Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Ticsike
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Na ezt én is szeretném már tudni! Talán KRS többet tudna mondani, mert az ő párja a saturnba dolgozik. Meg is kérdem tőle. Nem tudom, hogy te olvastad e az egyik hozzászólásomat, amiben azt írtam, hogy egy másik fórumon írták, hogy valaki előrendelt, pénzt nem kellett előre fizetnie, és már másnap azaz 26.-án mehetett a boxért. Na most ezt szeretném tudni, hogy hogyan is van ez???
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném még kérdezni hogyha én megveszem szépen újonann bótba
akkor nem szeretném hogy 3 led legyen... de a garival se szertnék játszani, így a mod kiesett. Kérdés: Van valami mód rá hogy szépen együtt maradjon a GPU és az alaplap meg a gari?

-
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!

Szertnék venni egy x360-ast de nem tudom melyiket:
-Prémium pack HDMI kimenettel.
-Elit packEgyenlőre nem szeretném flashelni, mert félek a gari vesztéstől.
HDMI-vel szeretném a képet éz optikai-val a hangot.(Ez ugye a prémiumnál nehézkes???)
Live is tervezve van.
Melyiket javasoljátok és miért. Válaszokat előre is köszönöm.
-
qpakcovboy
őstag
Valaki tud valamit a "saturnos elitekről"?
-
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
használtak a többség, de van pár új is
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Az enyémen még a régi kisebb fajta van/volt. Az egyik konzolboltban állítólag tudnak rá szerezni, de sztem egy szétszedett boxon azért látszik, hogy belepiszkáltak, függetlenül attól, hogy utólag ragasztanak-e rá matricát.

-
medvegy
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Legtöbb esetben igen, a PGR4-em fóliás, zsír új volt. De pl vettem ott Gears of War-t is, az elvileg használt volt, gyakorlatilag tökéletes állapotban volt, csak a fólia nem volt rajta.
-
Zoloft
tag
Sziasztok!
Esetleges flash-elés esetén egy sérülésmentes matrica visszaragasztásával is ugrik a gar?
Észreveszi a M$?
-
CooLM@$TeR
tag
-
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
magyaro. legjobb 360 fóruma: gamer 365.hu
itt találsz occsó gémeket, én is innen veszem mindig. -
ashot
tag
jollvan, ákom volt , nem volt bereggelve, kösszönöm a segitseget
-
medvegy
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
2082. hsz-ben két link, ott új és használt gémek igen jó áron lelhetők. Én pl nemrég a PGR4-et újonannan magyar nyelven 11k-ért vettem...
-
CooLM@$TeR
tag
Üdv!
Valaki esetleg tudja, hogy honnan lehet olcsó, de eredeti és bontatlan új xbox360 játékokat szerezni? Pl. Forza Motorsport 2, Project Gotham Racing 4, stb.
A válaszokat előre is köszönöm,
CooLM@$TeR
-
Zolko001
tag
Megéri szerinted ilyen olcsó lemezt venni hozzá? Én Ricoh-t szoktam venni de eddig még semmi bajom nem volt vele. Én 500-600 ért veszem darabját. Szerintem nem sok egy játékért. Olyan nagy mennyiségben meg nem írok ki játékokat hogy ezen spóroljak. Meg aztán ez folyton a lemezt "használja". Nem olyan mint a PC, hogy csak feltelepíti aztán nem is kell neki többet a lemez. Szerintem ezen nem érdemes spórolni.
Habár lehet az én Ricoh lemezeim is hamisítványok?! Kitudja, egyenlőre még jók.VISZONT
Olyan kérdésem lenne, hogy meghajtót kompletten lehet benne cserélni? Mert az enyém marha hangos......
De nem mindegyik Xbox ilxen hangos....Gondolom más meghajtó van bennük.....
Amikor felpörgeti a lemezt (vagyis szinte rögtön miután beletetted) onnantól fogva zúg mint állat egészen addig amíg játszok vele (vagyis egész végig).Mit lehetne vele csinálni???

-
JamesHolden
aktív tag
srácok
ezekről a 1tek DL lemezekről van valakinek tapasztalata? [link]
az oldalon "Xbox360 compatible"-ként hírdetik, ára 252Ft/db és 25-ös kiszerelésekben kapható, amit így elsőre egész jó árnak tartok!
amit néztem még h médiakódja: RICOHJPN D00ez azt takarja h lehet olyan a miősége mint egy Ricoh DL lemeznek?
üdv
-
F.B.I.
veterán
Hívd fel őket, amikor kérdezik az e-mail címet mondd be (általában azt kérdik, amivel a gamertag reggelve van). Ha nem jó ne mondd, hogy nem ted vetted (mert átírni nem lehet) hanem tedd le a telefont, mert akkor már az előző tulaj reggelte. Ha nem volt eddig 3 ledes szerintem tuti nem telefonált ő sem az MS-nek. Hívd őket nyugodtan.
-
-
ashot
tag
Szasztok, egy apró kérdésem lenne: Én egy másik embertől vettem használtan az xboxom. Lett egy 3ledes problémám. Blokk megvan, akkor ha felhivom a supportot, nem lesz gáz hogy nem én vettem?
-
Ticsike
tag
Srácok!
A box a 16:9 vagy a 16:10 képaránnyal működik jobban?LCD tv-nél nem lehet majd utánhúzást látni?
Nézegettem az LG tv-ket, lehet, hogy olyat veszek majd, igazán már LG 26LC2R ezzel is beérném. Majd meglátom.Néztem ezt Philips 26PF3302. Szóval egyre nehezebb. Samukkal egyébként mi a baj??? Ha ennyire olcsó kategóriában tudnék tv-t venni, akkor egyből megvehetném a 24" moncsit is, mert csak képátlóba nagyobb egy picivel a tv, szóval lehet, hogy nem tökölnék ennyit, ha megvenném a moncsit aztán kész, de viszont a tv kb 8-9 centivel nagyobb átlóba, és az mégis csak jobb
szóval vicces ez az egész, gyakorlatilag már nem tudok dönteni
tisztára belefogok bolondulni.....Jóéjt

