Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dragon1214
csendes tag
hogyan lehet összekötni a 360at pcvel?
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
a faszom warezra. merthogy a flash is az,
bár azt lehet átalakításnak is hívni, az írott lemezeket meg biztonsági másolatnak,
és akkor milyen faszán meg is oldottuk a problémát, igaz?
nem kellene egy külön topic? ha már a fenyegetés totál csődöt mondott... -
dragon1214
csendes tag
valaki segithetne
Please -
bwoay
nagyúr
Látom, megint témánál vagytok, komolyan mondom...
-
dragon1214
csendes tag
Heloka valaki segithetne nekem.
Ugytudom össze lehet kötni a számitógépet az xboxal.
Valaki segithetne benne hogyan kell.msnen vagy itt de inkább msnen dragon1214@freemail.hu -
hocika
tag
Ha rám halgattok vegyetek inkább egy hivatalos hejen boxot minden okositás nélkül és utánna mindenki azt csinál vele amit akar ha fless közben kicserélik neki valami sza..a az már az ő baja.Simán átvernek egy javittot használt boxal.
-
Atomgeszi
nagyúr
Én is Gólemtől vettem a konzolt. Nekem se volt semmi problémám. Origi doboz, minden bevolt csomagolva semmi karcolás. Szerintem korrektek.
Ja és nekem a dobozon ahol a feladó van, ott a név ottvan, de levan ragasztva egy matricával a többi része(BUdapeest szállítmányozási cég vagy micsoda). Lekapartam és alatta ott van egy cím Konzolok Szervíze címmel. -
zsocy
őstag
Szerintem inkább arra gondol hogy az autókban használt műanyagok is ugyanezek. Áll a kocsi a napon és a műszerfal pöfögi ki a fincsi cuccot.
De ez tényleg erősen OFF, sorry.
-
GyuZa
tag
Szerintem arra gondol, hogy a gépjárművek sokkal nagyobb környezetszennyezést visznek véghez, mint pár konzol... Eleve ahoz, hogy egyetlen szén dioxid-molekula lebomoljon több mint száz év szükséges, gondolj bele, hogy egyetlen autó hány grammot pöfékel egyetlen kilométeren...
Na, de szerintem megint elég rendesen témát váltottunk...
-
GyuZa
tag
válasz
Tommmmka
üzenetére
Igyekeztem gyűjteni neked némi infót, dumáltam skype-on a golemkonzolosok közül valakivel. (Tudniillik idáig az elmúlt 3 napban mindíg más volt a gép előtt.) Felvetettem neki a sérült boxot, azt mondta ő erről nem tudott, hogyha vidékre szállítanak, akkor felmerülhet, hogy sérül a box szállítás közben (ez eleve baromság), de természetesen ilyen még nem fordult elő velük.......
A garancia náluk úgy működik, hogy mondasz egy nevet és sorozatszámot, a gépük tárolja az adatokat, számla, stb nincs... Kérdeztem, hogy akkor mégis mi bizonyítja azt, hogy náluk vásároltam? Erre: ".....és ha belegondolsz nagyon rossz reklám lenne hogyha nem fogadnánk el hogy tőlünk vetted a gépet, mert látod egy ilyen hir is hogy megsérült egy gép már visszatántorított, nem érdekünk hogy eggyetlenegy potenciális vásárlót is elijesszünk..."
Este nyolc körül még ott lesz egy kolléga, azt mondta ő többet tud mondani nekem.
Tommmmka én mindenesetre azt javaslom neked, hogy ne hagyd szó nélkül a dolgot, mindenképpen keresd fel őket a problémával!
-
CJ3
senior tag
Sziasztok hogyan tudom megnézni hogy milyen író van az Xbox 360-omban?
-
Ebit
addikt
Szerintem viszont örüljünk annak, hogy valaki felválalta ezt a vizsgálatot, és legalább kivonatosan tájékoztat az eredményről.
Számomra az a szomorú, hogy nem egyedi esetről van szó, hanem mindhárom konzolra jellemző, ez a" technikai "megoldás, amiből jelenleg több tizmillió darabot adtak el.
-
malcolm007
csendes tag
Sziasztok! Ha már feljött ez a webshop téma, Konzol Stúdióról mik a vélemények? Én onnan szeretném rendelni a boxot.
-
1010
őstag
-
-
ez_meg_emaz
őstag
Környezetszennyezéssel kapcsolatban igazuk van, ha nem muszáj akkor minek szennyezzük. Szerintem ezekre is simán vonatkozhatna a szabály miszerint ien anyagokat nem szabadna tartalmazniuk. De én a szemétlerakás miatt mondom mert szerintem ezek az anyagok veszélyesebbek a környezetre mint az emberekre. Az meg hogy nemi (fejlödési) zavarokat okoz azon jot röhögtem
Szerintem max igen szélsöséges esetben. Kb ha megenné a borítást az illeö ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg hát ha egésznap a box elött kockul szerencsétlen tizenéves akkor még jo hogy megzavarja a nemi fejlődését.
Persze, mert ki se mozdul. 
-
Xelo
addikt
-
Ebit
addikt
Érdemes az alábbi cikket elolvasni
-
zsocy
őstag
válasz
Tommmmka
üzenetére
Én is a Golemtől vettem a boxot, és nálam nem végeztek ilyen trehány munkát. Szépen volt szétszedve (hűtésmod), nem volt karcos, mivel személyesen vettem át Budapesten még aznap hívtak hogy itt és itt talizzunk.
Viszont ami nagyon zavar, és ami miatt valószinűleg nem vennék tőlük mégegyszer, az a garilevél és a számla hiánya.
Átvételnél megkérdeztem a csávót (aki egy 16 évesnek látszó gyerek volt) hogy mi lesz igy a garival, azt mondta hogy rajtuk keresztül megy. Nem éppen igy kéne ennek lennie.Remélem nem rohad le a box, nem kell kipróbálnom...
ez_meg_emaz : Vegyél egy boxot most. használd ahogy csak akarod vagy tudod. ha nem romlik el akkor nincs semmi baj. Ha elromlik akkor már új laposat kapsz valszeg. De ne izgulj ezen sem, mert az új nem lesz semmivel sem gyorsabb, csak hűvösebb. A régire meg él a gari. Kár ennyit kombinálni sztem.
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Gondolod 10k -ból megúszod a cserét? Próbálj meg most eladni egy még nem Falconos gépet. Kutyának sem kell. A régi Prémium gépemet 32k -ért tudtam eladni, mert csak a flacon laposat kereste mindenki.
-
Tommmmka
senior tag
minden tartozék bontatlan volt teljesen sőt. szal szerintem egyszerűen kontár munkát csinálnak ennyi.
Az a gond h. vidéki vagyok és nekem eléggé sokba lenne ez a visszavitel dolog, aztán ha visszaviszem honnan tudom h. nem megint valami sz*rt kapok... aztán ha nem küldik el a kábelt nyakukra járok még párszor de ha belegondolok 500ft-vel úgy is rosszabbul jártak

(utóhűtés 4k vga kábel 3,5k) szal max veszek egyet itt ph-n vkitől azt röhögök a nyomorukon 
-
Tommmmka
senior tag
amúgy a dooz amiben kaptam : Csodálkoztam h. nincs feltüntetve a feladó aztán látom h. szépen le van ragasztva valamivel és lám konzolszervíz hu telefonszámmal mindennel...
Azaz elképzelhető h. 1 ugyanaz cégről van szó? Amúgy blokkot sőt semmit nem kaptam ami igazolná h. náluk vettem a dolgot. -
ez_meg_emaz
őstag
Thx Def26 és K3NZO.
A tervem amugy az hogy nem flasheltetem, legalábbis 1 hopnaig min. Megveszem a gta4-et azt had szoljon. Azzal ugyis elleszek, meg itt a pc-m is+bnö+melo. Szal nem fogok unatkozni. Örülök ha leülhetek majad boxozni. Ja meg hogy én ne probáljam ki a gta4 multit olyan nincs
Meg a gari is elég fontos tényező.
Aztán ugyis jön az uj változat augusztus-szept környékén, max akkor majd eladom, azt veszek egyet az ujbol. Az se érdekel ha rá kell dobnom egy 10-est.
(#12061) alien_: Nehogy azt hidd. Van ahol nem érdekli öket ha szokaratézol. A fogyasztovédelem is egy nagy szar. Én anno meg akartam szopatni egy céget mert kitolt velem, de szart rá a tisztelt fogy.védelem, ugyhogy egy rakás szar az a bagázs is. 2-3x küldtem el mailben és basztak válaszolni. -
spammer
veterán
Heh, már régen párszor ki lett tárgyalva a golemkonzol, aki mégis onnan vesz... Fogyasztóvédelem meg semmit nem ér, nincs cég tudtommal (akkor kapnál számlát, lenne telephely stb.). Max ha balhé van, akkor az APEH-et küldheted vagy a rendőrséget

