Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Pillanatnyilag egy értelmes okot tudok felsorolni, ami a PS3-ra váltást indokolná. Ha a közelmúltban felreppent pletykákban szereplő játékok mindegyike megjelenik, akkor játék miatt már biztosan nem érdemes PS3-ra váltani, így szerintem az egyetlen ok, ami miatt érdemes, az a BD, ami meg nagyon-nagyon drága mulatság.
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet hogy ismeritek ezt az oldalt.
Játék csere-bere, eladás stb. Elég jó árak vannak aránylag.[link]
-
Mr.Grincs
veterán
-
-
dunc
nagyúr
Olcsobbak.....nem tudom,hogy megy a csere-beréje de szerintem nem olcsöbb sőt kevesebb van belölle ,és ezért nekem drágábbnak tünik,és is elcserélném de nem most.... majd ha beindul a sony mozdony.....azért el kéne gongolkodni a sonynak,hogy most 40 K egy x 360,és 35 K egy sony ps2 ..ez azért vicc nem tudja csökenteni az árát a ps3-nak a BD miatt,és akkor mi a helyzet a ps2 vel ?

-
dunc
nagyúr
Hát igen ,én pl a tekkenen akadtam ki,és a FF -nál elképedtem . Igen ott a BD csak az a baj,hogy hiába ad többet ,nem kell az embereknek többért alapba akarják, nem lehet eladni egy új adathordozó miatt ,én tudom,hogy k . jó a BD de én se adnék érte 100k-t ,hogy legyen BD lejátszom.
-
bwoay
nagyúr
én szeretem az XMB-t, PSP-n mondjuk talán jobban bejön, azon szoktam meg,
de egy ésszerű, átlátható kezelőfelületnek találom,
ráadásul 1080p-ben nagyon keményen néz ki,
jóval látványosabb, mint a jelenlegi dashboard (az újat majd meglájtuk).a BD miatt a sony nemigen tud árat csökkenteni, de a formátum miatt
az az összeg, amit a konzolon bukik, bőven visszajön a filmkiadások után.
mondjuk ez minket, gamereket nemigen érdekel
az exkluzív címeket egyébként azért is veszíti ám,
mert iszonyú költséggel járnak ezek a játékfejlesztések,
és egy platfrom kevésbé nyereséges, mint kettő.
Azért ha megnézed, olyan játék sincs túl sok,
ami kizárólag boxra jött volna. sok csak időlegesen volt exkluzív,
aztán ment PC-re vagy PS3-ra.
de tény, hogy a Sony szarakodása miatt is elveszített pár címet,
pl az Ace Combat 6 volt számomra döbbenet, meg a Beautiful Katamari,
de a Ridge Raceren is csodálkoztam. -
dunc
nagyúr
Én nem akarok nyerni konzolháborut,se formátumháborut,és jó játékokat akarok,egyébként nekem tetszik a ps3 ,de most jelenleg nem jó vétel,pl nekem a dashboardja nagyon nem tetszik még psp-n se,és ráadásul vesziti el a játékfelhozatala az exkluzivitást,nem sok jót josolok a sony ps 3 nak ,fel kell kösse a gatyáját ha toppon akar maradni ,nem 80 GB-s winyot kell hozzá adni hanem áratcsökkenteni mert így a kutyának se kell,és eddig a MGS 4 volt csak ami hangzatos ,de ez kevés lesz.....A GT5 prologe meg ...hadjuk,és ha megjenik a GT5 lehet kevés lesz egy konzol életbe tartásához,ott voltak a nagy nevek DMC,Tekken,FF,MGS stb és jelenik meg a konkurencián is....
-
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek de benyaltam az 576 konzol oldalával. reggeltem, hogy előrendelek. Rányomtam a GOW2 re hogy előrendelek okés előrendel gomb kiválaszt megnyom, nem történik semmi, csak annyit írt ki hogy oldalhiba. Jó. Megint ujrakezdtem, rendelés, megrendelem hátha összejön...semmi..oldalhiba azt írta ki alul megint. 3adjára megpróbáltam semmi szintén. Fogtam magam felhívtam a keresztanyám, hogy vegye meg az amazon .com és küldesse ide ki magyarországra angliából. Lezsíroztam, megcsinálta, megkapta a visszaigazolót, hogy okés. Letöltöm az emailjeimet---köztük van az hogy köszönjük a rendelést amit leadott az 576 oldalán. Holnap telefonálhatok hogy mégsem kell, mert szar az oldaluk ami belefullad, egy linkbe. Közben a kosaramba is megnéztem azt hittem belerakja, amit előrendelek dehát nem. Nehogy ti is megjárjátok.
-
spammer
veterán
válasz
Winzsolt
üzenetére
Nem tudom, ezt töltötted e le, névből ítélve igen, de lehet hogy nem pontosan ugyanaz, vagy hibás, vagy rosszul lett kiírva stb., ezért próbáld meg, hogy letöltöd ezt innen, kiiírod, és mindent úgy csinálsz, ahogy ott leírják.
"Original Xbox Game Support
November 2007 update here." -
Mr.Grincs
veterán
Egyszerűbb nem görcsölni ezzel a kábel dologgal szerintem. Kb olyan mintha egy tűt keresnénk a szénakazalba

-
Winzsolt
aktív tag
-
spammer
veterán
válasz
Winzsolt
üzenetére
"E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair."
Lejjebb pedig megtalálod a reset kódokat, ha nem műxik, marad az MS gari.
Vagy google dob még sok sok találatot, köztük youtube videókat is, hátha lesz megoldás.
Frissítést ha kéri, fel kell rakni, anélkül nem indul el a játék.

-
Winzsolt
aktív tag
segitség!! én épp egy uj jatekot akartam inditani, amikor kiirt vmi frissitést xbox. gondoltam nekem az nem kell, nemre mentem, de akkor visszadobott. aztán igenre mentem. elkezdte csinálni, de megállt, és vmi hibát mondott. ezutan szépen lefagyott, aztán következő inditasnal is mindig lefagy még az xbox logo-nál. el tudtam inditani a játékot, véletlenül 1x.... jatszottam is. amikor ki akartam lepni, akkor nem vt dashboard. akkor ez egy dashboard frissités lett volna? letörölte a régit, de nem tudta felrakni az ujat? ok. letöltöttem vmi dashboardot netröl, ki is rtam cd-re de hogy inditsam el ugy a boxot hogy cd-ről menjen???

-
AMD_ok
őstag
Segítsetek már egy kicsit please!
A kérdés az lenne, hogy a firmware frissítésekhez, valamint a nemsoká érkező új dashboard letöltéséhez/telepítéséhez kötelező-e a LIVE regisztráció, vagy elég, ha csak a netre rakom a masinát, és már megy is a letöltés automatikusan? Ugyanis egyelőre nem akarok regelni, ha nem muszáj.
Köszi
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
en mindent jol csinalok
az amit te csinalasz meg soha nem fogomde mar megszoktunk teged ilyennek,kar lenne ezen valtoztatni
-
Prof01
veterán
Nincs kedve vkinek egy kis Forza2-höz? Fusion, eddie17?
-
Kasza08
őstag
HagaNRG, GRaul: Call of Duty 2-t valaki tudna nekem hozni, amennyiben 3k alatt van?
Esetleg itthoniak közül nincs valaki, aki megunta és eladná?
jatekaim.hu-n egy valaki nek van, de 5k
Annyiért már 3 is van, bár az elég szar, de mind1... -
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Vettem a minap egy XBOX360-at.
Monitoron szeretném használni, de a monitoromban nincs beépített hangszóró.
Csak erősítőre tudom rákötni?

-
Xirtam
veterán
Srácok, biztos, ez a legjobb hely és idő erre??Tudtommal ez nem Xbox-al kapcsolatos téma!

