Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
kovasz
senior tag
olyan 7k/ev. viszont azt irjak, hogy eltaroljak a neten a jatek bellallitasaidat, meg hogy milyen jatekok vannak meg. namost ha tele vagyok "okos" jatekokkal akkor arrol az ms-nek mar van is egy listaja? es pl az "okos" c&c-vel lehet a neten jatszani? mert a gepet unja a kolok.
-
Balu1991
csendes tag
Nemtudom nekem eddig csak a vegas-nál vágott le, pedig leszedtem kb 15 demot de eddig egyiknél sem vágott le (kiv. vegas demo).
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
Leszedtem a Rainbow six vegasz demóját, és alul-felül levág egy fekete csikot (51 centis Crt tv, 4:3-as képarány, 480p-ben hajtom). Kérdésem az lenne hogy milyen játékoknál csinál ilyet
? az assassins creedet akarom megvenni de nem szeretném ha levágna a képből. Nem tudnátok az assassins creednél csinálja? -
Lubee
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy hol lehetne beszerezni olyan cuccot amivel rá tudom kötni az egeret és a billentyűzetet a boxomra (xcm 360 xfps) .A választ előre is köszi
Ja és vki véletlen nem használ Logitech Z 5500at a géphez ? -
JamesHolden
aktív tag
válasz
medvegy
üzenetére
jah csak nem ennyiért...
ebay-en 12+1 hónapos kártyák vannak 44$-ért, ami átszámítva ~7700Ft
és amint kifizetted, e-mailben elküldik a kódot, nem kell várnod h elpostázzák!
aki árulja 99,7%-os feedback-kel rendelkezik (közel 700 eladott termék után), az értéleléseit olvasva is igen megbízható tag
hátrány: accot nem lehet vele meghosszabítani, újat kell érte reggelni (méghozza USA cím alatt)szerk: közben találtam ugyanilyen megoldással UK-s kártyát is igaz "csak" 59$-ért (~10K)
bár jobban utánanézve, biztos lehetne találni azt is ennél olcsóbban... -
Sefter
veterán
hol lehet live-hoz prepaid kártyát venni?
~ mennyibe kerül? -
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyáltalán nem.
Nekik egyedül a Dead Rising feliratainak elolvasása okozott problémát
(emiatt hírhedt is az a játék az "SD"TV tulajok körében),
de nekem speciel ezzel sem volt gondom.
2 napja néztem náluk az Assassin's Creedet,
gyönyörű a játék azon a TV-n is.F.B.I.:
meg tudlak érteni, ennél jobb célra én sem tudnám felhasználni
-
Zoloft
tag
Hasznos oldal lehet : www.gamepointsnow.com
Én már rendeltem innen

-
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért lenne xar? Teljesen jó lesz csak messzebről ad olyan képet ( hasonlót ), mint az LCD. Az apróbb feliratok elég nehezen olvashatóak sajna sdtv-n. A kép azonban hibátlan egy 19"-es ws monitoron is, amit már 35K-ért vehetsz. Én is olyanon toltam 1 évig.
Minden boxxal csinálhatsz 3 hónap gold LIVE-ot ( 3 profil ).

bwoay: hiába na...a cég ellát, jó sok hitellel. Tökéletes hitel alany vagyok.

-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szomszédomék is 72-esre kötve használják.
igaz, az sík, de a képminőség nem ezen múlik.
de nyilván nem lesz olyan, mint amit (az) F.B.I. használ -
JamesHolden
aktív tag
játéka válogatja...
össze tudnék neked válogatni akár 20-30 játékot is aminek mentéseivel nem telne be a 256megás kari
pár darab game van csak aminek elég nagy a mentése (pl. forza2, hitman b.m.)
amúgy pár megásak csak, főleg fps-ek meg a sport gamek (fifa, nba etc.)
szal én még mindíg tartom h takarékoskodva simán elég lehet egy 256-os memókari csak erre a célraKolombusz: igen ez nyilvánvaló, de nem értem h jön ide
-
Zoloft
tag
Hozzájutottam a COD3-hoz...hát látványvilágban, játékmenetében szerintem simán egy lapon lehet emlegetni a COD4-gyel...és ugye ez only konzol

-
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden
üzenetére
"256megás memókarit kapsz ami elég a játékmentésekre" - ez nem igaz!!! kell a winyó.
nekem a 10 játékom mentései kb. 600 megát foglalnak...és nincs sok mentésem... -
JamesHolden
aktív tag
válasz
SteveVargas
üzenetére
he

