Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
Azt pletykálják, hogy lesz. Bár az enyhe kicseszés lenne a PC-seknek, ha látnák, hogy egy 60-70 ezres dobozon hogy fut azzal a grafikával, amin a 150 ezres gépen szaggat. Mondjuk nem tudom, hogy valóban így van-e, de a Crytekes arcok szerint a box sem bírná azt a minőséget, bár szerintem jobban vinné, mint a mostani pc-k, mivel azért a hw-e még mindig nagyon ott van, és optimalizálni is könnyű rá.
-
medvegy
aktív tag
1et értek, az uccsó jó nfs az MW volt, azt még azóta is emlegetem... Főleg a carbon, de a pro street is elég kula. Én az nfs 3-al voltam úgy mint te a 2-vel, akkor lett meg az első pc-m mikor kijött a 3, volt hogy komplett napokat lógtunk el a haverokkal miatta
.... régi szép idők
-
Viktor26
tag
Nem volt rossz a második rész, de fílingben jobb volt az első, grafban pedig az első rész LE változata is ott volt már akkor. Hiányzott a többi részből az vagány filmösszeállítás az autókról! Mekkor királyok voltak a fejlesztősrácok! amikor elkapott a rendőr, és hátrabilincselte a kezed... emlékeztek még rá??
A PS exkluzív gammákat én is sajnálom, de nekünk is van legalább hasonlóan jó nevünk Xre

Lehet hülye kérdés lesz, de a Crysisról tudni valamit X360-ra? Van vagy lesz vagy sosem?

