Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na voltam megint az EURONICS-ban matricát nézni.
Hát nézegettem a hátoldalát volt ott egy matrica vonalkóddal de nem olyan mint a képen és nem látam a 175w-ot sehol, csak annyit hogy a Dátum 2007.07.24.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Már majdnem eldöntöttem hogy lesz BOX.
Annyi lenne még hogy érdemes bele hűtés modot tetetni? -
bwoay
nagyúr
nekem is vannak:
ha a 82 cm-es Samsung CRT-men így nézne ki egy játék,
már rég eladtam volna az xboxot, meg a ps3-at...
vagy vettem volna egy LCD-t.
elég nyilvánvaló, hogy melyik tábor linkelhette,
mert nagyon kontrasztos a különbség.
Ha kell, én is csinálok egy screenshotot a saját TV-mről,
meg valami lomtalanításból visszamaradt Color starról,
azt hazudom, hogy az enyém LCD,
és mivel annyival jobb is lesz a kép a másiknál,
mindenki el is hiszi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F.B.I.
veterán
Ha nem szeretnétek, hogy zárják a topicot, akkor a flashelésel kapcsolatos kérédseket máshol tegyétek fel, mivel már megkértek minket erre.
Vannak más fórumok, ahol szívesen válaszolnak ezekre. A Google a barátod. Ha kérdeztek olvassatok vissza, mert senki nem szereti elmondani-leírni uyganazt 5x.
-
Breki
veterán
Nem nekem kéne válaszolni, hiszen énis csaak informálódom, de ezzel a nincs kedvem visszaolvasni hozzáállással sztem nem sok választ kapnál.
Amit akarsz ahhoz a géped flashelni kell (garivesztés) és azután valószínűleg nem tudod használni a live-ot.
Ez a téma amúgy itt kerülendő ezért nem írom bővebben.
-
Hege1234
addikt
Hali egy olyat kérdeznék hogy az xbox360 lejátsza a sima dvd filmet vagy a kétrétegű dvd-t?
magyarul lehet rajt filmet nézni vagy nem ? -
mergal
aktív tag
Még annyi kérdésem lenne hogy ha a sima képcsöves tv-n használnám aminek szép képe van akkor azt a képet kapom amiket így látok a neten screenshotokat vagy videokat?
Vagy gyengébbet? -
Balu1991
csendes tag
Sziasztok! szerintetek van minőségjavulás ha hdmi kábelt használok hdtv-hez? megéri kiadni érte pénzt?
ui.: nekem hdmi-s gépem van és 206W van a tápjára irva és a dobozára is -
ksasa
tag
Mert az igazság az, hogy borzasztóan csábító ez a 69.000-es ajánlat

Ja még valami: milyen márkájú meghajtókkal vannak szerelve ezek az akciós gépek? -
ksasa
tag
Lehet hogy hülye kérdések következnek, előre is bocsánat... Ha ezek az MM-es 69 ezres gépek már javított gépek, akkor az nem lehet, hogy annál a 3 led akár már nem is fog előjönni, mert esetleg stabilabb forrasztást kapott, stb.? A másik, hogy a HDMI kimenet hiánya alapból kizárja azt, hogy az 1080-as felbontás menjen? Más: sima CRT tv-nél a 720-as, vagy akár 1080-as játékok visszakonvertálódnak 480-ra, vagy az alapból magas felbontással készült játékok már el sem indulnak a hagyományos készülékeken?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Gondolkodom a vásárláson. Általában megveszem az eredeti gamákat pc-re is persze ami megéri az árát. Aminél nem tudok dönteni az letöltöm és kiprobálom. Na most ha vennék egy Xboxot akkor ott is meg tudom ezt csinálni? Anno PS1 em volt konzol az nem olvasta az írott lemezeket csak chipelés után. Ez itt is így működik? Bocs de nagyon nincs kedvem visszaolvasni.
-
Breki
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem ez a téma még új, informálódok kérdezgetek
pl a Tesco-sról még semmi konkrétum se hangzott el.
A másikról is csak egy beírás volt -
Breki
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tudom ezért is kérdem, olvastam korábban
-
Sefter
veterán
a tápján van egy kis leírás matricán, amit a gyártó tett rá..
a 175w-oson már 65nm-es a cpu (sajnos a 3 ledes hibát ez nem javítja mert ott a gpu hibázik..alul van méretezve a hűtése) crt tvhez mellékelve vannak a kábelek, monitorhoz viszont kell egy vga kábelt venni (2,5-8k-ig láttam ilyet üzletben atól függ eredeti-e...nekem nincs vele tapasztalatom..) -
qpakcovboy
őstag
Asszem itt elég csak annyi, hogy dash-ban ki kell venni a pipát az auto-sign in elöl és akkor MSN-re nem lép be, de ettől függettlenül tudok nyomulni Live-on. Remélem így lesz.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nahh csak utánajártam, bár még az ügyfelesek sem tudták a választ...
Az Angol oldalon kiderül, szóval, megvan még a gold előfizum, de csak azzal a névvel tudom felhasználni amivel elsőre bereggeltem.
A második regisztrációm silver.Valahogy le lehet tiltani az MSN-t miközben játszom, vagy fent vagyok live-on?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Szerintem buktad.
-
Kraptor
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nem biztos, mint mondtam a Live-ot nem ismerem, de pl a PS3 rendszerében ott accounthoz/profilhoz van társítva minden és ha ott törlöd a profilt akkor ott mindennek nyekk, még azoknak is amiket megvettél.
-
Kraptor
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Felhsználóhoz. Nem simerem live-ot de a hasonló elveken müködő (értsd PS3) rendszereknél is profil-hoz van minden társítva és nem géphez.
-
qpakcovboy
őstag
3334 hsz-re senki???
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
szedd szét! én havonta szétszedem mert mindig szarakodik benne valami. most a fülest nem akarja felismerni

-
Breki
veterán
-
qpakcovboy
őstag
TEgnap előtt sikerült fellépjek a Live-ra, de egy olyan passport.net felhasználóval, amit MSN-en is használok (azzal csináltam profilt). Ezt nem szeretném ezért regisztráltam egy másikat, de valamiért nem tudok vele fellépni. Egy hónap Gold előfizetést kaptam ajándékba a géphez. Ez az előfizetés a regisztrált felhasználónévhez, vagy a géphez tartozik?
-
proper
őstag
verd ki a balhét hogy neked kell egy igazolás arrol hogy elvesztették az csomagot és keresik vagy valami
esetleg a microsoftnál is balhézhatsz hogy kérjék ki ők az igazolást mivel ök voltak a feladóknem kell nyámnyiláskodni, rá kell csapni az asztalra, kérj egy másikat és ők kerestessék meg és nekik vigyék vissza ha meglett
-
ashot
tag
Szasztok,
volt egy 3 ledes hibám és a ups elvitte a gépet prágába nov 7-én. Azóta sem kaptam meg. Bécsben elkeverték, a ups nem segit, azt mondjak hogy nyomozas van és nemtudni mikor lesz meg. A microsoft meg azt mondja, hogy kérjek igazolo papirt hogy eltünt. a ups meg "nyomoz" ez a válaszuk. éshogy várjak. Szerintetek mit csináljak mert ez már marhára idegesítő. Váráson kivul szerintetek van más lehetőség?
-
-
proper
őstag
válasz
medvegy
üzenetére
még csak a mediacenter van összehangolva, nagyon nem néztem mit hogy érek el
elvileg látniuk kéne egymást hálozatban is, de még nem merültem nagyon bele mert örültem hogy sikerült netet csiholnom a routerböl

elvileg ahogy néztem ha fut a media center csak a megosztott mappákat látom
ez vissza is igaz a pc-re igy a média fájlokat tudom innen oda játszanijelenleg igy néz ki: netkábel--->router wan portba
ip-k 1-2-3 végzödésre 1:router, 2:pc, 3:xboxmediacnetert össze kelett hangolni vagy mia fene, elinditottam hogy szeretném, kaptam egy 8jegyü kodot a boxtol majd felugrott a buborék a vistán, indult a beállitás és ott pedig kérte a kodot be kelett még állitani minden hülyeséget aztán elindult szépen a media center. itt kb rá is hagytam mert sok időm elment a hálozat álitgatással mert bonyolitani akartam a dolgot de ugy nem müködött

ha valakinek van egyéb épitő jellegü ötlete/felvetése akkor ossza meg a nagyközönséggel hogy ne haljunk meg hülyén
-
proper
őstag
na végre meglett a router
sikeresen belőttem és a mediacenter vista/xbox összecsokoloztak 
-
antikarts
csendes tag
Hali. Egy kérdésem lenne. Másnak is hibásan akarja letölteni a pes2008 demot a liveról vagy csak nekem? 2 % után hibát ír ki
Igaz az összes többi játék eddig szépen lejött és megy is, csak az nem
Viszont a guitar hero 3 nagyon komoly 
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
próbálnád csak meg végigvinni a GoW-ot egy fegyverrel

-
Hege1234
addikt
sziasztok most veszek egy arcade packot flash-elve hűtésmoddal ugye ebben van hdmi port de nincs kábel ? hol tudok minél olcsobban venni hdmi kábelt ?
jah és a hdmi tud képet és hangot is adni ???
előre is köszi -
n0_gAboR
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
darky privi ment
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is csak érdeklődtem, vajon melyik gombbal váltasz fegyvert a GoW-ban?

-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hány TPS-t próbáltál ki eddig?

-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát azért van jópár ami használja és autós game is van de az nem sok de zavaró volt nagyon hogy irányíthatatlan volt dpaddal.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Sok játék használja a dpadot?
Amikkel én játszottam eddig, azoknak nemnagyon kellett. -
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja a dpad jobbra már alig reagál a bal ravasz recseg kicsit szorul.
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Megint fel akarod magad húzni?
hagyjad...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A régi elromlott?
-
Atlantis
veterán
Flasheléssel kapcsolatos információkat javallott hanyagolni.
-
->Raizen<-
veterán
Na megjött az ms supportosoknak hála majdnem 2 hét alatt a vadonás új wireless kontrollerem tök ingyér.
Vagy 10 percig törtem a fejem és próbálkoztam miért nem látja az xbox a ketyerét de hosszan kell nyomni a connectelő gombot a kontrollernek hogy felismerje. 
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem tudom milyen meghajtós

sikeresen belőttem és a mediacenter vista/xbox összecsokoloztak
Igaz az összes többi játék eddig szépen lejött és megy is, csak az nem

hííí vazzzegg