Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Akkor még gondolkodhatok rajta, melyik legyen, 3. szimpi csak tényleg drága, meg nemtudom hogy ha rendelek gépet, ők megcsinálják e ezzel a típusú ventivel. (Ja és igen, flashelve akarom
)sakeee82: neked is köszönöm a választ!
A matricáról úgy hallottam h le tudják szedni úgy hogy ne sérüljön. Egyébként a golemkonzol.hu vagy a multiformat.hu -ról fogok szerintem rendelni majd, kérdés hogy melyik tudja elvállalni amit szeretnék

-
CooLM@$TeR
tag
Igazad van! Mea culpa, mea maxima culpa! ....
Ha a helyembe lennél, úgy gondolom te is hasonlóképpen reagálnád le ezt a szitut. Nem igazán vígasztal, hogy vannak pozitív visszajelzések is. Nekem tényleg elromlott a kontrollerem, nem csak simlisségből kérek egyet. November 25 óta nem tudom használni a boxomat, ráadásul a legdrágább verziót vettem meg belőle, s most ebben áll a pénzem. Hiába telefonálok be nekik, semmit sem értem el vele, várjak tovább türelemmel, de mégis még meddig? Mondta az ügyfélszolg.-os csaj is, hogy volt akinek 5 nap alatt megérkezett. Na mondom király, most jobb kedvem lett ...

Jó lett volna az ünnepek alatt néha játszogatni egy kicsit, mert januártól folytatódik tovább a vizsgaidőszak. Mindegy, majd megoldódik .... remélem.

-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó és hasznos ötlet, érdemes lenne folyamatosan fejleszteni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
igazad van, ne haragudj! Ezek szerint pikkel rád a Microsoft.
Szerintem a kontrollert is ők rontották el valahogy,
nem tetszett nekik, hogy játszol. Bármi is a dolog mögöttese,
biztosan konkrétan ellened irányul, a te szórakozásodat akarják megakadályozni.
Hogy másnak simán elküldték a dolgait, az puszta véletlen.
illetve nekik kapásból 5-öt postáztak el, hogy egy biztosan odaérjen,
nade őket szeretik, téged meg nem.PS:
könyörgöm, gondold már át: adminisztrációs probléma nem csak az lehet,
hogy rosszul írják le a címed!
Egyébként hol írtam én azt, hogy ez normális?
Látom a szövegértelmezés nagyon megy, legalább annyira, mint a fröcsögés...
Azt írtam, hogy ez egyedi probléma, legalábbis a többiek leírásából
az látszik, hogy náluk simán ment a dolog.
Ez ugyan téged nyilván nem vígasztal,
csak azt mutatja, hogy általánosan nem ez a jellemző. -
CooLM@$TeR
tag
Nem ártana gondolkodnod is néha, mielőtt egy újabb eszméletlen baromságot nyögsz be. Szerinted nem kérdeztem meg, hogy mégis milyen címre küldték el a joyt? Dehogynem, és azt a választ kaptam, hogy a beregisztrált címemre, az pedig stimmel. Ezután rákérdeztem arra, hogyha tényleg november végén postázták már a cuccost, s dec. 19-ig semmit sem kaptam ( se egy értesítőt stb. ), akkor az eltelt majdnem 1 hónap alatt mégis mi lett vele? Elnyelte a posta vagy a futár feltérképezetlen és sötét rendszere, melynek áldozata soha többé nem látja már meg a napvilágot? Számomra elképzelhetetlen, hogy a support nem tudja nyomom követni az általa kiküldött dolgokat és azoknak átvételét. Vagy lehet, hogy visszakerült hozzájuk a szervízbe és lesz*rták az egészet.
Azt pedig ne akard már bemesélni nekem pubikám, hogy ez a normális. Fél éve postáztam ki Amszterdamba az elromlott Seagate vinyómat, és ehhez képest maga a Kánaán volt. Rámentem Seagate honlapjára, beütöttem a vinyó serial számát és egyből kidobta, hogy 5 éves garit vállal rá a gyártó, küldjem nyugodtan. RMA-t kitöltöttem, vinyót dobozba be, RMA-t kinyomtattam, ráragasztottam és az ezen lévő amszterdami címre feladtam. Másfél hét múlva megérkezett a vidéki címemre Transpackbe csomagolva, javítva; ráadásul folyamatosan küldték a mail-eket a vinyónak a hollandiai gyárba való megérkezéséről, majd a javítást követő feladásról, plussz ha kedvem tartotta volna, akkor még külön utána is lehetett volna nézni, hogy mikor merre tart a csomagom.