-
Djuree
félisten
válasz
Viktor26
üzenetére
sztem még a most wanted is nagyon jó volt.
de a legeslegjobb az nfs2 volt. mennyit toltuk azon osztott képernyőn anno. hány igazolatlan órát kaptam én azért
sportjátékok vannak jók. nekem ugye nba kötelező mert kosarazok. fifa is elég jó lett, meg az nhl is...tavaly nem így volt, nagyon nem...
ps3 játékok amik nagyon kénének x-re is:
gran turismo, tekken, final fantasy, metal gear solid...asszem ennyi, kifújt, vége... -
Viktor26
tag
Az NFS legutolsó jó része a Hot Pursuit volt. Azóta egyik sem közelítette meg azt a színvonalat. Talán még a Porsce ánlísed volt az, amelyikkel órákig el lehetett lennni.
X360-ra a CoD4 nagyon jól sikerült, a MOHA és autósok közül a PGR sorozat nem rossz. A Forza 2 viszont etalon X-en, de a GT sorozat még mindig hiánycikk marad nekünk! szerintem. A Bioshock atmoszférája remek még, és ami nagyon tetszett, bár távol áll tőlem, az az Ace Combat 6 volt.
Mi a véleményetek, a sport játékokról?
-
feka007
veterán
Némelyik tapasztalatlan fejlesztőcsapatban sokkal több a kreativitás, mint egy évtizedek óta a szakmában lévőnek. Lásd Far Cry, egyszerű techdemónak készült, aztán az egyik legjobb játékká avanzsálódott, vagy ott az NFS fejlesztőcsapat, ami anno vmikor nagyon jó játékokat tudott csinálni, ma már csak ilyen izére futja nekik, látni, hogy szartak az egészre a Pro Street fejlesztésénél. Pár enterfejt biztosan elküldenék melegebb éghajlatra az EA-től, akik hagyják, hogy ilyenek járassák le a játékipart...
-
Viktor26
tag
Srácok!
Szakember kellene nekem, rengeteg a backup játékom, és az új X360-am nem viszi őket.
Ki tud segíteni, vagy ajánlani valakit?
-
Dread
tag
azt olvastam valahol (már nem emlékszem hol) hogy a crysis pc-s változata azért oylan nagy gépigényü mert a fejlesztök aláraktak egy xbox 360 emulátort.
-
sakeee82
aktív tag
A Lost Planet számomra best of, a Crysis egy szép, Nasa gépeken jól futó játék.
A Gears of War is naon baba! -
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007
üzenetére
Csalódni nem tudok, mivel 70 ezerért vettem nem 250 ezerért, amely egy Crysis képes pc ára, ha 0-ról indulsz. 2 hete van meg és eddif faja, kivéve a tv kérdését, de majd megoldom.
A Crysis nekem azért techdemo, mert ugyan mindent tartalmaz, amit egy dx10-e gamnek kell, viszont a maga a játék sztem fel lett áldozva a grafika oltárán. Erről mindenkinek más a véleménye, ez van, És nállam az is lehúzza a gamet, hogy az UT 2007 is rettent szép és még viszonylag szaggatás mentes is egy 8600GT-vel, míg a Crysis mediumon 800*600ban épphogy eléri a 20-25 framet!!!
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Szerintem a csalódás, meg a játszottam egy jót nem igazán férnek össze, mondjuk volt már túlhypeolt játék, amiben kicsit csalódtam, de mégis jó volt, csak túl nagyok voltak az elvárások.
Ez a Crysis letechdemózása mostanában elég népszerű, bár én nem mondanám ezt a Lost Planet mellett, mert annak is legalább annyira techdemó szaga van. -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Játszom az assasin's creed-el nemrég kezdtem. Tetszik meg minden, de nálatok is úgy volt hogy minden katona egyből ki akar nyírni? Mármint amikor a lóval megyek egyik helyről a másikra és az ilyen kisebb falvakban egyből ugranának rám.
A városokban nem csak ha feltünősködöm! -
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007
üzenetére
Én ha csalódok is ,legalább játszottam egy jót!
Most láttam a Halo 3 -at és a Fifa 2008-at Lcd-n, hát visszaszívom amit a Halóról mondtam, naon jól néz ki, nem egy Crysis ugyan, de a Crysis inkább techdemo mint game!
A Fifa meg súlyosan földbe döngöli minden szempontból a többi verziót ami a gafikát illeti. -
medvegy
aktív tag
Hát igen, én sem értem mireföl eza qrvanagy Halo3 őrület, nem egy rossz játék, de sztem messze nem emelkedik ki az átlagból - grafikailag főképp... perszepersze elhiszem hogy így a multi meg úgy a multi, de nekem egy játék mindig a singleplayer résznél kezdődik, ha azzal gondok vannak akkor engem a multi sem igazán érdekel. Ott van pl az Orangebox - rettentő kiadós single (4 játék) + a marha eredeti TF2, mindez a halo3 áráért... hát nem agyaltam sokat melyikkel lepjem meg magam. Eccer lehet megveszem majd a halo3-at is, de 5k-nál többet nem vok hajlandó kiadni érte...
-
trigan
csendes tag
lehet hüjeséget kérdezek de sima mezei tv-re is rá lehet kötni az x360-t XD
-
Ceko
senior tag
Ez elég érdekes lenne ,ha így lenne
: Nem lesz több Xbox játék X360-on? -
tobias40
veterán
Van rajta piros-fehér rca dugó is de hiába dugom bármelyuk rca-s aljzatba akkor sincs hang!
Van optikai kábelem is ami az xbox360 dobozban volt és ezen a vga kábelen van ilyen hely is ahova az optikai kábelt lehet csatlakoztatni!Meg is tettem és a tm-ben is bedugtam az optikai bemenetre és mégsem szólal meg!
Vki segítsen!!

