Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Zoles
csendes tag
Üdv mindenkinek! Tudja valaki hogy a 360 vinyójára hogy lehet menteni fényképet,zenét
vagy bármi mást? Lehet hogy vaksi vagyok de én próbáltam pendriveról, fényképezőgépről
de sehogy sem megy! Esetleg pc-n keresztül? -
proper
őstag
senki nem tudja miota használnak hőcsöves hütőt?
-
riov
tag
Valaki tudna nekem PGR4-et és Forza2-öt adni (írott) ami működő képes, mert az én verzióm sajna nem működik és ezért nagyon bánatos vagyok!!! S eleddig sehol nem találtam működőképes verziót....
Pls!!!!!
Előre is köszi!!! -
F.B.I.
veterán
-
Ebit
addikt
válasz
sakeee82
üzenetére
Válasszuk szét a rendszermemoriát, és a vga ramot.
Az új modern vga-kon pontosan azért alkalmaznak, nagyobb mennyiségú ramot /512 MB vagy felette/, hogy, ne kelljen a nehezebben , elérhető, lassabb rendszermemoriához hozzányúlnia.
Ezért probléma vga-k számára a nagy felbontás.Az XBOX360, memoria elérése, más picit mint a pc-k esetében, a programmozók jobban figyelembe veszik , a konkrét hardwer felépitést, és erre optimalizálnak.
-
sakeee82
aktív tag
-
Ebit
addikt
Kiegészités:
Elméletileg az Elektro World akciós újság szerint mindegyik árukázban lesz, az akciós Prémium 2008.01.14-től.
Apróbetúvel kezelési költség van még feltüntetve, ez is 6999 ft.
Tehát igy részletre 11*6999 ft, összesen 76.989 Ft. -
kovasz
senior tag
válasz
Devastator
üzenetére
hulyeseg. egy demo 500..1000MB korul van a maradek 7 gigagba siman befer az osszes sallang. csakhogy ~500MB ram van benne, amibol a vga is csipeget... egyszeruen erre kepes a hw ami benne van.
-
feka007
veterán
válasz
Devastator
üzenetére
Lesz gondolom egy új verzió, amibe Blu-Ray meghajtók kerülnek, meg majd külső kiegészítőként is lehet majd kapni. Akinek ilyenre nem telik, az nem játszik.

-
Devastator
tag
Hy. Akkor az Xbox 360-asnak nem a teljesítménnyel van baja, hanem a DL lemezek kis kapacitásával? Kifog jönni valami új Xbox 3 platform, vagy feljavítják az Xbox 360-ast új meghajtóval meg mindennel?

-
feka007
veterán
Holnap lesz meg 2-3 játék, addig meg próbálom az előretelepített PGR3-at, hát már ez is valami eszméletlenül jó így HD-ben, most mégtovább zuhant a szememben a Pro Street...
-
feka007
veterán
Egyébként honnan lehet megtudni, hogy nem refurbished vacakot adtak? Nincs rajta semilyen cetli, se MS, se warranty matrica.
-
Prof01
veterán
Zöld xbox-os tokot hol lehet kapni?

-
feka007
veterán
Na kipróbáltam a boxomat.
Jó lesz ez.
A winyóra 14 gigát ír ki, mi vesz le ennyit a 20 gigából? -
sakeee82
aktív tag
Leszedtem ugye, és azt gondoltam, hogy akkora méretben van fenn, amekkora nekem kell!
70Ft-rt vettem Maray márkájú tokot, ilyen a gyári xbox-os dvd tok is!
Szóval megvettem és fent kb 1 centivel, oldalt pedig kb 7mm-el nagyobb a kinyomtatott borító!
Ha ollózok akkor csúnya lesz...
Leszedek egy dvd cover gyártó progit, aztán bealakítok vmit! -
tobias40
veterán
5245-re vki??