Most ezt hasonlítsd össze öregem azzal, hogy itt mi megy. Nem képesek a pesti címemre egy szaros kontrollert kiküldeni regisztráció után, fingjuk sincs merre a csomag és mi lett vele, küldenek egy újat és majd lesz valami. Közben pedig már több, mint egy hónapja nem tudok játszani, na és persze olyanért már eszembe sincs hibáztatni az M$-t, hogy mondjuk nincs magyar LIVE .... pedig az is alap lenne. Nagy sz*r ez az egész kis barátom, a vak is látja.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy lcd-tv-t. Samsung, rákötöttem a boxot vga kábelen a kapcsolon átnyomtam hogy pc és azt írta ki hogy nem támogatott üzemmód. Hogy csináljam meg? Eddig monitoron ment 1280x1024-ben!
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sajnos a FAQ-k legfőbb ismérve:
azok olvassák el akik
1. sok újdonságot már nem találnak benne, mert kellően képben vannak
2. amúgy sem restek keresni, szóval nem floodolnának,
hanem szépen visszalapozgatva megtalálnák a szükséges infotaz első HSZ meg egyéni beállításoktól függ. nálam utolsó lenne.
annyi előnye van a dolognak, hogy lenne mit linkelni.
akkor meg tök mindegy, hányadik HSZ lesz
a szándékot mindenképpen értékelem,
mert engem is az őrületbe kergetnek lassan azzal,
hogy képtelenek akár csak egy oldal erejéig is visszaolvasni,
és folyton ismételgethetjük ugyanazt naponta nyóccó. -
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Igazad van! sokkal jobb lett volna, ha már elsőre csak az Elite gép jelenik meg,
de a régi hűtéssel, az eredeti alaplappal, mondjuk 180e. Ft-ért,
és azóta sem lehetne kapni mást. Mindenkinek jobb lenne!
Megjelent a HDMI csati, amit mindenki hiányolt,
kihozták az Arcade-et Wii árban, a Core megszünt,
és van, aki ezt úgy summázza, hogy rókabőr?
Szerintem egyedül az Elite légjogosultsága kétséges,
mert a fekete színen meg a tartozék HDMI kábelen kívül
érdemben nem sokat tud felmutatni (mit kezdjek a 120-as winyóval,
szedjem le az összes demot?) -
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor hűtésmod elfelejtve. Hány matrica van ebbe a retekbe? Mert nekem úgy kéne ha flashelik a régi fw-t is megtartani és sértetlen martricával és akkor gond esetén minden vissza és mehet gariba
. Live-ra nem nagyon járkálnék szóval azzal nincs gond.
De ez már warez kateg sztem úgyhogy pü-be vki
-
bwoay
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Az meg persze elképzelhetetlen, hogy (mint azt korábban írta más is)
adminisztrációs hibából kifolyólag,
vagy csak a posta/futárszolgálat hibájából nem kapod meg a kontrollert.
Ezek mind M$ kézen vannak, Bill Gates meg egy trónon ül a mennyben,
és karddal a kezében irányítja a füldi halandók sorsát...
Látod, hogy a te eseted egyedi,
mégis nekiállsz fröcsögni, hogy fel kell jelenteni a Microsoftot,
mert pikkelnek rád, és direkt szarnak a fejedre... -
Yamaha R1
tag
válasz
Bagira01
üzenetére
A garancia nem azért veszik el, mert módosítják a ventiket, vagy flashelik a drive-ot.
Hanem azért, mert ezeknek a műveleteknek az elvégzéséhez szét kell szedni a gépet. Van egy MS matrica a gép belsejében. Ha szétszedik a gépet, az a matrica elszakad. Onnantól a garancia el is veszett.Sajnos nem lehet úgy szétszedni, hogy a matrica ne sérüljön.

