármekkora suttyó is a M$,
nekem annyira tetszik ez a konzol a hibái ellenére,
hogy ha valami előre nem látható okból kifolyólag elbuknám ezt a gépet,
azonnal vennék egy Elite-et.én is remélem, hogy a tieddel nem lesz gond,
nekem 2006 szeptemberi gépem van, lényegében első szériás.
amúgy jól néz ki, ahogy pirosan villog
tegnap az első RRoD-t követő kihülés után
még nyüstöltük vagy egy órán át a PGR4 demo-t,
ma már nemigen indul -
F.B.I.
veterán
Az új ARCADE hibátlan széria. Tegnap már a 3-at szedtem szét. Nekem is van itthon egy, aminek leszedtem a hűtőbordáit és újrapasztáztam. Nagyon halk az olvasó és egyáltalán nem melegszik úgy, mint a régebbi prémiumom ( ami szintén itthon üzemel ). Szerintem egy jobb konstrukció. Később még jobb lesz de ezt már megéri megvenni.

-
bwoay
nagyúr
válasz
n0_gAboR
üzenetére
nem volt itt flash, kérem, semmiféle! legális vagyok, mint a ganja
még nem próbáltam semmit, tegnap történt,
és csak egy rövid ideig adta be az RRoD achievementet, azóta megy,
de legalább rendszeresen fagy.
egyelőre nem tudom, mit csináljak, megpróbáljam kinyírni teljesen,
vagy küldjem el már most...itt a szomszédban meg vígan zakatol a flashelt példány,
többet is hajtják, mint én, egyelőre semmi baja.
persze inkább az szarjon be, ami garis
-
n0_gAboR
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Es a regebbi szeriaknal mennyire volt gyakori a 3 ledes hiba?
-
Sefter
veterán
intéztem ey premiumot CoD4-el...azt mondták szerencsém van, hogy nem az 50k-s arcade-ból vettem, mert sok volt belöle hibás....
a dobozán 203W-volt fogyasztási értéknek (tehát a régebbi modell) kibontva viszont a 175W-os új volt
(gondolom a nagyker automatikusan rányomta a régebbi matricát
)
ha dvd-ről játszok, hogy tudok kilépni dashboard-ba? (a demókban volt quit gomb...) -
sakeee82
aktív tag
Komoly, hogy az Arcade X360-ak nem hallnak be? Mi a különbség a prémiumhoz képest?
-
Prof01
veterán
Már elegem van a várakozásból.
Szerintetek megér 78k-t egy zsír új HDMI kimenetes Premium?
Multiformatnál van.
4ezerrel drágább a régebbi szériás Premiumtól, ami az MM-ben van. Igaz ehhez nincs játék.
-
qpakcovboy
őstag
COD4-el nyomja valaki? Lenne két kérdésem:
LEhet e állítani menet közben (már megcsináltam pár küldetést) a nehézségi fokozatot, úgy hogy ne keljen előlről kezdeni?
Lehat e és ha igen akkor melyik gombbal olyat csinálni, hogy fordulók, illetve a sarok mögül kinézek amikor megnyomom a gombo?. Ha elengedem akkor meg vissza. Létezik benne ilyen?
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha 3 LED-es lesz, akkor áramot még kap a meghajtó

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Üdv!
1.: Valaki kimérte az egyik oldalon, hosszú használat alatt kb. 0.5 fokkal volt alacsonyabb a hőmérséklete a rendszernek.
2.: mivel új széria, ezért nem tudjuk még, de valószínűleg nem javul a helyzet, mivel a GPU változatlan maradt, igaz, a heatpipe-os hűtés talán hatékonyabb lehet, ha kikapcsolod a rendszert, mikor meleg és nem hűtöd vissza.
3.: Vissza lehet flesselni az eredeti romot, de nem nézik. Fless közben az áramot a drive a boxtól kapja, szóval, ha 3 ledes lesz, szerintem nem tudod visszaflesselni, de úgyis csak a matricát nézik. Újabban nagy matrica kerül fel, amit állítólag lehetetlen leszedni, én azért egy kis sebbenzinnel megtámadnám, szerintem lejönne. Amúgy első javításnál nem nézik a matricát, csak ha utána lesz gáz, akkor feljegyzik, hogy sérült volt és buktad a garit. De F.B.I. kollégának küldték már vissza a gépét Csehországból javítás után és olyan matricát tettek rá, ami több helyen sérült volt. Szóval szvsz szarnak rá, inkább a flesselést nézik online. Ha kiszúrnak, buktad a garit.
4.: elvileg majd az újabb játékok dvd-jéről lehet frissíteni a dashboardot, legalábbis az xbox.com-on ezt írták.
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok! XBOX360 Arcade vasarlas elott allok, csak a Flashes gepet engedhetem meg magamnak, ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem:
1) Tenyleg kevesbe melegednek ezek a gepek, hatekonyabb az uj hutorendszer?
2) Uj szerianal mennyire gyakori a 3 piros ledes hiba?
3) Meg lehet e oldani valahogy hogy flashelés ne okozzon garivesztést? Vissza lehet e flashelni az eredeti rom-ot? (hogyha a zaro matricat sikerul ugyesen eltavolitani, es kesobb visszaragasztani)
4) Lehet e offline frissiteni a Dashboard-ot (Flashes gephez kellene ugye) ?
-
Dread
tag
sziasztok!
ha az első bannolási hullám óta nem mentem fel akkor lehet megusztam? vagy ha felmegyek akkor utolag leszek bannolva? valaki tud biztosat mondani vagy proba cseresznye?
-
Ebit
addikt
Livezoknak:[link]
-
desolator
senior tag
válasz
desolator
üzenetére
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezt a nagy különbséget szerintem csak olyan esetben látszik mint pl az enyém is, hogy lcd tv-re van kötve a box is meg a dvd lejátszó is, és ugye a box komponens kábellal van rákötve, a lejátszó meg csak egy sima gagyi AV kábellal. Szóval lehet egy sima crt tévén annyira nem jön át a különbség.
-
desolator
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Tényleg jobb

