Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
Blaise
üzenetére
Egy ilyen vevő (Receiver) kell hozzá, és akkor PC-n is tudod használni. A for windows-os is annyiban különbözik, hogy jár hozzá ez a vevő.
-
nofi
addikt
válasz
bognar110
üzenetére
Ha ráér jövő hónapig én mindenképpen a slimet venném, mert értékállóbb ha a későbbiekben neadjisten megválnál tőle. Még ha a nagy merevlemezt nem is használod ki teljesen a beépített wi-fi nagyon jól jön mivel egyébként külön antenna kell (min ~10k). Az új széria jóval átgondoltabb: kisebb fogyasztás (készenlétiben majdnem negyede!), redukált zaj, jobb hűtés, egyszóval strapabírobb dolognak néz ki a slim így én várnék a helyedben

Biztosra veszem, hogy mikor befutnak az első silmek a hazai boltokba óriási akciók lesznek az elitekre, de tarts ki!
-
bognar110
őstag
Hellosztok szerintetek melyik xbox éri meg jobban az elit vagy az uj slim ?
Milyet vegyek ? -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Az Xbox vezeték nélküli kontrollere működik a Windows-al is?
Azért érdekelne, mert a konzolboltok 8k körül árulnak vezeték nélkül kontrollert, azonban a vezetéknélküli "for windows" edition 12k környékén van.
-
Roland18x
tag
Ma felhívtam a Microsoft ügyfélszolgálatot, mert a géphez kapott fekete kontroller RT gombja fel mondta a szolgálatot, A betű meg néha rakoncátlankodik. ( Van még egy fehér kontrollerem is, szóval a acsivadászatban nem fog megállítani.
)
Na, de nem is ez a lényeg. Hanem megkérdeztem, hogy most kapok-e helyette egy új kontrollert...Azt mondta, hogy igen kapok, de a régit elviszik. Erre mondtam, hogy én úgy tudtam, hogy a hibásat nem szokták visszakérni...Csak, hogy a szigorítottak a szabályokon, mostantól nem lehet megtartani a hibás kontrollert.(Ha egyáltalán hibás ugye.) Mondta még azt is, hogy ezzel nagyon sokan visszaéltek, és ezért szigorítottak rajta...Szóval mostantól nincs "ingyen" kontroller senkinek sem.
Amúgy ideje volt már...

-
nofi
addikt
válasz
Petykó78
üzenetére
Üdv!
A GOW2 megvan, co-opban végig is vittük anno, most nosztalgia gyanánt esténként hardcore-on próbálkozom a sztori móddal szólóban (insanen kezdtem, de az szerintem lehetetlen egyedül
). Pontom is van és 1.5 év alatt egyedül a Worms 2 Armageddont vettem csak meg, úgyhogy 800-at pont fel tudnék használni. Azért köszönöm a tippet, azt hiszem júliustól jöhet is a gold-kód 
-
Petykó78
tag
Szia,
Én is csak ajánlani tudom a Gow2-t, azon belül is a horda módot. Sokan játszák még mindig, Roland18x-es is nyomtuk együtt párszor a DLC pályákat. Ha az All Fronts-on is gondolkodsz akkor megfontolandó egy GOTY verzió vásárlása. Ezzel sokkal olcsóbban meg lehet úszni, mint az alapjáték + a marketplace letöltés.
-
KraRe
aktív tag
gta 4-ben mivel kell emelni a targonca villáját??

-
nofi
addikt
válasz
Roland18x
üzenetére
Igen ez elég kemény, nagyon várom

Akkor jó ha még fel van kapva a második rész. Nekem bevallom arra van szükségem, hogy alkalmanként (heti 1-2) pár órát elökörködjek valami pályán, tehát semmi komoly betanulás meg ilyesmi. Ezért is képzelem el ezt hosszabb távon mint egy háborús fps-t... Mondjuk ha megtetszik a multija akkor beruházok egy All Fronts Collection-re amiben minden benne van, de egyelőre még ezt a rohadt államvizsgát kell letudnom
-
Roland18x
tag
Nagyon sokan játszanak még vele. Nekem megvannak a DLC-k, de inkább az alap pályákon játszok. DLC pályákon szinte kizárólag csak hordázok(acsik miatt főleg.) Szóval embert mindig fogsz találni, akivel játszhass.
Amúgy a GeoW3-ban már nem horda mód lesz, hanem : ez.

Tickerek előre !
-
nofi
addikt
válasz
ramos23
üzenetére
Így is most 150 dolcsi körül emlegetik a Kinect árát (amazon), ami bár reális de azért ennyiért nem fogok rögvest a boltba rohanni. Gondolom az usb-s átalakító benne lesz.
Részemről ha befut még egy-két kedvező cím akkor év vége fele veszek egy slim + kinect pakkot, ami tuti jobban megéri majd.
Nem értem sokan miért hasonlítgatják a Move árszabásához, amikor tudtommal ott egy vezérlőt kapsz azt csókolom. Többjátékos élményhez ugye minimum kettő illik és akkor még van az opcionális kamera. -
ramos23
csendes tag
Most akkor a Kinect csak az új xboxokkal kompatibilis?
[link] -
nofi
addikt
Elég alapos!
Nekem tetszik az új és most látható, hogy nem csak a designhoz nyúltak hozzá. Ekkora méretcsökkenésről szerintem senki nem álmodott anno, úgyhogy jól megleptek a mérnökök. Részemről hatalmas "bravo!" a fogyasztás redukálásáért, de jobban örültem volna ha kicsit halkabb is lesz (tudom, telhetetlen vagyok:p). Nemhiszem, hogy az a kis rezgésgátló a dvd drive-on mennyit számít, de a számok sem kápráztattak el.Öt xbox kinyírásához azért tehetség kell!

-
Prof01
veterán
Új X360 szétszerelés, összehasonlítás a régivel, minden.
[link]
A fogyasztása elég durva lett, a régihez képest (főleg a Xenon laposhoz).
-
Def26
félisten
game.co.uk -n 199 font a slim 360. Szvsz nem lesz ez vészes nálunk sem.
-
nofi
addikt
válasz
Roland18x
üzenetére
Remek!
A nyár folyamán gondoltam előfizetek gold-ra mert rájöttem 2 év boxozás után, hogy nagyon hiányzik a multi. Bevallom sem a CoD, vagy BF2 sem izgat, viszont a GOW-al szerintem szívesen eljátszogatnék, főleg hordázás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az érdekelne, hogy mennyire népszerű még a Gears2 és pl dlc-s pályacsomagok nélkül érdemes-e nekivágni? -
nofi
addikt
Reggelt!
Valaki multizik még esetleg GOW2-vel? Lenne 1-2 kérdésem

-
Sonja
nagyúr
-
Most vagy én vagyok a láma, vagy tényleg eltűnt a korábbi kérdésem?

-
Devil111
csendes tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Detto

A legnehezebb küldi főleg a végén. Anyáztam rendesen

Én még a terroristás pályával szívtam, alábecsültem nagyon, közbe meg nagyon sokszor elhaláloztam mikor menekülni kellett
-
Devil111
csendes tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Nekem előtte 3szor kellett kitolnom normálon meg easyn mert szoknom kellett az irányítást is (bár ahoz hamar hozzászoktam) és 4edjére toltam Veteránon

Nomeg unalom űzőnek jó volt, mert rövid (kövezhettek
).
Elég is volt. -
Devil111
csendes tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Áh Köszi a válaszokat !
Konzolvilág? Onnan se rendeltem még
Azaz akartam FC2 collector's, de nem volt, szóval ugrott
Ez a : (ellenfél reakcióidejének lelassítása, könnyebb célzás) csak a limited editionba érhető el? Alap játékben nincs ilyen lehetőség?
Ha veszem mindenképp jövőhét valamikor
Kösz az infót!levi1392 : Igen arra gondoltam