-
SteveVargas
csendes tag
Hi!
Ha core-omj van akkor be lehet hozzá szerezni SDMI csatit?
-
Jazz77
aktív tag
hát nem...köszi a részletes tájékoztatást

-
JamesHolden
aktív tag
Core vs. Arcade
- Core-hoz vezetékes, Arcade-hoz vezetéknélküli kontroller jár
- Core-on nincs HDMI csati, ellenben az Arcade-on
- Core-hoz nem kapsz se memóiakártyát, se vinyót, Arcadehoz 256megás memókarit kapsz ami elég a játékmentésekre
- Arcade-ban már új konstrukciós hűtés van, Core-ban még a régi
- Core-hoz csak Silver kártya jut, Arcadehoz 1 hónap Goldot kapsz
- Arcade-hoz jár még 5 arcade játéktalán ennyi
ezek után gondolom nem kell mondanom melyiket éri meg megvenni
-
qpakcovboy
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor magasra tetted a minőségi mércét

Én is sima TV-n nyomtam (72 cm-es samsung) csak volt a Tv-nek egy olyan sajátossága, hogy mintha minden második sort kihagyta volna, első ránézésre nem volt feltünő, de ha sokáig játszottam tökre bosszantott, ezért beruháztam LCD-re de nem bántam még meg. Csak az Xboxot küldhetné már a szaturn...
-
Jazz77
aktív tag
Ha NEC írom van akkor van rá esélyem hogy nem fogom tudni megírni a játékokat BOX-ra?

-
Jazz77
aktív tag
www.gametrailers.com itt minden van ami játék elég átfogó képet lehet alkotni a játékokról!

-
Jazz77
aktív tag
Sziasztok!
A Core és az Arcade között mi a különbség? melyiket érdemes?
-
rocket
nagyúr
Anandtechen szetkaptak a Falcon xbox360-at.
Azt irjak lehet 65nm mind3 chip, osszehasonlitva a a mereteket a regivel a CPU tuti 65nm, viszont a GPU meg az EDRAM a mereteibol itevle szerintem 80nm-en keszulnek. -
bwoay
nagyúr
válasz
SteveVargas
üzenetére
nekem is eszembe jut néha ahogy a Saturnban többször láttam.
hál' Istennek itthon nem úgy van
-
SteveVargas
csendes tag
Hmm...akkor félig megnyugodtam... majd ha összedugom leírom a véleményemet...de amilyen maximalista vagyok...tuti az fog eszembe jutni ahogy a Media marktban láttam...és akkor eszembe fog jutni ez az lcd monitoros megoldás!

-
bwoay
nagyúr
válasz
SteveVargas
üzenetére
miért lenne gáz? ha jó a TV képe, akkor szépen fognak kinézni rajta a játékok.
én is képcsöves SamKungon játszom. Más kérdés,
hogy az LCD-knek nagyobb a felbontásuk, azokon részletesebb a kép,
de én tökéletesen elégedett vagyok így is a játékok megjelenésével. -
SteveVargas
csendes tag
Sziasztok!
Megelégeltem, hogy mindig úgy kelljen éreznem hogy a Nasa-hoz kell csatlakoznom a Pc-vel...ezért gondoltam beruházok egy X Box 360-ra...Van egy 72 cm-es samsung nem 100hz-es tv-m viszonylag újnak számít (kb 2 éves) síkcsöves stb... szóval ezen hogy "szólalna meg ez a dolog? nagyon gáz?

Please Help
-
F.B.I.
veterán
Blacksite Area 51, NFS Pro Street, Beowulf, Kane and Lynch is out.
-
medvegy
aktív tag
válasz
Oliver21
üzenetére
Ha fenn vagy live-on és van gold előfizetésed akkor mindenféle képpen az online karrirer indul. De ez igazán nem értem mért probléma számodra. Online is megkapod ugyanazt mint offline, csak még plusszba a sziget kb teljesen feléled, online versenyek, klubbok meg hasonlóak.
ui.:Ha érdekel magyar tdu klubb akkor írj...
-
Ticsike
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Persze, hogy meg van, még, azt meg is kell tartanod, azzal igazolod, hogy kifizetted már, és amikor mész a boxért akkor elkérik tőled, mert még pecsételnek rá egy olyan dolgot, hogy hiánytalanul átvetted a cumót! Meg ugye kell a garihoz is a papír, szóval.... de miért kérdrezted neked már nincs meg, vagy mi baj történt vele? Én most megnézem az aréna plázába hogy megvan e még az az akciós lg 32" amit az újságba hirdettek.
-
Hege1234
addikt
igazábol ezt néztem ki magamnak de ha van ezeknél olcsobb mert itt + 2000 valamennyi a postaköltség örömmel várom a linkeket