Nem tudom milyen felbontású de az olcsó asztali lejátszónál látványosan élesebb képet ad. Simán megy pendriveról, csak a media fülnél ki kell választani hogy arról akarod nézni. A frissítést meg felajánlotta egyből hozzá, és le is húzta, kb 2.5 mega volt az egész. -
(Kolombusz)
veterán
A régi Xbox játékokhoz meg emulátor kell, amit majd leszed, ha be lesz állítva a Live.
-
Aetcs
csendes tag
Meg még az XBOX (nem 360-as) játékokat se viszi, pontosabban beolvassa, de a játék mégse indul el.
-
Aetcs
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni olyan témában, hogy mit kell beállitani az xbox 360 premium-omon, hogy csatlakozzon a XBOXLIVE-ra? Hiába dugom rá a netkábelt, valami beállitás lehet rajta gatya.
HELP! PLS -
G.L.
csendes tag
Hali! Valaki segitsen! Nem tudok fölmenni xbox live-ra. Chellos netem van. Állandóan azt irja ki hogy probléma van az MTU-val! pls HELP

-
kem
addikt
nem, nincs baja a cuccnak, csak nem fejtettem ki mindent

Nem az elsö boxolásom, és megvan hozzá a "speckó" PCI-os Sata kártya is amivel mindenkinek ment, csak evvel a meghajtóval nem találkoztam eddig.
Ha visszadugom a vezérlést a boxra, akkor megy szépen,
csak ha a via-s vezérlőre van kötve, akkor köpi ki azonnal a lemezeket.
az eredeti firmware van még rajta
A környékemen nincs senki akitől segítséget tudnék kérni, olyan chipet meg elég nehéz szerezni, és beforrasztani.
-
desolator
senior tag
Megy faszán a divx lejátszás csak a feliratot nem látja valamiért.
-
desolator
senior tag
Na most mi van ezzel a dashboard updattel? Most mentem fel live-ra de még semmi..
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ma el akartam rontani egy boxot, de nem sikerült.
Valaki tudja, hogy a hitachi 0079FL-t hogyan lehetne megcsinálni?
Sajnos maximus 4.0 azt írja, hogy tegyek be egy filmet vagy gamet, és 20mp mulva kattintsak a valamire. De a drive felpörgeti a lemezt, és aztán azonnal kidobja.
-
-
misirulez
senior tag
Jó, hogy nem kéri, hogy szánjuk meg a családját egy 7-es bmw-el, lehetőleg bőrülésessel

-
proper
őstag
megvan a vga kábelem, nemsokára proba
21-es crt-nmit kell állitani hogy szép legyen?
-
Prof01
veterán
Erről mi a véleményetek? Szerintetek megér ennyit?
[link] Még nem írt vissza a gyerek, hogy HDMI-s-e. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Dashboard update és a banolási hullám vége.
-
gardener
senior tag
Létezik már valami szimulátor xbox360ra? (tank,repülő)
-
F.B.I.
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Kiváncsi leszek mennyibe lesz dec. 4-e után és egyáltalán lesz-e belőle?

-
qpakcovboy
őstag
11-ért van COD 4. Hallo 3-at is beszámítják 2000-ért

-
Djuree
félisten
eladó
halo3 8k
bioshock 8k
mindkettő tökéletes állapotban van -
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!

Érdekelne, hogy controller aksit lehet-e PC-vel vagy 220-as USB töltővel tölteni. Előre is köszönöm.

Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintetek megér 78k-t egy zsír új HDMI kimenetes Premium?
Multiformatnál van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)