- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hammon Serra #36098 üzenetére
meg még Sharp, Toshiba, Panasonic, Sony, ..
Illetve még jó, ha tudod, az SD TV adás nem 4:3, hanem 5:4. 720*576. -
Hammon Serra
senior tag
-
szaszlaci
addikt
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra #36093 üzenetére
Okés, Plazmát semmiképpen nem veszek, azok már kimennek a divatból LCD-ké a jövő, illetve a LED-es technológiáké! Nekem megfelelő az LCD képe is, mondom egy régi tv-hez képest fényévekkel szebb lesz a kép ..
Majd azt kell megnéznem hogy a tv adásokat hogy fogja be, mert legtöbb adás 4:3ba van még mindig, akkor a tv két szélén fekete sávok lesznek? vagy hogy oldja meg megnézem, de én TV adásokat keveset nézek, csak Sport műsorok, természet műsorok esetleg, meg híradó! A többi egyáltalán nem érdekel!
50%ban Xbox-ra használnám 40%ban DVD-zésre, 10%ban TV adások nézegetésére a TV-m. -
Hammon Serra
senior tag
Mindenképp fontos!
HA többet fogsz játszani a TV-n, mint adásokat nézegetni akkor LCD kell.Ha többet fogsz Adásokat nézegetni akkor Plazma.Ez az én privát véleményem.A plazma többet eszik, de szebb a képe, viszont azt mondják,hogy beég egy idő után.Én 2 éve nyomom plazmával és semmi baja.
Az LCD kevesebbet eszik, de szerintem MŰ szinei vannak.Ne az MM-ben próbálgasd, mert agyon vannak világítva.MEnj el egy haverhoz és hasonlítsd össze ott. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra #36091 üzenetére
A mostani tv-m nél bármelyik jobb
erre gondoltam : [link]
Hát pedig úgy lesz hogy ennyi pénzem van
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hammon Serra #36086 üzenetére
Jah, csak nekem nem volt teljesen egyértelmű, gondoltam pontosítok.
Bár szerintem úgyis FullHD-t fog venni, rábeszélte már magátCsabee.: adás, ahogy beállítod. Bár kötekedés nélkül írom, ha ez nem tiszta, akkor szerintem nézegesd azokat a TV-ket még, nehogy rosszat vegyél. Elkéred a távkapcsot, aztán állítgatod MM-ban..
Fényerő oda, ahol nem világít a fekete, aztán kontrasztot, színt állítgatod és figyeled a képet.
Ha ez szép, rossz már nem lehet a TV. -
Csabee.
nagyúr
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hammon Serra #36083 üzenetére
Nem butul le a felbontás, mert a kijelző csak egyet tud megjeleníteni, amekkorár legyártották. Amit kiír, az a kapott jel, ezt megemeli. Na és az a nem mindegy, hogy hogy emeli meg.
Ez nem CRT, hogy állítgatjuk a felbontást. -
Hammon Serra
senior tag
válasz
Csabee. #36080 üzenetére
Tök mindegy,az analóg földi adásoknál,hogy Full HD, vagy HD ready.Mindkettő ugyanakkora felbontásban fogja neked kitenni a jelet.
Megint más dolog a megjelenítés, hogy 4:3;16:9,vagy széthúzott, vagy automatán fogod nézni.
A tv amikor bekapcsolod érzékeli a jelet és úgy teszi ki, hogy neked jó legyen.
Én amióta megvettem csak a színmélységeket állítgattam.
Az x-box-ot hdmi-n keresztül csatlakoztatva automatán 720-ban teszi ki a képet.
MIután lekapcsolom a gépet és átváltok kábeladásra, lebutul a felbontás. Ennyi.Nem kell ezzel vacakolni. -
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #36080 üzenetére
Majd a TV meg fogja emelni a felbontást, hisz ennél általában alacsonyabb az adás.
A személyes tapasztalaotm, hogy mikor az SD TV adás felbontását növeli egy HD TV a saját kijelzőjére, az szebb lesz, mint ha ugyanezt egy FHD TV emeli a saját kijelzőjére.
