Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Apró megjegyzés a szakértő Uraknak:
3. tábor: Próbált nem egy TV-t, nem egy csatlakozást, és azt mondja, el kéne felejteni a VGA-s szarságot.
Létezik a TV-ken általában egy homályosítás menüpont. Az pont ezt csinálja, ha valakinek túl éles lenne a kép, csak épp szakszerűen. De kamerás felvételhez találták ki.
Ha zavarok vannak, vissza kell venni a fényerőből.A TV felskálázása kamerás felvételhez lett kitalálva. Amikor grafikát közvetítenek a TV adásnál, előfordul, hogy nem megy a felskálázás, mert nem számítógépes generált grafikához való, hanem kameráshoz. Biztos feltűnt másnak is.
A konzol chipjét viszont játékokhoz optimalizálták. Ezért kell pont azt a kijelzőre varázsolni, mint amit a konzol megjelenít. (Csak a kijelzőre optimalizáló elektronikák kellenek, felskálázás minél kevésbé.) És nem VGA-val taknyolni a lehető legjobban megcsinált képet.
Olyan, mint amikor valaki azt mondja, nem jó egy korrekt széles sávú hangcucc, inkább a 40 ezres házimozija, mert "sokkal jobban megüt a béész", meg "nehezebb elviselni a magasakat"
A kormány melyik táborhoz tartozik? Azt mondja, minden rendben van, még kűűűlföldííí kapcsolatai is vannak..
-
heihachi
addikt
Ez a Sky TV használható lesz nálunk bármire is?
-
syl5
őstag
válasz
kgergo89
üzenetére
hát igen. most már a ban az azzal eggyütt jár(ha friss dash-ed van), hogy letiltja a hdd install-t. Tehát az új dash elveszi a hdd install-t, ha bannolva vagy.
De sztem biztos van rá valami megoldás, hogy visszahozd a régi dash-t, de tényleg ha belegondolsz, akkor értelme nincs, mert az újabb game-k úgyis dash frissítést igényelnek...egyébként erról tudtok vmit:
elvileg nem az volt bejelentve, hogy a mókolt hdd-ket, és memkártyákat tiltják majd le? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Csak azért írtam, hogy koppanásik, mert az egyik ismerősöm nem teljesen dugta be azt a retkes kábelt és nem volt hangja a tv-n. Ezért írtam.
-
BaLee
addikt
válasz
kgergo89
üzenetére
Szerintem nincsen mód a régi dashboard visszatételére. Valahol olvastam erről.
Elég nagy kibaszás ez az MS részéről, mert nem hiszem, hogy megemlítették bárhol is, hogy a bannolt konzolokon ilyen dologhoz fognak folyamodni.
Viszont ha követted volna a híreket ezzel tisztában lehettél volna mert már majd 1 hónapja ez folyik mindenhonnan. -
kgergo89
tag
-
-
Tomics
addikt
válasz
kgergo89
üzenetére
xboxklub.hu
nézz be ide, fórumon biztos tudják
-
breetai
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hi! Csak, hogy lezárjam a történetet, tegnap szerencsére más barátságos manager volt szolgálatban. Rövid huzavona után belement a cserébe.
Elmentünk a konzolos részlegre, ott mondjuk 2db GoW volt már csak. Mindkettő bontott volt!
Mondjuk szerette volna a manager kipróbálni, hogy tényleg lefagy az enyim. DE! A boxuk 3ledes volt.
Úgyhogy kipróbálni én sem tudtam a csere játékot ami ahogy már írtam szintén bontott volt. Mondjuk az elsőhöz képest alig volt rajta karc.
Azért a bizniszelés végeztével megkérdeztem, hogy is van ez, hogy ők használt game-eket árúlnak újnak? ...
Na erre nem, ill. csak egy kitérő választ kaptam.
Az "új" Gow-om már felmásolódott a HDD-re, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz vele.
DE! Azért LOL az egész történet!
-
kgergo89
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, felfrissítettem xbox360 amat, a legfrissebb dashboardra és nem tudom felmásolni a játékokat.
Azt írja ki: the installation of this game isn't supported - holott eddig mindent hddről játszottam!Mi történt?
Hogy lehet orvosolni a problémát?
Nekem fontos h HDD ről menjenek a játékok mert vacakol az olvasóm :SKöszi a válaszokat!