Az, hogy telefonon mindenkire rádumálják a hűtésmodot, röhejes.. Csak el tudom dönteni, hogy kell e. Ha pedig közben röhög is rajta. Komolytalan az egész...
A gépet meg kompletten visszaba**nám nekik, küldjenek normálisat.
-
Tommmmka
senior tag
oppácska kiírják h. garanciát csak akkor adnak ha felmutatom a garancialevlet. kezdjük ott h. nem is kaptam garlevelet.
-
Tommmmka
senior tag
Beírtam nekik a következőt:
Hi golem! Azt szeretném kérdezni h. sziget györgy névre a VGA kábel feladtátok már postán, mert tegnap előtt azt mondtátok h. mivel kimaradt a csomagból csütörtökön feladjátok.
Előre is köszi a választ
Ha nem kapok választ akkor telefonálok de nem leszek ilyen kedves...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Tommmmka
üzenetére
Én elküldeném őkat a jó qrva annyukba, aztán elmondanám nekik, hogy most azonnal felhívom az MS üfsz.t-, bekamázom nekik, hogy TE egy teljesen flashmentes boxot vettél és kaptál egy ilyen szart. Nincs rajta gari matrica, kopottas a borítás, kerreg kattog stb... ha meg igy sem akarják a jót akkor, azt is mellékelném nekik, hogy nekem megér 40-50k -hogy szétveressem a pofájukat.

-
Tommmmka
senior tag
válasz
alien_
üzenetére
hűtésmodot azt akartam a gépbe mivel flashelve van. Utóhűtés nem kellett pedig nagyon bele akarták rakattatni velem mert h. az milyen jó 4000ft-ért én meg mondtam h. kösz nem. Erre a gépben benne van az utóhűtés de a kábel nem jött meg amit rendeltem. Van egy olyan érzésem h. beledobták az utóhűtést h. ne kelljen szopniuk a garival ha gáz lenne a géppel a kábelt meg szépen lenyelték

-
alien_
őstag
válasz
Tommmmka
üzenetére
Kellett neked hűtésmod...

Ne hagyd magad, asztalt kell csapkodni meg jó sokat emlegetni a fogyasztóvédelmet, már ha számlás vételről van szó, és bejegyzett cégről. Képek feltöltése jó ötlet, ha a bolt nem akarja teljesen lejáratni magát, akkor az a minimum, hogy kicserélik.
-
Tommmmka
senior tag
ma délutánig várok vele mivel még "megjöhet" az ominózus VGA kábel. Ha nem jön meg felhívom őket aztán hangnemtől függően fogom közzétenni a gondolataimat ezzel kapcsolatban

Mivel már 2 napja hívogatom őket kíváncsi vagyok h. mit mondanak erre, utolsó alkalommal is eléggé le lettem rázva, h. majd holnap vagy holnapután feladjuk...Meg amúgy is hiába írok a fórumukra kimoderálják aztán csókolom
-
Tommmmka
senior tag
újat vettem, a ház ahol szétszdték (gondolom a hűtésmódostás miatt) szét vannak barmolva a sarkok, a gép oldalán 3-4 karc van. + az alján egy 2cm hosszban meg van ütve a széla a burkolatnak... csodálatos.
És mivel nincs TV-m (sz.g-épről megy tunerrel) ezért még ki sem tudom próbálni mert csesznek elküldeni a kábelt tegnapelőtt felhívtam h. akkor a kábel mikor jön azt mondja holnap vagy holnapután feladom... hát ha elbassza a csomagolást akkor siettesse már meg magát...
-
Tommmmka
senior tag
Ez volt az első és utolsó dolog amit a golemnél vettem. a Box megjött. de tele van karcolásokkal a burkolat itt-ott meg van ütve. És mondanom sem kell h. a kábel nem ért (még) ide... Ha hétfőig nem jön meg akkor megint felhívom őket h. mi van. Nem azért de ha kedden észreveszi h. kihagyta a csomagból akkor szerdán posta és már rég itt kéne lennie csak szarnak rá.
-
alien_
őstag
MS lekenyerez
Másfelől, nagyon korrekt.Wáá, az url nevét nézzétek
-
Def26
félisten
Ahogy nézem az adataidat te a számok embere vagy.

Egyébként nincs belőle probléma. Ők is tudják, hogy valahova külföldre regisztráltad be a gépet. mondjuk igy belegondolva szívás lenne, ha a regisztrált címre küldenék vissza a boxot, akkor nálam is jóljárna valami Londoni légkondiszervíz.