Kiegészítés:
Van rajta piros-fehér rca dugó is de hiába dugom bármelyuk rca-s aljzatba akkor sincs hang!
Van optikai kábelem is ami az xbox360 dobozban volt és ezen a vga kábelen van ilyen hely is ahova az optikai kábelt lehet csatlakoztatni!Meg is tettem és a tv-ben is bedugtam az optikai bemenetre és mégsem szólal meg!
-
LaCeeN
tag
Helló!
Szerintetek ha a garanciás matrica széle sérült (nem lett levéve) attól még él a garancia vagy már ugrott?
-
woodbear
addikt
Ez most ennyire béna kérdés volt?
na jó felírom a sorozatszámát
de amúgy a mai világban már nem lehet tudni, egyik boltban gyerekre rásózták az elvileg forza2+viva pinatas prémiumot, erre kapott egy prémiumot, ami még csak nem is HDMi-s, és a játékokat sem kapta hozzá, a matrica meg feljavított verzióra utalt, nem is csoda, hogy könyörögtek neki a vétel előtt, hogy flasheltesse ki, mert akkor ugye a matricával nem lett volna gondjuk, szal semmi sem biztos ma már sajnos........ -
sakeee82
aktív tag
Egy kérdés csak apró betűvel...
Flashelt gép felmehet e annyira a livre, hogy letöltse az xbox 1 emut? -
woodbear
addikt
Hi, ha elküldök flasheltetni egy boxot akkor tuti ugyan azt kapom vissza? vagy átvernek? mert sajnálnám a 175w-osat ha 203-ast kapnék helyette
esetleg karcoljak bele jelzést vagy valami?
kösz -
mergal
aktív tag
Hát itt ebben a nagy PS3-X360 vitában összeszedtem azokat a gamákat amiket be szereznék szivesen! Tudom a kutyát nem érdekli de azért én egy kicsit megijedtem a mennyiségen!
Ami egyből kellene:
Alan Wake
GTA 4
SC Conviction
BIA Hells Highway
Condemned 2
Vegas 2
Turok
Dark M. ElementsAmin kicsit gondolkodnék:
Army of two
Dark Sector
Resident 5
The Club
Too Humanés akkor ezek még csak az akció FPS kategória volt. Kemény tavasz lesz sok helyre kell menni locsolkodni!

-
tobias40
veterán
Nincs senki aki vga kábellel csatlakozik az lcd tv-jéhez??

Mindenki hdmi-n vagy komponensen nyomja?
Akármit állítgatok csak nincs hang!
Nem hinném hogy kábel gond mert hogy mindkettő rossz legyen kicsi az esélye..(rca-optikai)Vki segítsen már!

-
feka007
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
"Nem is beszélve a videocsipről, amely nem támogatja a dx10-et hw-ből"
A DX10 még jó hosszú ideig kihazsnálatlan marad, márha egyáltalán szebb is vmivel a 9-eshez képest... Crytek bebizonyította, hogy van még erő a DX9-ben.
Egyetértek, a melegedést megoldom két óra alatt egy kis barkácsolással, de a warezt annyira ne hangoztassuk, nem vmi szimpi dolog. -
bwoay
nagyúr
Nem akarták kiadni? Akkor mi volt a céljuk vele?
A régi megvolt, persze, már a PS1 óta
de az, hogy végül a PS3 is ezzel jelent meg,
annak a sok negatív visszajelzés az oka, és nem az,
hogy a Sony egyszercsak meggondolta magát mindenféle külső késztetés nélkül.biztos, hogy a Prologue képes hosszú órákra lekötni,
ezért írtam, hogy olyan, mint egy jobb demo
(a PGR4 demot mi kb 2 hete nyomjuk, és még mindig maradt benne kihívás,
a Forzáéban meg egész jó autó választák is van).
Viszont max legvégső esetben sorolnám a játékok közé,
ha már nem tudnék helyette mást mondani.Igen, tudom, hogy x360-ra is van épp elég rövid játék
(tényleg nem a legjobb példákat hoztad fel amúgy),
de mint írtam, ezeknél még valami hitelt adott az ember annak,
hogy a DL-DVD kapacitása a ludas.
BD-nél mi a mentség?
Azért az meredek, hogy a HS kb fele olyan hosszú játék,
mint a God of War első része...egész más:
láttam minap a Blue Dragont, ami a DL-DVD kapacitásának első áldozata,
mivel 3 korongon jött ki. Egész jó áron volt a Fukarban, 14 körül.
Engem nem zavarna, ha lemezt kellene cserélni, de tény, hogy BD-re simán ráfér,
és kényelmesebb úgy játszani. -
sakeee82
aktív tag
Multi-konzol powa!
PS3-at és Xboxot mindenkinek!
Engem túlságosan nem érdekel, hogy a PS3 jobb gép, hisz most még kevés a húzó cím, egyenlőre nállam az xbox a befutó!
Nállam a Mass Effekt szaggatgat, remélem ez csak a 8x-osra állított olvasási sebesség okozza, ha nem, akkor a határon járnak a fejlesztők, ami a gép képességeit illeti. -
tobias40
veterán
Hát szerintem már eleve az rca-val is lennie kellene hangnak..

A kábel vadiúj nem hinném hogy az a baj.
Az optikainál hol kell ezt átállítani,a box menüjében vagy a tv-ben?
Ha tudod pontosan hol megköszönném mert én nem találtam olyat...
Csak sztereo és 5.1-e meg vmi wmv-t vagy mit.. -
-
Mezcal
addikt
A banán PS3 kontrollert a Sony ki sem akarta adni. Már rég megvolt a hagyományos/új formájú kontroller is.
A GT Prologue csak egy előzetes játék, ami azért jó pár órára leköti az embert. Ráaádsul full HD, gyönyörú GT minőség.
A 360-ra is nagyon sok a rövid játék van. Lost Planet, GoW, Mass Effect stb
Ettől függetlenül, mind nagyon jó. -
Viktor26
tag
válasz
feka007
üzenetére
egy-két évig fejlesztik, talán három is, bár a Mikrofos pont a DL lemezek korlátai miatt is "sürgeti" a BD-s boxokat. Csakmert az X360 játékai még mindig nem használják ki 100 százalékosan a gép hw-ét, inkább csak nem fér el részletesebb és sokkal szebb játék a DL lemezekre. Nem is beszélve a videocsipről, amely nem támogatja a dx10-et hw-ből. Igaz hogy még gyerekcipőben van a dx10, de ennek is eljön az ideje! Amíg nem lesz új box (2010-2011), addig elvagyunk a 360-nal, a PS3 is kifejlődik erre az időre rendesen, de az új box már tanul a PS esetleges hibáiból, és odaveri addigra. a PS3 meg szintén 7-8 évre készült, ahogy elődje, a PS2 is. 2000-es megjelenése óta még mindig sokan veszik, így lesz ez a mai next gen konzolakkal is, és akkor is meg fogjuk venni az újakat, ha olyan színvonalon akarunk játszani akkor, mint ma!
De ha tévedek, szóljatok, mindent én sem tudhatok tökéletesen

A PS3 8 magos CELL-ja sincs olyan előnyben mint a Box 3 teljes értékű magja. Míg a CELL 8 magja úgy épül fel, hogy eleve csak 7-et használ, egy ált mindig selejtes; egy teljes értékű és 6 kiegészítő, tán csak "fél" magja nincs annyira ott, mint a box 3 magja. Mai állás szerint. Még a fejlesztők sem tudják kezelni a CELL-t, ehhez idő kell nekik! Az egész PS3 ott lett el*****, hogy a fejlesztők sem kaptak kész példányt, amire fejlesszenek progikat, így késve tudták elkezdeni az optimalizációt! Talán idén már láthatunk optimalizált játékokat.
Mire mindenki kitanulja a CELL-t, addigra Billijék is rájönnek, hogyan tudnak jobbat kiadni, mint a CELL, így a PS3 akkor is hátrányba kerül, mert nem fogja ekkora költségekbe verni magát, hogy új verziót dobjanak ki a CELL-ből a PS3-ba. Az marad a PS4-be!
Én csak így szerettem volna szemléltetni, hogy jobban járunk a boxszal még a melegdés ellenére is! nem beszélve a warezról. Menni időbe tellett frissíteni az első drivokat? És hol tart a PS3 warez? ezt nem tudom...
-
mergal
aktív tag
Hát asszem kicsit pihentetem az Assasin's-t. Második küldetés jönnek rám 8-an egyszerűen szép! Attól féltem belevágom a gamepadot az lcd-tvbe!

-
Ebit
addikt
Elektro World 2008.01.14-től
XBOX 360 Premium Viva Pinata és Forza2 játékokkal
69900 ft vagy 10* 6999 ft /nincs kezelési költség/ -
bwoay
nagyúr
na, azért a kontrollerről tudjuk, hogy nem ezt szánták a PS3-hoz,
csak mindenki frászt kapott attól a bumeráng formától,
ami viszont designban sokkal jobban illik a géphez, mint a mostani.
a minimális változtatás meg lényegében annyi (külsőleg),
hogy az L/R2 gombok átmentek viszonylag ergonómiátlan triggerekbe,
amiket ha fullra behúzol, akkor elkezd lecsúszni róla az ujjad.az tetszik, hogy jó játékok közül a Lairt említed, ami bődületes bukás volt
ahhoz képest, hogy blockbusternek indult. Ennek kellett volna demonstrálnia
a SIXAXIS erejét, közben meg az irányítást érte a legtöbb kritika.
A prologue meg biztos kiváló, de nem sorolnám a teljes játékok közé,
erős túlzással olyan, mint a Forza2 demoja törés nélkül,
fizetős változatban.szó volt itt a Killzone terjedelméről.
nem is ezzel lenne a gond,
hanem az ember állandóan a BD kapacitásbeli szupremitását hallgatja,
de ha megnézed a HS-t, mindössze 6-7 óra a végigjátszás,
az Uncharted sem túl hosszú.
Én értem, ha valaki azt mondja, hogy csak az audio 10 GB,
de szerintem erről a PS3 tulajok örömmel lemondanának
mondjuk plusz 5 óra játékmenetért cserébe.
Annak idején a Gears of Warral kapcsolatban is sokan fanyalogtak,
hogy rövid, pedig a fentiek fényében az még jónak számít a maga 9 órájával.
Akkoriban az volt a kifogás, hogy nem fér több a DL-DVD-re,
erre most meg kaptunk rövidebb játékokat BD-n, remek... -
bwoay
nagyúr
az még hagyján, de lassan az, hogy a formátum"háborúban" a BD áll jobban,
sokaknak azt jeletni, hogy most akkor a PS3 is
rögtön átvett valamiféle vezető pozíciót, csupán emiatt.nincs abban semmi rossz, hogy aki PS3-at vett,
az most még nagyobb eséllyel fogja otthon teljes értékű
medialejátszóként használni, mert meglesz hozzá a szükséges kínálat.
meg a Sony is bőszebben fogja ilyen célokra ajánlgatni,
de ettől még konzolként nem lesz erősebb,
az ugyanis nem ezen múlik. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
Na egy pillanat...
Én nem azért linkeltem be mert a PS3 jobb mint a 360,hanem csak egy info miatt
Volt Boxom,és nem teszek különbséget a kettő közt,szerintem mind a két gép profi a maga nevében
Sőt...
Köztudatban az van hogy a 360 melegszik,leég.
Nos még ami nekem volt mindig hibátlanul működik lassan egy éves.
Meg vettem a PS és túl melegedés miatt vissza kellet vinnem.(nem ment a venti). -
Mezcal
addikt
válasz
Viktor26
üzenetére
Már ne haragudj, de ez butaság. A Microsoft hosszú távra tervezte a 360-at, amit nem szándékozik megölni, mint azt az elődjével tette. Új X belátható időn belül nem lesz. Fejlesztése, persze, hogy folyik, hiszen a Sony is tervezi a köv PS-t. Ezek ugyanis hosszú évek fejlesztései. A PS1 alig jelent meg, már a tervasztalon volt a PS2.
A PS3-ra már nagyon jó játékok vannak, csak körül kéne nézni. Uncharted, Lair, Heavenly Sword, Gran Turismo 5 Prologue, Warhawk Ratchet stb. Minden van, ami kell, és még idén jön a Tekken 6, Gran Turismo 5, MGS, Killzone 2.
Az irányítók közötti különbségek meg egyenéfüggők, Nekem például sokal jobban bejön a PS kontrollere. Nem véletlen az, hogy csak kisebb módosításokat végeztek rajta, és gyakorlatilag ugyanaz a forma, ami 13 évvel ezelőtt a PS1-en debütált..
-
Sefter
veterán
nem tudom miért kell "harcolnia" a 2 konzolnak, mert ha a multi címeket leszámítjuk, mindenki eldöntheti melyik gép "egyedi" játékai fogják meg jobban és olyan platformot vesz...
ez a ps3 sokkal jobb mint a box vagy fordítva, elég gyerekes felfogás...
(az én papám erősebb..
) -
-
Sefter
veterán
válasz
Viktor26
üzenetére
nekem is az x joya a kényelmesebb, de ettől még kurva jó dolog a ps3 is...
talán annyi előnyünk lesz, hogy a formátum háború után a győztes adathordozót kapjuk, ezzel megint mi járunk jobban hiszen kiforr addigra a warez is hozzá.
szvsz most még a ps3 sem használja ki a BD előnyeit (legalább is a mostani játékok minőségéhez szerintem elég a dldvd..), később meg nekünk is lesz nagyobb kapacitású adathordozónk... -
Viktor26
tag
Csak fikázni akart minket
De mindenki tudja, hogy nem lehet összehasonlítani a két konzolt! Ahogy írtad a boxban nincs HD lejátszó, a PS3 meg még nincs kihasználva, túl meleg még. Mire viszont már fullos játékok lesznek rá, amik szebbek lesznek, mint X360-ra, addigra mi is megkapjuk a mi új, még meleg Dobozunk, és akkor megint csak mi leszünk előnyben, hisz az új gépre már pletyka szinten fejlesztik a játékokat! Ha ez így van, megint sokkal többet nyerünk, hisz nekünk is lesz BD meghajtónk bele, és addigra már a filmek is és az üres lemezek is jóval olcsóbbak lesznek, szóval mi egyből játszhatunk majd a backup játékokkal

Aztán ne is beszéljünk az irányításról!!!!!!!! Az x360 joya a legkirályabb, PS-sel emiatt lehetetlen élvezetesen játszani! ha csak nem vagyunk mazohisták, és szertjük, ha fél óra múlva ínhüvelygyulladással kell forogni az irányítóval!!!

Szóval nincs értelme hasonlítgatni! -
Preisi
csendes tag
Sziasztok!
Van két kérdésem: Ha VGA Av kábelllel rákötöm a boxot egy 24"-os samsung monitorra (1920*1200), megy a játék full hd-ben? A másik pedig az, hogy - ugyebár a monitoron (245B) van a D-Sub és egy DVI-D csatlakozó - ha a vga-n van a 360 és a DVD-n van a Pc-m, akkor ugye menüből lehet választani, hogy melyik képét adja? Légyszi írjatok véleményt! Nem vagyok biztos ezekben a dolgokban, meghogy érdemes-e spórolnom a monitorra...
-
Gebriel
veterán
-
ksasa
tag
Én nem tudom kedves fórumtársak ti hogy vagytok vele, de a Two Worlds grafikailag sima tv-n egy kalap ****, nem beszélve az easy fokozaton is eszement nehéz játékmenetről és a folyamatos szaggatásról. Kész bughalmaz az egész. Nem értem miért értékelték netes szaklapok 8-as fölé ezt a játékot. Nagyon nagyot csalódtam. Obliviont vártam és kaptam egy nagy adag....na mindegy. Dühömben megyek és széttörök ma egy két búrát az FN3-ban.

-
kovasz
senior tag
morfondir...
a hd-dvd meghajto box-hoz usb-n csatlakozik. pcusb-pcusb kabellel sztem pc-vel siman emulalhato lesz, vagyis nem kell fleselni csak a pc-n felmountolni... es le se buksz ha varezolsz....
-
mergal
aktív tag
Sztem az NFS első underground-ja volt az utolsó jó NFS!
Crysis hát én azt sem bánnám ha nem jönne boxra. Pc-n végigvittem GTX-el és akkor döntöttem el hogy akkor Xbox lesz. A végén már alig vártam hogy vége legyen rohadtul unalomba fullad. A szuper ruha meg annyiban kifullad hogy láthatatlan álca- kilövöd aztán kész! Buta AI soha többé nem kell! -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Tehetek én róla, hogy szerencsétlen vagy és nemtudsz kiállni magadért, és eltűröd, hogy két hónapja nem küldik.
Érdekes nekem 6.-ik napon mikor nem jött meg intézkedtem...jééé...és láss csodát....két nap múlva meg is hozták. Én tudom, hogy kell telefonba kommunikálni.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Android szakmai topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

El vagyok most árasztva játékokkal. 

Majd megnézem, bár én nem a hülye multiknál vettem, úgyhogy nem hinném, hogy ez refurbished...

Jó lesz ez.

Nagyjából engem is ezek érdekelnek, bár az fps-ek közül jópárat inkább PC-n tolok majd szerintem, viszont a GTA 4 konzol only lesz egy darabig (ami amúgy tps).