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
3. próbálta mindkét kábelt és állítja hogy gyakorlatilag jobb a HDMI (ez lennék én)
Bár erről azért fölösleges vitatkozni, mert TV, kábel és egyéni ízlés kérdése

-
Crazyman33
senior tag
-
-
syl5
őstag
válasz
Crazyman33
üzenetére
végülis próba szerencse, sztem is tv függő is.
egyébként, ha jól emlékszem, akkor minhta korábban azt olvastam volna, hogy a vga színei telítettebbek. én nem próbáltam, de nekem a hdmi a legjobb. de mondom pc-vel a vga kábel sokkal gyatrább képet ad, mint hdmi-vel.garanciára vki vmit?
-
alien_
őstag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Xmedia írt egy cikket, ahol az általuk tesztelt tv-n az általuk használt kábelekkel a vga kábellel lett jobb minőségű a kép. Ez az ég világon semmilyen általánosításnak nem lehet alapja, főleg, hogy
1. Az eredmény nagyrészt függ a TV-től.
2. Az eredmény függ a kábelek minőségétől.Ami tény, hogy digitális jel áll az analóggal szemben - a HDMI javára.
Amit felettébb furcsáltam az ominózus tesztben, hogy szerintük vga kábellel 1:1 pixel mapping van. Ha ez az tesztelt tv-n még igaz is lenne (amit kétlek, mivel a bejövő analóg jelnél ugyanúgy van overscan mint a digitálisnál), abszolút nem jelenti, hogy ez a Te TV -den is így lesz... -
Crazyman33
senior tag
Ugyanúgy VGA kábelnál is van szar és minőségi. Megint csak elvi alapon megyünk.
Az elvileg és a ha szó nálam egyenlő a nullával.
Aki mindkettőt próbálta (főleg ha az egy neves szerviz komoly külföldi kapcsolatokkal) annak inkább hiszek.
Most kettő tábor van nagy %-ban.
1. nem próbálta mind kettő kábelt, de állítja hogy elvileg nem lehet jobb a VGA.
2. próbálta mindkét kábelt és állítja hogy gyakorlatilag jobb a VGA. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Akkor hogy is van most ez a garancia dolog?
Én használtam vettem a gépet, még van rá gari (mondjuk már csak 3 ledre), számla, papírok megvannak. A számla persze nem az én nevemre szól. A gép nincs regisztrálva, az előző tulaj nem is tudott ilyen opcióról.
Szal ha én most beregisztrálom a gépem, és a saját adataimat adom meg, akkor az nem e lesz baj, hogy a számlán lévő név, és a bergisztrált név nem egyezik?(logikusan sztem nem kéne gondnak lennie, ha a sorozatszám egyezik, akkor okésnak kéne lennie)
Vagy kell-e egyáltalán ez a regisztráció a gariztatáshoz, vagy csak úgy is meglehet oldani, hogy felhívom őket, és megmondom hova jöjjjenek érte?VGA kábel vs. HDMI kábel:
eleinte a hdmi kábel nekem sem nyújtotta a várt képminőséget. Több oka volt, amikre fokozatosan rájöttem, és most már nagyon szép képet ad.
Tehát:
- felbontást 720p tv lévén 720p-re állítottam a boxon -- ettől mivel a legtöbb tv natívja több, mint 720p nagyon pixeles lett a kép -> felbontás auto-ra a box menüjébe a megoldás
- a tv-men mindenféle képjavító szarság van, ami semmit sem ér. annyit ért el a soka képjavítási opció, hogy nagyon homályos lett a kép -> ki kell kapcsolni a tv menüjében a sok felesleges opciót. élsimítás, stb.
VGA kábélt xbox-al még nem próbáltam, de mivel a vga kábel analóg jeleket továbbít, a hdmi meg digitálisat, ezért tutira a hdmi ad jobb képminőséget.(pc-vel van összehasonlítási alapom, a hdmi sokkkal jobb képet ad, vga-nál a sok zajt, amit összeszed a jel eléggé észre lehet venni) Az viszont egyéni kérdés, hogy kinek melyik megfelelőbb. -
Tomics
addikt
1-1,5 hónap és én is aktív része leszek a tábornak
alig várom már. 
