Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Benya0011
csendes tag
SEGÍTSETEK MÁR!

-
Benya0011
csendes tag
Elég béna vagyok!Ne
m nagyon értek hozzá! -
Benya0011
csendes tag
Van benne egy 20G memória!El mentem a játékot és ha kikapcsolás után rá akarok menni a mentésre nem engedi a megnyitását!
-
Benya0011
csendes tag
Meg próbáltam és be vagyok jelentkezve!Mi lehet még a baj?

-
Benya0011
csendes tag
Sziasztok!A Call of Duty 4-el játszom!A gép azt írja ki,hogy MENTÉS de ha ki kapcsolom és utána pedig be akkor nem engedi,hogy rá menjek a mentésre!Ennek mi az oka??Ha nem hiba akkor mit csináljak,hogy működjön!(Most kaptam a gépet Karácsonyra,ebből kifolyólag még nagyon kezdő vagyok!Légy szíves segítsetek!
(XBOX360) -
matyí
csendes tag
Sziasztok. Karácsonyra kaptam egy xbox360-ast, két játékkal nfs mw, cod4, a problémám az hogy a játék végén nem tudok kilépni a játék főmenűjéből. Tehát kikapcsolom a gépet és nem tudom hogy ez normális-e így. Mert ugye alapból a gép menűjébe lépek be onnan a játékba és gondolom a kikapcsolásnál is így kellene , mármint a gép menűjébe kellene jutni és onnan kellene kikapcsolni. Nem merek játszani vele
, mert félek hogy elrontom, nagyon örülnék ha valaki segítene. 
-
adalbert1
veterán
Elméletileg úgy már próbáltam a monitort, hogy az egyik bemenetre 1 gép, a másikra meg egy másik, azok mentek gond nélkül, úgy hogy a monitoron lehetett állítani, hogy melyiket használja, ezért lettem volna kíváncsi erre. Meg azért is, mert mostmár tényleg elegem lett így 12 év alatt a pc-re való költésből, ha februárban vennék új videókártyát olyan 40k körül, az se sokat érne, főleg úgy, hogy 20-al drágább az arcade jelenleg... Ebbe is bele lehet rakni bármilyen hdd-t, vagy csak a microsoftosat?
-
n0_gAboR
őstag
A CRT vs LCD vitahoz:
Enkiprobaltam a BOX-ot CRT TV-n is, es hat lehet hogy nem szar a kepe, viszont egyaltalan nem olyan reszletgazdag (720 x 576 PAL felbontas ugye). Probald meg monitoron/LCD-n visszavenni HD helyett a felbontast 640x480-ra, nah pont ugyanolyan a kulonbseg (meg ugye LCD elesebb). Egy regebbi CRT-nek meg a minosege is rosszabb.
Akinek nincs penze fasza LCD tv-re, en egy ilyet ajanlok: [link] Nekem van egy 22" LCD monitorom, ezen szoktam kuldeni a boxot 720p-be, de ha baratnom netezik, akkor atkotom a 22" Belinea CRT monitoromra, 1280x1024-be jatszok, es teljesen jo a kep, reszletgazdag meg minden (nem ugy mint a CRT TV-n ahol csak PAL felbontas). Es 10-15K-ert elegge bestbuy a cucc, akkora a kepe mint egy 52cm-es TV-nek, viszont ezt nezheted kozelrol is.
-
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
van ilyenem (nem pont ilyen) de sajnos nem jó
ha a pc-re kapcsolom rá a moncsit akkor a felbontás elállítódik össze vissza, és csak akkor tudom visszaállítani ha kihúzom a switchből. lehet az én készülékemben van a hiba. de mind1 nem csak ezért veszek tv-t. amúgy sincs tv-m, most már jó lesz ha lesz tv-m is.többieknek: nem a netet bújtam egész nap csak megnéztem mit működtetek itt össze a fórumban és reagáltam rá
-
Ebit
addikt
Tudod mire figyelj otthon nyugodt körülmények mellett észreveszed.
Tény, hogy mindkét technologiának van előnye és hátránya, valamint az elmúlt időszakban a TN+ filmes panelok is sokat fejlődtek.
Az kb 1200 feletti kontrasztarány elektronika által vezérelt,inkább marketing.
-
Djuree
félisten
ha monitor-on játszol akkor is lehet fotelből tolni. én is így tolom. annyiból szar hogy mindig forgatni meg dugdosni kell a moncsit ha pc-zni akarok vagy box-olni. ezért akarok most tv-t venni.
Ebit: na azért a TN panelesek sem rosszak, sőt! én pl. nem veszem észre a különbséget pedig nincs rossz szemem.
ez olyan mint a kontraszt. megint csak nem látok különbséget egy 1000 és egy 4000 kontrasztos között. -
Ebit
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
A CRT vitához csak annyit, hogy a jelenleg használtak/ hagyományos technologiák/ kiforrottak, általában a jobb minőségüek maradtak meg a piacon, a jelenlegi TFT trendnek, sem mindegyik példánya tőkéletes, elég csak utalni a TN+ , és PVA felépitésú panelok közti minőségi, és ár kúlőnbségekre.
A boxhasználatnál, érdemes kiprobálni az otthon lévő tvk, monitorok közül melyik adja a legszebb képet, nem biztos , hogy az amelyikre jelenleg rá van kőtve a konzolod.
Természetesen időszakosan, illene mindegyik képmegjelenitőt minimum havonta kalibrálni.
-
[lAyCsI]
addikt
nekem 100Hz-es Pana CRT-m van és szvsz szánalom a grafics a monitor után...
persze nem azt mondom hogy szarul néz ki, sőt a színek sokkal szebbek!!,
viszont a felbontás...
de kinek a pap...
amúgy meg itt a fenekem alatt egy kényelmes-hintázós bőrszék, egér-bill, monitor,
és nem panaszkodom az ergonómiára
-
bwoay
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Egyszer azért gyere át, és nyomjunk le egy GoW multit a Samsungomon,
kíváncsi lennék, utána is azt mondanád-e, hogy nincs értelme CRT-n a boxnak.
Szerintem akik váltig állítják,
hogy az LCD TV elengedhetetlen egy next-gen konzolhoz,
képcsöves TV-hez meg az előző generáció való,
azok vagy nem láttak még jó CRT-t,
vagy a korábbi generáció maradt ki az életükből. Vagy mindkettő igaz rájuk.
Nagyon szívesen megnézném magamnak azt az embert,
aki szerint egy God of War II (a PS2 felhozatal egyik legszebb játéka),
meg egy Heavenly sword (hasonló stílusú, de nextgen hack 'n slash)
között látványban nincs meg az orbitális/nagyságrendbeli különbség
képcsöves készüléken.monitoron meg aztán játsszon a f@szom se
nem azért preferálom a konzolokat, hogy egy íróasztalnál görnyedjek,
mint valami PC Guru (no offense, PC gamers!) -
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A bundle is rendes dobozzal jár, csak rá van írva a borítóra, hogy bundle és a lemez sima fehér a játék nevével ráírva. Ugyanúgy jár hozzá kézikönyv. Legalábbis Halo 3-nál így van.

