Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13851) Bingisz


Bingisz
addikt


replay

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13852) mefistofeles

Az előbb T3 ként én lettem a top sebző egy T4 csatában. Nyilván ez legalább annyira a két csapat szégyene mint az én érdemem. Ráadásul egy T4-es csapattárs meccs közepén közölte, hogy noob vagyok és uninstalláljam a játékot. ...ja meg reportot is említett..... hogy miért :F tank ász lettem 2 killel, ő meg töredék sebzéssel és 1 killel, csata elején elhullott......

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#13853) J.J. András válasza mefistofeles (#13828) üzenetére


J.J. András
őstag

nekem, ezt sem sikerült :P

'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

(#13854) mefistofeles válasza J.J. András (#13853) üzenetére

Résen kell lenni. Tényleg hihetetlen hamar elfogynak a kódok. Ne add fel, elvben még 8 kód jön augusztus 6.-ig!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#13855) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Tigrisvadászat volt. ;]

Egyébként ma szovjet vs francia nemzetek csatájában is bedaráltuk az 50 100-akat, és amcsikkal is vertük a németeket. :)

---------------------------------------------------------------------
A T-54 pedig istenkirály a IX-es löveggel (D-10T2C)!

[ Szerkesztve ]

(#13856) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Csata elején megkezdődött a sírás az MM miatt. Hiszen nálunk "csak egy közpes" a top, míg náluk egy heavy, ráadásul teli vannak TD-vel. Aztán bedaráltuk őket, az egy tank veszteségünk is csak egy paradicsom TD-nek köszönhető.

(#13857) Mister_X válasza Dobi 562 (#13856) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én már nem mindig hiszek az XVM "sorsolásának". 50% alatt két lehetőség van:
- vagy tele vagyunk paradicsomokkal
- vagy van nálunk sok narancs/sárga/zöld, de az ellenfélnél sok kék/lila
Előbbinél nagyobb eséllyel könyvelhető el vereség, míg utóbbinál lehet el vannak szállva maguktól a 71% esély láttán és emiatt daráljuk be őket.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13858) Stigma.HC válasza Mister_X (#13857) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Legtöbb kék/lilának ki van kapcsolva az esélylatolgatás. Annyi értelme van mint paradicsomszószt önteni túrós tésztára. Látványos mert színes, de ebben ki is merül a hasznossága.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#13859) mefistofeles válasza Stigma.HC (#13858) üzenetére

Én nem vagyok "kék/lila" de ahogy felrakom az xvm-et azonnal kikapcsolom a győzelmi jóslást.....
Úgy gondolom, hogy mint a nagy, mint a kicsi esély százalék megzavarhatja fejben a játékost!
meg értelme sincs

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#13860) Dobi 562 válasza Mister_X (#13857) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem az xmv esély miatt sírtak, hanem azt gondolták mi vagyunk a gyengébbek a med top tank meg a kevesebb TD miatt. Szerintem a "piros" játékosok nagy része nem is használ xvm-et.

(#13861) mefistofeles válasza Dobi 562 (#13860) üzenetére

Szerintem szinte mindenkinél van fent XVM, akár piros akár lila, (pl. az összes modpack is tartalmazza) az persze már más kérdés, hogy csak fent van e, vagy használja is!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#13862) Bingisz


Bingisz
addikt

De....


:W

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13863) emre válasza Bingisz (#13862) üzenetére


emre
veterán

A T95-öt afk volt? ;]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13864) Patrick76496 válasza Mister_X (#13770) üzenetére


Patrick76496
őstag

Cseppet vizuális típus vagyok, szeretem, ha konkrétan látom, és nem a kis fantomképeket kell nézegetni. Tény, hogy ott vannak a nevek is, viszont azok nincsenek közvetlen egymás mellett. Meg amilyen tanknevek vannak mostanában (WT auf Pz SFL 9671, Chi-Chi, stb)... A képről meg egyből beugrik, melyik melyik. All in all, nekem így tetszik. Ez az ikon mod pl már tényleg túlzás.

(#13809) Tomi0703: Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen a fórumon, aki szerette azt a tankot (17xx avg dmg), bár azért annyira nem, hogy vissza is vegyem. Én nagyon jól elsniperkedtem vele, ami zavart benne, az a látótáv és a célzásidő volt. Amúgy egész fürge és a pontossága is nagyon jó (főleg a D-25T-hez képest...).