-
Crazyman33
senior tag
válasz
gyuri00
üzenetére
Előtte elnyúztam kettő DFP-t Ps-en, ezért vettem DFX-et, a név miatt (Logitech). Bár ne tettem volna. Egy rakás szar, de komolyan. Most már utólag értem én is miért volt olcsó. Kb. két hónap után eladtam. Anno még 26-ért vettem az első DFP-t, ennél meglepődtem az áron. 13-ért vettem, 8-nál nem volt többet kérnem érte mikor eladtam.
Annak tökéletes akinek mondjuk az első kormánya és nincsenek elvárásai egy kormánnyal szemben. De aki a minőséget keresi annak nem ajánlom.
Már alapból a kormány tengely olyan furán mozgott, Váltófüleket ne keress! Néha újra kellett inditani mert nem jól kalibrálta magát. A forszfídbekk pedig ha tizes skálán akarom értékelni akkor 3.
Lecseréltem Mikrofosra, amint tudtam.
Húúúúúú, mekkora különbség, te jó szagú...
Force ezen 8-as a skálán, masszív jó fogása van. Precíz, élvezet vele játszani.
Hatalmas találmány a pedálsor keretes kialakítása, tök jól megtámasztja a sarkad!Nézz be IDE !
A múltkor küldtem privit megkaptad?
-
SweetBrother
csendes tag
Na ma meghozták végre a Fifát.
Tetszik nagyon, játszotttam is vele pár órát délután.Egy dolog azonban kicsit bosszant:nincs benne angol nyelv, csak 3 választható van - magyar, cseh, spanyol.
Ez számomra szomorú, mert az angol kommentátorok már a demóban is hangulatosak voltak, és azért mégis élvezetesebb egy Pl rangadót játszani Martin Taylorék kommentálásában. -
Djuree
félisten
válasz
alien_
üzenetére
nem vagyok hc szim fan. de nekem nem jött be, picit későn reagált a mozdulataimra a kormány, és az a tized mp már elég volt ahhoz hogy ne tudjak rendesen kanyarodni...
de hátha neked bejön, vagy csak az enyém volt szar nemtom...valamit lehet rajta állítani de nem segített az sem... -
gyuri00
aktív tag
válasz
alien_
üzenetére
áhhhhh az első részékell már nem tudnék játszani de a 3 megnézem szerintem amúgy sok különbség van az odst és a sima között? mert lehet én vissza fele kezdem el játszani

manhunt 2 nem jelent meg csak ps re???? már néztem több helyen is de semmi

dragon age t néztem én is de magyar felirat nem lesz hozzá nem??
Más is mondhat még játékokat
holnap meg lesz a fifa street 3 már régen ki akrtam próbálni csak pc re sose adták ki 
-
alien_
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Elvileg holnap jön a kormány, majd meglátjuk, mi lesz a sorsa. Általában jó kritikákat kapott, árban pedig az MS harmada.. HC szimulátor fan-ként mondod, hogy nem jött be, vagy szerinted abszolút használhatatlan?
Fallout 3 -nak én is háromszor futottam neki, mire végre sikerült nem a második rész tükrében szemlélnem. Onnantól kezdve egy nagyon kellemes csalódás, kevés játékra akadtam így rá Xbox-on.
-
Djuree
félisten
válasz
alien_
üzenetére
jó az aion, sztem jobb mint a wow, pedig wow-oztam is fél évig

jövőre star wars mmo, 2012-ben meg wh40k mmo
na ez fog beszippantani, meló, csaj, élet odalessz az tuti, nembaj van még 3 évem élni 
fallout 2 isten játék volt, vagy 3x végigtoltam. ez a fallout 3 meg akkora szar lett, alig kezdtem bele, hangulat nuku, abba is hagytam. ha egy játék nem fog meg elsőre az olyan is, legalábbis nekem...
drive fx nekem nem jött be se forzához, se pgr-hez, eladtam 1 hét után. én azt mondom csak MS kormány, az az igazi, igaz hogy drágább de megéri...
-
alien_
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Jogos, én már a kettőt sem nagyon bírtam
Lehet, hogy kéne télire valami függős játékot keresnem =) Azt mondod, Aion tuti? Bárcsak lenne Fallout MMO... Még mindig a második rész a legjobb, de a harmadik is sokszor hozta a feeling-et. Lehet, neki is állok mégegyszer =)Amúgy: Rendeltem egy DriveFX-et Forza-zni. Valaki esetleg használja ezt a kombót, mik a tapasztalatok?
