Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
richwar
csendes tag
hello!! vki tud küldeni linket xbox360 flashről (benq)??? ja és vissza lehet állítani eredtire??

-
tobias40
veterán
Ha nem hdmi-s premium gépem van akkor melyik kimenetről használja az lcd-tvt hogy a legjobb képminőséget kapjam?(samsung 32M87 a tv)
A tv-n van pc bemenet és kompozit vmint komponens bemenet is a hdmi-n kívül!Vagy a gyári kábellel is uanolyan jó képminőséget kapok mint a többivel? (kivéve a hdmi-t)
Üdv!
-
beneszilo
tag
Tud valaki olcsón verba vagy ricoh dl lemezt? Lehetőleg postával.
-
Zolko001
tag
Hogyan tudom a kontrollerről kinyittatni a tálcát?? Tudja valaki?
Merthogy benne van a COD 4 és ha a kinyitó ikonra nyomnék akkor a játékot tölti ugye be....
És persze erre azért van szükségem mert a sima gombbal valamiért nem nyílik... -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Force Feedback kormány vásárlását tervezem, Xbox 360-hoz.
A kiszemelt példány Logitech Axial Feedback Wheel névre hallgat.
(A másik lehetőség a Microsoft wireless kormánya, de az nagyon drága)
Érdeklődnék, hogy van-e valakienek tapasztalata ezzel a kormánnyál, érdemes-e beruházni egybe?
Állítólag a Microsoftnak jobbak az effektjei?!
Leginkább Forza 2, PGR4 mellé kellene. -
Bagira01
veterán
22"-s tft monitoron lehet játszani 1680x1050-ba? Dvi bementes moncsit akarok, hogy hdmi átalakítóval lehessen xboxolni

-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ha monitoron tolom akkor az 1280x1024-es beállítás a legjobb? Vagy az 1280x720 jobb lenne?
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

nekem még mindig nincs itt a saját Forzám,
igaz, gépem sincs, ami vinné... már... illetve mégMisirulez:
áruljátok már el, miért olyan jó ár ez,
60 rugó felett sehol nincs szerintem... -
medvegy
aktív tag
Tegnap este kipróbáltam a forza2-t... Valamifélelmetesenkibebaszottulkúrvajó!!! Marhasok autó, nagyonrészletes tuning lehetőség és a kúrvajó fizika.... Én hülye meg majnem a prostreetet vettem meg helyette...
Alig bírtam letenni reggel fél négykor...
Igaz egyelőre még nem túl combos járműveim vannak, de én nem érzem olyan nehéznek az irányítást, ezért minden segíccséget lelőttem.Lényegalényeg: akinek még nincs meg az rögvest szerezze be a gémet!!!
-
woodbear
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
már feladtam
hátha talán itt többen használnak DL lemezeket, mint akárhol, PM be is akár várom az ajánlatokat

-
(Kolombusz)
veterán
sosyname-nek és woodbearnek is azt tudom válaszolni, hogy aki keres, az talál.

-
sosyname
csendes tag
Köszi a segítséget
ennyit erről. -
woodbear
addikt
hello! nem tud valaki olcsó DL DVD-ket? pl: RICOH,Verbatim
köszi -
Prof01
veterán
válasz
Gery ie&bad
üzenetére
90cm-es TV szerintem.

-
Gery ie&bad
csendes tag
Hii all!
Öcsém kapott egy Xbox 360-at, még nem tudja, karácsonyra lesz neki!
Mihez csatlakoztassam szerintetek? a 17-es TFT-hez, vagy a 90 cm-es crt TV-hez?
Meg tudnám nézni, de most még nem akarom kibontani, inkább majd ő.
Üdv! Gery -
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy azt a filmet, amit a Media Center a PC-n simán lejátszik, az Xboxon keresztül ugyanúgy a Media Center nem játssza le? Valamiféle kodek probléma?
Köszönöm a segítséget.
Üdv:
-
antikarts
csendes tag
Hali. Egyik cimbim szerzett egy fifa world cup 06-ot. Ki is próbáltuk, csak egy a baj vele német
Egyikünk sem tud nagyon németül. Nem tudja valaki hogyan kell átállítani angolra? illetve át lehet egyáltalán angolra állítani? -
(Kolombusz)
veterán
-
bwoay
nagyúr
aki egy picit is járatos a konzolvilágban,
az tudja, hogy maga a gép a gyártónak nemigen termel hasznot,
ezt sw-eken meg tartozékokon hajtják be, és mint ilyen, az xbox sem kivétel.Halo3-ból tényleg rengeteget adtak el, COD4-ből is
(értelemszerűen konzol viszonylatban,
elvégre a háztartásokban nyilván több PC van, mint konzol)én sosem játszom amúgy on-line, PS3-on sem,
pedig ott aztán semmiből sem tart, ezért sem értem,
miért erőlteted annyira ezt a multi vonalat.de ha nem látod a konzol előnyeit a PC-hez képest,
akkor ez igazából csak hitvita, kár belemenni.nekem eszem ágában sincs a PC ellen érvelni, magam is használom,
csak nem játékra. Mint játékplatform, engem nem vonz, ennyi. -
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
egész véletlenül nem úgy van, hogy Silverrel egy hetet kell várni a demokra,
amiket golddal azonnal elérhetsz? -
jimessor666
aktív tag
Jó reggelt Box-osok...

-
Ebit
addikt
2. akkor is bukik, ha nem megy fel a live-ra, mert az xbox a hdd-re rogziti mit csinalsz
A memokártyás gépeknél mi a helyzet/lásd Arcade, Cora/?
Tudomásom szerint javitáskor, csak az alapgépet viszik el.Irtam már korábban, lehet a kérdésről vitatkozni, de nagy valószinúséggel mindenki találgat, és azt hiszi neki van igaza,ő tudja a frankót.
-
kovasz
senior tag
te beszeltel de semmit se modtal. ahogy szoktad.
1. aki flesseli a dvd-jet es masoltal jatszik az bukik ha felmegy a live-ra.
2. akkor is bukik, ha nem megy fel a live-ra, mert az xbox a hdd-re rogziti mit csinalsz
3. vannak mod chip-ek amik a masolt jateknal kikapcsoljak a hdd-t meg az osszes net kapcsolatot, de azzal nincs live.szoval ha jatszani akarsz a live-on akkor nem szabad flesselni. kulonben meg vegyel bannolt kozolt olcson vagy modchip-eset. de azt meg nem tudod majd megjavitattni, ha elromlik, mert nem veszi be a szerviz.
ertem en hogy a fleselesi bizniszedet rontja egy ilyen beiras.
de ki nem szarja le?akkor most az jon hogy tagadd le

-
kovasz
senior tag
ugy latszik nem ertettel meg. roviden: ha nincs loved megvenni a sok szart amit 3x-os aron ad az m$ (pl mezei stata hdd van a box-ban de nem vehetsz a boltban ocsoer' bele, haneme vegyel egy kis szart jo dragan, ugyanez a wlan-ra is all) es nincs havi 15k egy jatekra es evi 15k arra, hogy a haverokkal a neten jatsz akkor maradj a pc-nel.
az hogy nem szukseges eger meg billetyuzet a jatekokhoz, nem lejenti azt hogy nem lenne szukseges. pl eger nelkul cod-ozni... a halo 3 "irtozatsan" magas eladasi szami max konzolon irtozatosan magas

az egesz xbox-bol a lehuzas arad. pl a videolejatszoja tud dvd-t, de a joypad-al csak korulmenyesen lehet hasznalni. miert is nem lehet tekerni a filmet az egyik joystic-el? a 4 gomb meg miert nem stop, play pause? mert akkor a sok juzer nem venne meg 10k.-ert a tavranyitot hozza. kb errol szol az egesz.
pc utan olyan az xbox, mintha egy koedukalt kollegiumbol atmennel egy bentlakasos katonai iskolaba.
-
bwoay
nagyúr
megtennéd, hogy felsorolsz
1. legalább 2 konzolt, aminél az on-line játék előfizetéshez kötött?
2. legalább 2 konzol játékot, amihez szükséges az egér és a billentyűzet?
persze PC-hez szokott kollegák mindig elmondják,
hogy FPS-hez elengedhetetlen,
de azért kíváncsi lennék, hogy ők mivel magyarázzák
mondjuk a Halo 3 irtózatosan magas eladásait.
Mindenki vett hozzá xfps-t?
3. legalább 2 játékot, ami szinte csak neten játszható?a játékok árát meg szinte mindig azok hozzák fel,
akiknek nem áll szándékukban megvenni azokat,
mert eleve warezban utaziknak.
persze aztán nyers lemezre jellemzően 2-3x annyit költenek egy hónapban,
mint amennyit én eredeti játékra... -
sosyname
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok még, lenne 1 kérdésem:
xbox 360 játékot, hogy tudok másolni?

kilett írva dl dvd-re, csak lelett törölve a gépről, és nem szeretném ujra letölteni, ezért kérdezem.
Előre is köszi.
-
F.B.I.
veterán
Az a baj, hogy itt mindenki olvas és okos akar lenni, közben meg xart sem tud az egészről. Olyanok írásait olvassuk, akik azt hiszik tudnak valamit a témáról. Egy valaki tud valamit a bannolásról és az nem más, mint: Bill bácsi. Játszatok ne okoskodjatok! Ha valakit komolyan érdekel az X360-on való játék az vegye a fáradtságot és olvasson vissza legyen szíves, mert egy idő tán baromi idegesítő ugyanazokat a kérdéseket-válaszokat olvasni!

Uff! Én beszéltem!
-
kovasz
senior tag
ixtreme meg effelek magasztalasarol:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=634199&st=60
-
ksasa
tag
Mert ha ez így van, akkor nem értem minek parázni. Csak a multi miatt 2 gépet fenntartani enyhén szólva is luxus. A legjobb multis játékokra meg be lehet ruházni egy kis pénzkuporgatással 2-3 vagy esetleg 4 havonta. Ha jó a játék az bizony betart egy pár hónapig.
Lásd anno Medal of Honor:AA multis rész. Még a mai napig toljuk, pedig már nagycsoportos a lelkem. -
ksasa
tag
Láma kérdés következik, lehet hogy már kérdezték, de sajnos időm nem engedi mind a 3500 hozzászólást végignyálazni. Tegyük fel, van egy flashelt gépem, de a játék amivel online játszok az eredeti. Ilyenkor is bannolhatnak? Egyszóval a hardverben keresnek vmit ami miatt jöhet a ban, vagy a szoftver DVD bizonyos szektorait vizslatják és az alapján bannolhatnak?
Köszönöm -
kovasz
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
olyan vagy mint egy mszp szovivio.

-
woodbear
addikt
hello! milyen DL DVD-t ajánlotok, a boxos játékokhoz( verbatimon kívül)?? és milyen sebességgel érdemes írni? 2,4x-est hallottam eddig a legmegbízhatóbbnak....
-
nexus6
aktív tag
Szerintem meg nem rossz dolog. Mivel én is már vagy 7-8 éve gyarapítom a pc-sek táborát. Eddig két középszinten vásárolt gépem volt, amit folyamatosan fejlesztgettem. Új videókártya, plussz memória, jobb vinyó, dvd-író, usb-s cuccok. Aztán eljutottam megint oda, hogy egy új gépet kellene összeraknom, ami fél év múlva már kevés egy-egy gammához (meg persze 150 ezer és már jön mindenből az új generáció-mag-alaplap-memó-videó megint). Ahhoz hogy netezzek, filmet nézzek, e-mail bőven elég a mostani. És a régi játékok közül is hány van ami nem indult el, pedig direkt megvettem eredetiben amikor lement az ára. Pl. Fable (állandóan kilép-runtime error). És a mostani játékok meg el sem indulnak, mert régi a proci vagy kevés a videókártyám. Egy konzol meg 1-2 évig biztos jó, hardveresen nem kell fejleszteni. Ha kijön az új még mindig párhuzamban mennek a fejlesztések kicsit. Szóval én is ezért térek inkább át. A régi (de nagyon jó!!!) gammák meg mennek a régi gépemen. Szóval ennyi. Egyszer kiadok nagyobb összeget, a játékokat meg lehet cserélgetni, várni amíg lemegy az ára.
-
->Raizen<-
veterán
Sztem megéri xboxot venni játékra mert évekig ellessz vele az ember és a játékok egyre csak fejlődnek rá. Xbox360-at vegyél abból is az arcade packot ha nem akarsz sok pénzt költeni rá és nem számít az xbox live szolgáltatás. A frissítéseket meg lelehet tölteni és dvdre kiirod xbox bekapcs é voalá megy is fel. Kapsz a géphez memóriakártyát amire mennek majd a játék mentések. Megvan oldva a kiflashelése megfelelő boltot felkeresed és úgy 10K-ért megcsinálják. Tvre monitorra rá lehet kötni. Monitor esetén 19"-es widescreen tft lcd ajánlott mert 16/9-es képaránnyal dolgozik az összes játék az xbox360nak. És kell hozzá egy pl dragon hd av vga kábel 5 k körül megkapod. Bill és egér csatlakoztatható hozzá ha veszel hozzá megfelelő hardvert de nem igazán éri meg mert nem lesz olyan pontos a célzás fpsekbe mint pc-n egérrel.
-
nofreenick
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
...még valaki?

-
kovasz
senior tag
hat... en azt modom ne vegyel konzolt. tele van kotottseggel. pl megveszed a jatekot, de nem jatszhatsz vele a neten, csak ha fizetsz evi 15k-t a live-ert, ami hivatalosan nincs is nalunk. vagy nem lehet egeret tenni ra meg billenytuzetet se, ugy, hogy jatekban hasznalni tudd. a jatekok kurva dragak es szinte csak neten jatszhatok amiert megint fizetsz.. a grafika se hajde valami.
ha a kolok nem picsog sose veszek xbox-ot... azt nem modnom hogy megbantam, majd akkor ha beszarik amire nagy esely van. egy ertelmet lattam, nem a monitort nezi fel meterrol ne cseszi szet a szemet...
-
nexus6
aktív tag
Sziasztok!
Az előző hozzászóláshoz nekem is ilyen jellegű kérdéseim lennének.
Én már eldöntöttem, hogy xbox 360 lesz. Csak melyiket lenne érdemes megvenni, ami már 65-ös? Arcade+vinyó vagy premium + hdmi (ez 65?) vagy halo special edition (ez 65?) vagy elite? Azért kicsit félek a 3 ringtől... Meg gondolom mostanában nem lesz nagyon árcsökkenés. Még az ünnepek után sem. Ezért lassan megérik a vásárlás.
Szóval: melyikek 65-ösek? Ezeknél lehet melegedési porbléma? -
Traky
tag
Sziasztok!
Világéletemben csak PC-n játszottam, de most már kezdem megunni az évi 100-150K beinvesztálását a gépbe, ha lépést akarok tartani a megjelenő játékokkal.
Úgy döntöttem, hogy megvizsgálom annak a lehetőségét, hogy párhuzamosan tartok egy PC-t munkára és egy konzolt játékra.Szeretnék segítséget kérni tőletek ennek eldöntésében.
Lenne egy két konkrét kérdésem is (színhülye vagyok a konzolokhoz, élőben még nem is láttam egyet sem), de érdekelnének általános, egyéb jó tanácsok, hozzászólások is.Konkrét kérdéseim:
Jelenleg mi a legjobb alternatíva konzolra ? Az úgynevezett NextGen konzolok már kint vannak ?
Játékok törése, másolása megoldott ? Van rá kiforrott módszer ? (nem szégyenlem feltenni a kérdést, mivel PC-n is először kipróbálom a gémet, aztán ha tetszik, megveszem. Jópár játék eredetiben ott figyel a polcomon is)
Tv-re, sima LCD monitorra lehet csatlakoztatni ? (nem szeretnék új megjelenítőre is befektetni)
Billentyűzetet, egeret rá lehet tenni ? A játékok támogatják a használatát.
Bocsi, ha zöldségeket írtam, de holthülye vagyok ebben a témában.Köszönöm, Traky
-
Dread
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
köszi!
mindjárt kiprobálom
-
->Raizen<-
veterán
Nem kell pont a _ jel elé!

-
->Raizen<-
veterán
-
Dread
tag
sziasztok!
segitségeteket kérném!
.000 kiterjesztésü fileokat hogy lehet kiirni? imgburn-el irnám és mikor rákattintok az irársra kidob egy kis ablakot és nem irja meg a dvdt. ha tud valaki segiteni azt megköszönném!
Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem csak a 480p-720p..stb HD felbontásokat..?

de ki nem szarja le?