Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Ticsike #22702 üzenetére
Igazából ilyenre fájna a fogam de csak PS3 verziósat találtam. Létezik belőle boxos is?
Esetleg tudnál egy linket adni?tiv83us: Szerintem az összes része jól sikerült ezért nagy FAN vagyok
GyuZa:_ak_: Én a PC-s verziót is be szeretném szerválni eredetiben ha majd lesz egy jobb VGA kártyám. Mert a mostanival szerintem nem menne valami tökéletesen. ( Ati Sapphire X1950 Pro 512 PCIE, de a vas mögötte megvan és az jó)
-
p_milan
aktív tag
válasz
Ticsike #22633 üzenetére
Hello!
Nálunkt tegnap ugyan ez volt egy másik játékkal. Fogta kikapcsolt a kontroller. Aztán visszakapcsoltuk ment egy fél percig, majd megint ki. Máshol ez nem jött elő. Gyorsan elszaladtunk a kútra, vettünk elemet, és ment is normálisan. Próbáld ki, hátha csak az elemmel lesz gond.
-
XuChi
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike #16889 üzenetére
meglehet, hogy a box produkálja, de akkor ez egyedi hiba.
ráadásul ilyesmit okozhat rosszul árnyékolt kábel,
földhurok, akármi, úgyhogy én elkezdeném átdugdosni a tápkábeleket
más aljzatba, aztán kábelt, végül forrást cserélnék...
gyakorlatilag próbálkoznék mindennelGrincs:
régóta pletykálják, én sokáig hittem benne,
de most már inkább csak külső meghajtóként tudom elképzelni.
Nagyon bejött a Microsoftnak az árcsökkentés,
nagy szerepet játszik abban, hogy Japánban második hete
a PS3 előtt végzett az eladásokban.
Ha beraknának egy BD meghajtót, akkor hirtelen nagyot ugrana az ár
(mert kétlem, hogy az MS benyelné a többletköltségeket),
és biztos sokan lennének, akik az új drive miatt
szívesen áldoznának többet a gépre, de összességében
szerintem drámai mértékben esne vissza a forgalom.
Úgyhogy én már inkább csak külső, opcionális kiegészítőként tudom elképzelni,
mint amilyen a HD-DVD meghajtó volt.
Ráadásul játékoknál még mindig nem érezni a BD felsőbbrendűségét,
amit a Sony Blu-Rayre nyom, azt a MS kihozza DVD-9-en azonos minőségben,
szóval én nagyon úgy látom, hogy ők szeretnék kihúzni ezt a generációt
a duplarétegű DVD-vel.
Még annyit, hogy ugye most jön a komoly dashboard update novemberben,
és azáltal, hogy a játékokat fel lehet majd másolni a HDD-re,
játékos szempontból talán nem is lesz majd akkora jelentősége a későbbiekben,
hogy hány lemezre fér rá egy adott cím. Én legalábbis szeretném azt hinni,
hogy meglépik a következőt: egy 4 DVD-s Lost Odysseyt felmásolva
a játék során már csak az első lemezt kéri a gép.
(Ez nagy mozgásteret nem hagyna a wareznak,
hiszen nemigen lehet beszerezni az első lemezt külön, egymagában.) -
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike #16886 üzenetére
azért szerintem előbb szerezd be és játszd végig az első részt
a másik dolog meg valami interferenciának tűnik,
talán a kábel összeszed valami kóbor jelet, vagy mittomén.
gondolod, hogy a box a gyenge grafikai képességei miatt
képtelen megbírkózni egy DVD-vel? Nomeg hogy ez egy,
a képernyőn végigfutó csík formájában jelentkezik? -
Whiqva
csendes tag
válasz
Ticsike #16886 üzenetére
Fable szerintem kötelező játék, legalábbis számomra. Az első rész máig kedvenceim közt van, már végig vittem egy párszor. A hangulat és a játékmenet is nagyon jó, egyetlen negatívuma számomra a rövidsége volt. Tehát nyugodtan rendeld elő a 2. részt, rosszat biztos nem fogsz a kezedhez kapni.
-
zsocy
őstag
válasz
Ticsike #15648 üzenetére
Szia,
Az nem hiba, hanem a megjelenítő tulajdonsága. A PC-n VSYNC volt a neve, amikor a monitort ugyanannyi Hz-en járatta mint a framerate (azaz az FPS-t maximalizálta), akkor nem volt ilyen probléma.