-
Djuree
félisten
válasz
alien_
üzenetére
hát a halo1-el megnézem ki tudna manapság játszani. ritka ocsmány már

én már RPG frontom nem adom alább MMO-nál, éppen most is aion-ozok, frenetikus élmény együtt játszani meg hülyülni haverokkal, külföldiekkel. van benne kihívás + nem 20 óra játékidő. napi 8 órákat veretek most vele
-
gyuri00
aktív tag
hellósztok

hát az elmúlt napokba már elő se vettem az xboxot nem találtam megfelelő játékot
a gow2 és fable 2 végig vittem már azok noagyok jók voltak
utoljára a Turok al totlam de az nem valami nagy durranásszerintem hamarosan beszerzem a halo 3-at igaz még egyikkel se játszottam de hátha tetszeni fog
vagy érdemesebb beszerzni az ODST?? vagy majd csak ha a simát végig játszottam?estleg ti mit tudtok ajánlani? régebbi játékok is érdekelnek
Dragon age és a Divinity 2 esetleg magyar felirattal meg fog jelenni?
-
Revox66
tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
igen köszi, akkor + 1 kérdés (vga módban) valamiért 1024 felbontás felett csikozik a kép lehet nem szereti a tv, az feletti felbontást pc módban ?
nem mintha az 1024 nem lenne elég csak

-
alien_
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Én is béna vagyok hozzá
Komolyabb összegben mernék fogadni, hogy senki nem ver meg Q3A-ban egy Pc-re kötött Xbox360 controllerrel.. De szerintem COD4-ben sem nagyon, pedig azzal játszottam összesen 15 percet.Def26: Én nemrég váltottam komponensről HDMI -ra. Az élek mintha élesebbek lennének + van egy HDMI fekete funkció a TV-men, ami valahogy jobb feketéket produkál, mint az alap fekete kiemelés.
-
Revox66
tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Megmutattam havernak is a kettő közötti különbséget, - megszólal a hdmi olyan majdnem mintha ps2 látnék
derültem egyet, mondom azért nem de valami nem a legjobb visszaraktam neki vga ra és annyit mondott, hogy így már szép.
Lehet a tv is betesz a dologba, hogy nem valami csúcs meg minden, de azért 720p be jobbnak kéne lennie elvileg. Vagy mondjuk lehet ez inkább full hd ben mutatkozik meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Def26
félisten
Én nem látok semmi különbséget egyik között sem.
Használtam már vga, HDMI, komponens kábelt is. -
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Szerintem mérföldekkel jobb a kép vga kábelen.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Biztos emlékszel mikor belinkeltem egy cikket az X-media oldalról hogy miért van jobb kép vga kábellel. Akkor indenki lehurrogott pedig szerintm senki nem próbálta. Most jött valaki aki mindkettőt próbálta és neki sem hisztek.
"Koppanásig kell lenni a tv-n és a boxon is. "
Hát ez kész.
A másik amit cáfolnék.
"Egyébként tűélesnek és tisztának kell lennie a képnek."
Nekem a tv-n van olyan hogy "Game Mode" a képfunkcióknál. Amit csak akkor tudok bekapcsolni ha valamilyen konzolt csatlakoztatok. Tehát ő érzékeli, hogy konzol van azon a kimeneten és elérhető lesz ez a funkció.
"When connecting to a game console such as PS or Xbox, you can enjoy a more realistic gaming experience by selecting game menu."
Ez javít a képen és a hangon. És pont hogy a tűélességet veszi el. (persze tudom most jön az hogy szar a tv
). Sokkal élethűbb lesz a kép, de azok az éles szélek, színek eltűnnek. -
Arms
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogy milyen hosszú lan kábel kábelt adnak az elit géphez?
-
breetai
aktív tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Hi!
Remélem nem értettem félre a kérdésed! Ez a technikai része:Általában ball "botocska" az alsótest, a jobb "botocska" a felsőtest/torzó mozgatásáért felelős. A tűz ill. alternatív tüzmod a két Triger gombhoz szokott társítva lenni. Ehez kapcsolódóan az újratölt ill. pl. a gránát dobás van kiosztva a 2 Solder gombra. (Ez a két gomb a "ravasz" gombok felett.)
Az X Y ill. A B gombok általában kevesebbszer használt dolgokért felelősek pl. közelharc, ... a Start általában pl. térkép meg ilyesmi, a Back a kilép.