-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak widescreen mert olyanok a játékok. megy 4:3-ban is csak akkor fent meg lent fekete csík lesz.
-
(Kolombusz)
veterán
Csak widescreen felbontást tud?
Vagy menne 1280*1024-ben is?LCD TV-re nincsen pénzem, csak nyáron lesz, viszont annyira magával ragadott a feeling, hogy lehet karácsonyra kiárusitanék kicsit a gépből, meg összespórolnék annyit pénzt, hogy egy premium packot megvehessek.
-
asbi_
tag
hello!
érdeklődnék, hogy Pécs környékén (akár egész Baranya megye) hol vállalnak flashelést (+ hűtőmod)? (esetleg, ha van tapasztalatotok velük annak is örülnék)
előre is köszi
asbi -
_Blank_
senior tag
Ahogy mondja a kollega nem érdemes vacakolni a 24" meg crt monitorokkal és az 1080P-s felbontással, lévén nem is tudja a box, ha csak az árakat nézzük sokkal jobban kijön egy 26"-al.
Minél nagyobb LCD TV 720P-n, lehetőleg 32", ezeket már komolyabb panellal szerelik mint 26"-os társaikat.
Ha meg nagyon olcsón akar valaki kijönni akkor 22-es WS LCD monitor VGA kábellel. -
M@trixfan
addikt
Szerintem csak a játék miatt nem érdemes 1080p-re hajtani. 2 natív játék kivételével (Sonic meg valami teniszezős) az összes többi csak fel van skálázva 720p-ről. Kisebb arcade letölthető cuccokat nem veszem ide, csak a lemezes címeket. Semmivel nem lesz részletesebb a kép. Minél nagyobb 720p LCD TV a nyerő.
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok!
Jövőhéten szeretnék venni xbox 360 premiumot, lenne néhány kérdésem, nagyon megköszönném ha válaszolnátok rá!
A CRT tv-n mijen felbontáson fogja használni az xbox? valahol azt olvastam hogy 800x600-ban, máshol pedig azt hogy 640x480-ban (4:3-as a képaránya a tévémnek, tudja a 60hz-es).
A gépet itt szeretném megvenni: http://www.multiformat.hu/index.php?fu=wa&tcs=1&ol=2 (bocs de nem értek a linkeléshez) Halo 3-mal együtt (88 ezer forint). A Microsoft 3 év garanciát ad a gépre?
A választ nagyon megköszönném!
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike
üzenetére
hát igen a nagy kép sem hátrány
döntsd el hogy minőség vagy képnagyság. (néha tényleg szaggat full hd-ben de ritkán, meg a jövőben ez egyre kevesebbet fog előfordulni).
de a samsungokról nem vagyok/vagyunk valami jó véleménnyel. sony meg panasonic a legjobbak, persze lehet drágábbak is. -
Ticsike
tag
Köszönöm a segítségeket! Nem is tudtam, hogy a nagy felbontás miatt akadozhat egy játék mondjuk 1920 felbontásba. Ez gyakori, vagy csak ilyen nagy felbontásnál fordul elő???
Nemakarom azt mint pc-nél, hogy beszaggat a játék meg hasonló. Remélem nem fognak akadni a játékok ha veszek egy ilyen tv-t, bár még nem tudom melyiket vegyem meg(szerintetek??? ) Végülis mind2 szerintem egyforma, max az egyik nagyobb a másiknál.
Vagy nem?
Egy másik fórumon olvastam, hogy volt olyan akit 26.-án már hívtak és mehetett a boxért(ja és egy forintos se fizetett előre, csak akkor amikor ment a gépért) szóval ez érdekes, akkor mégis csak volt még tartalékban annyi, de nem értem akkor 25.-én miért nem osztogatták el azokat is. Szóval mi akik kifizettük előre, azok várnák és várnak.... érdekes..... fel is hívom őket holnap, hogy mi a helyzet van már.
Köszike
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ticsike
üzenetére
Szerintem fontosabb a nagyobb kép mint a nagyobb felbontás! Szerintem is vegyél egy tv-t ami tud 1360-as felbontást elég az. A régi tv-t meg rakd el valahova nem fog hülyén sztem kinézni a szobádba a böszmenagy lcd!
Ja és nem minden játék megy elég gyorsan 1920-as felbontásban például a GOW az átvezető jeleneteknél igencsak belassul már 1280*1024ben vagy a pgr4ben amikor zuhog az eső és sok a kocsi akkoris belassul. -
-
F.B.I.
veterán
válasz
Ticsike
üzenetére
Természetesen ezekel jársz a legjobban csak meg kell tudni, hogy tudják-e az 1:1 ( a PC képe is 1368x760-ban megy) módot ha PC-t is rá akarod kötni. Amúgy jobb választások , mint egy 24"-os csak nem tudják az 1080p-t de azt nem sok játék támogatja és ezen még TV-t nézni is tudsz.

-
Ticsike
tag
Srácok!
Ha már a moncsi témát kibeszéltük,akkor az lenne a kérdésem, hogy sokan azért vesztek tv-t mert annak nagyobb a képátlója? Vagy van más oka is? Nézegettem tv-ket is 100 ezerig, igazándiból csak attól félek, hogy otthon hülyének néznének ha a pici tv-m mellé vennék egy másik újat
, meg flusztrál az a gondolat, hogy ha tv-t vennék, akkor az asztalomra kerülne, és mivel említettem már, hogy pici a szobám nagyon belenne zsúfolva a szekrény és a fal közé, szóval hülyén nézn ki.
Szóval szerintetek ha már 90 ezret kiadnék azért a 24 colos moncsiért, akkor vegyek inkább 100 körül egy mondjuk ilyet
és igen egyre jobban meggyőzöm magam, hogy megéri) [link]
vagy egy ilyet: [link]
Igazán megmondom, nem tudok a kettő között dönteni, úgyhogy kérlek benneteket, hogy...
Az nem baj, hogy ezeknek kisebb a felbontásuk, és kb 8ms között van a késleltetési idejük? Csak a box miatt használnám, meg pc monitornak, ha esetleg kellene(most laptopom van).
Szóval melyiket választanátok a helyembe?Még egy a 16:9 es képarány nem gond? Nem lesz csík meg hasonlók?Köszike a helpet!
-
Bocaa
senior tag
Kinéztem egy 4:3-mast crt tv-ét ami hd ready-is.Ez igy élvezhető??Vagy mit tudtok ajánlani vmit 80k ig amin jó a képe az Xbox 360-nak.
-
Tomaaasz
aktív tag
Na még egy kérdés... Már kinéztem a drágaszágot csak az a kérdésem hogy sima crt moncsira rá lehet-e bogozni a boxot? Mert egyenlőre nem lessz pénz egy új monitorra...