Boxon nem tudom mit lehetne kezdeni vele, nekem pl LCD tv-n nem csinálja észrevehetően.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike #15453 üzenetére
azért az nem úgy megy, hogy a Google-nál gondolnak egyet
Én ebben egész mást hibáztatok. Fizetek a játékért,
ők meg telebasszák hirdetésekkel, hogy abból is follyon be pénz,
nekem ez rendkívül visszatetsző.
Majd ha eldönthetem, hogy teljes áron veszem-e meg
a hirdetésmentes verziót, vagy fillérekért a reklámtartalmút,
akkor megnyugszom. Egyébként azt olvastam korábban,
hogy ezt a Sony szorgalmazza nagyon, de gondolom
idővel minden platformra jellemző lesz,
hiszen ki ne akarna még több pénzt bezsebelni... -
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike #11810 üzenetére
van értelme: elbaszol vele 5-10 percet alkalmanként, semmit nem garantál,
aztán ha emiatt tovább él a boxod, akkor senki nem fogja megköszönni.
viszont ha van is élettartam növelő hatása,
akkor az meg arra jó, hogy kihúzd vele addig, amíg lejár a garancia,
és javíttathasd pézé'azt meg nem tudni előre, hogy cserélik vagy javítják.
-
dewfah
tag
válasz
Ticsike #10305 üzenetére
"Ez a Bioshock is egy fantasztikus játék, alig tudtam vele játszani háromnegyed órát, mert olyan feelingje van, hogy már szinte megijedek mikor honnan fog előugrani valaki"
nagyon jó kis játék, én pont ma fejeztem be! ha teheted csak este és csont sötétben játsz vele, akkor nagyon megcsinál!
mondjuk néha már nekem is sok volt, és akkor kis pihenőt tartottam, rohadtul nyomasztó játék, de hát ezt szeretjük benne!
Most végre jöhet a GTA4!
jejejejee!
-
late
tag
válasz
Ticsike #10102 üzenetére
Pedig muszály lesz nekik a használtat jóval a bolti ár alatt adni . Nekem max 8-10 ezret ér meg a game. Én úgy tapasztaltam, hogy a megjelenést követő 1-2 hét után már adják el az emberek a gamékat, amint kivégzik őket.
Azért remélem még, h nem lesz túl magas a használt ára, mert rengetegen veszik meg és rengetegen is szeretnének majd megválni tőle miután kijátszották magukat. -
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9775 üzenetére
Próbáld ki ezzel: Zalman 5.1 Headset
-
Vekiboy
tag
válasz
Ticsike #9760 üzenetére
Várom persze mint a megváltót. Most úgy alakult, hogy elegem van a pc-re költésből... Vettem jó vga-t 4 hónapja most már van ami akad rajta.... Így most lesz a psp és pc mellé egy box. Remélem jó lesz. Nem akarom flasheltetni. Az első játék pedig a pgr 3 mert viszonylag jó áron volt mediaban.( 4990) Forza 2-t akartam de sehol nem találtam jó áron.
Az X230-at csak ajánlani tudom én is nagyon frankó cuccos az árához képest pedig még inkább az!
-
late
tag
válasz
Ticsike #9761 üzenetére
A füles az ideális választás a Te esetedben, mert a szoba mérete nem a legalkalmasabb egy komolyabb hangcucc telepítésére, de ideális választás lehet egy 2.1-es hangrendszer is, amely komolyat tud ütni, egy ekkora szobába. Ajánlani tudom a logitech x-230 seriát, hozzáférhető ár, szoba méretének bőven elegendő hangteljesítmény.
-
Vekiboy
tag
válasz
Ticsike #9754 üzenetére
Hali. A kábelt még nem volt szerencsém kipróbálni (csak pénteken veszem meg az x-et, de az 576 shopban ajánlotta a srác mert ő is pont ugyanilyet vett, én neki is működik frankón. Egyébként speedlink "márkájú" a psp-mhez is van ilyen márkájú cuccom, azzal semmi baj nem volt (autós töltő és adatkábel) Nekem a logitech x230-hoz adtak gyárilag egy kis kábelt aminek az egyik fele 3,5-es jack aljzat a másik felén meg van a két db rca bemenet. Szerintem ilyen kábelt/átalakítót is kapsz külön. Mediaba bemész és megkéred valamelyik csókát, hogy adjon olyan kábelt aminek az egyik végén van 3,5-es jack bemenet/aljzat (ahogy jobban tetszik) a másik vége pedig stereo rca-ban (szintén aljzatok) végződik. Megveszed a vga kábelt, aminek van két rca dugója, egy vga csatija meg egy x-hez való dugója. Az rca dugókat rádugod a kis kábel átalakítódra, a jackes felébe bedugod a fülest/hangszórót a többi meg adja magát.
Remélem nem zavartalak még jobban össze.Üdv
-
Ticsike
tag
válasz
Ticsike #9755 üzenetére
De tök hülyeség az egész mivel, úgyis fejhallgatón keresztül játszom, akkor meg minek 2.1?
tiszta hülye vagyok. Mert tudjátok este, barátném alszik, nem akarom felkellteni, napközbe meg úgyse vagyok otthon, úgyhogy sikerült újabb hülye ötletet kitalálnom amivel csak szórtam volna a pénzt megint. Igán veszek vga kábelt, mert most jelenleg compositon van, gondolom annál szebb lesz valamennyivel. Ugye a vga szállítja a hangot?
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9692 üzenetére
Game.co.uk -ről rendeltem elő én is, 13k volt postával együtt. Használtan meg nem hiszem, hogy egyhamar lesz ez a játék.
-
spammer
veterán
válasz
Ticsike #9348 üzenetére
Én meg Vegas 2-vel szívok, pedig csak normal fokozat. De egyedül vagyok most társak nélkül, és vannak vagy 30-an ellenem.. Volt egy rész amit kb 15x - ha nem többször - újra is kezdtem, mert egyszerűen mindig leszedtek valahonnan.. Elég kemény egyedül végigkommandózni, miközben minden irányból lőnek
-
spammer
veterán
válasz
Ticsike #9153 üzenetére
Ha szereted az autós játékokat, akkor Forza 2 ! Sok verseny, nagyon hosszú és egyre nehezebb karriermód, sok verseny, több mint 300 kocsi. Lehet benne festeni, tuningolni, szöszmötölni, pepecselni.
Ha könnyed autózásra vágysz, akkor PGR 4.
Ha szereted az FPS-eket is és liveozol is, akkor COD4. (Multi miatt, single is nagyon jó, de rövid.)
Ha hangulatos hentelés, akkor Devil May Cry 4, ez közepesen hosszú, néhol nehéz, de nekem nagyon bejött.
Mivel tetszett a GOW, ajánlanám még az Army of Two-t, de nem ajánlom, mert nagyon de nagyon rövid. Kb 7-8 óra szerintem, max 10.
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9035 üzenetére
Én szerelmes még nem voltam játékba.
Igen csak dombornyomott kártyával tudsz fizetni neten, vagy igényelsz Internet kártyát valami banktól.
Ismerem én is a címet Adam akármi a neve.
Hát jah, kicsit drágák az eredeti játékok, de belefér bőven a keretbe havi 2 db eredeti játék, és ennyivel támogatjuk, hogy legyen MO. is Live!... -
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9021 üzenetére
2 napja rendeltem a game.co.uk -ről a Prey címü játékot, ami használt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotú, mert ha nem agyon karcolt, akkor késöbb még rendelni fogok használt cuccokat.
Jah, meg most fizukor rendelek (2-3nap) egy GTA IV -et és egy Rainbow Six vegas 2 -őt.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ticsike #9021 üzenetére
Ott is vannak olyan cuccok, amiket nem szállítanak ide (meg még pár unios országba), de ez csak akkor van, amikor itt később jelenik meg az adott játék.Így mesterségesen fenntartják azt, hogy ne legyen idő előtt olyan országban a játék, ahol még meg sem jelent.
De az adott cucc alatt írják is, ha nem tudják ide küldeni.adam062 pedig egy másik fórumon megbízható embernek számít emlékeim szerint.
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #8899 üzenetére
www.game.co.uk Itt most 39.99 font a játék, és ha előrendeled akkor kapsz ajándékba 500 Microsoft pontot is.
A fizetési/postázási lehetőségeknél kiválasztod az "(EU) Royal Mail - Eurpoe - 3 to 5 business days" lehetőséget ami hozzá is csap a termék árához 3 fontot. Igy megkapod a játékot 43 fontért ami mai valuta szerint ennyi. 43.00 GBP=13,949.66 HUF
Ezen az oldalon meg tudod nézni az aktuális valuta értékeket.Jah, és szállítanak Magyarországra...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike #7567 üzenetére
ezt írtam.
tényleg az jön le belőle, hogy szeretnénk, ha elmesélnéd?
de a félreértések elkerülése végett legközelebb azt fogom írni,
hogy fogd már be.
nem mondjuk el egy könyvről, hogy ki fog meghalni benne először,
nem meséljük el egy katasztófafilmről, hogy kik lesznek a túlélők,
és ugyanígy nem spoilerezünk játékokat sem.
vagy legalább szólunk előtte. -
Skynet258
veterán
válasz
Ticsike #7567 üzenetére
A világ nem dőlt össze, de tényleg nem szereti senki, ha spoiler-be fut... Tudod, sokan úgy játszunk, hogy értjük a történetet, és szeretünk is odafigyelni rá. Magyarul ha valaminek elmondod a végét, lelövöd a poént. Aki nem beszél mondjuk angolul, és csak nyomja mint az őrült (történetből semmit sem értve), annak nem számít annyira. A többség nem ilyen
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike #7397 üzenetére
én 3 ellenfelet öltem meg eddig, de tényleg kezd uncsi lenni. eddig csináltam a polgárok megmentéseit is de már nem csinálom mert rohadt uncsi. körbeállnak 10-en és szinte meg sem tudnak sebezni. ezt úgy kellett volna hogy rá legyél kényszerítve a lopakodásra, mert így túl könnyű. bemegyek a főbejáraton és kinyírom aki szembejön gond nélkül. már 3 katona ellen sem szabadna hogy esélyem legyen....
a felfelé mászkálás az nagyon jó benne, a tornyokra mindig felmászok és ugrálok lefelé -
spammer
veterán
válasz
Ticsike #7385 üzenetére
gametrailers.com , itt nézz review videókat, segít választani
itt pedig tudsz venni/cserélgetni eredeti játékokat http://jatekaim.hu
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Ticsike #4129 üzenetére
Néhány játékban ott emnetesz ahol akarsz (Pl. Mass Effect), de a többség checkpointos rendszert használ. Engem nem zavar egyáltalán.
Az Assassins Creedben a katonák nem haragszanak rád, hanem felismernek. Mikor meghallod a pittyegést, meg hogy pirosan pulzán a jobb felső sarokban a háromszög, akkor lassits le és az A-t lenyomva tartva lassan menj tovább. Akkor nem ismernek fel. Viszont ahhoz, hogy jól ismerd a térképet, muszáj lesz néha kivégezni az őrséget, hogy felmászhass az épület tetejére.
A városok bejáratánál pedig vagy felmászol valahol oldalt és az őrök feje felett lévő gerendákon beugrálsz, vagy megölöd őket. Eleinte inkább érdemes ugrálni, nekem már majdnem teljesen szinkronizálva van a DNS csíkom, nyugodtan belemegyek egy nagyobb harcba is, azt a 4-5 őrt nem kihívás megölni...
-
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike #3546 üzenetére
A pgr4 meg a forza2 kötelező vétel, a single hosszú hetekig-hónapokig le fog kötni mind a kettőben, utána meg ott a multi. A pgr4-et sokon toljuk live-on magyarok. Ha meg kötetlen autókázásra vágysz, akkor ott a tdu. A pro street esetleg ezek után jöhet csak sztem számításba. Még esetleg a flatout uc is megemlítendő, kúrvajó multiban...
( A forza2-m éppen ma jött meg , 5k-ért szereztem bontatlanul, fóliásan...
)
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike #3548 üzenetére
x-re mindegyik autós játék kötött pályás. a pgr4 is az nfs is meg a forza2 is.
de baszott jó játék és megunhatatlan a forza2.
mindenkinek kötelező vétel.a halo3-ban a single rész csak a gyakorlás a multira. a single rész csak egy tutorial és annak is szánták. ahogy a cod4-ben is a multi a lényeg.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest