Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz tobias40 #3579 üzenetére
nézd meg a vga kábelt. nekem is volt hasonló csak lila képem volt. majdnem megütött a guta hogy elszaródott a box, mindent állítgattam a moncsin de nem lett jó. aztán rájöttem hogy a kábel egy kicsit kihúzódott. mozgasd meg, sztem csak kontakthiba van valahol.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
woodbear
addikt
válasz tobias40 #3767 üzenetére
igen, az rca-t külön kell külső erősítőbe dugni, vagy optikai kábelt! de van ún játékkonzol átalakító, amit mindenütt keresek, de nincs sehol, csak kapni lehet a logitech hangfalakhoz
és most énsem tudom, hogy hogyan kössem rá a hangot vennem kell egy 2.1et szerintemOldalam: www.swsfoto.de
-
bwoay
nagyúr
válasz tobias40 #4393 üzenetére
tényleg, micsoda görény dolog a Microsofttól,
hogy a flashelt gépeket nem javítja garanciában!
Ezért a legkevesebb, hogy az ember lehúzza őket egy kontrollerrel!
sőt, nem is lehúzás, ez jár az embernek, nem?
Szedje le tőlük egy winyót is a benzinpénz miatt! Úgy az igazi...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz tobias40 #4407 üzenetére
az már baró, amikor azzal is lehet csúfolódni, hogy valaki becsületes
egyébként marhára nem akarom magam úgy beállítani,
mint az igazság bajnoka, csak mint azt már korábban kifejtettem,
az ilyen harácsolással azt éritek el, hogy akinek majd tényleg szüksége lenne rá,
annak már sokkal körülményesebb lesz az ügymenet,
de legalább addig is jó helyre mentek az ingyen kontrollerek meg HD-k...különben amit nem értek, az a következő:
"És hogy xart gyártanak én finanszírozzam meg a javítást?"
hát ki más, könyörgöm? nem te érvénytelenítetted
a (akár három évre szóló) garanciádat?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
e.vid
senior tag
válasz tobias40 #4407 üzenetére
Érdekesen gondolkozol, de végül is nem vagyunk egyformák (még szerencse)…
Volt két boxom, mindkettő flashelt volt. Mindkettő volt 3 ledes (nem is egyszer), szidtam én is a Microsoftot rendesen, hogy ilyen szart hoztak össze, de valahogy soha nem jutott az eszembe, hogy mekkora szemétség, hogy a flashelt boxot nem javítják meg… de biztos bennem van a hiba… És tényleg sokan vannak ebben a cipőben, de ezt így még mástól nem hallottam…'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
(Kolombusz)
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz tobias40 #4427 üzenetére
viszont az alaplapi hiba szerintem nem gyakoribb,
mint bármilyen más gépnél. nem állítom, hogy egyedi dolog lenne,
de közel nme olyan, mint a 3 LED. Ezzel azt akarom mondani,
hogy ez max a te rossz szerencséd, nem gyártási széria hiba.
Garancia ezt is fedi, max nem 3 év, hanem a szokásos 1.
Hogy ez a te gépedre nem vonatkozik, az meg a flashelésnek köszönhető,
ennyi köze van hozzá.
Ha a gépet nem kell majd szétszedni a flasheléshez,
akkor ugyanúgy on-line fogják logolni a flashelt gépeket,
mint most (hiszen ez alapján bannolnak a live-ról).
A kihívás az ennek a megkerülése, nem a matrica "lehajszárítózása"A PC-s író fw frissítése meg azért nem jó példa, mert (ahogy Kolombusz is írja),
a PC-t külön komponensekből szereled össze,
amikre különböző garancia vonatkozik.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy DVD-írón fw-t frissítesz,
akkor ott is csak abban az esetben marad meg a jótállás,
ha gyári fw kerül a gépre. (Más kérdés, hogy egy 6-e Ft-os író esetén
a legritkább esetben nézik meg, milyen fw van rajta,
mikor garanciában visszaviszi az ember.)
Az xbox gyári fw-ekkel történő frissítése ugyanígy nem érvényteleníti a garit.
Arra meg miért/miként vállalna/vállalhatna garanciát a gyártó,
hogy a különféle mókerált fw-ek által hajtott gépek
ugyanúgy (biztonságosan) fognak működni, mint ahogy ők azt a gyárival eltervezték?
Pláne, ha az egész mókolás pont arra irányul, hogy őket bevételtől fossza megasszem részemről kiveséztem a témát,
amit egyébként korántsem tartok OFF-nak, sőt..[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz tobias40 #4437 üzenetére
jogos, amit írsz, de az egész nem jogi alapokon áll,
csupán a szervizesek (általam is említett) bevett gyakorlatán,
miszerint értelemszerűen nem fogják egyenként ellenőrizni,
hogy gyári fw fut-e az általuk javításra átvett gépek meghajtóján.
mellesleg tudtommal (bár nem vagyok túl jártas a PC-s meghajtók világában)
ezeknél annyira nem dívik a fw hackelés, max bizonyos szériáknál, időszakosan.
szóval nem csoda, hogy ők lazábban veszik.
nomeg ha kicsit számolunk, ez nem okoz akkora anyagi kiesést a gyártónak,
mintha a boxot megflashelve az ember az életben nem vesz gyári játékot.
ugye a PC piac inkább a hw-en áll, a konzol piac meg sw-en,
szóval érthető, ha a Microsoft egy teljes rednszert épít arra,
hogy levadássza (akár a hálóról, akár a szervizben)
a nem kívánt felhasználókat, akiknek konkrétan ár alatt adta el a hw-t
(jobb esetben 0, vagy minimális haszonnal),
hogy aztán sw-ben bőven megtérüljön a dolog.de lehet, hogy igazad van, és a szervizben a M$-nál sem nézik.
amilyen forgalom lehet ott, meg is tudom érteniamúgy nem érzem, hogy vitáznánk bármin is.
egy fórum keretein belül feszegetünk egy érdekes témát, ennyi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
misirulez
senior tag
válasz tobias40 #4673 üzenetére
Nem, én nem ő vagyok, de beszéltünk msn-en és mondta hogy sok jelentkező volt fordításra, de áltlában hamar megunja a nép.
Ezért gondoltam beírom ide az msn címét hátha van közöttetek is olyan önfeláldozó ember mint énEgyébként komolyan mondom, ha pl. 50 ember között elosztamánk ey magyarítást mindenki rászánna napi 1 órát akkor hetente egy gammát lefordítanánk.
Még akkor is ha valaki nem perfekt angolból, használhat szótárt, vagy webforditas.hu-t. Szorgalom kérdése az egész.Én igazából magyar felirat nélkül nem is nagyon szeretnék majd GTA IV-et tolni, mert lassan tudok fordítani, hallásbol meg mégkevésbé se tudok, viszont ha előttem van egy txt fájl, akkor kis segítséggel szépen lassan le tudom fordítani az anyagot...
És ha mások is így gondolkoznak eredményképpen például. GTA megjelenése után egy-két héttel már magyar felirattal tolhatjuk, és nem kell erölködni, többször visszanézni egy videót, hogy megértsük miről is van szó...
-
Viktor26
tag
válasz tobias40 #5343 üzenetére
Én Djuree jóvoltából tegnap este óta VGA kábellel nyomom a boxot, igaz én monitoron... A hanggal semmi problémám nincs, a monitor is azonnal elindult, 1280*1024-en használom a pchez, a box alapból HDTV-re állt, és 640*480-on jelentkezett be elsőre. Aztán a boxban lehetett a felbontást az összes lépcsőben állítani egészen 1920*1080-ig, sajna ezt a monitorom nem bírja már, így 1280*1024-ben játszom, nem wide! De a kép csodás, az én VGA-mon csak RCA van a hnagnak, optikai nincs, de azonnal jött, nem kell semmit sem állítgatni.
Ha nincs hang, az a box állítgatásával megoldható, bár sok lehetőség itt sem adódik. Ha meg a komponens kábellel simán jön a hang, akár mindkettő (optikai és RCA is), akkor nagy valószínűséggel a kábellel lesz a gond. Ha van rá módod próbáld ki másik boxon ( havernál) hogy jön-e hang!
-
proper
őstag
válasz tobias40 #5433 üzenetére
nekem van hang vga kábelen ugyhogy valami bibi lehet a kábeleddel
2500ft-ért rendeltem egy vga kimenet és 3 rca van rajta és van egy kapcsolo is a boxba helyezendő csatin mint a gyárin de minden egyéb kapcsolgatás nélkül van hang az rca kimenetén
féltem is tőle hogy is lesz hang igy de müxik, vga-ra van kapcsolva
-
Gebriel
veterán
válasz tobias40 #7053 üzenetére
Erről kár vitatkozni,legyen mindenkinek magánügye a pénztárcája és a döntése!!
Magánügy?Nem!Bűncselekmény..!!!!
Pesze a legegyszerűbb a szőnyeg alá söpörni az egészet majd pár tucat hsz után újra kezdeni a témát,hogy milyen cd-re és hányszorosan írják meg a játékokat..
Másrészt nem tudom pl Te mit szolnál hozzá ha a munkádat,már ha dolgozol,semmibe néznék és tönkre tennék?(ne vedd támadásnak)
Mert akik azon fáradoznak,hogy nekünk játékokat készítsenek azok munkáját(is) teszik tönkre a warezolok.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest