Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Már csak 6 nap és jön a várva várt GRAND THEFT AUTO IV
Örüljetek velem Ti is
Legalább ennyi kis fikarcnyi örömöm legyen az életben! -
Ticsike
tag
Nem tudom ki játszott már a BioShockal, de néha rámhozzák a frászt azok a kis emberkék..némelyik úgy megtud ilyeszteni
, komolyan a Darknessnél nem féltem ennyire mint ahogy ennél a játéknál
Kiváncsi lennék, hogy mi lesz ha megjelenik az Alone in the dark, és ha megveszem mennyire fogok betojni 
Ki, hogy veszi a GTAIV-t? Mármint gyűjtői változatot vesztek, vagy csak a sima lemezt? Én bevallom őszintén nem látom sok értelmét részemről, hogy gyűjtőit vegyek, mert mit fogok vele csinálni, és később úgyis csak el lesz felejtve az egész
Annyi játék van amit nagyon nagyon várok! Pl máj. 9.-én lesz gameplay a GOW2-ből 
-
late
tag
Srácok beüzemeltem itthon a proji a boxhoz!!
És
Leírni igazából nem lehet az élményt, mindenkinek szívből ajánlom, h próbálja ki!
Kipróbáltam pár filmet is, remekül nézteknek ki és a dvd hibálk nem látszottam jelentősen, divxet még nem próbáltam. Kiváncsiságból a TV-t is kipróbáltam rajta, hát azt is csak dícsérni tudom, nem volt pixeles, picit talán mosottabb volt a T-Home TV mint a DVD, a VOD tartalmak élesebbek.
Lényeg, aki tud tegyen egy próbát és ha bejön akkor neki jó alternatívája lehet egy LCD TV mellett. -
-
Ati9500
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Még egy kérdés.. bárhol veszem az már az új széria tehát jobb minőségü cuccos?? hogy tudom ellenőrizni h új szériát veszek.. Én a Saturnban akarom megvenni ott 47 ezer.. de félek h régi szériát kapok, ami túlmelegszik...
Köszi Spammer a kielégítő választ

Még egy kérdés mindenkitől, remélem nem számít vareznak....
tudtok Bp. vkit aki gyorsan fleshel XBox360-at? tehát odaviszem és hozhatom is el???
Kb mennyibe fáj??
bocs ha of...
elnézést ha megsértem a szabályzatot...
Köszi a válaszokat..
akkor ezek szerint elég az arcade!!
-
spammer
veterán
válasz
Ati9500
üzenetére
Flashelve is van garancia, ha a matrica sértetlen, többen is igazolták. Sőt, volt olyan is, h flashelt gép, matrica nélkül, írott játék a gépben és megcsinálták
Hűtésmod felesleges, meg kurva hangos is lesz.Vinyós kérdésedre visszatérve: mindegyik játék elindul vinyó nélkül, max 1-2 kisebb funkciót mellőznöd kell, ilyen például a Forza 2-ben a visszajátszás. De nem sok ilyen játék van, úh gyakorlatilag tökmindegy. Főleg ha nem liveozol, akkor mentéseknek elég a memkártya.
Viszont: Xbox 1 (tehát a régi box) játékok futtatásához kell vinyó. Ha akarsz olyan játékokkal játszani, akkor ahhoz kell. Egyébként nem.
-
Ati9500
senior tag
Ja és még egy kérdés, ha vadi újat veszek azt kell hűtés módolni???
mert beszéltem, a Konzol studióval, és azt mondták hogy ezek már modosított hűtéssel mennek és nem kell hűtésmódolni!
-
late
tag
válasz
kobe24
üzenetére
Hát, h a viharba ne
Abból is van HD-ready meg full HD, de itt nem a proji a végösszeg sajna, akkor még nincs hang, a vászon, vagy vmi jó vetítő felület is kell, méretes szoba...
Megfelelően be kell sötétíteni a szobát és akkor úgy tolni, holnap már többet fogok tudni a dologról, alaposan beszámolok majd azt elhihetitek!

-
kobe24
tag
én nem is tudtam hogy projektoron keresztül lehet játszani az xbox-al
. annak van olyan jó képe mint ha egy hd-s lcd tv-n játszanék? -
Ati9500
senior tag
Szasztok..
XBox 360 -arcade -ot vagy Premiumot akarok venni
Javítsatok ki ha tévedek, de a premium, csak a 20 gb vinyóban különbözik.. az arcadetol
az alapgépben mind a három packban ugyanaz a proci, memória, VGA?Elég nekem otthonra az arcade???
lehet bele külön vinyót venni..hálózatban nem akarok játszani...
KÖSZI!
-
late
tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Tudnátok ajánlani vmi jó kis verekedős gamét, lehetőleg olyat, aminek a demoja liveon is fenn van, cool lenne, a méret miatt.
A proji microsoftos VGA kábellel lesz összekötve a boxal, ami közvetlenül mellette lesz, vga kábel hosszabítás nem szükséges, így remélem nem romlik annyit a minősége sem.
Mostanában többen bizonygatták, hogy a VGA simán van olyan jó mint a HDMI, csak a hangot nem tolja át, de arra meg ott van az optikai csati. -
BITBOYS
addikt
Szebb biztosan nem lesz, de élményben sokkal többet nyújt a nagyobb kép. NHL08-at toltuk egy cimborámmal, egyszerűen brutális volt. Én sima vga kábelen használom, jobb a kép minősége mint a komponens video bemeneten. Ha sikerül eltalálni a megfelelő beállításokat a projektorodon nem lesz rá panaszod
Persze ha van DVI,HDMI bemenet akkor eszelős igazán az X képe. -
late
tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Már nincs sok hátra a melóból aztán megyek beizzítom a cuccost.
A devil demoját asszem még megvan hdd-n, az már SDTV-n is nagyon szép volt.
A Burnout sorozat pedig a kedvenceim közé tartozik.
Jelenleg sajna még nincs optikai bemenetes hangcuccom így, maradt a sztereo jel 5.1-re kötve.
Az tuti, h nem lesz szebb, mint az LCD, azt a kontrasztot színhűséget, csak egy méreg drága proji adhatná vissza ideális vászonnal, fényviszon mellett, vagy semmi, de a proji méretével jelenleg semmilyen más megjelenítő nem vetekedhet.
A 4000 órás lámpa idő meg az én játékidőmmel elég sok ideig elég lesz. A Tv csatikat továbbra is SDTV-n nézem, a filmek persze szigorúan projin.
-
late
tag
Ma beszereztem nagyon olcsóért (bolti ár fele) egy projit, ami nativban ugyan 1024x768 és 4:3 képaránnyal müxik, de egy 72cm-es SD tévénél sokkal izmosabbnak gondolom.
Várom már nagyon az estét, h ráküldhessem a 360-t.
Mondjuk biztos sokáig elszöszölök a beállításával, h minden profi legyen
Ha jól emlékszem más is tólja a boxot itt projival, tapasztalat? Két és félméteres képátló milyen 5 méterről játszva? Nem túl fárasztó a szemnek?
-
master12
csendes tag
Kössz szépen!!

-
spammer
veterán
-
-
Hopsz
tag
Hy.
Az lenne a kérdésem hogy a játékokhoz honan tudnám megszerezni azt a kiskézi könyvet.
Vagyis /pill csak 1 érdekel az The Elder Scrolls IV: Oblivion - S.E.-é.
Most fogom megvenni (magánembertől vezsel olcsón és nincs hozzá kézikönyv) de olvastam róla és nagyon öszetett és nem vok pro angolul és ugy akarom elkezdeni hogy értsek is valamit belőle. -
master12
csendes tag
Sziasztok!!
Ilyen lábelt hol lehet kapni??
[link] -
late
tag
Konzolozznál 800 Ft:
http://www.konzolozz.hu/e107_plugins/zogo-shop/product_details.php?product=23&cat=27
Konzol világnál 1500 Ft
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=245
-
late
tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Amit a képen látsz az a Microsoft VGA kábel csomag része.
Gender Charger ami olyan moncsikhoz kell, amelyeknél a kábel fixen van bekötve, átalakító nélkül nem tudod a BOX Vga kábelére kötni a monitort.Külön a Gendert 800-1500 Ft-ért láttam pár üzletben.
A jack, RCA átalakító párszáz forint Mediában. -
Buldozer99
senior tag
Ilyen kis átakaítót hol lehet venni? Amit a DVI-re kell rárakni...

-
Kobe
veterán
válasz
spammer
üzenetére
a tv vel való összekötés kevésbé kivitelezhető, meg nem akarok egyik hangrendszeremtől sem emgválni - 5.1 és 2.0 - mert mindegyik másra, de arra nagyon jó, így gondoltam h kialakítok cska egy régi gépet netre emg zenére, és a tvhez csaok minden multimédiás kütyüt, játszani is inkább azon lenne érdemes...éés ugye 2 rendszert 1 hangkarira nem tudok kötni, jó volna emgtartani mindkettőt, így hiába van HD ha azt csak sztereóról tom hallgatni
ileltve valamilyen szinten belevettem a játékba hogy blu ray képeslesz a box is, de ha analog hangfalcucc nem megy rá akkor bukta az egész -
spammer
veterán
mkv-t nem játszik le, csak divx-et, ahhoz is update-elni kell (Liveról).
Én így tudom.
Nem vagyok képben videkártya árak terén, de szerintem ma már viszonylag jó áron lehet kapni olyat, ami natívban legyűri a 720p-t úgy, h ne terheje a procit. Erre szerintem jobb megoldás egy új VGA mint a box.
-
Sider
csendes tag
Viszont LCD tévéhez szeretném kötni, ehhez meg a Prémium csomagban lévő Componens kábel szükséges.
1. Arcade pakk + componens kábel = cirka 58.000-60.000 FT
2. Premium 64.000 FT
Akkor azt hiszem egyértelmű melyiket kell választani.
Két boltot néztem ki, mi a véleményetek róluk?
Multiformat vs. Golemkonzol

-
Kobe
veterán
sziasztok
mostanában próbálok keresgélni valami oclsó emgoldást a HD tartalmak lejátszására, ill a játékélmény fokozására, lehetőleg nem 100ezrekért
gondolkodtam rajta, az xbox hátha alkalmas erre. ezért szeretnék infót kérni: van eg 32 colos samsung lcd tvm, illetve egy netezős konfigom, ami arra amire kell tökéletesen elég, a HD filemket azonban rosszul kezeli a kapacitásai miatt.
emellett van egy régebbi, analóg kimenetes 5.1 em, gneius 3600as, perpill msot ezt használom a tv-hez dvd lejátszóra kötve.
Kérdéseim tehát : van valami mód arra, hogy a box eljátsza a HD filmeket - 720p s verziókat mondjuk ? illetve használható-e ez az 5.1 es valamilyen formában ? külön cserélni emiatt nem akaromköszi
-
Sider
csendes tag
Forza Motorsport 2-öt Arcade pack-kal lehet játszani? Mintha korábban olvastam volna itt, hogy ehhez Prémium gép kell.

-
mad1
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
nekem van bontatlan 5k ert,ha kell.megmaradt.
sorry az offert.
most latom 3.5ert...hm.akkor marad
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Én golemkonzolnál láttam 3500- ért. Nem, nem vagyok Golemkonzolos, csak azt tartom egyelőre a legocsóbbnak

-
Buldozer99
senior tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Akkor ebből VGA kábel lesz...
Hol lehet a legolcsobban VGA kábelt kapni? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Sztem, ha a HDMI-t használod, akkor a komponensen nem fog hangot küldeni.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Jó, és mibe dugod bele?
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Aztmondták amit kaptam a hangfalhoz átalakítót az jó,és simán lesz vele hang.
(Logitech X540)
Pontosan erről van szó.[link] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Persze, de ne feledkezz meg a hangról. Az hol megy át? Azt csak az Elite verzióhoz kapható HD AV- RCA átalakítóval lehet megoldani, ami ritka, mint a fehér holló
És ha újonnan vennéd, jó 13K. Sztem jobban megéri a VGA kábel, minőségben nincs különbség, hidd el 
-
Buldozer99
senior tag
Ez az átalakító ugye jó,ha a monitorom akarom rákötni a box-ra?
[link]
-
dunc
nagyúr
válasz
Vekiboy
üzenetére
Itt csak 6 K 6 K 3 hónap live
-
Vekiboy
tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Akkor inkább konzolstudio.hu, náluk 6990-.
-
Mákos7észta
aktív tag
3 hónapos Xbox Live Card 8K- ért? Golemkonzol.hu
-
dunc
nagyúr
Szevasztok hol lehet venni legolcsobban live kartyát ?
-
Kidus
őstag
válasz
hocika
üzenetére
Ehh, az nagyon sok.
Itt 170 Dollar volt az egesz cucc egyben, az ha jol szamolom, nem egeszen 30k Ft.
De meg mindig azt mondom, akkor inkabb tovabb gyujtogetes, szett nelkul nagyon santa.
Viszont ha benne vannak tobben, es kozosen veszitek, az is egy megoldas, ugyis tobben erdemes jatszani vele inkabb. -
Max_Power
tag
Vinyót hol érdemes mostanában venni?

-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az kerlek egy szent kehely

Es ha mar itt vagyok, nem birom ki, hogy ne mondjam el: nem konnyu eldobolni az Enter Sandman-t experten, de 97%-ra sikerult tegnap este