-
Djuree
félisten
Grat hozzá, használd egészséggel!
Elvileg a benq meghajtókat nem lehet okosítani de majd a nagy warezmakik megmondják a tutit, a frankót.
1 év goldot egyikhez sem kapsz csak 1 hónapot
igen, a mediáshoz is kapsz 1 hónap ingyé goldot. amit akár 3 hónapig is használhatsz, ha csinálsz 3 különböző profilt.
a bundle játékot a géphez kapod. ugyanolyan mint a sima, csak a boríróra rá van írva hogy másolat és a dvd is általában full fehér csak rá van írva a játék címe. -
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
Gratula hozzá. A BenQ-t a legkönnyebb flesselni, kis bátorsággal otthon is elvégezhető.
Nem tudom, hogy jár-e hozzá, menj fel live-ra és kiderül.A normál játék rendes dobozzal jár, kézikönyvvel, stb.
A bundle játékra általában rá van írva, hogy bundle, esetleg csak papirtokja van, nincs kézikönyve, ilyesmi. A játék maga ugyanaz, csak a körités más.
A bundle-t valamihez mellékelik (újsághoz, magához a konzolhoz). -
klambi
addikt
hallo3 calntag help..elveszek benne...

-
Ceko
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Megkaptam első konzolom,tegnap karira!A nagy media markt-os ragasztó szalagból következtetve onnan van!
Ennek a képnek az alapján Benq maghajtó van benne,ha szeretném kicsit "megbuheráltani"(ez nem biztos) a gépet, akkor ez okozhat valami problémát,vagy ezt is lehet "okosítani" minden gond nélkül??A media markt-os géphez is jár egy év Gold előfizetés??Nahh és még 1 kérdés: mi a különbség egy normális és egy bundle játék között?Köszi

-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
abban igazad van hogy egy kis monitoron nem túl jó. én egy 22-essel tolom azzal már elég jó másfél méterről. ha ennél kisebb monitora van akkor tényleg érdemes sima tv-re kötni, persze annyira nem rossz mint az előző gen., de egy lcd tv-nél meg azért látványosan gyengébb.
-
(Kolombusz)
veterán
Azért ezt így nem állítanám.