Tippelhetnék miért van, de ez volt a tapasztalat. Nézd meg ugyan olyan típus HD-FHD párnál, ha tudod.Ton1: Neked is szép napot! Van ötlet, még meg is osztom veled. Gyári kompozit kábel műanyag burkolatát lepattintod, és odafér a HDMI mellé. (na, 200x is leírva)
-
Ton1
tag
Vettem egy HDMI-DVI átalakítót, hogy tökéletes legyen a kép lcd monitoron, csak igy ugye nincs hang kimenet a monitoron amit a HDMI vinne.
A nagy csatlakozós helyre meg nem fér semmi, igy hangról kb lemondhatok, ha nem találok valami megoldást.
Kontrollerről nem akarom a hangot, mert csak az elemet meríti.Valami ötlet?
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hammon Serra #36075 üzenetére
Tudtommal nem.
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne.
PC-s kormány nem használható x-box-on?
Van egy MOMO-m és egy Vingmanom is.Viszont PC-n már nem játszom.Köszönöm a válaszokat!
-
Csabee.
nagyúr
Xbox-on ha most játszom 4:3as képfelbontásba van! Lehet ma veszek egy TV-t!
A kérdésem az hogy automatán a felbontást felfogja ismerni? Vagy hogy lesz? Illetve a másik hogy a 82cm-esen jó játszani azt vágom, de a 94cm-es? Felbontásbeli gondok nem lehetnek? Elvileg Full HD-s lesz a tv, ha megveszem )
-
gyuri00
aktív tag
na sikerült beszereznem még egy Controller-t
szépen fel ismerte a gép a másikat is most már 2 zöld led világít de például mikor indítottam a Ggears of wart nem engedett játszani coopba mert aszt írta 2 Controllerre van szükség ez mitől van?? valami be kell még állítani??
-
breetai
aktív tag
Hi! Szerintem ezt a linket NE eröltesük. Mert baromság! Csak a képet kell kinagyítanod és a TM "feliratot" szemügyre venni. A HDMI-nél tény, hogy látszanak a "recék". Mert tű éles a kép. DE! A VGA kábellel meg mosott a kép.
+24p már ha tudja a TV/TV-d csak HDMI-n keresztűl lesz. Ill. egyes TV-k a 1080p-t is csak kompozit/HDMI-n keresztűl viszik. -
szpal17
őstag
válasz
sosperecek18 #36056 üzenetére
Én nagyon bírom a Fifa 2010-et...tényleg nagyon élethűre sikerült. Az egyedüli problémám a nehézséggel adódott, mint már itt korábban valaki említette ezt. A közepes nehézség túl könnyű, a legnehezebb meg néha tényleg nagyon nehéz...de teljesen változó...Néha egyszerűen képtelenség megállítani az akciót(és nem csak világklasszis csapatoknál)..már-már csalást sejtető mozdulatokkal sikerül gólt szerezniük...
Ez egy kis negatívum a remek élmény mellett..Egyébként mióta beépítettem egy 120-as vinyót a gépbe a töltési idő nagyon kevés lett..és a lemezt egyáltalán nem is mozgatja(előtte tekerte mint a barom). Fifánál például rámonyom a mérkőzés kezdésre..és lehetne lőni a kapusnak, nincs időm elvinni a kapusig és már mehet...
-
eddie17
addikt
válasz
sosperecek18 #36058 üzenetére
Ok, én elhiszem, hogy jó lett ez a fifa most. Nem mondtam, hogy rossz de nekem jobban kézre állt a másik. Meg hát egyszerűbb befogadni a dolgokat ha az ember szereti a focit.
Csabee.:Jó a GRID csak nekem már uncsi. Fifához meg soks szerencsét, kíváncsi vagyok a véleményedre.
-
eddie17
addikt
válasz
sosperecek18 #36056 üzenetére
Én ezt úgy írtam, hogy a FIFA2000-el nyomtam utoljára. Fogalmam sincs mi történt közöttük. PES-ről is nem rég hallottam. Kipróbáltam, tetszett. És még gólt is sikerült rúgni. FIFA-ba mindig 11-esek döntik el a meccset. Mindegy, nem lettem tőlük focirajongó
Mod: Természetesen ez szigorúan a magánvéleményem, nem kell készpénznek venni. -
sosperecek18
őstag
válasz
eddie17 #36052 üzenetére
Pedig a mostani FIfa (XBOX) mindent visz. Ennél reálisabb játékot még életemben nem láttam.
Az emberek mozgása valami fenomenális, mintha csak a tv-ben látnám, igaz, ahhoz, hogy minden mozdulatotot láss (nem a cselekre gondolok), minden gombot nyomogatni kell, és akkor eljön a kánaán!Sztem az idén akármilyen pontot is kap a PES a Fifa nagyon belehúzott, és sztem lassan (1-2 kapu előtti helyzetet kivéve) igazán megközelíti a valós világot!
-
eddie17
addikt
válasz
szpal17 #36053 üzenetére
Ott talán nem vesztettem, de az utolsó kanyarban tényleg blokkoltak a kerekek. Hirtelen nyomtam a féket
Ennél az autónál talán az ABS ami lényeges, mivel összkerekes, így kipörgésgátló tényleg felesleges. Látszik is két kanyarban a videón amikor üvölt a gép, kicsi fék vissza egyet és tövig nyomom a gázt. Szépen kihúzza a kanyarból. Na ezt próbálja ki valaki a hátsókerekes Porsche-val
Kicsit elkalandoztam. Kíváncsi leszek az idődre. Volt már egy ilyen kezdeményezésem, csak senkit nem érdekelt
-
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #36044 üzenetére
nem játszottam vele túl sokat, de elég is volt belőle. valahogy az egész olyan lassúnak is tűnik a többi hibája mellett, mintha nem lenne meg a 30 fps sem
meg úgy az egész nem tetszik, olyan nascar szerű, ami nem jó, legalábbis nekem
persze ettől még lehet jó játék, be is baszna ha mindenkinek ugyanaz jönne be -
CUskater
tag
üdv mindenki!Vettem egy arcade gépet,összekötöttem a HD tévmel,de a beállitásoknál nem lehet hdtv beállításokat választani!A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy hdmi dvi kábelt akkor engedélyezi a hdtv beállitást??Gyárilag ugye csak a sima rca csatis kábelt adták!Válaszokat előre is köszi!!!Üdv.....
-
Torry
addikt
válasz
Gebriel #36040 üzenetére
Nekem a Shift-el az a legnagyobb problémám, hogy nagyon el van kúrva a trigger érzékenysége. Az utolsó negyedben történik minden, nem lehet normálisan adagolni a gázt. A fék még gázabb. Hiába próbálok egyenes kormánnyal szépen fékezni, mindig keresztbe áll az autó és ez annyira felidegesített, hogy nem volt kedvem tovább próbálgatni.
Másik meg hogy a kanyaradást mintha késve érzékelné vagy nem is tudom, nagyon furcsa.Djuree: egyszóval szar az egész
-
Gebriel
veterán
válasz
Crazyman33 #36035 üzenetére
És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Nem is állítódtam az ellenkezőjét.A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Mivel más nagyon nincs isAz irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe
Így megy ez az életben is, de ezt tudnod kéne, hisz 1990 óta van jogsid.Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra.
Érdekes én ezt nem vettem észre, mert akkor rekord időt mentem volnaA Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki.
Ferrari-val és a Porsche-val mentem minden segítséggel és azok nélkül is. 1:05 köridővel
Shiftben is kidobja a hátulját ha oda lépsz neki...Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között.
Természetesen játszottam vele...de, most miért kell különbséget tennem -
eddie17
addikt
Na én csináltam egy forza replay-t. Ennyit bírok talajon, így is határon voltam
2.5s-al vagyok így lemaradva a világelsőtől, nem is tudom hol van még ennyi idő a pályában. Viszont kipörgésgátlót használt aminek nem tudom mi értelme van négykerekesnél...
Nagyon jó játék még mindig -
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #36012 üzenetére
A GT5 verni fog mindent ha egyszer megjelenik. Talán jövő március, talán. Addig pedig a Forza viszi a pálmát a Real Driving téren. Mindig is a GT sorozat volt az isten ps-re, nagyon-nagyon sok km futottam vele. És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Még mielőtt tőlem is megkérdezed hogy mióta vezetek, meg súgom. 1990 a jogsim éve.
A Shift-ből csak próbáltak szimulátort csinálni de nem jött össze, pedig én is bíztam benne. Ügyesen lopkodtak ötleteket, csak valahogy a fizika és az AI nulla.