-
Djuree
félisten
ja, nekem valahogy nem jött be. habár lehet hogy nem voltam elég kitartó mert az elején valami rakétás nemtommi mindig kinyírt és onnantól hagytam a francba az egészet

cod4-ben biztos összefutunk, már elő van rendelve, szóval elvileg pénteken már meglesz

bocs már, hogy nem toltam veled a gow-ot, de nekem annyira nem tetszik a játék, még végig sem toltam, a 3. részben járok de meguntam

-
F.B.I.
veterán
A Timeshift elég komoly lett!

-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szvsz mindenképpen konzol ha játszani szeretnél,gamer PC-t szvsz nem éri venni,főleg ami most megy
Anno nekem is volt a dilemmám,és mostani PC-m mellett dönöttem idén februárban,ami 250ezerbe fájt.Mostanra megbántam,hogy ezt választottam. -
Ticsike
tag
Ugye ez is jó? Csak azért kérdezem, mert nincs kedvem egy kábelt a pixmaniatól megrendelni és még pluszba pár ezret fizetni a szállításért. Ide pedig eltudok menni, és megvenni! Csak ennek a dugó csatija még másabb

-
Ticsike
tag
Csak nálam az a gáz, hogy a hifi aux csatija is RCA aljzat, nem jackes, szóval a box rca-t tovább kellene vinnem valahogy a hifiig, hogy betudjam dugni a hifi hátuljába.(rca anya csati van a hifi hátulján) Na most ekkor mi van?
Hifin jack dugó csak a fejhallgatónak van, az pedig nem jó.
[link]
ez a megoldás jó lenne?De úgy láttam, hogy a box hang kábel csatijának a széle ilyen bávágásos, vagy nem is tudom minek hívják, de ezt ugyanúgy belehet dugni abban amit előbb linkeltem? És a színek se egyeznek meg, az se baj?
-
KRS
csendes tag
válasz
Ticsike
üzenetére
Helóka!
Az én szobám 2,5x4m-es de mindig kb.:2m-ről játszom
Ja és nekem egy 94-es lcd-tvm van 1080i-ben én nem tudok elég közel menni hozzá, hogy rondának lássam.
A hangzásról csak annyit, hogy nekem is sajna csak 2 hangfalról megy mert a házimozimnak nincs optikai bemenete. De nem baj igy is szépen szól. A gyári kábelben benne van az rca amivel ezt meg tudod oldani. Max. venned kell hozzá egy rca-jack átalakitót amivell összekötheted a hifiddel.
Más!
Tegnap felhivtam a helyet ahová a boxomat vittem javittatni ami elvileg keddre elkészült és azt mondták kb. 5-re mehetek érte. Mondanom sem kell nem készült el
nehogy már a 4 nap alatt tudjak egy kicsit játszani
Sebaj inkább dolgozom a szünetben, addig sem kell arra gondolnom milyen jó lenne játszadozni otthon! -
qpakcovboy
őstag
5.1-es vezeték nélküli fejhallgató nem jelent megoldást?
Amúgy van ilyen? és ha igen mennxiért lehet hozzájutni?
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nekem már elég régóta megvan eredetiben
hl2+episode1+ep2+portal (világ legjobb agyalós játéka, hihetetlen fasza, csk ez a játék megér 10k-t legalább)+team fortress2 (ez is jó kis netes játék). én 12k-ért vettem, ennyiért ajándék. eddig ez a legjobb gyűjtemény box-ra. -
Ticsike
tag
Az elöző hsz.-hoz csak annyit, hogy mivel kicsi a szobám, így 5.1 hangrendszernek nem látom értelmét, mivel nem tudnám úgy elhelyezni a hangfalakat, hogy mögém is jussanak,mivel ott már az ágyam van, és mögött a fal, szóval ezért gondolom nekem elég a 2 hangfalas megoldás. Vagy a másik kérdésem, hogy a jelenlegi JVC hifim két hangfalát nem tudnám felhasználni? Van aux csatija a hifinek, csak nem tudom, hogy van e hozzá olyan átalakító amivel el tudnám vezetni a hangot a boxtól a hifi-ig. Tulajdonképpen olyan kábelem már van hozzá, ami jacket vitt el a hifi-ig, csak nem tudom, hogy van e olyan átalakító amibe a box hang kábelét beletudnám dugni, és így már használhatnám is a hifit. Szóval ezért is kellene, hogy milyen a box hang csatija, hogyan néz ki( esetleg kép róla)
Köszike