-
Bagira01
veterán
Ha mondjuk ebbe a boltba megcsináltatom a ventillátor módosítást akkor elveszti a garit? Illetve sztetek ez csak fordulatszám emelést takar

-
Yamaha R1
tag
válasz
spammer
üzenetére
Első kérdésedre: (hűtés)
Flashelni/tetni fogod?
- Ha nem: nem érdemes csinálnod vele semmit.
- Ha igen: a ventik fordulatszámának emelése mindenképpen javasolt. A gyári ventik 5V-on mennek, kialakításuk szar, ezért elég kevés levegőt szállítanak. 4 lehetőséged van ezen segíteni:1. Lecseréled a gyári ventiket minőségi Whisper ventikre. Ezek adott feszültség mellett másfélszer annyi levegőt szállítanak. Előnye: még a gyárinál is halkabb konzol, jobb hűtéssel. Szép kék/piros/zöld Led (tipusfüggő). Hátránya: drága (5.000.- Ft), összehasonlítva a 12V-ra állított gyári ventinél gyengébb hatásfok.
2. Hűtésmód (12V-ra állított gyári venillátorok). Előnye: sokkal erőteljesebb hűtés, mindenképpen megnöveli a konzol élettartamát, otthon is megcsinálható. Hátránya: HANG. Olyan hangja lesz, mint egy repülőnek. Bár ha jó feltekered a játék hangját egy jobb hangszettel, elnyomhatod.
3. Az első 2 kombinációja. Szerintem ez a titkos recept. 12V + Whisper venti. Előny: Lényegesen halkabb a második lehetőségnél és még jobb hatásfokkal bír. Hátrány: még mindig drága a Whisper venti.
Nekem ez van, régebbi fajta Premiummal lassan 1.5 éve.4. Vízhűtés 30-35.000.-ért. Szerintem felejtős.

A késleltetett hűtés és a különbőző kiegészítő hűtőrendszerek értelmetlenek, 0 eredménnyel. Újabb üzlet a konzolboltok és kiegészítőgyártók részéről.
------------->
Második kérdésre: (XFPS)
Nekem volt (még az előző fekete változat). Nagyon szar.
Kezdem a hátrányokkal, mert abból van több:- Kell egy vezetékes XBOX360 kontroller a bekalibrálásához. Ez ugye Premium gép esetén nehézkes.
- Ugyanúgy működik mint a 360 kontrollerén a kar. Ha kicsit tolod az egeret keveset mozdul, de amint nagyobbat húzol, körbefordulsz 3x. Egyáltalán nem olyan érzésre, mint amikor gépnél használsz egy egeret. Nekem nem jött be, bár tény, hogy FPS még ezzel is 100x jobb, mint a sima analóg karral.
- Eszméletlen drága egy ilyen fosért. Én a régi változatot 15.000.-ért vettem, még az is rettentő drága, nade ez 25.000.-ért.
Előny:
- A bill jól működik.
- FPS-hez mindenképpen jó.Nagyjából ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
Amúgy ha az ew be jársz kössél rá kiterjesztett garit igaz plusz pénz de olyanra is vállal garit amire a gyári nem. Fentebb írtam hogy tulajdonképpen mi is ez a biztosítás. Nagyon buli dolog én is ew ben dolgoztam és tudom mia a jó.
(#4105) Ez a hozzászólás az. Olvasd el, ha plusz pénzt szánsz rá és elromlik akkor sem bánod meg.
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, készítek egy FAQ-ot a mai nap folyamán, mert már marhára unalmas, hogy ugyanazt megkérdezik ötször egy nap. Majd belerakatom az első hozzászólásba.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Ez nem rókabőr.
Ha megnézel egy autót, azt is különböző felszereltségi szintekkel lehet kapni.
Van a Core, az az alapfelszerelt, van az Arcade, az már hétkönapokon is nyugodtabban vállalható, van a Premium, több kényelmi extrával (pl. klíma) és a minden földi jóval megpakolt Elite.
-
Bocaa
senior tag
Tud vki olyan helyet ahol 5k-ért flashelik az XBox360-at??