Aki tud vezetni és a szimulátor részét szeretné élvezni az minden segítséget kikapcsol.
Mikor mentem vele egy versenyt, akkor az ellenfelek Mediumon voltak. Úgy viselkedtek kanyarok előtt/-ban mintha ott sem lettem volna. Simán rám húzták a kormányt.
Az irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe, majd az elejét tolja. Kis sebességnél meg alig lehet vele egyenesen menni. Kormányon se jobb a helyzet. Úgy ahogy van nem lehet vele menni normálisan, emiatt eladtam.
A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Az ellenfelek sokkal okosabbak. Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra. Mivel itt nem jár pont ha belemész a másikba vagy leszorítod. Sportszerűen versenyeznek.
A Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki. Kis rakoncátlan, de ha megszokod olyan lesz mint egy kezesbárány. A hátamon futkos a hideg annyira jó, és közben olyan hanggal duruzsol a hangfalakból. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között. -
CUskater
tag
üdv mindenki!Vettem egy arcade gépet,összekötöttem a HD tévmel,de a beállitásoknál nem lehet hdtv beállításokat választani!A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy hdmi dvi kábelt akkor engedélyezi a hdtv beállitást??Gyárilag ugye csak a sima rca csatis kábelt adták!Válaszokat előre is köszi!!!Üdv.....
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #36028 üzenetére
Ha egy boltot üzemeltetnél te is ezt montad volna a vásárlónak!
-
HagaNRG
őstag
Nem, mert sajnos a notim és a PC-m sem hd kimenetes és amennyire rémlik nem nagyon mennek a hD filmek. (vagy fene tudja).
De akkor is.
Legkényelmesebb mégiscsak egy dedikált lejátszó lesz. (a héten tutira megveszem a Western Digital TV-t.) Pici, hangtalan, visz mindent, csak egy winyó kell mellé és megvan a HD központ. -
zack
nagyúr
válasz
HagaNRG #36023 üzenetére
Nem értelek.. Miért nem kötöd össze az LCD tv-t a géppel?
Jóval olcsóbb, és gazdaságosabb mint egy mkv lejátszó. Ma vettem egy zavarszűrős aranyozott 10m DVI-HDMI kábelt, és valami csodaszép a kép tv-n.5-7k megúszod a vásárlását, ennél olcsóbb megoldás a minőségi lejátszásra nincs. Mkv-t elindítod és ha megnézted, törlöd. Nem ez az egyszerűbb?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Valami médialejátszót szeretnék venni, ami visz MKV fájlokat. (ha már megvan a HD tv).
Úgy néz ki a WD TV lesz a befutó, jó árakon van, viszont most ismerős mondta, hogy rosszul tudom, az X360 is vihet MKV-t, az XBMC segítségével.Van oldala is, de nem nagyon látom át egyelőre.
Valaki dióhéjba elmondaná mi is ez? (de sztem hanyagolni fogom, a 3 ledtől való félelem miatt nem szivesen zúgatnám a boxot még filmezésre is, ha nem muszáj).
-
heihachi
addikt
-
Gebriel
veterán
GoTY kiadású játékok mit takarnak
-
alien_
őstag
válasz
Sickboy25 #36006 üzenetére
Egy mód van ennek az elkerülésére, ez egy XSata nevű cucc (illetve most már van egy Xport nevű, újabb változata).
Lényegében ez a kütyü hozzáférést biztosít a PC-dnek az X360-ad merevlemezéhez, így másolhatsz rá/róla mentéseket.
Ha esetleg érdekel egy ilyen kütyü, 11 000Ft körül tudok szerezni
De tényleg az a legegyszerűbb, ha gyorsan leakasztassz valahonnan egy 256MB-os MS memóriaegységet. -
Mr.Grincs
veterán
Na jóestét emberek nem voltam itt már lassan 3 napja. Megjártam Romániát oda vissza. pontosabban Arad, Déva, Sebes, Szeben, Brassót. Meg persze vissza is, hogy a fontosabb és nagyobb városokat említsem. Brassó volt az utcsó város ami még a Magyaroké volt.
Gyönyörű volt az oda és a vissza út is. 10 óra kocsikázás oda, vissza szintúgy.
Mindenkinek látni kell, egyszer minimum. -
Sickboy25
addikt
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+