-
heihachi
addikt
Ez a Call of Duty 2 demo ez valami hihetetlenül király.
Én nem tudom, hogy ez új demó, vagy csak én most jutottam el eddig, de nagyon tetszik. Pedig PC-n végigtoltam régebben, de akkor ennyire nem tetszett 
-
lvnt
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szerintem ő a magyar Gamestopra gondolt.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet most a legolcsóbban "okosított" box-ot rendelni?
Válasz jöhet priviben is! -
Devil111
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
A Gamestop-ról mi a véleményetek? Még nem rendeltem innen.
A RDR-t szeretném beszerezni de sehol nincsen, csak itt találtam meg :S
576-os srác azt mondta egész Európában hiány van :S Tiszta gáz.Válaszokat előre is köszi

-
Sanya
nagyúr
-
lvnt
őstag
1. Igen, tudsz arról is nézni filmet.
2. Nem függ össze a felbontás és a játékok minősége a box esetében. Nekem is FullHD monitorom van, semmi gond nincs vele.
3. Arra kerülnek a letölthető tartalmak, mentések, és tudsz rá játékokat telepíteni. Ezáltal kíméled az olvasófejet, halkabb lesz a box, és talán kevesebb a töltési idő is a játékokon belül. -
W.
tag
Hali, gondolkodom egy új xbox megvételén, ami most fog kijönni júli 16-án, csak lenne pár kérdésem:
- a hátlapon található 3 usb. ha van filmem, és nem akarom kiírni dvd-re, hanem pendrive formájában teszem bele, akkor is le tudja játszani?
- fullhd monitorra lenne rákötve, mik a tapasztalatok, játékok mennek szaggatás nélkül, elviselhető minőségben ekkora felbontás mellett?
- annak a 250 gigás winyónak mi a szerepe?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Szögecs
csendes tag
Xirtam, lenne egy bennfentes kérdésem. Tegnap este 9 után rendeltem Xboxot tőletek, ha a státusz az, hogy készleten, akkor ki tudjátok küldeni péntekre? Kösz!
-
_ak_
addikt
-
Xirtam
veterán
-
lvnt
őstag
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Akkor ez a lehetőség kizárva. Remélem, tényleg lehet majd lokalizálni a felhasználót, mert nincs kedvem új nevet keresni.
-
-
Mr.Grincs
veterán
A Microsoft mai közleménye szerint július 16-tól lesz kapható európában az új Xbox 360. Már az árát is lehet tudni biztosan, 250 euro lesz. A jelenlegi középárfolyam mellett ez 69500 forint, így az itthoni konzolüzletek kb. 80000 forint körül fogják árulni.
-
törölt tag
Szerintetek akkor mi van, ha nincs overcooler a boxban, de miután kikapcsolom még egy 7-10 mp-ig meg a venti?
-
Thome
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
Júl. 16-tól csak az új keksz megjelenése lesz EU-ban, attól még a hivatalos Live szeptembertől lesz elérhető Mo-n.
-
bognar110
őstag
Hellosztok ha pc-n van live accountom akkor feltudom használni xboxhoz is ?
-
Def26
félisten
A cikkből:
"A gond az, hogy aki nagyon akart, az a konzol premierje óta eltelt öt évben rég csatlakozott már a Live-hoz Magyarországról. Elég ugyanis egy németországi, angliai vagy amerikai címet megadni a regisztrációkor, és máris benn vagyunk."
Elmehet a picsába az ilyen cikkíró, nemhogy kicsit elgondolkodna és örülne, hogy nyitottak felénk, neem, Ő már egyből puffog és keresi mibe lehet belekötni.

A másik meg ez a 576 -os gyík, aki a majd sírni fog a GS -ok miatt. Engem speciel nem érdekel, ha elvesznek a pontjaim. Sokkal jobban örülök majd annak, hogy tudok vásárolni a bankkártyámmal eddig elérhetetlen tartalmakat.
A Magyar nyelv sem hiszem, hogy akkora feladat lenne, mert Lengyel már megjelent a boxban. -
lvnt
őstag
Ebből azt szűröm le, hogy egy nagyon kis remény van rá, hogy mikor lesz magyar live, akkor az előző profilunkból átmenthetjük a gamescorejainkat az új felhasználóra vagy szimplán csak átállítsuk a tartózkodási helyet.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 2026 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kösszi az infot