Ellentétben nekem a Tiger nem tetszik, nem is tudom miért vettem vissza (talán Bingisz historical battle-ös tank gyűjtögetése adta az ötletet, meg azért mert úgy sincs mit rontani az átlagsebzésén). Az egy dolog, hogy a lövege nagyon jó, de maga a tank szar. Próbálnék sidescraperezni, de ennek a tanknak erre túl papír az oldala. Ha kis szögben állítom ki az oldalát, akkor vagy nem látok semmit, vagy mutatni kell egy kicsit az elejéből, hogy tudjak is lőni. Ha pedig nagyobb szögben tolom ki, akkor egyértelmű, hogy belövik az oldalát. Ugyan ez volt a KT-vel is, csak annál legalább volt annyira erős UFP-je, hogy a ~230 alatti pennel rendelkező tankoknak mutassak belőle valamit, anélkül, hogy belőnék. Erre max az E-75, E-100 jó (előbbinek ha nem stock a tornya :) ), azokat már ki lehet állítani nagyobb szögben is, van olyan erős oldaluk.

Alapból fail a hivatalos WoT Sidescraper kép is, amilyen szögben mutatja már lazán be lehet lőni egy Tigert 175 pennel, plusz ahol megjelöltem vastag piros vonalkával, ott még az UFP kis kilátszik. Arról még nem is beszéltünk, hogy az alját is belövik a döntöttsége miatt, plusz mivel csak 25mm, ezért már egy 90-es cső is overmatcheli.

Sniperkedni? Elég ritkán van rá lehetőség, anélkül, hogy megmutasd magad.
Szerk.: Bár az is sokat számít, hogy ritkán vagyok vele top tier, általában 9-es csatákba dobálja..

(#13845) Mister_X: "gondolom emiatt elvesztette a fókuszt az enemy team és ezért nyertünk" Akkor az biztos Epicskill volt. :DDD

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#13865) Bingisz válasza emre (#13863) üzenetére


Bingisz
addikt

Nem. A végén egyedül maradtam ellene meg egy STI ellen. Mind a ketten full HP-sak voltak, úgyhogy zárásként még lebontottam a T95-öt. 8 HP maradt benne...

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13866) Tomi0703 válasza Patrick76496 (#13864) üzenetére


Tomi0703
őstag

Mi a jo istent szerettel abban a szarban? :D
Egy Tigrist meg nem szeretsz? Ugyanugy papir (bar szerintem Tigerrel lehet faszan sidescrapelni)mind a ketto, jobb dpm, pontossag, celzas a Tiger reszerol, es ami engem meg mindig kurvara zavar az az 1200 hp. Ez baromi keves. Ja, azt nem irtam, hogy folyton ammot lonek. Az atlagsebzesem nekem sem veszes vele 1500-1550 korul van, de ez a tank ugy szar ahogy van. Sniperkedni probalok vele, csak rohadt pontatlan. Latotav semmi, ahogy irod. Van 70 valahany k. szabad xp-m lehet atugrom...

(#13867) Atlantis válasza Patrick76496 (#13864) üzenetére


Atlantis
veterán

Nekem se tetszett a Tiger H, télen visszavettem ugyan, de azóta el is adtam újra. Nagyjából ugyanazok miatt, amiket te is írtál, kiegészítve, hogy az én ízlésemnek még lassan is céloz.

Most van egy túlképzett garnitúra német legénységem, amivel nem tudom, mihez kezdjek...kínomban már majdnem nekiálltam a Maus-ágnak megint, a papírTD-vonal nem nekem való. Nem szeretem az olyan tankokat, amikkel az átlagosnál is jobban a csapatra vagyok utalva.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#13868) emre


emre
veterán

muhahaha majdnem 7k spot, E100-al, csak mert a faszorrú medjeink basztak az egészre replay

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13869) dfsz34 válasza mefistofeles (#13861) üzenetére


dfsz34
őstag

Hétvégén valóban majdnem mindegy, hogy mit mutat az xwm, mint győzelmi esély. Ráadásul sokszor látni, egyértelmű, hogy nem a tulaj játszik az acc-al, vagy vette vagy mittudom én, vagy éppen most kezdte az új accot egy pro, mindegy is.

Pont most hoztunk le simán egy 38% esélyes csatát. T34-el vagyok, sidescrap és lövik a lánctalpamat orrba-szájba, komolyan már mosolyogtam kínomban. Nagy néha tudtam tolatni, lőni egyet és vissza és újra lekapják a lánctalpat. Na mindegy is elvoltunk. Ensk a pálya, a házaknál a sínek szélénél csináltam, megkerülni nem tudtak. Aztán lassan elfogyott az ellen, egy makacs proto maradt ott, de nem bírtam kiszedni, mert a roncsok mögött lapult.

Elmondom a trükköt, ami a moron idiótáknál simán működik. Ott hagytam a protot és a hosszú háznál elindultam felfele, de az ágyú csövét vissza fordítottam és jobb gombbal rögzítettem, ha jön mögém, akkor ki tudjam egyből lőni. A moronok ugye azt hiszik, ha valaki előre megy, akkor az ágyú csöve is előre fog mutatni, aztán volt koppanás. Nagy bőszen kijött a ház sarkánál én meg bumm :) , aztán mentem tovább. Utána egy tiger2, tiger egymás mellett keménykedtek velünk, de szintén megkajálták a side scrap-et, bár ott már a társaim is segítettek.

A végén maradt egy kv1s, aki megint totál idióta, átlőhető fal mögé nem bújunk ugye, de ő ezt nem tudta.

Ja igen, másik idióta, egy SP kilőhetetlennek hitte magát, mert megdicsért amiért kilőttem. Hát igen, jó, kösz a dícséretet, de basszus, 249 pennel az SP hasát bármikor, főleg nem is forgat, teljesen szabad célpont. A tetejét is meg lehet lőni, de az rng miatt ott már mellé mehet, a hasa jobb. Nem volt ez nagy dolog, de az SP mégis annak hitte, vagy csalást sejtett és gúnyból mondta.

Egyáltalán nem érződött a csatában, hogy csak 38% az esélyünk.

(#13870) Mister_X válasza emre (#13868) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Jól láttam, hogy azért fordultál vissza, hogy adj egyet az Indien Panzernek? :D

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13871) AMD Power


AMD Power
titán

World of Warplanes nincs magyar nyelvű? :(

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#13872) emre válasza Mister_X (#13870) üzenetére


emre
veterán

Jól, de nem szeretnék 1-2 óránál többet kihagyni, szóval inkább hagytam a fenébe. Annyit nem ér a dolog. :N Nekem elég volt hogy a csata végére mindenki őt ekézte, meg a kis FV-t. ;]

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13873) Mister_X válasza emre (#13872) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Amúgy az Indien Panzer jó? Ennek az ágát kezdtem el nemrég német vonalon.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13874) sith7 válasza emre (#13868) üzenetére


sith7
nagyúr

:Y , szép :C

(#13875) emre válasza Mister_X (#13873) üzenetére


emre
veterán

Nekem nagyon tetszett, végre egy jó gun depressionnal és elfogadható látótávval rendelkező német med.
Viszont az előtte levőket nem ismerem, mert a vk3002d már megvolt. Úgy vettem vissza mikor az indien is bejött.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13876) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Egy jó kis parázs csata, szakasztársammal jól megszorongattak minket. Az ellen 1-es szakasza csak goldot lőtt, de minek... Visszajátszás.

(#13877) Bingisz


Bingisz
addikt

Jéé
Van egy kutyafej az 50B-n

:)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13878) myckey válasza Bingisz (#13877) üzenetére


myckey
veterán

jaja
mondom hol van,de aztán ráleltem ;]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#13879) AMD Power válasza Bingisz (#13877) üzenetére


AMD Power
titán

Jézus mennyi tankod van. :C :Y

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#13880) emre válasza AMD Power (#13879) üzenetére


emre
veterán

Ez sok? :D
Ráadásul a legalább a fele nem is látszik.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13881) Bingisz válasza emre (#13880) üzenetére


Bingisz
addikt

;)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13882) emre válasza Bingisz (#13881) üzenetére


emre
veterán

Jól van na, vannak ilyen elvetemült játékosok :U

Más
Köszönöm az ellenfélnek! :DDD

Közben rájöttem, csak azért jöhetett össze mert Destruction-t hallgattam közben. :))

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13883) Magany válasza AMD Power (#13871) üzenetére


Magany
tag

Na az nincsen, én is csehül játszottam vele anno. Azt igérték késöbb majd lesz magyarul is.

(#13884) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Oké, Excelsior hozza a heavy feelinget... rögtön a második meccsen 3295 szerzett lehetséges sérülés.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13885) Mister_X


Mister_X
nagyúr

És hogy a francba nem vettem észre hamarabb, hogy ellőtte az ágyúm?? :W :O Pedig meg lett volna így a top gun és akkor már az ász is... De idióta vagyok :(((

Replay

Mentségemre, még soha sem lőtték el a lövegem, így nem figyeltem arra, hogy mit mond.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13886) Midway


Midway
senior tag

Ez teljesen normális, hogy 2 percig nem talál helyet egy IS3 tanknak? Szegény MM-nek nincs pénze szerverre?
Lehet az a baj, hogy nem vettem aranyat tőlük.

[ Szerkesztve ]

(#13887) dfsz34 válasza Midway (#13886) üzenetére


dfsz34
őstag

Addig örülj, amig nem talál.

Próbálom leduplázni a tankjaimat, de egyszerű szóval iszonyat mennyi ostoba primitív játékos van.

(#13888) emre válasza Midway (#13886) üzenetére


emre
veterán

Ha nem tűnt volna fel, mióta bevezették a team battle-t azóta a 8-asok várakozása megnövekedett.
Borsiggal is egy perc az átlag, de persze sírjál csak nyugodtan, nem akarlak megzavarni benne.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13889) Gaz 78 válasza Midway (#13886) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Nem jellemző,de a mai nap ilyen. 8-as tankkal én is várok másfél-két percet
...szóval a hiba nem az ön készülékében van!
Az eventek miatt sokan mennek 8-as tankokkal,hisz akkor van a legnagyobb esély 8-as tankokat kilőni,ha te is azzal mész.Volt,hogy 4200-an álltun sorba 8-as tankokkal - 02:40-et vártam akkor :/

[ Szerkesztve ]

(#13890) Midway válasza Gaz 78 (#13889) üzenetére


Midway
senior tag

Értem. Az a baj, hogy a hellcattal is majdnem ennyit várok ma. :F

Majd hajnalban jó lesz talán.

Erre az IS3-ra megvenni a legnagyobb ágyút egy örökké valóság. :W

[ Szerkesztve ]

(#13891) skopy válasza emre (#13882) üzenetére


skopy
tag

Miért nem EZT hallgatod közben ? :DD

Az akasztott embert, még az ág is húzza.

(#13892) emre válasza Midway (#13886) üzenetére


emre
veterán

nálam ez jött össze 2 perc alatt :U :(

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13893) dfsz34 válasza emre (#13892) üzenetére


dfsz34
őstag

A várakozás egy dolog, de tényleg nem gondoltam, hogy ennyi primitív idióta játszik. Ez tényleg iszonyat, hétről hétre rosszabb lesz és mindig hétvége a mélypont, ami egyre mélyebben van.

(#13894) emre


emre
veterán

Még hogy 61%, szerintem megnyertem nekik.....Egyébként egyszer kipróbáltam, még a csata elején belefulladtam a vízbe egyből csökkent az esély több mint 10%-al. :DDD replay

mára ennyi

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13895) Bingisz


Bingisz
addikt

Első Dumitru medálom :P

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13896) Gaz 78 válasza emre (#13894) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Gart,szép teljesítmény,valóban lehoztad nekik a csatát mert a nehéztankok dombonülő fűcsomónak érezték magukat - neked kellett bemenni középre ez beszarás :) ..csodálkoztam mikor at RHM-met hasbalőtted nulla sebzéssel,illetve mikor az IS3-ast nullással seggbelőtted ..már már azt hittem nem lehet azokat lelőni :) ..deja vu
Ezért szeretem az RHM-met - hozza a sebzéseket :)

[ Szerkesztve ]

(#13897) scyllarus válasza Midway (#13890) üzenetére


scyllarus
veterán

Az az, én is szenvedek vele, a fele xp van meg, addig meg az a tank többnyire sz.pás.

Más: kicsit megnyugodtam. Tegnap [vele] voltam egy csapatban, jó volt a srác, majdnem lehozta nekünk a meccset, a végén az egy szem artyjuk úgy elbújt, hogy nem találta meg, lejárt az idő és döntetlen lett. Pedig 1:4-ben maradt. Amikor megláttam a WR-jét Hellcattel, elcsodálkoztam, pedig itt tuti nem a játékoson múlt, 2970 WN8-a volt 33% WR-tel. Ha neki sem megy vele, akkor van már mire fognom a szar statomat a Hellcattel :D

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#13898) emre válasza Gaz 78 (#13896) üzenetére


emre
veterán

Csak a hétvégén lett meg a parancsnoknak a hatodik érzék, talán majd mostantól jönnek a jobb eredmémyek vele.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#13899) Gaz 78 válasza emre (#13898) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

biztos vagyok benne :K

(#13900) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Soha jobb csatát kezdésnek! Annak ellenére daráltunk, hogy a KV-3-asunk úgy döntött még kioszt 1300 csapatsebzést csata elején (ő még a hétvége jegyében játszott). Az ellen legnagyobb TD-i a bázisukon kempeltek, hiba lenne a legnagyobb tűzerőt olyan pozícióba vinni, hogy ténylegesen támogatást tudjanak nyújtani a csapatnak. A Jagdtiger különben szó szerint hátat fordított és elmenekült az első pár kövésem után... Az utolsó IS-t meg nem értem mit akart abban a zugban, mi lehetett az ő terve, hogyan akarta kivenni a részét a csapata győzelméből. (Mi a tökömért játszik valaki harci játékkal ha kerüli a harcot?!)

Replay.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.