-
Ticsike
tag
Srácok!
A boxnak olyan hangkimenete van ami optikai dugós? Ha nekem nincsen otthon semmilyen hangrendszerem(csupán egy régi JVC hifim), akkor milyen hangfalrendszert, vagy nem is tudom mit kellene vennem, hogy hangja is legyen a boxnak? Egyáltalán nem vagyok képben ilyen téren, úgyhogy kérlek segítsetek, ajánljatok nekem valamilyen terméket amivel hangot tudok kicsikarni.Köszönöm előre is
-
Ticsike
tag
Tudom Tudom
de marhára rosszul nézne ki egy ekkora tv egy 2*3m szobában az asztalom tetején, mivel nincs más hely ahova rakni tudnám, szóval akkor vegyek a boxhoz egy nagyobb lakást is?
Na mostmár remélem, hogy jövőhéten rámtelcsiznek, hogy mehetek a boxért, hazaszállítást biztos nem kérek, kitudja mikorra hoznák ki
fő az elsőbbség, be a kocsiba aztán szaladás érte
Szerintetek lehet úgy boltba fizetni, hogy 60 ezret levesznek a kártyáról és a többit kp-ban? Úgyérzem tényleg kell nekem ez a 24" csoda. Csak igazándiból, hogy mikor fogok játszani, azt még nem tudom, egész nap suli, ha nem suli akkor meló, amikor hazamegyek akkor általában fáradt vagyok, de persze egy jó kis játékra sose leszek fáradt, szóval csak a késő esti órákban számíthatok rá, hogy a konzolhoz tudok jutni, akkor meg minek hangrendszer, ha vigyáznom kell arra, hogy a többiek fel ne ébredjenek??? Vagy szigeteltessem le a szobámat?
Látjátok megint egy újabb ok arra, hogy elkellen költöznöm a szülőktől, és vennem egy saját lakást, de mit ne mondjak elég költséges ez a box nem??? 
-
F.B.I.
veterán
Egy 24"-os monitor mindenképpen megfelelő alternatíva konzolozáshoz és PC-hez egyaránt. Az én választásom mindenesetre egy LG 32LC51-es LCDTV-re esett. Nekem kell a megfelelő játékélményhez a nagy látványvilág és a 82cm, az 82cm. Ezt a tv-t most 2 méterről nézem, rákötöttem a PC-t, mivel tudja az 1:1 módot, ezért a PC felbontása is 1368x760. Hibátlan, tűéles képet produkál 720P-ben. Egy wireless egér-bill. páros azért nem árt hozzá. Akinek van pénze egy 24"-os moncsira az inkább áldozzon egy ilyenre. Az élmény megfizethetetlen.

Mindenkinek X360-at le a hardvergyártók kapzsiságával!

-
qpakcovboy
őstag
A Half Life Orange boxról tudtok valamit? A sorozat 5 részét tartalmazza? Mikortól lehet megvásárolni?
-
medvegy
aktív tag
Ha már mindenféle képpen "sz*rni" akarod a zsét, javaslom minél kissebb címletekben tedd, nehogy szorulásod legyen
Ja, és ha sikerrel jártál, léccives írd meg mit ettél előtte, mert ezen bevételi forrás engem is érdekelne
.Komolyra fordítva a szót, tfh veszel egy boxot használtan és flesselteted - 50-60k (ez akár lehet core, és akkor még olcsóbb, minek pl két headset...), ez mondjuk 4-6 origi gém ára, amiket te kvázi ingyen beszerzel. A flesseletlen boxhoz veszel egy évben mondjuk 3-4 olyan gémet, amit hosszabb ideig tolsz live-on - 40k. Ha nem lenne a flesselt boxod, az előbbi gémeket is meg kéne venned , mert igen csak érdekelnek téged azok a jókisgémek. Ez kb 50-60k, tehát kb ugyanott vagy.
Az igaz persze, hogy azt nem kalkuláltam bele, h cserélgetni is lehet gémeket (mondjuk én pl egyet sem cseréltem még, mert vagy annyira jó a gém, vagy mert nem érte volna meg), meg hogy télleg nehezebb előteremteni a zsét egyösszegben, mint alkalmanként a meggkívánt gémre azt az 5-15k-t.
Minden esetre is, sztem hosszabb távon kifizetődő a két box használata, magam is gondolkodóba estem...
-
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike
üzenetére
oszinten sztem szar a ket osszahasonlito kep, egyik kozelebbi a masik tavolabbi, nem is ugyan az van rajta... igazan nem is latom az egyiket lenyegesen szebbnek mint a masikat. namind1.
lenyeg a lenyeg, mint mar sokan soxor irtuk az 1080p sokkal szebb mint a 720p, ha 24-eset veszel nekedis kurvaszep lesz a kep, nem is olyan szep mint a kepen, hanem szebb
-
medvegy
aktív tag
arrol tudtok vmit, hogy egy nemsokara esedekes update utan a box tamogatni fogja a wide tft-k nativ felbontasat (1440*900, 1680*1050)????
vagy ez tsak pletyka? -
medvegy
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hatja... ezzel magam is igy vok.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike
üzenetére
ha anyagilag megengedheted akkor 24"-eset, egyertelmu. A 22"-esen is fasza lenne, de azert nagy a kulonbseg 720p es 1080p kozt, megeri a 40k-t.
A felsoroltak kozul az acer-t javaslom (ha csak boxhoz kell nem olyan nagy gaz h nincs rajta dvi, de ha a pc-t is ra akarod kotni, akkor hatra kell majd mindig masznod kabelt cserelni... ez azert szivas). Ajanlom meg ezt is : Dell UltraSharp 2407WFP. Ezen van dvi is, ez is pva paneles, es nem is sokkal dragabb. Teszt roluk itt a ph-n: [link] -
Ticsike
tag
[link]
[link]
Az első link gondolom a 720p, a második 1080p. Csak szemléltetés céljából
F.B.I Nekem is lesz ilyen szép képem, ha a nagyobb 24" Acer-t venném? Ha csak mondjuk 22 vagy 19" vennék, akkor olyan képet kapnék, mint a 720p?
Szerintem marhára látszik a különbség, bár lehet, hogy csak az én szemem a jó
Hoppá most látom csak, hogy PS3 fórum ez ahonnan a képek vannak, na de mind1 gondolom a képek nem változnak oly mértékben
-
medvegy
aktív tag
En nem vok pesti, de meg akkor is megeri sztem ez a hasznaltgem dolog. Vagy postan rendelem v tesommal lehozatom oket. Gari meg a live sztem is megeri a tobblet koltseget.
Talan azt tudnam javasolni azoknak akik a flesselesen agyalnak de fosnak a banntol, vegyenek ket gepet, egy hasznaltat azt flesseltetitek, azon toljatok az eccervegignyomomliveonugysefogmtolni gemeket (pl bioshock). Meg egy ujat, azt nem flesseltetitek, azon fogjatok a live-os gemeket tolni (pl cod4, halo3). Igy evente csak par gemet kell origiban megvenni, de a tobbirol sem maradtok le az anyagi oldal miatt...
-
Ticsike
tag
válasz
Tomaaasz
üzenetére
Szia! Igen ha flasheled valószínűleg egy idő után kibannolnak. A live arra szolgál, hogy tudj letölteni demokat, neten játszani multiplayert hasonlókat. Igen fizetni kell érte, 2 fajta elérhetősége van, gold és silver előfizetést tudsz megvenni de erről részletesebben, és a liveról [link]
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok! Lehet hogy le van írva meg láma kérdés... de ha flasheled a boxot liveról ledob? A live fizus? Mit takar a live? Köszi!

-
Ticsike
tag
Hali!
Az nagy gáz ha nincs rajta dvi csati?Angol oldalon azt írják hogy van, nálunk azt hogy nincs, és az acer honlapján pedig mind2 változatot látom, de nem tudom, hogyan lehetne itthon is beszerezni, és hogy mennyivel lenne drágább dvi csatival. Felkellene hívnom az acer-t, majd megmondják ők. Nem is tudnék mivel csak 2 méter széles a szobám
de egyébként miért mondod, hogy ne üljek távolabb, és gondolom közelebb se ajánlatos
Nem lesz pixeles a kép, meg életlen, recés? Színhűsége milyen lehet a moncsinak? Itt a honlapjuk: [link] -
Zoloft
tag
Ha valaki pro flash témában légyszi dobjon egy pü-t nekem...
Lenne pár kérdésem.... -
F.B.I.
veterán
A 24"-es ACER tutivétel már csak a felbontás miatt. Óriási a 720p és az 1080p között a különbség (hidd el látom itthon).
Az ACER tudja az 1080p-t. Természetesen 2 méternél messzebbre ne ülj a monitortól. -
Ticsike
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Sajna nem tudok bevállalni részletet, még tanulok, és a szülőktől kapnám a moncsit,max még pár ezret ráfizetnék ha jó moncsit találnék. De ha ezek közül kellene választanod, te melyikre adnád a voksodat? Meg egyébként is marhára nem lenne helyem egy ekkora tvnek a szobámba. Szóval ezek közül?
-
Ticsike
tag
Hali!
Most akkor már tényleg segítsetek
Van két 24" moncsi : Acer AL2416Wb & BenQ T241Wa, vagy inkább 22" moncsi : Samsung SyncMaster 2232BW. Ha semelyikre se voksoltok,akkor mostmár tényleg segítsetek egy jó moncsit találni. Melyiket tartjátok jobbnak,melyik a legszínhelyesebb,legmegbízhatóbb, nincs nagy szobám, maximum 2 méterre tudnék ülni a moncsitól,ezt is vegyétek figyelembe. Szóval várom a segítségeket...Mégegy: Nagyon nagy látható különbség van a 22" és 24" moncsi között, szóval megéri azt a jobbesetben +40 ezer forintot?
Köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem olyan rossz a kép (a régi x-nél sokkal jobb) de egy 22-es wide tft-n már igen jó. én is ilyennel tolom. tudni kell hogy a box-os gémek 16:10-ben mennek tehát a tv-den össze fogja tolni picit. de nem olyan vészes.
én is így voltam pontosan és az x mellett döntöttem, és sokkal jobban jártam, egyszerűen a pc nem versenyezhet játékélményben a konzollal. csak a stalkert sajnálom hogy nincs box-ra

-
Djuree
félisten
igen, ez elég fontos szempont.
aki nem pesti annak nem (nagy) hülyeség a flash. pesten könnyű olcsóbban zsír új gémeket szerezni. én pl. még nem vettem 10k fölött gémet, pedig soxor már a megjelenés napján megveszek játékot.
de ha bannolnak a flash miatt akkor vehetsz új masinát, aminek valljuk be reális esélye van bármikor.
én inkább veszek havonta 1-2 eredeti játékot és cserélgetek, 10 játékom van és cserélgetek mindig, nem kell sok játék, egyszerre úgyis csak 1-el tudzs játszani
-
(Kolombusz)
veterán
Milyenek a játékok egy 72 centis CRT TV-n?
Nagyon rossz a grafika úgy?Nem tudom, hogy öljek-e pénzt a PC-be, vagy vegyek egy X360-at és le van tudva pár évre a hardverfejlesztés.
Aktív témák
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor nem szeretném hogy 3 led legyen... de a garival se szertnék játszani, így a mod kiesett. Kérdés: Van valami mód rá hogy szépen együtt maradjon a GPU és az alaplap meg a gari?

és igen egyre jobban meggyőzöm magam, hogy megéri) 

nehogy már a 4 nap alatt tudjak egy kicsit játszani
Sebaj inkább dolgozom a szünetben, addig sem kell arra gondolnom milyen jó lenne játszadozni otthon!
Ja, és ha sikerrel jártál, léccives írd meg mit ettél előtte, mert ezen bevételi forrás engem is érdekelne