-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Megvan a géped, és nincs flashelve (mert ugye igy legális az MS gari), tök mindegy, hogy mikor regisztrálod be (telefonon) a lényeg, hogy ha baj van akkor a vásárlás napjától számított 3 év él a 3 ledes hibára. Egyéb hibákra 1 év.
Regisztrálás ugy történik, hogy felhívod ezt a számot és elmondod az üfsz. -nak, hogy nincs probléma csak regisztrálni szeretnéd a gépet. Ekkor ő kére a széria számot esetleg címedet, nevedet elmondja, hogy blokk legyen a gépről és ennyi. Neten nem szükséges külön regisztrálni, mert a telefonban a csaj ugyanazt megcsinálja.
Interneten akkor szükséges a reg. (de ez is csak kényelemi okokból) ha egy esetleges hiba miatt elviszik a gépet és nyomon szeretnéd követni, hogy épp merre jár a masina (mint a postai csomagkövetés).
Ha a telefonos regelés, megvan akkor nyugodtan hátradőletsz. De ezt akkor is nyugodtan megteheted, ha nincs regelve a gép, mert az is jó ha akkor hívod őket ha már gond van. Nem hajtanak el csak annyi történik, hogy akkor regisztrálod be a masinát és visszamnelőleg él a gari a vásárlás napjáig. Tehát 1 éve van meg a géped, majd beszarik (3 led) telefon üfsz. -re és onnantól még 2 év gari van a box -ra.
-
K3NZO
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Veszel akárhol akármilyen box-ot. 2 év teljes körű és 1 év 3 ledre vállat garancia él MS jóvoltából. A számot majd a xbox360 dobozában találod. Igen csak felhívod bediktálod az adataidat és kész. De ha meghibásodik kiküldenek egy futárt és csak akkor viszi el ha kap a blokkról egy fénymásolatot.
Amit a boltokban írnak, hogy 1 év gari nagy valószínűséggel azért írják mert a gép flashelve van és akkor bukó az MS gari.
Remélem minden kérdésedet sikerült megválaszolnom.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
hocika
üzenetére
Ja de ha nincs blokk akkor honnan tudják majd mikor vetted?

Többször irták de még nekem se tiszta ez a regelés dolog.
(részletesen érdekel, esetleg linket egy hsz-ra ahol rendesen le van irva.)
Szal felhivok egy számot (amit tököm tudja honnan szedek de mindenki erröl beszél hogy telefonálok
) aztán meg neten is beregelem és aztán már él is a gyártoi(ms) gari, ami ugye teljesen független attol hogy a boltba ahol vettük mennyit adnak rá!? Tehát a telozást és regelést letudtam akkor nyugodtan hátradölhetek mert él a 3 év gari!?
Szal lehetnénk ujra on, vagy ha már unjátok mert 100 volt akkor (sry és) linket pls(hsz-re vagy bármire ami segit). Thx -
K3NZO
senior tag
Egyik profilból a másikba át lehet tenni a mentéseket?
-
dunc
nagyúr
Van egy kis eladó árum
GTA4,FNR3 -
tiv83us
veterán
válasz
dewfah
üzenetére
Igaz, erre nem gondoltam.
Viszont ha mar igy az ejjel kozepen postolok, hadd osszam meg oromom, ma sikerult a Rock Band-ben a 69. szamot Hardon /az utolso es legkemenyebb/ szamot eljatszani 89%-ra es megnyitni az "Axe Assasin" Achievementet;

A GH3 viszont megfogott Hardon a Smashing Pumpkins-nal, a Cherub Rock-on, bar sokat meg nem foglalkoztam vele...
Szorri az offert, de most virul a fejem, mert kb ket hete gyakorlom a szamot hardon, hogy atkuzdjem magam rajta. Amugy itt egy video rola /nem en vagyok/, hogy milyen szinten szopatja az embert meg ez a szam.
ps: A video expert, de proba keppen eljatszottam experten is, ugyanugy eljatszottam ugy is, csak kevesebb szazalekra, nincs tul nagy gap ennel a szamnal a nehezseg kozt. /Meg mielott valaki belekot/.
-
-
szkorhetz
őstag
és akkor ha egy hdmi vs vga-t nézünk?

hd readyt natívban -
Xelo
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
áhh megnyugtattál
akkor azt hiszem én is benevezek egy LG-re. 
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szkorhetz
üzenetére
Nekem van! Arra nagyon figyelj, ha utángyártottat veszel, akkor abba nem lesz Garder Charger tehát, ha monitorra kötöd, annak tűs a vége,viszont a vga kábelnak is tűs a vége, magyarán nem tudod összetudni. Az az átalakító meg két hüvelyes résszel rendelkezik, szóval azzal összetudod hozni. Viszont ha LCD TV-re kötöd, abba sztem van anyás csatlakozo, szoval abba belefog menni.
-
szkorhetz
őstag
máshol nagyon ajánlgatják a vga kábelt, van valakinek?
-
greeny7
tag
Sziasztok!
most szeretném első alkalommal az X360-at netre kiengedni (UEFA 2008 játék kéri). PCmmel patch kábellel kötöttem össze. A pc-n van net, valamint az XP beállításainál engedélyeztem hogy más gép is használhassa az internet kapcsolatomat. Most már IP camet kijelez a box is, teszten ezem átmegy, viszont a DNS-néél bukik...

Tudna valaki segíteni, hogy mit nem tettem meg és mit kellene csinálnom?

Köszönöm
-
K3NZO
senior tag
Hol lehet törlni a már meglévő profilt?
-
Peat;)
veterán
Felejtős, asszem 70 felett. De fennt vannak neten, van netes áruházuk is. Gta-t én is annyiért láttam, konzoljatek.extra-án.
Kérdezte valaki a hitelt, az oldalukon a mostani szórólap végén a szokásos apróbetűt el kell olvasni, hogy van-e 0%-os. De most olyat inkább lcd tvkre adnak.
-
Xelo
addikt
válasz
palika90
üzenetére
nyilván vmelyik játék csak úgy lett volna futtatható ha updatelődik az xbox software, de ezt nem tudta elsőre megtenni, ezért ismerősöd ki is szedte a gamét azzal a felkiáltással hogy: há ez sz@r. pedig van ilyen, általános dolog hogy az update nem megy elsőre. tegye be azt a játékot ami updatelni akarta magát, és addig indítgassa újra amíg be nem jelentkezik. nállam nyolcadszorra sikerült

-
palika90
tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek a gépe ezt csinálja:
"Amikor bekapcsolom utánna: Can't find the update disc. Please reinsert the disc. Disc not deceted . Majd berakok akármit ezt irja Update utánna Update failed.Can't update your console.Please contact xbox customer.Support or go to xbox.com suppork."és mivel én nem vok nagy x360 guru kiváncsi lennék h szerintetek mi a megoldás???

-
kneedeep
tag
Szeretnék venni egy xbox 360-eat de sehol nem találok 0%THm-eset részletre.. szokott ez a játékgép ilyen konstrukcióval a boltokban lenni, vagy fölösleges várnom?
-
spammer
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Először PGR4, aztán Forza 2. Fordítva már kicsit lejjebb esik a PGR szintje és nem tetszik majd annyira
PGR4 jó alapozni a Forzahoz. De ha csak egyik, akkor mindeképpen Forza 2 
Szerintem.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Autósokból ezeket lesem akkor, láttam pgr3-at valahol nagyon olcsón, lehet az lesz. Cod4 megvolt pc-n, talán végig is vittem karácsonykor, míg gow-al még nem játszottam és x-en olyan alap mint nintendo wiimen zelda volt, állítólag

Elősdleges akkor Forza, Halo nekem nem jön be, köszi

-
Peat;)
veterán
Oké, az a mondat amit írtál abbhan a formában nem állja meg a helyét ilyen igényes topikban kérem
arra amit kiszámoltam abban a mvállaló tiszta megmaradó jövedelme van alapesetben úgy hogy nincs pótlék stb, és én is leírtam a véleményem, amiben van párhuzam
Világgazdaság? Csak nem gödöllői egyetem?
(ott ingyenes, amúgy én pénzt nem adnék érte...
)Electro Worldben van arcade gép 50-ért, az tuti hivatalos szóval én részemről eldöntve hol vásárolom meg a gépet. Már csak azt nem tom milyen játék legyen hozzá, 1 gta4 vagy inkább kettő régebbi jobb cím (gow és vmi autós kéne), gta4 árát még sokallom.
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is jobb érzés, hogy eredeti

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
dehogy van
amúgy meg van itunes acc om ahonnan rendszeresen töltök le zenéket(pénzért)
és mindent megtudok szerezni amit kint lehet kapni.csak pénz kérédse.amúgy meg jó lenne valami felvilágositást tartani hogyy itunes live és társait itthon is lehet használni

Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

illetve mit meg nem eszünk.. aki meg a box áramköreit nyalogatja meg is érdemli

. Nagy kapkodásomnak ez lett az ára