Eloszor nagyon nem tetszett az otlet, hogy itt dobszett legyen, meg mindenfele hulyesegek, de miota megvan, nem tudok nem jatszani vele. Erdemes megvenni, nagyon jo kis kikapcsolodas, foleg 3-4 emberrel buli
Nem is olyan zajos, mint egy igazi zenekar ugye, talan ez is lenyeges pont, lakasban is tokeletes, csak akkor szomszed-gyilkos, ha nagyon ratolod a hangerot.
Es volt fentebb egy megjegyzes a helyrol. Nem foglal sok helyet, ha nem hasznalod, beteszed a sarokba es kesz, alapteruletre kisebb, mint egy dohanyzo asztal.
Egy dolog zavaro, a kopogas, de lattunk mar megoldast erre is, le kell takarni valamivel, es akkor csak a zenet hallod, a kopogast nem nagyon.
Nem tudom, en valahogy nem tudnek gombokkal jatszani, ebben a hangszer a lenyeg. Nem tudom, mennyiert aruljak odaat, de erdemes gyujtogetni inkabb kicsit tovabb, es rendes szettel elhozni. -
Kanczy
veterán
Tele van iszonyat jó játékokkal a jövő,úgyhogy készítettem egy kívánságlistát.
1.Star Wars : Force Unleashed
2.Smackdown vs. Raw 2009
3.Dragon Ball Z Burst Limit
4.GTA IV
5.Ninja Gaiden II
6. Gears of War 2
7. Iron Man
8. The Wheelman
9. Mortal Kombat vs. DC Universe
10. Soul Calibur 4Nem helyezési sorrend,csak így jutottak eszembe...alig vágom mindet,úgyhogy drukkoljatok velem együtt.

-
mad1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
vagom
most boxra csak sport jatekok jottek a dark sector ota
-
Vekiboy
tag
válasz
proper
üzenetére
Okés, megvan, sikerült a móka. Köszönöm a segítséget, és bocsánat az értetlenkedés miatt. Nem tudtam, hogy mindig az adott megjelenítőhöz tartozó beállításokat hozza, tehát tv-nél pal50, pal60, monitornál meg a felbontások.
Mégegyszer köszi!
hocika: megvan, csak át kellett nyomni tv-re és ott beállítani (egyébként ezt nem kicsit hülyeségnek tartom, de ez van)
-
hocika
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát azért napi 6-8 orát megy a gép van hogy többet is,mert van 3 gyerek is.
-
hocika
tag
Nekem max 2 nap az aksi igaz csak 1800 de én livézek és a füleshasználat szivja rendesen.
-
dunc
nagyúr
Srácok a refresh level :standart,intermediante,expanded mit állit ,mennyire számit?
-
ellington
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem 6 napot bír az 1300mas GP akku.
-
(Kolombusz)
veterán
-
Vekiboy
tag
válasz
hocika
üzenetére
Akksit lehet tenni bele? Mármint pl 2500-as energizer akkukat? Csak mert azok 1,2V-on mennek, az elemek pedig 1,5V-on. Vagy semmi jelentősége?
Proper: milyen formában lehet állítani 60 Hz-re? Úgy értem melyik menüpont alatt? Mert én leírtam, hogy mit tudok állítani a display settings opció alatt, ott erre utaló beállítást nem találtam.
-
wilddog
tag
Aha, remélem hogy csak az elem, mert a játék az fut rendesen a gépen.
Most az előbb kikapcsolt magától a vezeték néküli vezérlőm, bekapcsoltam és most úgy néz ki, hogy megszünt a körbe-körbe villogás. -
wilddog
tag
Pontosabban zöld fénykör jelenik meg néha a joystickon, aztán abba hagyja egy idő után, majd megint elkezdi.
-
wilddog
tag
Nemrég van Xbox360 -om és azt vettem észre most a joystick (gamepadon) -on, hogy középen ugyebár van rajta egy be-kikapcsoló gomb az X emblémával és körülötte meg van 4 led, körbe elhelyezve amiből nekem idáig csak 1 világított. Most egyre sűrűbben csinálja azt , hogy körbe el kezd világítani az egész óramutató járásával megegyezően, ezt miért csinálja a Joystick? Vagy mit jelent?
-
Vekiboy
tag
A vicc az, hogy a monitorom 60 Hz-et ír, ki ha lenyitom a menüjét..... Nem értem. De egyedül a feeding frenzy csinálja. Na nem mintha meghalnék e játék nélkül csak épp idegel, hogy mi van ha más is csinálni fogja..
borix:
Szerintem nagyon szép a képe, de ugye a monitor egy tök alapkategória. A bevilágítás csak full fekete képernyőnél észrevehető, ilyen meg ugye ritkán fordul elő... A színek jók, a képfrissítés sebessége jó, egyszóval nekem kielégítő a minősége. Persze egy hdtv-n biztos még sokkal jobb lenne 9x, 1xx centin pl. -
misirulez
senior tag
Nem ugy volt, hogy az UT3, csak pc, és PS3-ra lesz?
[link]
Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örüljetek velem Ti is
Legalább ennyi kis fikarcnyi örömöm legyen az életben!
, komolyan a Darknessnél nem féltem ennyire mint ahogy ennél a játéknál 

És ha újonnan vennéd, jó 13K. Sztem jobban megéri a VGA kábel, minőségben nincs különbség, hidd el