amúgy ezeket írja róla
* Xbox 360 compatible
* DVD+R DL 8.5GB (General use)
* 8x -os írási sebesség
* 25x cakeboxban
* Media Code: RICOHJPN D00az baj ha az én pio 110D-m nem ír 8x osan attol még meg fogja tudni írni 4 vagy 2,4x esen ??
-
Zoloft
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Én személy szerint nem írtam még erre a lemezfajtára, bár hallottam a létezéséről.
A boxnál van egy urban legend a PIO + Verba páros, ami még 2006 elején maradt meg a közérdeműben és valóban van benne némi igazság. (bár én is a Ricoh mellett voksolok)Kis ellenpélda : 25 RiDisc DL-t pörköltem a napokban. Mind hibátlanul működik, azonnal és gyorsan megkajálja a gép. Lehet, hogy szerencsém volt? Nem tudom...mindenesetre én saját tapasztalatokra szeretek alapozni.
Azt kellene megtudni, hogy az általad említett lemez honnan, melyik gyártótól származik.
-
Hege1234
addikt
Hali
ha xbox360-at akarok írni akkor jó a 1TEK -es +os DL is előre is köszi -
bwoay
nagyúr
válasz
qpakcovboy
üzenetére
mondjuk sem PC-t, sem konzolt nem vesz az ember befektetési célokkal,
szóval nem is az szól mellette, hogy mennyit fog érni,
hanem hogy a folyamatosan megjelenő játékoknak
ugyanaz lesz a hw igényük
amúgy 80-ból nem tudom, milyen PC-t lehet összerakni,
ha az ember a next-gen konzolokra megjelenő címeknek megfelelő
minőséget akar látni PC-n, akkor kb a VGA kártya jönne ki ennyiből. -
_Blank_
senior tag
1. már ezen is HDMI kimenet van úgy mint az újfajta Premiumon, nincs hozzá merevlemez csak egy 265 megás kari, ezért már nem ezt venném
2. tudtommal nincs, de nem követem annyira az új fw-ket..ha live-ozni akarsz akkor szvsz origivel játsz.
3. ezekkel játszhatsz 360-on, bal oldalt komp. lista
4. szubjektív, én az lcd-t ajánlanám, ha brutálméretű megjelenítőt akarsz akkor plazma -
qpakcovboy
őstag
-
bwoay
nagyúr
válasz
qpakcovboy
üzenetére
a Halo 3 engem speciel teljesen hidegen hagy.
Most a Skate köt le teljesen, egyelőre csak demo formában.
Meg tegnap beszereztem a Crackdownt,
de még alig foglalkoztam vele. -
kovasz
senior tag
azon morfondirozom hogy veszek a koloknek egy xbox-ot karacsanyra. par kerdesem van:
1. mire kell figyelni a vasarlaskor, hogy a "szerzett" jatekok menjenek rajta.
2. startegiai jatekokat engedek neki pl aoe3, c&c.. van olyan amit online is lehet jatszani?
3. 80k-bol ne csinaljak inkabb neki egy pc-t? egyedul az tart vissza, hogy nem a monitort bamulja.. bar most is hdmi-vel a plazmara kotve jatszik... -
bwoay
nagyúr
hát nálam szerencsére ennél bármelyik játék tartósabb.
Igaz, nem is úgy szoktam az autós meg a verekedős játékokkal játszani,
hogy ki kell pörgetni. Ezek nekem arra jók, hogy adott hangulatomban játsszak egy jót.
Ami meg a PGR-t illeti: egész más stílus, nem hasonlítanék össze egy szimulátort
egy árkád autóversennyel. A 4-et nem ismerem amúgy, a PGR3 megvan, és imádom,
de egész másért szeretem, mint a Forzát.
Örülök, hogy a COD4 ilyen jó lett, de az FPS egyáltalán nem az én világom. -
qpakcovboy
őstag
válasz
Ticsike
üzenetére
Felesleges akkora harc volt a TV-ért mint az xbox elitért, egyből el is kapkodták, aztán kiraktak még samsungokat.
Én is ezt a TV-t néztem ki de fél kettőre értem oda így eléggé a sor végéra kerültem, viszont nagy elkeseredésemre (mivel beleéltem magam ebbe a TV-be mert ennyi pénzért marha jó vétel) elkezdtem kérdezősködni, hogy valaki nem e akar megválni tőle 110-ért, szerencsémre volt olyan akinek tetszett az ajánlat így 110-ért hozájutottam és marha jó kis TV nekem nagyon bejön.Beszéltem Saturnal, azt mondják, hogy jött pár elit, de nics hozzá game ezért nem nagyon osztogatják, És csak a műszaki osztály főnöke rendelkezhet felette akinek sajnos nem tudom a számát... Amit kaptál először számlát az megvan még neked? amikor ki kellett fizetni?
-
Djuree
félisten
cod4 jóval addiktívabb játék mint a forza2. arról nem is beszélve forza2-t már 6-7k-ért lehet venni, cod4-et meg, hááááát...forza2 már lejárt lemez, inkább a pgr4 megy most. most cod4 lázban ég a világ, én is azt tolom éjjel nappal, forza2-ővel már 1 hónapja nem is játszottam. jó játék kb. 1 hónapig a forza2, utána unalmas.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
box vétel előtt állok, de van pár homályos részlet a lehetőségekkel kapcsolatban...1., az Arcade és a premium között van valami hw külömbség? (csatlakozók stb...)
2., van olyan flash amivel nem bannolnak?
3., kompatibilis az "x1" játékokkal?
4., plazma vagy lcd? miért? -
bwoay
nagyúr
válasz
Ticsike
üzenetére
Nem vagytok normálisak, Forza 2 helyett PMR meg COD4???
A PMR-ről valahogy nem tudom elhinni, hogy felejthetetlen cím lenne.
(CNET-en 4.5 pontot kapott, IGN-en még ennél is jobban lehúzták,
2.9 pont, ez azért csak elárul valamit)
A COD4 meg biztos kiváló, ha valaki szereti az FPS-t, sőt,
állítólag még sosem sikerült ennyire jóra.
Viszont ha van 5 kötelező játék a boxra,
akkor a Forza 2 biztosan köztük van, kötelező darab minden tulajnak. -
Ticsike
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Biztos téged is hívnak nemsokára! Milyen tv-t vettél? Mennyiért és hol? Én tegnap láttam(mármint újságban)hogy az aréna plázában lg32lc41 82cm 99ért,nem tudom ha ma elmegyek,hogy akkor meglesz e még?! Mert úgy írták, hogy csütörtöki ajánlatunk, szóval lenni lehet, hogy lesz, de már nem bizti, hogy ennyiért.
-
Oliver21
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írom-e, de itt vagytok a legtöbben és talán tudtok segíteni. Az a gondom hogy a héten vettem X360at és a TDU-t, ma éjjel beregeltem a live goldot és letöltöttem autócsomagokat, majd mikor ki akartam próbálni egyből szerverre rakott, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni anélkül hogy a kábelt ne kelljen kihúzni a gépből? Amúgy az offline profilom eltűnt, lett helyette egy xbox live profil és kész, a mentések működnek csak nem tudok vele offline játszani. Nagyonszépen köszi és bocs.
-
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden
üzenetére
volt olyan hogy 3 darabba volt a matrica és mégis javították. a szervíz leszarja ezeket a dolgokat, ők minden megjavított gép után pénzt kapnak, örülnek ha javíthatnak nemhogy még a matricával foglalkozzanak.
-
Ticsike
tag
Srácok!
Box fektetve avagy állítva?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
érdekelne h ezeket az újfajta matricákat h sikerül sértetlenül levenni
(régieket simán le lehetett hajszárítózni)
-
Ticsike
tag
Sziasztok!
Csak szeretném az örömteli hírt közölni veletek, hogy tegnap este olyan 6 körül hívtak a saturnból, hogy mehetek a boxért, beültem a kocsiba és már olyan fél 7 körül ott voltunk, odaadtam a számlát amit kaptam, azt elvitték, és mondták, hogy várni kell, mert sokan vannak, és sok az adminisztráció, addig is játszak
kaptam az alkalman és kipróbáltuk a wii-t jól elszórakoztunk, de már egyre türelmetlenebb lettem, amikor bemondták a hangosbemondón, hogy negyed óra múlva zárnak. Elértünk a 9 órához, amikor is jött a biztonsági őr, "nagyon" kedvesen, hogy már zárnak, erre rászólt az egyik alkalmazott, hogy a főnökre várunk,mivel kiderült, hogy ő intézte az eliteket. Szóval 9 előtt pár percel kijött a főnök és közölte, hogy a forza 2 elfogyott(amit nem is nagyon bántam) így mondtam a barátnőmnek, hogy válasszon egy játékot, és ő a pimp my ride-t választotta
Ezután megérkezett a várva várt box+halo3+pimp my ride! Mentünk a kasszához, eltettem a számlámat, és mehettem le a vevőszolgálatra, ahol érvényesítették a garit. Mondták, hogy az importáló cég 1 évet vállal rá, és gondolom ezen kívül a MS +2 évet. Még egy bánatom van, hogy nincs kábelem moncsihoz, hogy legalább egy 17" kitudjam próbálni addig amíg nincs moncsim, vagy tv-m. Na majd holnap hazamegyek és rádugom a tv-re valahogy. Igazándiból, ma reggel fogtam fel, hogy végre
megvan, már csak megjelenítő eszköz kell hozzá
Majd jövök az újabb élménybeszámolóval, és elnézést, hogy ilyen sokat írtam 
Remélem már mások is megkapták!
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez így van

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
JamesHolden
üzenetére
Tudtommal megoldható a matrica eltávolitása anélkül, hogy megsérülne.
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
ha gariba visszaküldeted, a legelső szempont amit néznek, az a garancia matrica sértetlensége
ha nincs rajt v. felszakadt akkor nem is foglalkoznak vele...
és mivel ha flashelteted a gépet - amihez ugye szét kell szedni a konzolt - elkerülhetetlen h ne sérüljön meg a matrica! -
Zoloft
tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Pü ment.

-
CooLM@$TeR
tag
Üdv!
Ha a flashelt box 3 ledes lesz, akkor gariba visszaküldve biztosan észreveszik a turpisságot? Máshogyan feltéve a kérdést: meg lehet azt oldani valahogyan, hogy flashelteted a drágaszágot, de mégsem ugrik a gari?

A választokat előre is köszönöm!

Tisztelettel:
CooLM@$TeR
u.i.:
( elite boxom van és a gari a legfontosabb szempont, annak meg kellene maradnia ... ) -
misirulez
senior tag
válasz
lalikapitány
üzenetére
Nem kell, hogy eredeti legyen a játék elég ha iXtreme flash van rajta.
-
lalikapitány
csendes tag
Üdv! Fleshelt géppel fel lehet menni a LIVE-re, ha szerzek hozzá 1 eredeti játékot? Kezdek rákattani a HALO-ra

-
Zoloft
tag
Megfogadtam, vettem. NEC író ki Pio be.
Előző kérdésemre visszatérve : az új IXtreme-et érdemes flash-selni? Mert ha nem jelent tul sok uj dolgot, akkor inkább nem flash-seltetném havonta a boxot..

BlackSite Area 51 USA XBOX360-PROTOCOL - region free
Beowulf USA XBOX360-SuperX360 -
Dread
tag
laptopba van egy toshiba irom, elég gagyi szinte csak a verbatim lemezeket szereti, minden mást elront, gondoltam akkor verbatim dl lemezt veszek de ezekszerint a dl-vel sem birkozik. mind1 hétvégén veszek uj irot a nagygépbe. legalább megnyugodtam hogy nem a flasht rontották el.
-
Dread
tag
sziasztok!
volt már valakinek olyan hogy flashelt box azt irta ki hogy tisztitsd meg a dvdt vagy beszélj a gyártóval? persze angolul
mert nekem ezt csinálja bár szerintem a dvd irom rosszul irta meg. holnap kiderül, mert megirattam mással is, annak jonak kell lennie -
riov
tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata Samsung LE32R82BX és/vagy Philips 32PFL5322 LCDvel kapcsolatban, előre is köszi a hozzászólásokat!!!
BOXhoz használnám elsősorban!
Melyik a jobb képminre vagy esetleg mit ajánlanátok? -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
segíteni sosem késő
vagy mégis?

Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

? az assassins creedet akarom megvenni de nem szeretném ha levágna a képből. Nem tudnátok az assassins creednél csinálja?

Majd jövök az újabb élménybeszámolóval, és elnézést, hogy ilyen sokat írtam