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt rolad is elmondhatjuk annyit hozzateve hogy egy bunko paraszt vagy,aki valamit nem ugy csinal ahogy te annak beszolsz valami baromsagot,rogton kinyitod a szad es omlik a hulyeseg
-
Xirtam
veterán
pendrive-ről tudok zenét hallgatni a boxal??
-
bwoay
nagyúr
eredetileg úgy indult, hogy PS3-on micsoda felhozatal lesz most,
de ehhez nemigen tudok hozzászólni,
mert valszeg az inkább a teljes évre vonatkozott,
és nem csak az őszre.Ami biztos, hogy a Wipeout HD már megjelent,
de az PSN cím, lemezen nem jön ki.Aztán itt a Little Big Planet,
amit azonnal vissza is vontak, de 12 nap múlva megint elérhető lesz.
Én ezt a kettőt vártam igazán,
mert God of War III legkorábban karácsonykor jöhet,
GT5 meg majd 2010-ben...A Heavy Rain lesz még ígéretes számomra,
annak viszont nem tudom a tervezett megjelenési idejét.Gears of War 2 meg LBP, ez a kettő nekem elég erre az évre,
mármint ami az exkluzív címeket illeti. -
eddie17
addikt

Tudom, hogy ez medve
Erre gondoltam, mint előd, vagy hasonlatos szerzemény -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És a Dead Space ?
Fallout 3 engem is nagyon,a Gear Of War 2 is kötelező darab lesz,Banjo-Kazooie - Nuts n bolts erre kiváncsi leszek ,a Fabel 2 ütős lesz (magyar felírattal) a többi ismeretlen,de ki tudja!
Jó ősz vár ránk az biztos
Nem tudom de ps3 fronton nem lesz ekkora ász eső...mindjárt jön valaki és megcáfolja...vajon ki lesz az...
bwoay hol vagy? 
Kolombusz: ha a MGR4 tényleg kijön az durva arulcsapás lesz a ps3-nak,annál már csak a GT5 lenne durvább lépés,de a sony nem adja el a lelkét a sátánnak....microsoftnak.

-
eddie17
addikt
Használ valaki KVM eszközt arra, hogy egy monitorhoz legyen kötve a pc és a box is?
Találtam egyet, de ehhez még plusz átalakító kellene...
KATT esetleg valaki tudna más típust mondani ami biztosan használható? -
(Kolombusz)
veterán
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
+Call of Duty 5
+Tekken 6
+MGS 4 -
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én ezekből a Far Cry 2-t várom nagyon!

-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
far cry2 meg ki se jott
gears of al vitatkoznekrace pro meg sztem izles dolga szinten nem jott ki
a tobbit nem ismerem
annyira hogy velemenyezzem -
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mondjad azt az 5 jatekot
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Uhhh, ne légy hülye. Add el az egész gépedet ahogy van és vegyél egy elitet. Olcsóbban kijössz, mintha külön vinyót veszel hozzá.
Ha region free, akkor letöltheted, de sztem jobban jársz. ha veszel egy eredeti lemezt hozzá. -
burgatshow
veterán
Egy kérdés!
Erősen gondolkodom, hogy nem sokára veszek a gépemhez egy 120-as vinyót. Ha a vinyó meglesz majd, akkor szeretném letölteni Live-ról a Halo-t, ami ugye XBOX játék.
Kérdésem a következő: Ha letöltöm a játékot 1200 MS pontért, majd ne adj Isten le kell törölnöm a játékot a vinyóról, akkor később ha megint elő akarom venni, akkor újabb 1200 MS pontért meg kell vennem, vagy onnantól kezdve, hogy kifizettem bármikor le tudom újra tölteni?
Vagy van valami mód arra, hogy az ember archiválja a letöltött játékokat?

Köszönöm előre is...
-
1010
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
most nehogy mar akkora uzlet elgyen hogy kapsz hozza egy valamilyen jatekot,ami lehet nem is erdekel,nyilvan azert adnak jatekot a boxok melle mert a sok webaruhazas uzletnek nem fogynak a jatekok csak a gepek,warez magyarorszagon
egyebkent en se vennek midnefele idiota jetekot,kb 4-5jatek van most amit erdemesnek tartok megvenni,ebbol mer 3mat kitoltam,a tobbi 2 meg mar megvolt pc-n.
most a far cry 2 re leszek kivancsi erdemes lesz e megvenni vagy a gta4 sorsara jut,
mert eddig csak a grafikat nyomjak mindehol,meg talan meg a half life ep 3at de sztem az meg 8ev mire kijon,es akkor mondjak az okosak hogy lehet lesz half life 3 aha.....azt mar euroban fizeted.kb evente 2 jatek jon boxra ami igaz jo sztem
de lehet veszek egy bizonyos arcadeot es is mindent leszedek aztan kuka
200ft os kuka
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mergal
üzenetére
És akkor elvileg ez úgy működik, hogy ami azon a vinyn van, azt garanciavesztés nélkül át tudod gányolni egy másik ugyanolyan vinyóra?
Minden géppel kompatbilis a 120as vinyó?
Microsoft XBOX360 HDD 120GB (XBOX360)
Platform: Microsoft XBOX 360
Termék: Microsoft 120GB merevlemez
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- 120GB tárolókapacitás
(107GB szabadon használható!)
- Játék mentések, XBOX Live! letöltések,
tárolására alkalmas
- XBOX játékok kompatibilitásához szükséges!
(limitált kompatibilitás)
- Tartozék adatátviteli kábel
Kompatibilis: XBOX360
Garancia: 1 évÁllapot: Készleten Ár: 28990 Ft

-
30z.Samu
titán
Skacok!
Van olyan üzlet, ahol én választok játékot a konzolhoz? Mert most filózok egy 60GB-s Premiumban, és a Fifa 09-et kérném hozzá.

-
1010
őstag
hello
hol a legoltcsobb a 60gigas most?
-
dunc
nagyúr
A monitorod nem alkalmas két eszköz képének megjelenitésére, tehát vagy ez vagy az amennyiben mindkettő rá van kötve nem fog müködni,valamilyen elosztó kell hozzá de akkor a pc-t is analogra kell kötni eloszton keresztűl és úgy tudod váltani a megjelenitőt A hangot x 360 vga kábel esetében simán rá tudod kötni valamilyen hangfalra, vagy erösitőre.(megfelelő csatival)
-
fidor
csendes tag
válasz
Prof01
üzenetére
Sziasztok nekem lenne egy nagy problémam.A következő a helyzet van egy LG lcd monitorm amin van két csati.Az eggyik DVI amire a pc van kötve a másik pedig VGA amir az Xbox 360 agondom a következő ha valamelyiket bekapcsolom a monitor az jegyzi meg pl. a DVI-nál kiírja "saving digital..." ahoz,hogy bekapcsoljam az xboxot ki kel húzni a DVI kábelt és ugyanez a móka fordítva is"analog saving..." esetleg tudna valaki erre megoldást,hogy ne keljen ki-be huzkodnom a kábeleket.gondolkoztam DVI keresztül kötni az xboxot de a hangot nem tudom hogyan lehetne megoldani.Ja és sajna nincsen a monitoron beépített hangszoró.Előre is köszönöm a segítséget.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek egy eladó adatkábele amit elit gépéhez kapott hogy a winyoról winyora tudjon másolni?
Vagy kölcsönbe egy mondjuk aki dunaújvárosi is.
-
-
Flashback = Flashbox7
Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyi visszaigazoló mail jött vissza bakter

Annyiért már 3 is van, bár az elég szar, de mind1...

,és inkább csináljon játékokat x 360 ra....
PL a GT5 -el kezdhetné is.
Jó ősz vár ránk az biztos
Nem tudom de ps3 fronton nem lesz ekkora ász eső...mindjárt jön valaki és megcáfolja...vajon ki lesz az...