igy néz ki a kábel: http://www.konzolozz.hu/page.php?58
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Szerintem ez még a kisebbik probléma a PC-s játékiparral. A legnagyobb baj az, hogy egyszerűen lóf*sz a felhozatal. Tavaly ősztől egészen november végéig sorra jelentek meg a remegve várt nagy nevek, papíron évek óta a legsikeresebb év volt, de igazából egyik sem kötött le úgy igazán, míg régen hónapokig elvoltam egy játékkal. Elfogytak az ötletek pc-n, vagy nem tudom, mindenesetre én most bízok benne, hogy nem fogok csalódni a boxban...
-
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007
üzenetére
Pc-n is ugyanolyan volt mint itt boxon, csak magasabb volt a felbontás!
Bocs Pc-n volt advanced blur!
Sztem iszonyat nagy game! Várnám a 2. részt...Én meguntam Pc-n azt, hogy hiába fejlesztem a gépet, mindig levagyok maradva 2 lépéssel, mert nincs elég pénzem memóriára és 150 ezres videókártyára! A kaput a Crysis tette be, vicc...Majd ha nyerek a lottón és lesz pénzem 2 havonta fejleszteni.akkor viva pc, de most...Sőt akkor sem, inkább elutazom Dubaiba!!
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
Halo 3 szerintem ronda egy UT3 mellett, pedig a külső terek abban se a legjobbak (de a belső terek kidolgozásában nincs párja az biztos).
Egyébként konkrétan mi a baj a boxszal, nyilván vannak rá sokkal szebb játékok is a Halo3-nál. Az a játék szerintem csak a hype miatt ilyen nagy siker, GTA 4-et sokkal jobban várom. -
sakeee82
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
A Halo 3 egy Halo 2 Extended Edition grafikailag, de azért sztem nem rossz ,bár néhány résznél valóban ps2 szintű a textúrázás!
A Lost Planet még a Halónál is retkebb grafikailag, de monumentális még így is!!!
Mikor először megláttam a PGR4-et, majdnem eltörtem a dvd-t... eddig nekem grafikára a Dirt jött be csak a autósok közül. -
Bagira01
veterán
Megvan az xbox360 premiumom 203w-s benq drive-os halo3-s változat. De ez a játék valami iszonyat retek

-
tobias40
veterán
Ha vga-n csatlakozok a boxommal akkor hogyan lesz hang a tv-men? lcd tv..
Próbáltam mindegyik rca-ba bedugni de nem szól!
Amit kaptam a boxhoz kék színű kábel azzal sincs hang
Az a digitális hang lenne ,ugye?Vki segítsen kérem!

-
CooLM@$TeR
tag
válasz
misirulez
üzenetére
"Akinek meg nincs két joy-a az telózzon eggyet a microfosnak, és kap egy másikat is"
Mekkora egy utolsó gyökér vagy te, istenem ... Az ilyen retardáltak miatt bénázik az M$ szervíz, azt se tudják gondolom, hogy hány fele kellene küldeni a cuccokat. Ma küldték nekem 3.-szor is újra a kontrollert, mert máig nem érkezett meg az első kettő. Több, mint másfél hónapja nem tudom használni a konzolomat emiatt. Azok szopnak tehát, akiknek tényleg rossz a cuccos, mert a sok vízfejjani csak lehúzásból kér kontrollert tőlük.
-
medvegy
aktív tag
Egy kérédés: valakinek van valami ötlete honnan tudnék olcsón ms ponytokat venni, mert lenne egy-két arcdade cím ami érdekelne meg a forza-hoz a kiegészítések is jól jönnének
. A rendelés külföldről felejtős, mert nincs olyan bankkártyám amivel ezt megoldhatnám... -
Mr.Grincs
veterán
XBOX 360 eredeti játékot mivel érdemes írni? Ha neroval írom egy az egyben akkor mindent átmásol?
-
F.B.I.
veterán
Gratula az új TV-hez. Nekem is ilyen van de van úgy, hogy a játék hevében már 1 méterre ülök tőle.
Azoknak, akiknek nem jön be a GoW, próbálják ki az online multiját már csak azért is, hogy lássák milyen az amikor tényleg megszokod az irányítást.

Az egér-bill. irányítás még mindig a legjobb a világon. Azonban multiban PC-nél a jobb hardverek döntenek ( valamelyest a reflexek is ). Az X-en nincs ilyen, mindenki egyenlő eséllyel indul.

-
Djuree
félisten
válasz
medvegy
üzenetére
igen, eddig 22-es tft-n toltam.
tegnap vettem az LG 32LC41-et. ez volt a legolcsóbb normális 32-es.
én 3 méterről nézem, nincs is nagyon több helyem a szobába. így már nem recés. színei sztem azért kicsit rosszabbak mint a tft moncsin, vagy csak furcsa így hirtelen.. habár ez is csak megszokás kérdése, meg még a szinbeállításokat sem buzeráltam.
persze azért mindenképpen jobb így
-
sakeee82
aktív tag
X-en kihívás fps-el játszani, pc-n nem!!!
A Lost Planet tegnap nagyon elrugta a pötyöst(persze ez nem fps), az egyik ellenfél 10! percig menekült előllem, egyszerűen nem tudtam eltalálni, nekem ez kihívás volt, PC-n ugyanazt az ellenfelet 1 sec alatt levadásztam - pro és kontra Xbox Joy Powa!
Nekem tetszik ez a szenvedés, lehet mazohista vagyok...Halo 3-mal sztem egész jól ellehet játszani így is!
-
medvegy
aktív tag
Nájsz nájsz... pontosan milyen?
Ha jól tudom eddig te is 22-es tft-n toltad, a tft-hez képest mennyivel kell messzebbről nézni h ne legyen recés a kép, egyáltalán közelről recésebb mint a tft-den volt? Színei mienek a tft-éhez képest? (Azért kérdem, mert az én fejemben is megfordult h be kéne ruházni egybe...) -
-
tiv83us
veterán
Valaki megtudja nekem magyarazni, hogy a sima XBox-os jatekok miert akadnak ketszer annyira 360-on, mint a sima konzolon? /Pl KOTOR jatszhatatlan szinte 360-on.../

-
Djuree
félisten
na megvan az új tv-m.
81cm-es lcd. elég durva. nagyot javult a játékélmény ami eddig sem volt kicsi.
ha tehetitek ruházzatok be egy ilyenre. -
bwoay
nagyúr
válasz
misirulez
üzenetére
a GoW tényleg ilyen
pont azért jó. amúgy a célkereszt nem pecsét, az csak akkor jelenik meg,
amikor sérülsz. Hörgő hangokat meg a Locust ad ki.
Egy próbát (500 Ft-ot) mindenképpen megér, te warezmisi
Kicsit sok volt körülötte a hype, és elsőre engem sem fogott meg,
de aztán... már munkahelyen remegtem, hogy mikor érek haza írtani
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valószínűleg ezért írt nekem 7 ember privát üzenetet, hogy mit mondjon majd telefonba
Nemtudom miért véded úgy az MS-t. Van nekik elég pénzük... -
misirulez
senior tag
Hát igen...Gow...:
egy brutál kinézetű embert kell irányítani akinek kétszer akkora a combja mint a feje
konkrétan HÖRGŐ hangokat ad ki futás és lövöldözés közben
a célkereszt egy véres pecsétféleség
jah és ha eltalálsz valakit az négy féle véres cafatban szarrá-szakad. (ezeket videó alapján mondom)
Nekem ez az ami nem jön be
Persze a K&L életem első lövöldözős játéka (legutóbbi a wolfeinsten volt), úgyhogy lehet, hogy majd egy jobb játék (rainbow six vegas lessz a következő ha ezt végigtoltuk) jobb útra térít
Lehet, hogy egy hardcore FPS gémernek nemjött be a K&L, de én arra alapozok, hogy nekem jó élmény vele játszani és kész
Nincs rajta mit ragozni.Amúgy milyen játékok vannak még amik támogatják a splitscreen co-op módot?
Eddig ezekről tudok:
simpson: the game,
K&L,
Rainbow Six: Vegas
meg ugye most mondtad a GoW-ot de én azt nem veszem számításba
-
Dread
tag
pro streetnek nagyon gáz a menüje, az irányitása amugy tetszett mikor már elértem legalább a 2es szintü tuningokig, de addig tényleg elég silány volt.
viszont a pgr 4 az nagyon ütös játék már hetek ota rá vagyok kattanva
-
bwoay
nagyúr
válasz
feka007
üzenetére
hát nem tudom. nekem az arcade az a PGR.
Igaz, kilóg, mert egy NFS-nél vagy Juicednál sokkal reálisabb,
és ha összevetjük a Forzával, akkor nem lehet kijelenteni,
hogy az irányításuk, az autó viselkedése ég és föld.
Szóval a PGR rendesen elmozdult a szimuláció irányába,
és pont azért olyan szélsőségesek a vélemények róla,
mert valahol a két irányzat között van. Számomra pont elég technikás ahhoz,
hogy tanulni kelljen, de elég könnyed ahhoz, hogy ne kelljen görcsölni.
Namost a Dirt meg leginkább a Sega Rallyra emlékeztet,
ami echte árkád, de az a vérbeli, nyomom a gázt, az autó meg megy valamerre,
jobbára előre. Nehéz irányítani, de nem azért, mert az autó is így viselkedne,
hanem egyszerűen nehéz menni vele, mert nem jó az irányítás.
Tipikusan az a játék szerintem, amivel ha megtanulsz menni,
annak sehol máshol nem veszed hasznát.mondjuk ha neked tetszett, akkor azt próbálom tiszteletben tartani,
de nálam nagyon elvágta magát. -
feka007
veterán
Kormánnyal reálisabb az irányítása annak is. Amúgy egyetértek, tényleg inkább arcade verseny, de a CMR soha nem készült kifejezetten rally-szimulátornak, és ettől függetlenül nagyon tetszett a Dirt, bár kontrollerrel nem lehet nagy kihívás, de billen ennél nem kell több.
-
bwoay
nagyúr
válasz
misirulez
üzenetére
Egy a gond: ettől még a Kane & Lynch nem más, mint egy középszerű TPS,
amit csak azért lehet eladni, mert
1. szarrá hype-olták
2. valamit visszaad a Heat c. film hangulatából.Viszont a jelenlegi TPS felhozatal egyik legrondább,
és a kritikák szerint leggyengébb darabja.Nekem csak a demot volt alkalmam kipróbálni (PS3-on),
de egy Gears of War, egy Lost Planet után olyan a grafika,
mintha PS2-n játszanék, plusz kellően esetlen az irányítás,
az MI meg lószar.Ok, warezban elmegy, de olyan ismerősöm, aki odáig volt érte,
a demo után azt mondta, hogy 5 rugót adna érte, de 17-et semmiképpen.a GoW-ban is van splitscreen co-op, az tényleg betyárjó.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Leonyid84
üzenetére
A PGR4 az eddigi legjobb box-os autós gém, ha a forza2-t nem számítjuk... ha azt is számítjuk, akkor kb egyformán qrvajó mind a kettő, igaz mindegyiket másért szeretem. Én a DIRT-nek csak a demóját próbáltam, nemrossz meg szép is, de valahogy a fizika kissé eccerűnek tünt nekem a PGR4-hez képest, nyilván nem is beszélve a forza-ról... persze lehet h csak a demo volt ilyen, szal ha végigtoltam a forza-t és nem lesz semmi értelmes autós gém akkor én is beszerzem.
-
misirulez
senior tag
Egyébként mindenkinek ajánlom akinek 2 joy-a van az otthoni Co-op módot amikor vertikálisan kettéválasztódik a monitor, és két szereplőt lehet irányítani:
Egyiket az egyik joy-al, másikat a másik joy-al.Én ma áthivtam egyik haveromat, elmagyaráztam neki mi hogy működik fél óra alatt ő is belejött és négy óráig toltuk a K&L-t szerintem baromi jó élmény így játszani, csomó mindenben lehet segíteni egymásnak stb.
Akinek meg nincs két joy-a az telózzon eggyet a microfosnak, és kap egy másikat is

-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is most kezdtem el tolni a Kan&Linch-et nekem bejön a joy-os irányítás, igazából nemis nagyon kellett megszoknom mivel pc-n se nagyon játszottam eddig FPS-el vagy TPS (érts.. ahol csak lőni kell semmi más).
ami tény, az az, hogyha pölö érzem, hogy hátulrol lőtt rám valaki egy óra mire hátrafordulok, egérrel meg csak egy rántás lenne.
Tudom-tudom lehet állítani a sebességen, viszont akkor a precizebb mozdulatoknál meg ha kicsit akarnám arréb mozgatni, nagyobbat ugrana a célkereszt és nem lenne jó.Na mind1, lényeg a lényeg, hogyha ha valaki NEM AKARJA, hszeretni a joy-t, az soha nem is fogja...
Én szeretem

-
mergal
aktív tag
Kipróbáltam a The darkness című játékot. Ez a 2. FPS-em. Tetszik nagyon, ez egy horror FPS ajánlom mindenkinek akinek szimpatikus ez a téma! Igaz még csak nagyon az elején vagyok!
-
Bagira01
veterán
Na srácok úgy néz ki a héten én is egy xbox360 premium remélem boldog tulaja leszek

Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jobbra számítottam ez tök ps2 feeling

Bár azt is hozzá kell tenni, hogy még nem vezetek.