-
spammer
veterán
Ha rendelek boxot (Aracde) mit érdemes bele?
- Venti feszültség emelés?
- Késletetett hűtés?
- Mindkettő?Arcade ha jól tudom kevésbé melegszik, de gondolom attól még nem árt neki valamilyen hűtésmod. Csak hát pénz és még hangos is lesz. (Bár inkább minthogy meghaljon)
A másik kérdésem az lenne, hogy alapból lehet e csatlakoztatni hozzá bill / egeret, fps játékok miatt (COD4,HALO3) ? Vagy ez lehetetlen és vennem kell egy ilyen XFPS 3.0 Sniper nevű cuccot? Link

Csak mert ez 25 rugó, nem biztos h ennyit megér

-
Bagira01
veterán
Na úgy néz ki ma veszek egy xbxo360 eliete-t. Végigjárom az ocunt, ew-t mega saturnt aztán meglesem hol a legolcsóbb. Állítógal a saturn-ba. Ebből is csak új szériás van

-
adalbert1
veterán
-
woodbear
addikt
válasz
Devastator
üzenetére
a gpu hűtése maradt ugyan az a sz*r, szal szinte nem csináltak semmit, mivel a 3ledet a gpu okozza, asszem 2008 augusztusba ön ki a 65nanos gpu!
-
Devastator
tag
Hy. Ez a túlmelegedéses probléma, még mindig fent áll a frissen gyártot boxoknál, vagy még nem csináltak vele semmit?
-
Djuree
félisten
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
lehet elírták a címedet mikor bereggelted. el tudom képzelni, főleg a csajszi ügyfélszolgálatosoktól. nem ez lenne az első...
-
adalbert1
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Vga kábel kell. A linken nem tudom hanyadik így hirtelen. Lehet kapni utángyártottban is, esetleg másokkal is lehet próbálkozni, attól függ, hogy milyen bemenetek vannak a monitorodon.
-
woodbear
addikt
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Ezért kell tőlük kérni egyet pluszba még az elromlás előtt

-
tiv83us
veterán
Sracok, viszonylag friss konzol tulaj vagyok es ne haragudjatok, hogy igy ejjel 3 korul nem olvasok vissza. Milyen kabelre van szuksegem ahhoz, hogy a Boxomat hozza tudjam kotni a 19"-es LCD-mhez? Elore is koszonom! Mindenkinek jo jatekot es BUEK!
-
sakeee82
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Már a joyok is elromlanak...Eszméletlen...
Am mi a helpdesk száma, mert én nem találtam?
Lehet felhívom én is Esztikét, és kérek tőle egy fejlesztői x-et hátha az nem kap 3 ledet
(Az lehet 4 ledet kap) -
CooLM@$TeR
tag
válasz
misirulez
üzenetére
Cirka 2 hónap múlva meg is fog érkezni! Jó várakozást kívánok! ....

November 25-én romlott el a kontrollerem, s még aznap felhívtam őket. Elite-em van, beregeltem, lebeszéltem a fekete joy-t és azt mondták, hogy kb 10-15 nap múlva meg fog jönni. Több, mint 3 hét múlva, dec. 19-én hívtam őket újra, hogy most már az én türelmem is elfogyott, mi a fakk van már. Erre meglepett hangon azt mondta az ügyfélszolg.-os csaj, hogy már november végén kipostázta a szervíz a rendszer szerint ... no comment M$
Bp-i címemre kértem a joyt, azóta se láttam belőle semmit. Azt mondta a csaj, hogy újra kiküldik, s 10 napon belül meg szokott jönni az esetek 90%-ában. 9 nap már letelt, még mindig semmi. Ha január első pár napjában nem fog megjönni, akkor elküldöm őket a halál f*szára és szólok a fogyasztóvédelemnek vagy más szervnek, mert tiszta ideg vagyok, hogy már több, mint egy hónapja nem tudok játszani kontroller hiánya miatt. Így vegyél Elite konzolt a tetves M$-től, sz*rnak azokra a vevőkre is, akiknek a s*ggét kellene nyalniuk. -
sakeee82
aktív tag
Megkérdezem utoljára, hátha vki válaszol is...
Updateltem az X-et, de a divx filmeket nem játsza! Nállatok simán viszi? -
Djuree
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
hát premiumról nem tudok hogy lenne akciós valahol.
az árak folyamatosan esnek.
most 80k-ért van premium legolcsóbban. szinte mindenhol ennyi.
de sztem arcade-al jobban jársz. 60k és nem kell nézni hogy mikor gyártották mert mind1ik új szériás. veszel hozzá használtan egy winyót 12-14k-ért ha kell. -
Atomgeszi
nagyúr
Heló! Szeretnék venni nem sokára egy ilyen masinát. Böngésztem a netet, de nem nagyon találtam, hű de akciós xbox 360-at. Leginkább talána premium érdekelne. Ha valaki tud adni egy linket, ahol akciJós lesz/most, azt megköszönném!
-
Bagira01
veterán
Úgy akkor már elitet lenne érdemes venni. 2db hdd-t eladni a rákba és venni egy memóriakártyát azt szevasz
(nade ez nagy görénység
)
fofo:50k-ért milyen vga-t kapsz mondd már meg? Egy használt 640s 8800GTS 55k körül van és azzal nem játszható annyira csilivili beállításokon. Xbox-nál nem kell driverek miatt fosni meg, hogy a game akadni fog
-
Djuree
félisten
öööö...ember te tudod mit beszélsz
ha egy kicsit is belelátnál a cégek programjába akkor látnád te is mekkora baromságot írkálsz.
crysis-ról annyit hogy 50k-s vga-n mediumon megy, ha van hozzá proccod meg memód, ha meg kint lenne boxra akkor meg fullon vinné a box, erről ennyit. -
fofo
csendes tag
hm, félévente nem kell PCt cserélni, de az xbox is egyre öregebb lesz, jövöre elavult lesz a friss játékokhoz az amugy is elcseszett hangos és forró design
tavaly még komoly képe volt a 360nak, jövöre PCk ujra leverik pl Crysis már most is 50es vgan élvezhetően játszható, xboxon meg el se indul

egyedül a Forza 2-t hiányolom

-
[lAyCsI]
addikt
az övé MM-os felújított cucc, mint kiderült,
de a szervízben a srác azt mondta neki kell hűtésmod, nekem nem, mert az enyém 2007-es vagymi, erre mondtam az arcnak hogy az már alapban is porszívó, erre azt mondta hogy ezután méginkább az lesz
...aztá lehet hogy csak lehúzta havert +2k-ra, és lóf@szt sem csinált vele -
misirulez
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Írd be a google-ba X-Link Kai a neve, magyarok leginkább csak Halo3-at tolják Cod4-et kevesebben.
Nemsokára majd ha lessz időm energiám kedvem én is kipróbálom, mert nemigazán akarok live-ra menni a bann félelem(és meglévő garanciavesztés miatt)Egyébként ha már igy warezrol beszélünk:
Én ma felhivtam microfost, Eszti nevű csajt befűztem, hogy küldjön még egy kontrollert.
Annyit mondtam neki, hogy assassins creed-ban ha elengedem az előre gombot tovább megy még előre.
Biztos-ami biztos, hogy totál extraNOOB-nak nézzen kétszer is megkérdeztem, hogy biztos nem a TV hibája-e?
Erre megkérdezte, hogy mikori gyártmányú a tv-m...giga-lol volt a csaj, majdnem elröhögtem magam...
Végén kérdeztem, hogy mi lessz majd ha jön a futár, erre mondta, hogy mivel először van ilyen problémám ezért nem kérik el a rossz joy-t de őrizzem meg mert ha megint felhivom őket ezzel a problémával akkor már el fogják kérni.Azért nem olyan rossz ingyér egy 10,000-es kontroller...:-) Főleg, hogy feketét kértem
-
Sefter
veterán
a monitoromon van komponens és vga csati is , ha vga-val kötöm össze 1280*1024-ben (ez a natív felbontás) akkor a komponens féle 720p-nél szebb lesz a kép vagy ezért ne vegyek vga kábelt..?
-
scorpy02
aktív tag
Ednet típusú kábelre LCDTV topikban sokan panaszkodnak, hogy 1280x720-nál nagyobb felbontást nem igazán tudnak vele kierőszakolni pc-vel összekötve. De ez csak egy zárójeles megjegyzés volt, lehet, hogy Xbox-ra tökéletes.
Itt is vannak kedvező áron HDMI-HDMI kábelek, a visszajelzések szerint nagyon megbízható oldal.

-
sakeee82
aktív tag
Ha behal a gépem 1 vagy 3 piros leddel és nincs már rá gari, akkor mi péz a javítása???
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mint előbb is írtam nem adok 190-200k-t egy xbox lcd tv kombóra. Ha most vennénk tv-t akkor talán egy olyanra beneveznék, de vhogy mikor ilyen ew-be láttam xbox-t akkor nekem zavarta a szemem az lcd tv-n szóval azért akarok monitort hátha élesebb és nem zavarja annyir a az érzékeny szemecském
. És akkor a 720p-vel nem lenne gond 22"-s wide moncsin? Egy próbát megér ez a box legfeljebb eladom

-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De ehhez nem szükséges kimondottan MS által gyártott HDMi kábel igaz? [link] egy ilyen megfelelne?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, de... Ha mondjuk a flashelt boxot bannolják liveról, akkor más megoldással lehet multizni (nem liveon keresztül)? Teszem azt COD4-et például. Előrébb írta vki h hamachi-hez hasonló megoldás, erről tud valaki bővebb infot adni? Egyelőre még boxom sincs, csak érdeklődök, mert COD4 miatt fontos lenne, hisz a multi a lényege

köszi
-
Prof01
veterán
uuu, mit találtam [link]
Ezt el sem hiszem!
Végre lesz box-ra is.
Most már végképp nem sajnálom, hogy boxot vettem Wii helyett.
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És ha nem? Teszem azt HD kábellel.
-
mergal
aktív tag
Hogy ha lesz lcd tv-m.1366*768 felbontású hd ready-s. Akkor a boxon azt kell beállítanom hogy 720p igaz?
-
sakeee82
aktív tag
Srácok! Az miért van, hogy az xem a dashboard update után nem játsza a divx filmeket?
-
mergal
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Amire kiváncsivagy nézd meg U-tube on! Én is sokmindent megnéztem vannak ingame videok és sokkal szebb mint a pc-n. Nekem Nba 2k8 van pc-n meg Nba live 08aztam hát ég és föld, de megnéztem a live08-at boxon is és az is ég és föld mint pc. Fifa szintén, meg a Cod3 van meg ami már nem mai darab de majdnem úgy fest mint egy mai FPS maxon.
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na látod ez nagy kérdés. Én xbxo360-hoz teljesen amatór vagyok

-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért annyit már nem szánok a cuccra. így is 125k lesz a box meg a moncsi
Meg gondolom monitoron hdmi-vel élesebb lehet a kép mint tv-n 
Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

vagy komponens?

Bp-i címemre kértem a joyt, azóta se láttam belőle semmit. Azt mondta a csaj, hogy újra kiküldik, s 10 napon belül meg szokott jönni az esetek 90%-ában. 9 nap már letelt, még mindig semmi. Ha január első pár napjában nem fog megjönni, akkor elküldöm őket a halál f*szára és szólok a fogyasztóvédelemnek vagy más szervnek, mert tiszta ideg vagyok, hogy már több, mint egy hónapja nem tudok játszani kontroller hiánya miatt. Így vegyél Elite konzolt a tetves M$-től, sz*rnak azokra a vevőkre is, akiknek a s*ggét kellene nyalniuk.