Ha van egy minőségi tv-d, akkor inkább az, mint egy kis monitort bámulni közelről. Annak már nincs akkora feelingje, mint a nagy bőrfotelben elsüppedős, nagy tv-t bámulós játéknak.
Nyilván nem hozza azt a minőséget, amit egy LCD TV-n kaphatsz, de egyáltalán nem csúnya, egyes játékok pedig kifejezetten szépek: Mass Effect, Assassin's Creed, stb.Az előző konzolgenerációt meg alázza.
-
(Kolombusz)
veterán
Igen, azt tudom, hogy nincs sok panelgyártó.
Ezt nem tudtam, hogy az LG-Philips közösen csinálja.Az Ambilight TV-ket eléggé dícsérik, bár nem tudom, hogy azok közül egy 82 centis mennyire fér be a max. 150 ezres kategóriába.
Mindegy, van még időm gondolkozni ezen, úgysincs rá pénzem.

-
sakeee82
aktív tag
Más
Divx filmeket nekem az istenért sem játsza a box...
Valami spec lindíási mód kell? -
sakeee82
aktív tag
válasz
misirulez
üzenetére
Én nem kaptam semmit, de ahogy Prof01 írta, beregeltem MS oldalán és ott most azt írta hogy 2008.12.-ig vann gari tehát no problem, ugysem a boltban szervízelik ha baja lesz.
Nekem 2007.10.17.-ei gyártású Arcade-m van, kicsit hangos haver prémiumjához képest, de ebből hideg levegő jön!
-
Ebit
addikt
Sajna a 26"-k között sok a TN panelos TV, igaz ezek már tudják a 8 Bites szinmélységet, előnyúk az aránylag gyors reakció /válasz/ idő 8 ms alatti érték.
A kontrasztarány 600 felett már korrekt/ új panelok már 800 környékén vannak/, de előfordulhat, hogy az általad linkelt gyártó valami régebi panelt használ.
Érdemesebb szerinten várni, tavaszig talán még lejjebb mennek az LCD árak.
A nagyobb felbontás, jobban terheli az XBox360 konzolt, tehát jobban fog melegedni.
-
sK0t
tag
Üdv.!
xbox 360.-at tervezek, csak nem akarom h csalódás érjen...
Na a tv amin nézném a játékot, az egy Panasonic lene sima batár 70cm.-es 75 Hz.-es
Ezen is látszik már a szép grafika, vagy kelene egy HD-s tv? -
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ja, csak katódsugárcsövet többen gyártottak annak idején, mint LCD panelt,
aminek a gyártása eloszlik kb 3-4 vállalat között.
Köztük egyik az LG-Philips, ebből gondolom, hogy LG meg Philips TV-k
pont ugyanolyan panelre épülnek.
Arra viszont nemigen lehet alapozni, hogy aki jó CRT-t gyártott,
az jó LCD-t is tud. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
JamesHolden
üzenetére
jahogy csak a Halo lenne ilyen kullendáré?
mer mással egynelőre még nem jácottam...
igaz belenéztem a Stranglehold-ba, ami kicsit szebbnek tűnt, de annyira nem vizsgáltam meg... viszont a COD4-MF PC-n után botrány a látvány
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem jó valami. Hiába nyomom le az LT-t és utána a B-t semmi sem történik.
-
Djuree
félisten
felbontás az csak ilyen lehet szinte: 1366 x 768
ez tudja a 720p-t és elég is.
az 1080-as drága is meg mondom szaggatnak a játékok soxor 1080-ban. persze a jövő játékaihoz nem lesz rossz.
kontraszt az minél nagyobb annál jobb. ha már 3-4 ezres az már nem rossz.márka: samsungnak szép a feketéje de a szinek nem túl jók.
lg-nek a feketéje nem a legjobb de gyönyörűek a színek. (ezt javasolták legtöbben)
toshiba nagyon jó de drága.
ezeket F.B.I. kolléga mondta, esetleg írj neki privit, ért hozzá. -
(Kolombusz)
veterán
1080i-t maximum jelként tud fogadni, de leskálázza 1366*768-ra, ami az ő felbontása.
Nekem nincs LCD TV-m, nem nagyon értek hozzá, sokan az LC 32"-os változatát veszik, mert jó minőségű és jó az ára. Én ha vennék, tuti Philipset vennék, mindig is Philips TV-m, TV-nk volt és semmi gond nem volt velük, a képük is szép.
-
mergal
aktív tag
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát ja kicsit furi, de ez is te azt írod 720p leírásban meg 1080i van. Egyébként milyet érdemes venni? Mire kell figyelni? Természetesen BOX-ra kell elsősorban! Minél nagyobb felbontás minél nagyobb kontraszt arány?
-
Djuree
félisten
hd felbontást nem tudja, tehát nem full hd. de ennyiért nem is kapsz full hd-t.
130-ért lehet venni 24"-os full hd moncsit itt ph-n, de felesleges mert nem sok játék támogatja és azok is szaggatnak soxor.
ez amit linkeltél csak hd ready ami nem a full hd-vel egyenlő.
a 720p-t tudja ami teljesen elegendő, vedd meg nyugodtan.
én is gondolkoztam ezen de ez a márka elég trének nézett ki.
azt mondod neked ilyen van 1 éve és teljesen jó? lehet én is megpróbálkozok vele, mert az ára nagyon jó.
én ezen gondolkodám: lg de sajna ez elég drágaKolombusz: az nem kifejezés hogy a leírásoknak nem szabad hinni.
én még egyetlen egy olyan oldalt nem találtam ahol jól írták volna az adatokat.
ilyenkor a legjobb ha a termék honlapján nézed meg az adatokat, ot biztos jók. de nem a magyaron (találtam olyan magyar oldalt ahol full hülyeégeket írtak az adott termékről, pedig nem kis márka volt) hanem az angolon. -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Először is kellemes ünnepeket!
Lenne egy kérdésem, lcd-tv után nézelődök valami best buy kéne mert pénzem az nincs rengeteg. Valamit nemértek itt: [link] ennél azt írja a leírásban hogy hdmi támogatás. Specifikációban meg HD megjelenítés nincs de Extra a HD ready. Most akkor hogy van ez hd vagy nem hd? Árban jó lenne meg ismerem is ezt a márkát ilyen a monitorom is és hibátlan szép a képe már egy éve!
És természetesen ez OFF volt! -
antikarts
csendes tag
Hy. valaki nem tud segíteni abban, hogy miért van mikor fellépek a livera, akkor nem kapcsolódik az msnre? Vagyis mindig azt írja ki can't sign into messenger...
Úgy tudom lehet a liveon msnezni
Ha valaki tudja hol kellene vmit állítani, hogy menjen annak örülnék. Előre is köszi a választ + boldog karácsonyt + 3led mentes évet 
-
Prof01
veterán
Nem tudja valaki, hogy Assanins's Creed-ben mit kell csinálni, amikor valami olyat ír, hogy LT-t kell lenyomi és elvenni a csávótól a picketpocketet vagy mit?
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hja, könnyen mondja, aki warezbéla

bár történetesen most pont van nálam kölcsönben egy mókolt box,
és egyetlen játékot hoztam el vele, az pedig a Skate
-
woodbear
addikt
Jah, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
woodbear
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
én ott nem találtam
-
->Raizen<-
veterán
Bódog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet Kívánok minden játékos szellemű xboxmániásnak!

-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most mi bajod van? na mind1
Mennyé' is vissza játszani, jobb is lesz, elég nagy lelki szegény lehetsz ha karácsonykor nem a családoddal beszélgetsz meg kajáltok hanem játszol... -
[lAyCsI]
addikt
több órai HALO3-azás után tudatosult bennem hogy a 360 nem használ élsimítást
szégyen... -
-
medvegy
aktív tag
Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak, és jáccatok qúrva sokat!!
-
sakeee82
aktív tag
Üdv
Valami azt súgja nem kaptam garanciapapírt! (Szombaton vettem egy arcade-t)
Akárhogy keresem, nuku.
Visszamehetek kiverni a balhét, vagy szívtam?Boldog Karácsonyt!
Ui.: amikor rádugtam a gépet a netre, frissítette a dashboardot, de a divx filmeket nem játsza...
-
woodbear
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
játékkonzol átalakító. Az egész google-t bejártam minden féle néven kerestem, van 2hirdetésem itt ph-n is, de semmi!

Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(XBOX360)