Kb. így néz ki egy FPS irányítása és ez szerintem a jó vagy jobbik kiosztás. Persze egyes játékok akár teljesen szabadon (bármely gombra, bármit), mások kb. 3-x kiosztást engedélyeznek, értsd ezek közűl választhatsz.Az elméleti:
Én kb. 1998 óta majdnem minden FPS-t játszottam PC-n még azt is amiről azt mondták sz@r pl. Will Rock, ami elmegy Pariah és olyat is ami nagy durranás volt csak nekem nem tetszett pl. Doom3 ... Szóval én is nagy PC-s FPS-es voltam (vagyok), DE egy éve lesz decemberben, hogy vettem egy Boxot és nem bántam meg. Eddig nem nagyon FPS-eztem mert azt én is csak egérrel tudtam elképzelni. DE! Jött a HALO3 ill. az ODST és csak ráéreztem az ízére.
Nem olyan mint PC-n ott fordulékonyabb vagy ill. pontosabb a célzás. A folrdulékonyság beli különbség nem az eltérő irányításból fakad, hanem abbol, hogy a PC-st szoktad meg ... A pontos célzás hiányát nem annyira fogod érezni mert más taktikákat kezdesz majd használni alapból, ahól nem fog hiányozni.Bocs mindenkitől! De rajtam a szóf@sás mert ügyelek egyedűl és nincs hívás.
-
-
Kephamos
addikt
És esetleg külföldről érdemes rendelni? Nézegettem a game.co.uk-n, de nem tűnt sokkal olcsóbbnak. Javítsatok ki, ha nem így van.
-
Kephamos
addikt
Mennyire nehéz egy Pc-hez szokott muksónak átszoknia a kontrolerre? Teszem azt egy COD pl mennyire játszató a joy-al?
-
Arms
csendes tag
úgy olvastam, hogy ehhez az új lebutított elithez nincs. És engem az érdekelne, hogy ha elromlik, akkor mit kell csinálni, de nem 3 napon belülre gondoltam.
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valamit az Überkonzolról? Megbízhatóak, onnan szeretnék rendelni xbox+forza3 kombót, mert ők adnak hozzá ajándékba HDMI kábelt. És még annyi érdekelne hogy a garancia hogy működik, írta itt valaki, hogy be kell regelni. Tehát hogy is van ez?
Köszi a válaszokat!
Arms -
Mr.Grincs
veterán
válasz
breetai
üzenetére
3 napon belül vettek, ilyenkor ha nem tetszik egy termék akkor vissza kéne adniuk a pénzt mindenféle töcskölés és balhé nélkül. De mivel ez játék lemez és dvd erre nem terjed ki ez a cucc úgy tudom. De mindenképp mutassad meg nekik, hogy nem jó. Van ott nekik konzol, abba injektálják be és lukkolják meg, hogy nem műkxszik.
-
breetai
aktív tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Nu tovább bonyolítva az ügyet!
Felhívtam Xbox HOTLINE-t ott mondták, hogy ők max. ilyen Micro. féle játékcsere programon belűl 15 euroért cserébe tudnak nekem segíteni. (Én 4000-ért vettem a játékot, ez mai árfolyamon 41xy Ft lenne.
)
Úgyhogy arra jutottam, hogy ma mégegyszer elmegyek Ósanba azt megpróbálok velük düllőre jutni. Talán nem az a "segítőkész" manager lesz szolgálatban aki szombaton.
Ill. ha megin szenvednek rajta és vagy nem engednek, akkor beírok egy kövéret a panaszkönyvbe. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez jó boltnak tűnik. Mivel az angliai dolog nem jött össze.. ezért sztem innen fogom venni. Melyik pack éri meg jobban? Mindenképpen flasheletlent akarok a live miatt és a gari miatt.
Ez megéri ennyiért? Igazából a MW2 packnak jobban örülnék de 250gb vinyót feleslegesnek tartok.
Mellesleg ezekhez jár még HDMI kábel??? Vagy az MS kispórolja ezeket?
Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512 GB
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyhogy kipróbálni én sem tudtam a csere játékot ami ahogy már írtam szintén bontott volt. Mondjuk az elsőhöz képest alig volt rajta karc.

még a végén analóg a jobb
). Sokkal élethűbb lesz a kép, de azok az éles szélek, színek eltűnnek.