Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #2047 üzenetére
A 19"-es wide bőven elég, mivel az 1440-et 1368-ként tudod beállítani és tökéletes képet kapsz. A 22"-es lcd-t nem ajánlom X-hez, mert az 1650-es felbontás pont az 1368 és az 1920 között van és nincs olyan éles kép közelről. A CoD2 játék megy 4:3-ban, hibátlanul.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #2038 üzenetére
üdv, ez még mindig a 80k-s elit? Hogy műxik a dolog pontosan, bementél kifizetted előre a 80k-t, kaptál róla számlát meg két gémet, ha itt a cucc már csak át kell venni? Mit tudsz róla meddig tart még az akció? Ennyiért engem is érdekelne...
A monitor esetében ennyiért sztem ruházz be egy 22"-esbe. Én is azon tolom, egyáltalán nem homályos meg pixeles a kép. Ha a kissebbet vennéd elöbb utóbb megbánnád sztem. A legjobb egy 24"-es lenne, azon fullhd-ben tolhatnád, azok 100k körül indulnak. A 2 és az 5 ms közt különbséget nem látsz, arra figyelj hogy a kiválasztott monitor kontrasztaránya minél nagyobb legyen, lehetőleg 1000:1 fölött. Pontos modellt nem ajánlok, mert marhasok esélyes van. Itt egy direkt tft-kel foglalkozó fórum, itt utánanézhetsz : [link]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #2050 üzenetére
Nekem most egy 22"-es Hanns-G-ém van itthon HDMI csatis de nincs olyan szép képe, mint a 19"-es ACER-nek volt. Mivel a 22"-es képfelbontása pont az X menüjében választható 2 legjobb felbontás között van, ezért közelről nézve kicsit recés mindennek a széle. Egy 22"-es ACERen is próbáltuk ott is ugyanez a hiba. Ráadásul a 22"-esek TN film panelesek, ezért nincs olyan jó képük X-el, mint a 19"-nek. Ha 2 méternél közelebb ülsz elég egy 19"-es is ha messzebb, akkor pedig spórolj össze egy min. 26"-os LCD TV-re (a 15 éves konzol tapasztalatom ezt mondja így 30 évesen).
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
KRS
csendes tag
válasz Ticsike #2055 üzenetére
Hali!
Bocs, hogy csak most tudok válszolni de nem voltam net közelben.
Szóval a story a következő: A párom azt mondta, hogy november 5-e körül jönnek az új Elitek és akkor majd hivni fognak telefonon ha lehet menni érte. Tegnap viszont amikor hazajött mondta, hogy kutakodott a raktárban és talált még hatot. Ezzel csak az a baj, hogy atokat nem adhatják ki mert kell cserealapnak mert állitólag nem túl megbizható ez a széria. Szerinted mennyire örültem? Na mindegy mert a régi kb: holnapra kész lesz. Az újat semmi esetre se flesseltesd ki, hogy megmaradjon a gari és ha megjön üsd-vágd.
A Logitech-es cuccról meg annyit, csak akkor vedd meg ha van rajta optikai csati mert csak azzal tudod 5.1-ben megszolaltatni. -
KRS
csendes tag
válasz Ticsike #2083 üzenetére
Halihó!
Azt hogy üsd vágd úgy gondoltam, hogy ha megjön, zárkózz be egy szobába vagy két napra elegendö hideg élelemmel meg sörrel és kávéval, a telfonod kapcsold ki Ja és folyamatosan járasd a boxot. A forza nemkem már amúgy is megvolt ha szereted az autós játékokat akkor biztos teccceni fog. A Halo3 nem tudom milyen de nem lehet szar, ha a Mamutos Saturn a megjelenése napján éjfélkor kinyitott, hogy az emberek megnézhessék/megvehessék.
A monitorrol nem tudok sokmindent mert nekem tévére van kötve. Igaz ott csak 1080i-t tud de nekem bőven elég .
A hangrendszerről csak azt tudom mondani ha nincs olyan cuccod aminek van optikai bemenete akkor szerintem nem fogod tudni 5.1-ben megszólaltatni.Mára ennyi rohanok melózni.
Ja ha minden igaz ma kész lesz a régi boxom de nem tudok érte menni mert estig melózok -
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #2104 üzenetére
ha anyagilag megengedheted akkor 24"-eset, egyertelmu. A 22"-esen is fasza lenne, de azert nagy a kulonbseg 720p es 1080p kozt, megeri a 40k-t.
A felsoroltak kozul az acer-t javaslom (ha csak boxhoz kell nem olyan nagy gaz h nincs rajta dvi, de ha a pc-t is ra akarod kotni, akkor hatra kell majd mindig masznod kabelt cserelni... ez azert szivas). Ajanlom meg ezt is : Dell UltraSharp 2407WFP. Ezen van dvi is, ez is pva paneles, es nem is sokkal dragabb. Teszt roluk itt a ph-n: [link]FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #2121 üzenetére
oszinten sztem szar a ket osszahasonlito kep, egyik kozelebbi a masik tavolabbi, nem is ugyan az van rajta... igazan nem is latom az egyiket lenyegesen szebbnek mint a masikat. namind1.
lenyeg a lenyeg, mint mar sokan soxor irtuk az 1080p sokkal szebb mint a 720p, ha 24-eset veszel nekedis kurvaszep lesz a kep, nem is olyan szep mint a kepen, hanem szebbFOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
KRS
csendes tag
válasz Ticsike #2134 üzenetére
Helóka!
Az én szobám 2,5x4m-es de mindig kb.:2m-ről játszom Ja és nekem egy 94-es lcd-tvm van 1080i-ben én nem tudok elég közel menni hozzá, hogy rondának lássam.
A hangzásról csak annyit, hogy nekem is sajna csak 2 hangfalról megy mert a házimozimnak nincs optikai bemenete. De nem baj igy is szépen szól. A gyári kábelben benne van az rca amivel ezt meg tudod oldani. Max. venned kell hozzá egy rca-jack átalakitót amivell összekötheted a hifiddel.
Más!
Tegnap felhivtam a helyet ahová a boxomat vittem javittatni ami elvileg keddre elkészült és azt mondták kb. 5-re mehetek érte. Mondanom sem kell nem készült el nehogy már a 4 nap alatt tudjak egy kicsit játszani Sebaj inkább dolgozom a szünetben, addig sem kell arra gondolnom milyen jó lenne játszadozni otthon! -
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #2159 üzenetére
Természetesen ezekel jársz a legjobban csak meg kell tudni, hogy tudják-e az 1:1 ( a PC képe is 1368x760-ban megy) módot ha PC-t is rá akarod kötni. Amúgy jobb választások , mint egy 24"-os csak nem tudják az 1080p-t de azt nem sok játék támogatja és ezen még TV-t nézni is tudsz.
-
Djuree
félisten
sztem egy 24"-os moncsival jobban jársz. igenis sok játék támogatja az 1080-at (direkt megnéztem neked, a 10 játékomból 7 támogatja, és sokkal durvább a látvány). meg azon is tudsz tv-t nézni csak kell a gépbe egy 3k-s tuner kártya, én is így használom
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
->Raizen<-
veterán
Szerintem fontosabb a nagyobb kép mint a nagyobb felbontás! Szerintem is vegyél egy tv-t ami tud 1360-as felbontást elég az. A régi tv-t meg rakd el valahova nem fog hülyén sztem kinézni a szobádba a böszmenagy lcd! Ja és nem minden játék megy elég gyorsan 1920-as felbontásban például a GOW az átvezető jeleneteknél igencsak belassul már 1280*1024ben vagy a pgr4ben amikor zuhog az eső és sok a kocsi akkoris belassul.
-
Djuree
félisten
válasz Ticsike #2164 üzenetére
hát igen a nagy kép sem hátrány
döntsd el hogy minőség vagy képnagyság. (néha tényleg szaggat full hd-ben de ritkán, meg a jövőben ez egyre kevesebbet fog előfordulni).
de a samsungokról nem vagyok/vagyunk valami jó véleménnyel. sony meg panasonic a legjobbak, persze lehet drágábbak is.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #2164 üzenetére
Szerintem meg vegyél egy LG-t. Sokan azzal toljuk a LIVE-os bandából és senki nem csalódott benne.Ha nem kell a PIP olcsóbb mint egy Samu.
A nagy felbontás (1080p) jobban dolgoztatja az X-et és ezáltal hamarabb lehet ledecske is.
-
F.B.I.
veterán
-
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #2209 üzenetére
Ha jól értem a kütyü arra jó, hogy nem hdmi-s konzolodat és nem hdmi-s tft-det hozzákötvén akár 480p-t, 720p-t és 1080p-t is megjelenít, tehát kb egy hdmi átalakítóról van szó.
Ha a monitor (pl egy 22-es tft) nem bírja az 1080p-t akkor nem tom mi van, mert írta egy másik fórumon egy hozzászóló, hogy 19-es tft-jén hdmi-s boxal, hdmi-vga átalakítóval 1080p-ben játszik, előtte míg nem volt meg a hdmi-vga átalkítója vga kábelel tolta és az 1080p ahogy kell kilógott a 19-es tft-ről, most viszont fasza 1080p-n. Ha ez a fórumozó nem mond faszságot, akkor lehet, h pl egy 22-es tft-n e kütyüvel 1080p elérhető. Erről érdekelne tapasztaltabb kollégák véleménye engem is.
-
bwoay
nagyúr
válasz Ticsike #2332 üzenetére
Nem vagytok normálisak, Forza 2 helyett PMR meg COD4???
A PMR-ről valahogy nem tudom elhinni, hogy felejthetetlen cím lenne.
(CNET-en 4.5 pontot kapott, IGN-en még ennél is jobban lehúzták,
2.9 pont, ez azért csak elárul valamit)
A COD4 meg biztos kiváló, ha valaki szereti az FPS-t, sőt,
állítólag még sosem sikerült ennyire jóra.
Viszont ha van 5 kötelező játék a boxra,
akkor a Forza 2 biztosan köztük van, kötelező darab minden tulajnak.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
qpakcovboy
őstag
válasz Ticsike #2332 üzenetére
Felesleges akkora harc volt a TV-ért mint az xbox elitért, egyből el is kapkodták, aztán kiraktak még samsungokat.
Én is ezt a TV-t néztem ki de fél kettőre értem oda így eléggé a sor végéra kerültem, viszont nagy elkeseredésemre (mivel beleéltem magam ebbe a TV-be mert ennyi pénzért marha jó vétel) elkezdtem kérdezősködni, hogy valaki nem e akar megválni tőle 110-ért, szerencsémre volt olyan akinek tetszett az ajánlat így 110-ért hozájutottam és marha jó kis TV nekem nagyon bejön.Beszéltem Saturnal, azt mondják, hogy jött pár elit, de nics hozzá game ezért nem nagyon osztogatják, És csak a műszaki osztály főnöke rendelkezhet felette akinek sajnos nem tudom a számát... Amit kaptál először számlát az megvan még neked? amikor ki kellett fizetni?
-
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #2422 üzenetére
- Hmm... én helyedben ezen árkategóriában inkább egy 24"-osat választottam volna. Namind1, te tudod.
- Vga-n elvileg szebb lesz a képe mint kompoziton, hdmi-n nem tom milyen ehez képest.
- Vga kábellel beállíthatod 1080i-re, de kb a kép harmada ki fog lógni... szóval ez így nemjárja.
- Kompoziton nyugodtan próbáld ki az 1080-at (és írd meg, mert engem is érdekelne).
- A joystick nekem nem nyikorog, egyedi az eseted. Ha annyira zavar nyugodtan hívd fel a supportot, küldenek másikat. (Nekem a ravasszal volt ilyesmi, kaptam másikat).
- A demok ingyen vannak, fizetős témak: arcade gémek, desktop témák, játékos képek stb..
- Azért nem tett fel olyan kérdést, h milyen felbontásban akarsz jáccani, mert nem vga kábelt használsz. Én azzal tolom kb 8-10 felbontás közül választhatok, amiket te látsz a 480p, 720p stb ezek ezen felbontások közül megfelelnek valamelyiknek.FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
F.B.I.
veterán
válasz Ticsike #3546 üzenetére
A Halo3 LIVE része viszi el a pálmát. A single rész lényege a legendary fokozat, co-op megpróbáltatásának leküzdése egy barátod társaságában. A Pro Street jó lett és eléggé nehéz is egy idő után. A PGR4-ben nincs tuning de jobban néz ki és hosszabb is. A lényeg és egyben a kötelező autós tuning-szimulátor: Forza2...ha szeretsz is autót vezetni.
-
Djuree
félisten
válasz Ticsike #3548 üzenetére
x-re mindegyik autós játék kötött pályás. a pgr4 is az nfs is meg a forza2 is.
de baszott jó játék és megunhatatlan a forza2.
mindenkinek kötelező vétel.a halo3-ban a single rész csak a gyakorlás a multira. a single rész csak egy tutorial és annak is szánták. ahogy a cod4-ben is a multi a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Ticsike #3548 üzenetére
kötött pályán, mint amilyenen a Forza által szimulált autóversenyek zajlanak
ha küldetésekre vágysz, meg arra, hogy a városban szabadon kóricálhass,
akkor nem neked való. Ilyesmire még nincs szimulátor,
vedd inkább a Burnout Paradise-t[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
medvegy
aktív tag
válasz Ticsike #3546 üzenetére
A pgr4 meg a forza2 kötelező vétel, a single hosszú hetekig-hónapokig le fog kötni mind a kettőben, utána meg ott a multi. A pgr4-et sokon toljuk live-on magyarok. Ha meg kötetlen autókázásra vágysz, akkor ott a tdu. A pro street esetleg ezek után jöhet csak sztem számításba. Még esetleg a flatout uc is megemlítendő, kúrvajó multiban...
( A forza2-m éppen ma jött meg , 5k-ért szereztem bontatlanul, fóliásan... )
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Ticsike #4129 üzenetére
Néhány játékban ott emnetesz ahol akarsz (Pl. Mass Effect), de a többség checkpointos rendszert használ. Engem nem zavar egyáltalán.
Az Assassins Creedben a katonák nem haragszanak rád, hanem felismernek. Mikor meghallod a pittyegést, meg hogy pirosan pulzán a jobb felső sarokban a háromszög, akkor lassits le és az A-t lenyomva tartva lassan menj tovább. Akkor nem ismernek fel. Viszont ahhoz, hogy jól ismerd a térképet, muszáj lesz néha kivégezni az őrséget, hogy felmászhass az épület tetejére.
A városok bejáratánál pedig vagy felmászol valahol oldalt és az őrök feje felett lévő gerendákon beugrálsz, vagy megölöd őket. Eleinte inkább érdemes ugrálni, nekem már majdnem teljesen szinkronizálva van a DNS csíkom, nyugodtan belemegyek egy nagyobb harcba is, azt a 4-5 őrt nem kihívás megölni...
-
spammer
veterán
válasz Ticsike #7385 üzenetére
gametrailers.com , itt nézz review videókat, segít választani
itt pedig tudsz venni/cserélgetni eredeti játékokat http://jatekaim.hu
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest