Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
m'ér'? a bundle az mindig fóliátlan és bontott???
a minap néztem Euronicsban fehér Premium Halo3 Limited Edition gépet,
a fóliás Halo 3 volt mellécsomagolva,
de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ha kinyitottam volna a dobozt,
akkor a lemezen Halo 3 grafika fogad a fapados bundle nyomat helyett... -
n0_gAboR
őstag
Annak aki a VGA kabelt kerdezte:
=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49][link]
En ilyen kabelt vettem, 2500 Ft-ert, van rajta egy VGA csatlakozo, vagy 3 RCA: 1 a kepnek, 2 a stereo hangnak, es van mellette rajta egy optikai (S/PDIF) kimenet. Ha a PC-d hangkarijan van optikai bemenet, akkor siman at tudja kuldeni a hangot 5.1-be (nekem van a sima alaplapi integralt hangkartyamon).Aki a 5.1 atalakitot kerdezte
Lasd itt feljebb a megoldast
Egyebkent tuti lehet szervalni 1-2 ezert forintert valami fostalicska C-Media vagy vmi mas AC'97 codec-es hangkartyat, amin van S/PDIF bemenet, igy tudod majd nyomatni 5.1-ben es tuti olcsobb mint vmi atalakito. -
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike
üzenetére
A pgr4 meg a forza2 kötelező vétel, a single hosszú hetekig-hónapokig le fog kötni mind a kettőben, utána meg ott a multi. A pgr4-et sokon toljuk live-on magyarok. Ha meg kötetlen autókázásra vágysz, akkor ott a tdu. A pro street esetleg ezek után jöhet csak sztem számításba. Még esetleg a flatout uc is megemlítendő, kúrvajó multiban...
( A forza2-m éppen ma jött meg , 5k-ért szereztem bontatlanul, fóliásan...
) -
(Kolombusz)
veterán
Úristen, ezt a Lego Star Warst felnőtteknek is ajánlották.
Ez egy bugyuta fos. Tragédia, semmi beszéd vagy ilyesmi, viccesnek abszolút nem nevezném (direkt vicces játékot kértem), mert az marha poénos ám, hogy Kenobinak beragad a fémkardja...Apropó, a profilomhoz tartozó játékokat lehet valahogy törölni?
Mert nem is akarom látni se a Legot, se a Pro Streetet még csak a játékaim között sem. Te jó ég, ha ezeket eredetiben vettem volna meg... Így is 2 dl lemezem elkúrtam rájuk.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hátha valami nagy warezmaki megszán itt és ingyé megcsinálja neked

-
CooLM@$TeR
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
PÜ ment.
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ne 2 nagy hangfalat szerezz hanem egy jó 2.1-es rendszert vagy ha elfér egy 5.1-eset.
a 2 hangfal csak hangerőben üt, de gondolom nem akarod úgysem falbontó hangerővel hallgatni a játékokat.
inkább a minőség a fontos, már vannak baszott jól - és hangosan - szóló 2.1-es cumók. 20-ért már van jó kis logitech. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
fenn van az új firm. addig nem fogja lejátszani az írott cuccokat amíg nem rakatsz rá új warezes firmet.
-
tobias40
veterán
bexart a boxom

Eddig teljesen jól ment tegnap még játszott a gyermek rajta most meg csa a fekete képernyő!
Nem ad ki képet csak hanygyák szaladgálnak a képernyőn
megnéztem már 2 kábellel és 2 tévén,uaz a jelenség!
mi lelet a baj??
Nem 3 ledes megy normálisan látszólag,hang is van csak kép nincs!
Vki segítsen mi lehet a gond??
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az nem jó, mert neki valami speckó szar kell,
ami stereo RCA-ból csinál 3db 3.5-ös jacket az 5.1-es hanghoz, nem?RCA-jack átalakítót kérve meg kapna egy olyat,
hogy két RCA aljzatból lesz egy mini jack bemenet
szerk: muhháháhá, pont erről beszélek
-
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát jó, de az így fog kinézni kb [link] és az én 5.1emnek 3 jack dugasza van
vagy ha veszek egy ilyet mint belinkeltem, és azt bedugom a számítógépbe akkor mi lesz? -
->Raizen<-
veterán
Hát én szívok mint a torkos borz.
Eddig simán vitte az xbox a philips lemezre írt játékokat de mostmár azt irja ki nem olvasható meg piszkos a lemez tisztítsa meg ez azóta van mióta fennvan az új dashboard frissítés. Img burnt használtam samsung íróval és mostanság van ez a problem 4 dvdt elszartam.
Van vkinek ilyesmi problémája? -
bwoay
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
ez így nem igaz, vannak CRT-k, amik kezelik a HD felbontást,
az én Samsungom fogadja asszem 1080i-ig.
más kérdés, hogy nyilván nem jeleníti meg, de nagyon is kezeli,
és láthatóan jobb minőséget nyújt 720-ra állítva, komponens bemeneten.
Ugyanígy vannak HDMI csatolós CRT-k is. -
woodbear
addikt
Plz segítsetek! sehol nem lehet venni ilyet! [link]
köszi. -
Legolas
senior tag
Sziasztok!
Nekem Arcade packom van kompozit kábellel. Most készülök a haveromhoz, neki HD ready LCD-je van. A kompozittal is megy a 720p csak kevésbé éles a kép, vagy kizárólah vga, hdmi és komponens kábellel megy?
Lehet, hogy hülye kérdés, de ehhez nem értek.
Előre is köszi a választ! -
richwar
csendes tag
vedd meg gamcity-nél 5-k ért azt majd veszel hozzá olyan erősítőt ami kikeveri az 5.1

-
Sefter
veterán
használ valaki nem microfos vga kábelt? mennyire használható? milyen típust árdemes (ha érdemes...) ?
-
Djuree
félisten
válasz
Ticsike
üzenetére
x-re mindegyik autós játék kötött pályás. a pgr4 is az nfs is meg a forza2 is.
de baszott jó játék és megunhatatlan a forza2.
mindenkinek kötelező vétel.a halo3-ban a single rész csak a gyakorlás a multira. a single rész csak egy tutorial és annak is szánták. ahogy a cod4-ben is a multi a lényeg.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Ticsike
üzenetére
A Halo3 LIVE része viszi el a pálmát. A single rész lényege a legendary fokozat, co-op megpróbáltatásának leküzdése egy barátod társaságában. A Pro Street jó lett és eléggé nehéz is egy idő után. A PGR4-ben nincs tuning de jobban néz ki és hosszabb is. A lényeg és egyben a kötelező autós tuning-szimulátor: Forza2...ha szeretsz is autót vezetni.

-
Ticsike
tag
Gyerekek ez a Halo 3 miért ilyen rövid??? Ennyi pénzért lehetne hosszabb is, vagy ez jellemző a boxos játékokra? Alig játszottam vele, szerintem ha folytonosan játszottam volna akkor talán 4-5 óra alatt kilehetett volna pörgetni? Szóval csodálkoztam, hogy már vége, élveztem de szomorú volt, hogy ilyen rövidecske. Karira megkapom az Assassin's Creed-et, meg még egy játékot, csak gondolkozok azon hogy a pro street, vagy a pgr4 legyen inkább, szeretek tunigolgatni, kocsikat venni, meg hát nem szeretem annyira a körbe körbe kocsikázást.... Vagy inkább más játékot válasszak?
Köszi a helpet!
Ticsike -
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"Lego Star Wars The Complete Saga"
Jáájjj...imádom azt a játékot, iszonyat fílingje van.

Kár, hogy nem adnak ki több hozzá hasonló játékot (jó...igen adnak, de azok gagyik)
Engem az FPS-ek egyáltalán nem hoznak lázba..
-
woodbear
addikt
Nem tudna valaki nekem egy ilyet [link] megvételre?? árban megegyeznénk! plz valaki segítsen ki
akinek logitech 5.1e van annak biztos van

-
-
woodbear
addikt
plz valaki segítsen

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
dehogynem, csak nem a tv-től függ

néztél már cnc3-at?
-
woodbear
addikt
Hello, most lesz majd boxom, és tft monitoron akarom használni, annyi a bökkenő, hogy nem tudok rájönni, hogy a "VGA HD AV kábel" nek 3 hangkimenete van, piros, fehér és narancs. és ezeket hova kell bedugni, h 5.1em legyen? remélem nem kell erősítő hozzá
köszi -
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!

Szeretnék venni egy ilyen: Logitech Drive FX Racing kormányt, mert MS kormányt állítólag nem gyártanak. Valaki tudna róla + v. - kritikát írni.
Vagy várjak, hátha lesz valahol MS kormány. Előre is köszi!
-
ksasa
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a forza2-s + viva-s akciós gépeknek milyen márkájú a meghajtójuk?
-
nofreenick
aktív tag
sziasztok!
xbox 360-as guitar hero kontrollert szeretnék pc-hez csatlakoztatni... a box gondolom alapból kezeli a wireless-t, az lenne kérdés, h ezek a wireless xbox kontrollerek milyen kapcsolaton kommunikálnak a géppel? bluetooth esetleg, vagy valami speckó saját szabvány? több helyen olvastam, h simán megy pc-vel az xbox-os gitár kontroller (xp, vista alapból tartalmaz drivert hozzá), szóval akkor ez hogy működik (bluetooth esetén akkor csak 1 USB bluetooth port kéne)? ha esetleg van vezetékes gitár kontroller akkor annak milyen csatlakozója lehet? USB?
amint látható, eléggé sötétben tapogatózom, szóval ha valaki tudna mondani valamit a témában, azt nagyon megköszönném!

üdv!
-
Sefter
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"Már csak egy LCD tv kéne, de úgy néz ki, hogy az leghamarabb nyáron lesz"
és Te jársz jól...adfdigra annyi lesz egy fullHD-s mint most egy 720p-s....
-
(Kolombusz)
veterán
Sikerült megszerezni a PGR4-et és a Lego Star Wars The Complete Saga-t, úgyhogy, ha kipörgettem az Assassins Creedet se fogok unatkozni. Még a Forza2-t is be kéne fejezni, csak a lemezt visszaadtam F.B.I. kollégának. Előbb-utóbb úgyis sikerül keriteni egyet.
Szép hosszú esték elé nézek a két ünnep közt.
Már csak egy LCD tv kéne, de úgy néz ki, hogy az leghamarabb nyáron lesz.
-
n0_gAboR
őstag
Nekem van egy eladó DLink KVM switchem.
PS/2 egér, bill és VGA átkapcsloására. van rajta egy kicsit gomb, azzal lehet kapcsolgatni. Áramot a PS/2-es billentyűzet vagy egér kábeléről kapja. Ha nem akarod hogy egeret meg billt is erre kösd, akkor lehet ugy tolni (ahogy enis probaltam es mukodott), hogy USB-s, egér, PS/2-es bill, és egérhez van bedugva a KVM switch. Igy mukodik.
Regebben a 2 gepet iranyitottam vele egyszerre, de mostmar cask 1 gep van, ideiglenes monitorhosszabbito kabelkent funkcional 2. monitorhoz

igy nez ki, csak nincs rajta USB:

-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Főleg mert egy illegális dolog!!,Mr PH! kedvence.Méltó hsz volt a rangodhoz képest.Gratulálok.

-
kovasz
senior tag
Zouzzz, egy francia srác fogta magát és az Infectus chipjével nekifeküdt és downgradelte (timing attack) a bannolt 360 konzolját egy nem bannolt Xbox 360 "kódjának" segítségével.
A miként most nem is annyira fontos, mint inkább az, hogy a downgrade után egy nem bannolt box azonosítójával elérte, hogy a downgradelt, előzőleg bannolt box, felmegy a live-ra, befrissül és boldogan működik...
--
szoval kikuldod a csehekhez javitani az x-box-odat, ott kiszedik az id-t belole, hogy mas bannolt x-box-ba irjak be. neked meg nem lesz live. az m$ meg azt mondja nem ugralj mert itt hivatalosan ugysincs live.
-
bwoay
nagyúr
Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Witcher topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha egy kis rombolásra vágysz
)

ha egyáltalán működne
Eddig simán vitte az xbox a philips lemezre írt játékokat de mostmár azt irja ki nem olvasható meg piszkos a lemez tisztítsa meg ez azóta van mióta fennvan az új dashboard frissítés. Img burnt használtam samsung íróval és mostanság van ez a problem 4 dvdt elszartam.

köszi